נכתב במקור על ידי Graf.E.T "מה את עושה הערב? חכי לי למטה אני אהיה זה עם הפרחים... החתיך.. " באיזה אגדה ראית את זה?
נכתב במקור על ידי משתמש אנונימי באיזה אגדה ראית את זה? האמת, זה די מצחיק XD, זה יכול להזרים שיחה ממש טוב...
נכתב במקור על ידי משתמש אנונימי באיזה אגדה ראית את זה? למה אגדה? אני בת ואני יודעת שכל בחורה רוצה מישהו שיצחיק אותה.... הוא לא חייב להיות רומנטי בטירוף אבל לפחות שישתדל בשבילה.. נכתב במקור על ידי vicon האמת, זה די מצחיק XD, זה יכול להזרים שיחה ממש טוב... העם איתך
נכתב במקור על ידי Graf.E.T למה אגדה? אני בת ואני יודעת שכל בחורה רוצה מישהו שיצחיק אותה.... הוא לא חייב להיות רומנטי בטירוף אבל לפחות שישתדל בשבילה.. העם איתך את בת שרואה יותר מדי טנלובלות/סרטי דרמה
נכתב במקור על ידי משתמש אנונימי את בת שרואה יותר מדי טנלובלות/סרטי דרמה בנות רואות יותר מדי טלנובלות ודרמה. למרות שזה יכול להיות מעניין
קרדיט לJ0k3R השפיץ על הסוסה למעלה^^ ~1000~
לא נכון, חביבה אמרה אחלה משפט. אם אומרים אותו בציניות ובהומור זה יכול להיות נחמד מאוד(: אבל שוב..אין מצב שהיא בת 18. תבדוק את זה לפני כן.
נערך לאחרונה על ידי daniiielle; 27-01-2009 בשעה 19:59.
"אין כמו האהבה שלך"
נכתב במקור על ידי משתמש אנונימי את בת שרואה יותר מדי טנלובלות/סרטי דרמה דווקא ממש לא.. אני מציאותית ואני בחורה ואני יודעת מה אנחנו רוצות בגבר. נכתב במקור על ידי The PiMpeR בנות רואות יותר מדי טלנובלות ודרמה. למרות שזה יכול להיות מעניין זה נכון לגבי הרוב אבל אין צורך להכליל. נכתב במקור על ידי daniiielle לא נכון, חביבה אמרה אחלה משפט. אם אומרים אותו בציניות ובהומור זה יכול להיות נחמד מאוד(: אבל שוב..אין מצב שהיא בת 18. תבדוק את זה לפני כן. תודה על החיזוק!
לא משנה מה, אל תקשיבו לGraf.E.T. אה וכמובן לא לדניאל... את התגובות שלה בכלל צריך למחוק או משהו :\
ישי התותח
חחחח אבי..אני אכנס בך
נכתב במקור על ידי משתמש אנונימי את בת שרואה יותר מדי טנלובלות/סרטי דרמה משעמם לך אז אתה שם משתמש אנונימי? אתה מפחד שאם תגיד איזה משהו לא במקום אז יעיפו אותך? שתדע שאפשר לגלות את המשתמש. נכתב במקור על ידי daniiielle לא נכון, חביבה אמרה אחלה משפט. אם אומרים אותו בציניות ובהומור זה יכול להיות נחמד מאוד(: אבל שוב..אין מצב שהיא בת 18. תבדוק את זה לפני כן. אני חושב שאת צריכה להכיר את המשפט "לאהבה אין גיל", לא? הבנתי ששלחת לה כבר, ענתה לך?
צבא עושים באהבה, או לא עושים בכלל. נכתב במקור על ידי Aviv.E האם יש קונספירציה בפורום משוב שבו "אתם" [ מי שעונה שם הרוב ] החלטתם לענות את המשתמשים בכך שתעלו את הצפיות ולא תענו .. ?
^ לאהבה אין גיל (מי כמוני יודעת), אבל לא כל אחת תסכים עם זה.
נכתב במקור על ידי Human משעמם לך אז אתה שם משתמש אנונימי? אתה מפחד שאם תגיד איזה משהו לא במקום אז יעיפו אותך? שתדע שאפשר לגלות את המשתמש. אני חושב שאת צריכה להכיר את המשפט "לאהבה אין גיל", לא? הבנתי ששלחת לה כבר, ענתה לך? אני שם משתמש אנונימי כדי שאנשים כמוך לא ישפטו את מה שאני אומר לפי מה שאני כותב בפורומים אחרים.
אם תגלה לי מי אתה אני אתן לך 5 שקל
חוקי הפורום