קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. מדריך איך לעשות כסף בלי לעשות כלום!+הסבר על האתר
    על ידי Dor1412 בפורום ארכיון מדריכים
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 13-03-2007, 15:13
  2. [שאלה] בקשר לרשת(אני רוצה לעשות)
    על ידי DoGow בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 14
    הודעה אחרונה: 06-09-2005, 22:54
  3. 6 דרכים לעשות באנג'י
    על ידי Bigbond בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 04-09-2005, 20:23
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 3 << ראשון 123 אחרון >>
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 36

מה לעשות? - עמוד 2

אביאור מה יהיה? כל תגובה שלך תהיה צינית ומעצבנת? בכל תגובה תחשוב שאתה יודע הכל? כן אתה בצבא והכל זה לא אומר שתיכול לדבר ככה אנשים.

לא תגובה ראשונה כזאת שאני רואה... חלאס עם השטויות האלה.

keddan, מספר גבוה מדי בשביל להתקבל לקורס טייס.
    תנסה לשלוח מכתב ולבקש חריג למרות שזה נראה חסר סיכוי.
    אם מאוד חשוב לך אז אתה יכול לעשות ניתוח לייזר ואז יבדקו לך את המבנה של העין ואם הוא יהיה בסדר אז כן יתנו לך אפשרות להתמיין.

בקשר לעניין הלייזר, ממליץ לבדוק את העניינים עם מדור צוות אוויר ולא לרוץ לעשות ניתוח.

ישי התותח

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    50

ניתוח לייזר לא תמיד עוזר כי זה פוגע בעין לפעמים ברמה שטייס צריך.
    אתה בטוח שאתה פסול? כי כיום אפשר להיות עם טייס עם משקפיים אבל אני באמת לא סגור על המספר.
    דבר עם לשכת גיוס שלך כי יש לך נתונים מעולים, וסעיף ראייה ממש לא תמיד פוסל מטייס.
    מקווה לראות אותך בגיבוש

אני חושב שהם מגבילים עד שמספר של 2.5-3...

ישי התותח

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    50

שווה להתקשר ללשכת גיוס ולבדוק

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    50

שווה להתקשר ללשכת גיוס ולבדוק
    בכל מקרה אני אשאל מישהו שאני מכיר ואולי הוא יוכל לעזור לך במשהו עם פרטים
    על זה

מה שלוכם חבר'ה? בר ראשון תודה על העצות והעזרה דבר שני אחרי כמה בירורים זה הולך ככה
    אם אני עושה לייזר אני יכול להתקבל לטייס אבל רק בגיל 21 בתנאי שניא אהיה במבדקים של העיינים בקביעול במהלך הקורס והתוצאות היו טובות
    סיירת מטכל,שלדג מספרים שאפשר להתקבל הם 2-3
    שייטת 13 צריך ראיה 6/6
    חובלים ישנה אפשרות עד מספר 4
    ככה שמספר העיינים שלי הוא 4 ורבע וזה מונע ממני את האפשורת להיכנס אבל לא נורא אני הולך עכשיו לברר מה בנוגע ללייזר לגבי הסיירות נקווה שהתוצאות היו טובות ^^
    snufkin1249 אם יש לך מידע או אדם שאני יכול לפנות אליו אני אשמח

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    50

אני בודק את האפשרות
    מקווה שאוכל לעזור לך, כל הכבוד על המוטיבציה והרצון, מעורר הערכה

מה קורה חבר'ה עשיתי המ שיעצו לי פה בפורום והלכתי וביררתי לגבי ניתוח לייזר נפגשתי עם אנשים טילפנתי לואקום שלחתי מכתבים והתוצאה הייתה פעם ראשונה אחרי הרבה זמן חיובית ^^
    שאני צריך לעשות ניתוח לייזר בשיטה שהצבא דורש ואז יש לי סיכוי להיכנס לכל יחידה שאני הרצה במידה ואני יעבור את על המיונים(דבר שאני לא מתכוון לא לעבור!!) אז לא לקחתי את הזמן ועברתי ניתוח לייזר בשם lasek/prk הסרת שכבות על פני הקרנית (הניתוח שהצבא דורש)
    בניתוח רגיל חותכים את הקרנית בצורת עיגול פותחים אותה עושים לייזר לע העישון וסוגרים אותה אלב החתך הזה לא מתאחה אומנם ההחלמה קצרה ולא כואבת אבל בשיטה הזאת אי אפשר להתקבל לצבא ללוחמה בטייס ובסיירות משום שיש חשש שבמהלך מכה בפנים לאותה כיפה יכנסו עצמים זרים ותיווצר כתוצאה מכך כיפה זיהומית בעיין בקיצור אני עברתי את הניתוח השני שהוא ליטוש זמן ההחלמה ארוך וכואב יותר אבל עכשיו אני יכול להיכנס ליחידות המובחרות.
    (נ.ב. כל הכסף שחסכתי הלך על הניתוח נשארו לי רק 70 שקלים בבנק חח )
    אז התיכנון הוא כזה אני נכנס למכינה צבאית למשך שנה כדי לתת לעיניים להחלים באותה שנה אני בנתיים המשיך להתאמן ואחרי שתעבור אותה שנה אני הולך לביקורת ובה יתחתמו לי שהכל בסדר בעיינים שלי אם הטופס הזה אני רשאי להיכנס לטייס או ליחידות המובחרות סוף סוף אני יוכל להיות הכי טוב במה שאני עושה !!!

