אל תקשיב לאור הוא סתם שחיף
אל תקשיב לאור הוא סתם שחיף
|
|
אני שחיף ואתה שמן שלא מצליחים לקחת לו דם בבדיקה פשוטה מרוב שומן
הכל אפשרי בתורשה, יכול להיות שיהיו לך 2 הורים גבוהים בלונדינים עם עיניים כחולות ועור בהיר ואתה תצא נמוך, שחום, עם שיער שחור ועיניים חומות, הסבירות לא הכי גבוהה אבל זה אפשרי, אי אפשר לנבא את זה.
עובדה מעניינת: יש לי חבר בגובה 1.50 ס"מ. שהוא היה בגיל ההתבגרות הוא קיבל זריקות של הורמון גילה. יש לו למטה צינור בארוך 23 ס"מ.
אתה יודע מה נשמע קצת פחות הגיוני שהוא קיבל זריקות של הורמון גדילה והוא עדיין מטר 50.
שמע בתאכלס, בדקת את אורך הצינור? אני לא חושב, יש הרבה חרטטנים בחוץ שמודדים לא נכון וכו' או שסתם אוהבים לזרוק מס' באוויר כדי להראות גדולים.
ד"א, אף חומר לא יכול לשנות את מה שטמון לנו בDNA ויש הרבה מחקרים על זה, אם זה באמת היה עוזר אתה חושב שאנשים לא היו עושים את זה? הורמון גדילה זה חומר שלא בעיה להשיג, כנ"ל טוסטסטרון או כל סטרואיד אחר.
בכל אופן שיהיה לו לבריאות![]()
זה לא אמיתי לפי מה שאומרים באינרטנט, פלסטיק איכותי שנראה דומה מאוד למציאות, וכן שהם גומרים שם זה ממש לא אמיתי יש צינורית שמוחדרת שם בפנים או משהו, ואת זה חיפשתי עכשיו בשבילך בגוגל כי אין לי מושג על מה אתה מדבר בכלל, קיצר הכל חרטות באינטרנט, צאו כבר לעולם האמיתי ותתחילו לנסות בעצמכם מאשר לשבת כל היום על התחת מול המסך ולהסתכל על איברי מין של אחרים, רק דבר אחד צריך לעניין אותכם, לעשות את זה וזהו, בלי כל החרטות שמסביב.
יכול ליהיות שיגדל עוד,תלוי איך הגוף שלך מתפתח
אתה יודע שבישביל לספק אישה צריך 11-13סמ' משו כזה,כה?
רבאק אם יש לך יותר גדול מ13 סמ' מה אתה דואג אז?חוץ מזה אולי אתה לא מפותח מספיק,ועוד יגדל לך?
נערך לאחרונה על ידי Anonymous; 31-01-2009 בשעה 23:04.
The Pod
תקח צינור כיבוי אש תדחוף לתחת תדליק זה ינפח לך את הזין