נ.ב. כמה אנשם אמרו לי שאני עושה טעות וזאת שטות לבזבז שנה מהחיים שלי אבל אני רואה את זה בדרך אחרת : יש לי עוד שנה כדי להתאמן ולהתקבל לטייס או לסיירות .וסוף סוף יש לי את האפשרות לתת מעצמי הכל להתאמץ ולהזיע ואפילו לסבול כרק כדי לממש את המטרה שלי והיא להיות טייס דבר שחלמתי עליו מגיל קטן ועכשיו יש לי באמת את האפשרות להיות אחד כזה
    נערך לאחרונה על ידי keddan; 22-01-2009 בשעה 19:30.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    קצת קשה אז דתיים?

כל הכבוד לך.. בהצלחה!

תודה רבה ^^

משתמש מכור
    לייקים
    30
    נקודות
    570

גבר כל הכבוד לך רק אל תשכח את האופציה שלא בהכרח אתה תעבור את המיונים לטייס. חבל שסתם תתאכזב.

משתמש משקיע
    לייקים
    0
    נקודות
    1

ציטוט נכתב במקור על ידי keddan צפיה בהודעה
    מה קורה חבר'ה אניחדש באתר ויש לי כמה שאלות .
    אז ככה :
    יש לי קבא 56 ופרופיל 97 אבל אם סעיף ראיה והמספרים שלי הם 4-3 בעיניים ,כל החיים שלי רציתי להיות טייס ואני מתאמן עוד מגיל קטן בשביל להגיע למטרה הזו ועכשיו אני שומע שבגלל העיניים שלי אני לא יוכל להיות מה שרציתי בו ...שמעתי שאם מספרים כאלה אפשר לפחות להיות טייס מסוקי קרב אז השאלות שלי הן ככה האם זה נכון לגבי מסוקי קרב
    2) יש דרך שבעזרת אני יוכל להיכנס למסלול של טייסים או לפחות לנסות ולראות אם יקבלו אותי..ואם יש מהי..?

בתודה
    keddan
    מצטער לבשר לך אבל לא, מה שאמרו לך על מסוקי קרב הוא שטות, זה אותו הקורס טייס ורק באמצע הקורס מפצלים למגמות(מסוקים תובלה וכו')., אין אפשרות לקורס טייס.

ציטוט נכתב במקור על ידי tal1991 צפיה בהודעה
    גבר כל הכבוד לך רק אל תשכח את האופציה שלא בהכרח אתה תעבור את המיונים לטייס. חבל שסתם תתאכזב.
    אני לא שוכח אחי שישנה אפשרות כזאת אבל זאת אחת מהמטרות שלי ככה שאני לא מתכוון לוותר עליה מהחשש שאני אפול אבל כן, כמו שאמרת זה יכול לקרות (ואני מקווה שזה לא יקרה ) אלב אני לא התבאס כי תהיה לי האפשרות ללכת ליחידות המובחרות שזה גם כבוד בפני עצמו ...

-m0ki- לגבי מה שאמרת זה נכון אבל, כיום הראיה שלי בעיינים אחרי ניתוח הלייזר היא יותר חדה מראייה של 6/6 ולכן כיום ש לי כבר את האופציה להיכנס לקורס טייס ולא רק לאופציה של מסוקי קרב אלא גם מטוסי קרב ^^
    נערך לאחרונה על ידי keddan; 26-01-2009 בשעה 21:10.

משתמש משקיע
    לייקים
    0
    נקודות
    1

ציטוט נכתב במקור על ידי keddan צפיה בהודעה
    אני לא שוכח אחי שישנה אפשרות כזאת אבל זאת אחת מהמטרות שלי ככה שאני לא מתכוון לוותר עליה מהחשש שאני אפול אבל כן, כמו שאמרת זה יכול לקרות (ואני מקווה שזה לא יקרה ) אלב אני לא התבאס כי תהיה לי האפשרות ללכת ליחידות המובחרות שזה גם כבוד בפני עצמו ...

-m0ki- לגבי מה שאמרת זה נכון אבל, כיום הראיה שלי בעיינים אחרי ניתוח הלייזר היא יותר חדה מראייה של 6/6 ולכן כיום ש לי כבר את האופציה להיכנס לקורס טייס ולא רק לאופציה של מסוקי קרב אלא גם מטוסי קרב ^^
    עוד פעם, אין כזה דבר "לא רק מסוק, אלא מטוס". אתה צריך להבין, זה לא שאם אתה רואה ככה וככה אתה מתמיין למטוס וככה וככה למסוק, הראיה זה תנאי להתקבל בכלל לקורס טייס, ואין לזה שום קשר לכלי שעליו אתה תטוס, זה תנאי להתקבל לקורס, במידה שהוא לא קיים, אין בכלל קורס, התנאים שלפיהם בוחרים את סוג הכלי שעליו תהיה בכלל בכלל לא קשורים לראייה, אלא בעיקר ליכולת הטיסה, ולכוח העמידה בכוחות ג'י וכו'.
    אם עשית עשית ניתוח לייזר יש סיכוי מסויים אבל קשה לי להאמין, כיום יש דיונים על מה עושים במקרה של ניתוח לייזר, אבל עוד לא התקבלה החלטה.
    בכל מקרה, תמיד כדאי להילחם הכי שאפשר, בהצלחה [=

תוספת:
    אין קורס מסוים למטוסים, וקורס מסויים למסוקים, בהתחלה כולם באותו קורס טייס, אחרי ככה וככה טיסות(והרבה טיסות, אחרי שהרוב כבר נופלים), מתקבלת החלטה כל אחד לאיזה מגמה הוא הולך, מסוק קרב, מסוק תובלה, מטוס קרב, מטוס תובלה. וכו'.
    נערך לאחרונה על ידי -m0ki-; 26-01-2009 בשעה 22:38.

ציטוט נכתב במקור על ידי -m0ki- צפיה בהודעה
    עוד פעם, אין כזה דבר "לא רק מסוק, אלא מטוס". אתה צריך להבין, זה לא שאם אתה רואה ככה וככה אתה מתמיין למטוס וככה וככה למסוק, הראיה זה תנאי להתקבל בכלל לקורס טייס, ואין לזה שום קשר לכלי שעליו אתה תטוס, זה תנאי להתקבל לקורס, במידה שהוא לא קיים, אין בכלל קורס, התנאים שלפיהם בוחרים את סוג הכלי שעליו תהיה בכלל בכלל לא קשורים לראייה, אלא בעיקר ליכולת הטיסה, ולכוח העמידה בכוחות ג'י וכו'.
    אם עשית עשית ניתוח לייזר יש סיכוי מסויים אבל קשה לי להאמין, כיום יש דיונים על מה עושים במקרה של ניתוח לייזר, אבל עוד לא התקבלה החלטה.
    בכל מקרה, תמיד כדאי להילחם הכי שאפשר, בהצלחה [=

תוספת:
    אין קורס מסוים למטוסים, וקורס מסויים למסוקים, בהתחלה כולם באותו קורס טייס, אחרי ככה וככה טיסות(והרבה טיסות, אחרי שהרוב כבר נופלים), מתקבלת החלטה כל אחד לאיזה מגמה הוא הולך, מסוק קרב, מסוק תובלה, מטוס קרב, מטוס תובלה. וכו'.

אוקי הבנתי מה שאתה אומר ..עכשיו לגבי האפשרות שבכלל אכנס לקורס טייס בעקבות ניתוח הלייזר .כמו שאמרתי יש לי אפשרות כזו כי עשיתי את ניתוח בדרך שהצבא דרש על מנת שאני יוכל להגיע בו ליחידות המובחרות ואף טייס כמובן שבמהלך הקורס אם אני אתקבל כמובן אני העבור מבדקים קבועים של העיינים לבדוק מה מצב העיין ואיך היא מתפתחת

נ.ב. בכל מקרה אני הולך להילחם עד הסוף כדי לנסות ולהגיע לטייס ואם זה לא יקרה אני אכנס לסיירות שכמו שאמרתי זה כבוד בפני עצמו

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 15:39.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,103 | הודעות: 8,173,690 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect