קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. פרסום| האמת מאחורי מבצע ואלקירי
    על ידי AfterParty בפורום דיבורים
    תגובות: 15
    הודעה אחרונה: 23-03-2010, 19:51
  2. האמת מאחורי המבצע הישראלי בעזה
    על ידי ImInAtraf בפורום מבצע "עופרת יצוקה"
    תגובות: 13
    הודעה אחרונה: 04-01-2009, 13:59
  3. בואו נחסוף את האמת מאחורי AWServeys
    על ידי ziv20441 בפורום כסף ברשת
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 05-08-2008, 13:17
  4. האמת מאחורי אורי גלר
    על ידי JvL בפורום דיבורים
    תגובות: 32
    הודעה אחרונה: 21-11-2006, 17:57
+ תגובה לנושא
עמוד 7 מתוך 11 << ראשון ... 56789 ... אחרון >>
מציג תוצאות 91 עד 105 מתוך 158

[פרסום] האמת מאחורי תרי"ג מצוות - עמוד 7

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    אורי
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    לא בא לי!

Daniel...
    הגיוני ביותר שספר התנ"ך נכתב לפני 2,000 שנה (שים לב אני רושם נכתב, ואתה לעומת זאת רושם חורטט, אני לא מזלזל בספר התנ"ך פשוט לא מייחס לו קדושה כלשהי), הרי מסופר בנ"ך על בניית בית המקדש הראשון, והשני, ועל גלויות שקרו ב700 לספירה? איך יכול להיות שזה נכתב בהר סיני? ה' סיפר למשה בהר סיני את העתיד?

Glyde
    נורא צחקתי שרשמת את הדברים על העולם החילוני.. כאילו שבעולם הדתי לא חסר..
    כמה מקרים היו עם רבנים שהתרידו מינית בני נוער בכל מיני ישיבות?
    או המקרה שרבנים שיכרו ילדים מברית המועצות, ובעזרת אלכוהול גרמו להם להתקרב לדת?
    או כמה מקרים היו על רבנים שגנבו כספים? העלימו כספים? ולא חסר דוגמאות..
    אז אנא ממך, אל תכליל, מה לעשות שהעולם המושלם "שברא ה'" לא כזה מושלם...

חח כבר נדפק לי השכל מהדיון הזה

2. קישורים ממומנים

שמע, קודם כל הרבנים האלה שאתה מדבר עליהם הם לא רבנים ואני לא מחשיב אותם, הם סתם פדופילים סוטים חילוניים שהתחזו לרבנים וניצלו את המעמד הזה בשביל הסטיות שלהם.
    ואני לא שמעתי על המקרה הספציפי הזה שאתה מדבר עליו, וגם לא על השאר, אין סיכוי שבעולם שרב אמיתי יגנוב כסף, שכן הוא עושה פה חטא גדול שעובר על עשרת הדיברות.
    ואולי הדתיים והחרדיים חוטאים גם, אבל מה שמעצבן זה ששופטים אותם יותר קשה מששופטים חילוני למה? כי יש להם כיפה על הראש, וזה שיש להם כיפה על הראש אומר שהם מנסים להיות בני אדם יותר טובים ומנסים ללכת בדרך השם, אבל זה אומר שהם עדיין בני אדם, וכל בן אדם חוטא. כתוב שאין צדיק שלא חוטא.
    אבל אם אתה משווה בין העולמות אתה רואה בבירור שיש הרבה יותר מקרים כאלה בעולם החילוני.

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    אורי
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    לא בא לי!

ציטוט נכתב במקור על ידי Glyde צפיה בהודעה
    שמע, קודם כל הרבנים האלה שאתה מדבר עליהם הם לא רבנים ואני לא מחשיב אותם, הם סתם פדופילים סוטים חילוניים שהתחזו לרבנים וניצלו את המעמד הזה בשביל הסטיות שלהם.
    ואני לא שמעתי על המקרה הספציפי הזה שאתה מדבר עליו, וגם לא על השאר, אין סיכוי שבעולם שרב אמיתי יגנוב כסף, שכן הוא עושה פה חטא גדול שעובר על עשרת הדיברות.
    ואולי הדתיים והחרדיים חוטאים גם, אבל מה שמעצבן זה ששופטים אותם יותר קשה מששופטים חילוני למה? כי יש להם כיפה על הראש, וזה שיש להם כיפה על הראש אומר שהם מנסים להיות בני אדם יותר טובים ומנסים ללכת בדרך השם, אבל זה אומר שהם עדיין בני אדם, וכל בן אדם חוטא. כתוב שאין צדיק שלא חוטא.
    אבל אם אתה משווה בין העולמות אתה רואה בבירור שיש הרבה יותר מקרים כאלה בעולם החילוני.
    אני מדבר איתך על מקרים אמיתיים, אני לא מחרטט, הרבה פעמים עשו תחקירים כאלה בקלבוטק, ויש סיכוי שרב יגנוב, הם לא אנשים קדושים..
    ומה הקשר שופטים אותם יותר קשה מששופטים חילונים?!
    תתעורר, במדינת ישראל לא שופטים קשה, לא חילוני, ולא דתי..מערכת המשפט שלנו על הפנים...בנוסף, יש יותר חילונים, החילונים הם ערבוב של אנשים שונים מרקע שונה, לא כמו דוסים שחיים בקהילות סגורות משלהם, ולכן יש במגזר החילוני יותר סיכסוכים..
    ואל תכליל סתם כי לא חסר סיפורים לא לחילונים ולא לדוסים...

אבל עזוב סטינו מהנושא..ותאמת נראה לי שגם מיצינו תשיחה על הקיום של ה'...
    לדעתי צריך להיות אנשים טובים בלי קשר לאמונה, ולעשות מצוות, ולעזור לזולת...וגם אם יש אלוהים ויש עולם הבא אני לא מאמין שהעובדה שהלכת לבית כנסת תשנה משהו, מה שחשוב זה אם היית בנאדם טוב.

אני אישית לא מאמין בה'...למה? לא נראה לי סביר שיש אל כל יכול, זה נראה לי מופרך, קצת הזוי, והעולם הזה מעוות מידי בשביל שאם יש ה' הוא ישב בצד ולא יתערב, וזה הכל... איך נברא העולם? אין לי מושג..המפץ הגדול? מי יודע... מה שחשוב זה לא איך הוא נברא, אלא איך אנחנו מתנהגים בו...

משתמש כבוד האוואטר של Li0rz
    שם פרטי
    ליאור
    לייקים
    2
    נקודות
    22
    משפט מחץ
    ואז! הזקנה..התפצלה לשניים..

קודם כל, בראש ובראשונה, איך אתה יודע שאין חיים אחרי המוות? אתה בטוח בזה?
    יש הוכוחות שיש חיים אחרי המוות, היו אלפי מקרים של אנשים שסיפרו מה שקרה להם במוות קליני ולכולם קרה פרט לפרט אותו קטע, אני לא אפרט מה זה עכשו כי אין טעם.

מוות קליני הוא לא מוות, במוות אמיתי תאי המוח מתים עקב חוסר אספקת חמצן
    במוות קליני אדם רואה חלומות\אשליות\הזיות
    בגלל העיוות שנגרם מחוסר אספקת החמצן גם כן
    ולא...לא כל האנשים חווים את אותה החוויה במוות קליני..
    יש סיפור שאני אוהב במיוחד..אם אני לא טועה או מתבלבל עם משהו אחר קוראים לו חותם אמת...בהחלט דמיון פורה

שנית, זה שאתה מתעצבן ממה שאמרתי אומר משהו.
    שלישית, אני לא חרדי, אבל יש לי חברים שחזרו בתשובה ותביא לי את האיש הכי עשיר בעולם, ביל גייטס לדוגמא, אני שם איתך כסף חותם איתך שהם הרבה יותר מאושרים ממנו עם כל ההבדל מעמדות וכסף שיש ביניהם, אתה חושב שזה חרא חיים, אבל אם תשאל כל דתי אמיתי תראה שהוא יותר מאושר מ-רוב- החילונים שאנחנו מכירים.
    אם הייתי חי בבועה משלי עם שכל מצומצם וכמעט ללא אינטרסים
    גם אני הייתי מאושר..

אז דפוק אתה לא יכול לקרוא לזה, פרימטיבי? זה רק נקודת מבט שלך אתה לא יודע מה באמת הולך שם, יש להם טלוויזיה ומחשבים לחלק מהם, לחרדים לא, אבל לדתיים מודרניים כאלה כן, יש להם גם מכוניות תאמין לי, וגם פרנסה, יש רבנים שמתפרנסים כמו שצריך ובכבוד.
    סבבה כולם שם מתפרנסים בכבוד? לפחות 90 אחוז?? למה שלא נחתוך להם את הקיצבאות אם ככה..בשביל מה הם צריכים את זה? ובשביל מה הם צריכים תרומות? אני יודע שבקצבאות האלה יכלו לתת את זה לאנשים נזקקים באמת.

דרך אגב אני יכול להגיד לך בוודאות שמרבית האוכלוסיה החרדית הם פרימיטיביים
    ואינם מחזיקים שום טלוויזיה או מחשב..במקרה הטוב רדיו

בוא נעשה משהו כזה, אם כבר אתה משווה בין העולמות..
    איפה יש פריצות וזנות?
    בעולם החילוני.
    איפה יש מכות אלימות במועדונים?
    בעולם החילוני.
    איפה יש קללות רוב הזמן וחרא יחס ולכלוכים מאחורי הגב ודיבורים רעים?
    בעולם החילוני.

איפה אין משטר? בעולם הדתי

איפה דוחפים אצבעות לילדים קטנים אונסים אותם, ושומרים הכל בחדרי חדרים??? בעולם הדתי (היי זה בסה"כ רוח שטות...קח 700 דולר וסתום ת'פה)

איפה אין שוויון חופש ביטוי ועצמאות??
    בעולם הדתי

אז אני חושב שבאמת תחשוב בהיגיון לפני שאתה אומר משהו על העולם הדתי, אתה ואני לא יכולים להבין את זה כי אנחנו חילוניים אבל אם היה לך טיפה של מושג מה זה לחיות כמו דתי אמיתי ואני לא מדבר על זה שההורים שלך כפו עליך את זה מלידה כי יש לי חבר שיש לו משפחה דתייה יחסית והוא חזר בשאלה כי כפו עליו את זה ולא לימדו אותו לאהוב את הדת, אני מדבר איתך על דתי אמיתי שדתי בגלל שהוא רוצה.
    רק אחרי שתבין מה זה, תוכל להגיד על זה דברים.
    חקרת בכלל? שאלת? דיברת?
    אז מה אתה יודע בכלל מה אתה מדבר?

אחי..בוא תתעורר..מרבית החברה החרדית נכפה עליה להיות כזו!
    דורות על גבי דורות..אלה שמוצאים את המזל מצליחים לצאת משם
    החרדים מנהיגים חרם על כל בן אדם שסוטה מהדרך שלהם
    תתעורר אחי..אתה מדבר על זכות הבחירה? זה לא זכות בחירה

זו כפייה דתית מלידה..אמרת שאלוהים רוצים חופש בחירה
    הם לא מקבלים אותו גם אם הם הולכים לדרך שלך נראית טובה יותר.

ויורי, נו באמת..
    פיצוץ הורס, לא יוצר דברים, תסכים איתי על זה?
    חייבת להיות ישות שעשתה פה משהו, גורם שהתערב בבנייה.

טריפל, אם אלוהים יתגלה אליך, כולם פה יהיו כמו רובוטים, הרי האדם נברא בצלם האלוהים, מה ז"א?
    ז"א שיש לו אפשרות בחירה, הוא יכול לבחור בין טוב ורע זה נקרא -בחירה חופשית- זה דבר שאלוהים כביכול לא אמור להתערב בו, והוא רוצה שתבחר בדרך הטובה.
    אם אלוהים יבוא ויתגלה, כולם יבחרו בדרך הטובה כביכול ואתם תהיו כמו רובוטים, אתם תעבדו אותו בלי שאלות בלי כלום, אתם תעשו מה שצריך, וזה הוא לא רוצה, הוא רוצה שתעבדו אותו מתוך אמונה לא מתוך עובדה, הבנת טריפל?

חחחחח מגילה רצינית נהייתה פה..
    נערך לאחרונה על ידי Li0rz; 19-02-2009 בשעה 01:56.

הרב האשכנזי הראשי של אטרף
    שם פרטי
    דניאל
    לייקים
    229
    נקודות
    328

יורי, משה לא כתב את הנביאים כתובים, אפילו לא את יהושוע.
    העולם נברא לפני פחות מ6000 שנה
    1092 לפנה"ס יציאת מצריים,הגמרא והמנשה בערך במאה השלישית, ישו ב0 לספירה והוא מבוסס על יהדות.
    לפני זה היה בתי מקדש, נביאים.
    ב0 לספירה כבר בטוח הייתה יהדות כי זה ישו והוא היה יהודי.
    1000 שנה מיציאת מצרים לישו, היו נביאים והכל אין מצב שזה חורט שם עזוב זה לא לעניין להגיד סתם

מז"א אין משטר? יש משטר, הם חיים במדינת ישראל, אני לא יודע על איזה עולם דתי אתה מדבר, אבל העולם הדתי שאני מדבר הוא רגיל ובכל עולם דתי יש משטר.

איפה דוחפים אצבעות לילדים קטנים אונסים אותם, ושומרים הכל בחדרי חדרים??? בעולם הדתי (היי זה בסה"כ רוח שטות...קח 700 דולר וסתום ת'פה)

תגיד, ברור לך שכל האלה שעושים דברים כאלה הם לא באמת רבנים? הם מתחזים זו תחפושת של אנשים חולים שמתחפשים לרבנים ודתיים בשביל לנצל את המעמד שלהם. אז גם זה נפסל.

איפה אין שוויון חופש ביטוי ועצמאות??
    בעולם הדתי

אין שוויון? על מה אתה מדבר? יש שיוויון כמו שצריך..
    חופש ביטוי? אני לא שמעתי שהם מתלוננים על דברים כאלה, הם לא רוצים לקלל ולהגיד לשון הרע ותאמין לי העולם יהיה מקום יותר טוב בלי הדברים האלה ולפעמים יש גבול לדברים שאומרים, אבל חוץ מזה הם לא מתלוננים והם מאושרים, כנ"ל בנוגע לעצמאות, כולם שם עצמאים ומאושרים.

אחי..בוא תתעורר..מרבית החברה החרדית נכפה עליה להיות כזו!
    דורות על גבי דורות..אלה שמוצאים את המזל מצליחים לצאת משם
    החרדים מנהיגים חרם על כל בן אדם שסוטה מהדרך שלהם
    תתעורר אחי..אתה מדבר על זכות הבחירה? זה לא זכות בחירה

זו כפייה דתית מלידה..אמרת שאלוהים רוצים חופש בחירה
    הם לא מקבלים אותו גם אם הם הולכים לדרך שלך נראית טובה יותר.

זו ממש שטות, אתה יודע שיש יחידה בנח"ל של חרדים, והם עצמאים והם עדיין שומרי מצוות למרות שהם הרחק מההורים שלהם? אז אתה לא יכול להגיד שזו כפייה, כי כל מי שזה כפייה בסופו של דבר יוצא מהדת, כולם שם למדו לאהוב את השם ובוחרים בזה, ותאמין או לא לכל הדתיים יש בחירה כמו שלך ולי יש, אולי יש כמה קיצוניים במאה שערים או נבדלים כאלה, אבל הרוב זה לא כפייה בכלל.

בקיצור, תחקור לפני שאתה מדבר.

עריכה- נמחקו לי התגובות לטענות הראשונות שכתבת, אז אין לי כוח לכתוב אותם שוב, אבל תאמין לי שיש לי הרבה מה לומר ולנגוד במיוחד את הקטע של המוות קליני, שכן מוות קליני זה מוות לכל דבר, אחרת לא היו קוראים לזה מוות קליני, במוות קליני הלב לא עובד, ככה חמצן לא מגיע למוח עם הדם ואז המוח מת גם, אבל מצליחים להחיות ואז הוא חוזר לחיים.
    נערך לאחרונה על ידי Glyde; 20-02-2009 בשעה 14:58.

שם פרטי
    ליאור
    לייקים
    2
    נקודות
    22
    משפט מחץ

אתה לא יודע כלום אחי ואתה מדבר עליי שאני אחקור????

אין משטר בחברה החרדית ! הם שומרים הכל בינם לבין עצמים ושופטים את עצמם

לגבי הרבנים האנסים והפדופילים זה לא מעינין אותי שהם מתחזים ושבשבילך הם לא רבנים..לא חכמה להגיד את זה רק מה?! הם גדלו בחברה החרדית !!

מהההה הקשרר כפיהה דתית לנח"ל החרדי מה אתה מבלבל ת'ביצים אחי
    אני מדבר על זה שאדם שגודל בין חרדים יצא חרדי ויהי מה אחרת יעשו עליו חרם או שהוא יקבל מכות רצח
    אין מה לעשות זו עובדה...אנשים שחושבים שם אחרת שמנסים להתנגד ולסטות טיפה מהדרך החרדית
    יעיפו אותם נידוי וחרם זה עונש כבד בהתחשב בעובדה שזה המקום שגדלת בו

וזה לא נקרא חופש ביטוי

ומוות קליני ! תגיד אתה דפוק?? מה זה משנה שהלב לא עובד הלב הוא משאבה של הדם והדם מזרים חמצן לשאר האיברים בגוף...כל עוד תאי המוח אינם מתים זה לא פאקינג מוות...

כשהלב לא עובד בעיקרון זה אינדיקציה למוות כי אין אספקת חמצן..אבל מוות קליני בעיקרון זה מצב שהמוח עדיין חי ולכן יש הזיות\עיוותים\חלומות

וזה החרטות שהאנשים רואים..

חלאס להתחכם איתי

אתה זה שמתחכם, מוות קליני זה מוות לכל דבר, תאי מוח מתים פשוט לא כולם ובגלל זה זה עדיין הפיך, כל הזמן תאים מתים ומתחדשים בגוף בשניות..
    פתאום לא נראה לך מה שהם רואים אחרי המוות אז אתה מתווכח עם עשרות אלפי אנשים ואומר 'זה חארטה', אם זה חרטה איך זה שכל מי שקרה לו קרה לו הדברים האלה מאמין בזה?

ואני לא מחשיב את הרבנים המזוייפים האלה חלק מהעולם של הדת, אז זהו.

והם לא יתנו מכות למי שחוזר בשאלה, זה באמת שטויות, איך אתה יודע? אין לך ביסוס לזה בכלל, וזה נגד התורה לעשות דברים כאלה אז ממש לא.

שם פרטי
    ליאור
    לייקים
    2
    נקודות
    22
    משפט מחץ

אתה זה שמתחכם, מוות קליני זה מוות לכל דבר, תאי מוח מתים פשוט לא כולם ובגלל זה זה עדיין הפיך, כל הזמן תאים מתים ומתחדשים בגוף בשניות..
    פתאום לא נראה לך מה שהם רואים אחרי המוות אז אתה מתווכח עם עשרות אלפי אנשים ואומר 'זה חארטה', אם זה חרטה איך זה שכל מי שקרה לו קרה לו הדברים האלה מאמין בזה?

ואני לא מחשיב את הרבנים המזוייפים האלה חלק מהעולם של הדת, אז זהו.

והם לא יתנו מכות למי שחוזר בשאלה, זה באמת שטויות, איך אתה יודע? אין לך ביסוס לזה בכלל, וזה נגד התורה לעשות דברים כאלה אז ממש לא.
    אתה בוחר להתחכם כאן..אני נותן לך עובדות מוצקות ואתה מגיב לי בחרטות

קח בבקשה חוויית סף מוות עפ"י וויקיפדיה
    http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%97%...95%D7%95%D7%AA

תקרא מה כתוב במשפט האחרון..מה באמת מקרב אנשים לדת ומה באמת גורם לאנשים להעריך יותר את החיים

והנה מוות קליני..תקרא קצת גם עליו..ממש טיפה..
    http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%9E%...99%D7%A0%D7%99

וגם אם לא תקרא אז הנה ציטוט:

מוות קליני הוא מצב זמני בו מפסיק הלב לפעום ולספק דם וחמצן למוח אך רקמת המוח עדיין חיה. מרגע שנפסקת זרימת הדם למוח מתחיל תהליך של הרס תאי המוח שעלול להביא בסופו של דבר למוות מוחי, בשל חוסר היכולת של תאי המוח להתחדש. לעתים ניתן, באמצעות טיפול רפואי מהיר, לחדש את זרימת הדם למוח, ובכך למנוע מוות, אך ישנה סכנה של נזק מוחי.

לפי הרבה אנשים שטוענים וחושבים בצורה מעוותת כמוך..הנשמה שוכנת בתוך המוח..
    אם הוא לא מת למה שהיא תצא?

עכשיו בקשר לחברה החרדית..לאף אחד לא איכפת אם אתה מחשיב אותם או לא...ישנם אנשים סוטים ופדופילים שצריכים לשבת בכלא בחברה החרדית ולא יושבים...והם תוצר של החברה החרדית..אמנם תוצר פגום אבל עדיין
    וזה שהם לא יושבים בכלא זה אשמת החברה הזאת גם..
    ואדם שלא בוחר בדרכי החרדים מחרימים אותו ואל תזיין לי את המוח אחרת.
    בן אדם בחברה החרדית שלא ישמור את השבת אבוד לו.
    נערך לאחרונה על ידי Li0rz; 20-02-2009 בשעה 20:48.

זה לא נוגד, מוות קליני זה מוות וכתוב לך שמתחיל הרס של תאי מוח אז איך יכול להיות שבזמן שהמוח נהרס אתה נכנס להזיות?!
    ונשמה זה דבר רוחני, לא גשמי כמו הגוף אז אין בעיה שהיא תצא גם אם המוח נהרס.
    אתה הוא זה שמתעלם מעובדות, לא אני ואתה זה שמעוות דברים, אז מה כולם טועים ואתה צודק? וואי, גאון הדור באמת, כולם טיפשים!! כל העולם לא מבין כלום, רק אתה גאון גדול. תעשה לי טובה.

שם פרטי
    ליאור
    לייקים
    2
    נקודות
    22
    משפט מחץ

זה לא נוגד, מוות קליני זה מוות וכתוב לך שמתחיל הרס של תאי מוח אז איך יכול להיות שבזמן שהמוח נהרס אתה נכנס להזיות?!
    ונשמה זה דבר רוחני, לא גשמי כמו הגוף אז אין בעיה שהיא תצא גם אם המוח נהרס.
    אתה הוא זה שמתעלם מעובדות, לא אני ואתה זה שמעוות דברים, אז מה כולם טועים ואתה צודק? וואי, גאון הדור באמת, כולם טיפשים!! כל העולם לא מבין כלום, רק אתה גאון גדול. תעשה לי טובה.

תפסיק לעשות מעצמך צחוק ועצה שלי תבדוק מה שאתה כותב
    חחחחחחחחחחח איך הרס של תאי מוח יכול ליצור הזיות?? תגיד אתה דפוק או משהו??? מן הסתם הרס של תאי המוח זה ההזיות הכי גדולות....

לא שאלתי אם יש בעיה שהיא תצא או לא..שאלתי בשביל מה לנשמה לצאת כשהמוח עדיין לא מת

ולגבי זה שאני מתעלם מעובדות..אתה עושה מעצמך צחוק
    אני זה שמביא לך מקורות מידע מוויקיפדיה אשר מבוססים על מחקרים

כנראה שלא כולם טיפשים..אלא רק אתה..

הרב האשכנזי הראשי של אטרף
    שם פרטי
    דניאל
    לייקים
    229
    נקודות
    328

שמע זה עניין רוחני יותר ליאור.
    גם אדם שיושן חלק ממנו נחשב מת מבחינה רוחנית והנשמה שלו בחלקה עולה למעלה ומקבלת דין על מה שעשתה באותו היום.
    יכול להיות שבמוות קליני כשאנשים פחות מחוברים למציאות, הם מרגישים חזק יותר את עצמם למעלה.
    אני לא יודע עד כמה הדברים של האור והמוות קליני נכונים כל עוד לא חוויתי את זה אני לוקח את זה בערבון מוגבל אבל אני לא מזלזל אם אני לא יודע

Special Player האוואטר של henry14
    שם פרטי
    עידן
    לייקים
    0
    נקודות
    14
    משפט מחץ
    Henry - The Legend

ציטוט נכתב במקור על ידי Li0rz צפיה בהודעה
    אתה בוחר להתחכם כאן..אני נותן לך עובדות מוצקות ואתה מגיב לי בחרטות

קח בבקשה חוויית סף מוות עפ"י וויקיפדיה
    http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%97%...95%D7%95%D7%AA

תקרא מה כתוב במשפט האחרון..מה באמת מקרב אנשים לדת ומה באמת גורם לאנשים להעריך יותר את החיים

והנה מוות קליני..תקרא קצת גם עליו..ממש טיפה..
    http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%9E%...99%D7%A0%D7%99

וגם אם לא תקרא אז הנה ציטוט:

מוות קליני הוא מצב זמני בו מפסיק הלב לפעום ולספק דם וחמצן למוח אך רקמת המוח עדיין חיה. מרגע שנפסקת זרימת הדם למוח מתחיל תהליך של הרס תאי המוח שעלול להביא בסופו של דבר למוות מוחי, בשל חוסר היכולת של תאי המוח להתחדש. לעתים ניתן, באמצעות טיפול רפואי מהיר, לחדש את זרימת הדם למוח, ובכך למנוע מוות, אך ישנה סכנה של נזק מוחי.

לפי הרבה אנשים שטוענים וחושבים בצורה מעוותת כמוך..הנשמה שוכנת בתוך המוח..
    אם הוא לא מת למה שהיא תצא?

עכשיו בקשר לחברה החרדית..לאף אחד לא איכפת אם אתה מחשיב אותם או לא...ישנם אנשים סוטים ופדופילים שצריכים לשבת בכלא בחברה החרדית ולא יושבים...והם תוצר של החברה החרדית..אמנם תוצר פגום אבל עדיין
    וזה שהם לא יושבים בכלא זה אשמת החברה הזאת גם..
    ואדם שלא בוחר בדרכי החרדים מחרימים אותו ואל תזיין לי את המוח אחרת.
    בן אדם בחברה החרדית שלא ישמור את השבת אבוד לו.
    אתם פשוט בושה לעם היהודי.
    כשדברו על הערב רב זה אתם, כשדיברו על גאולה שניה זה אתם שצריך להעיף מהארץ.
    מי אתה שתדבר ככה על העולם הדתי?
    אני חלק ממנו ותאמין לי שכל מה שאתה מדבר פה זה שטויות.
    מי הבן אלף זונו ת שאומר שדוחפים אצבעות לילדים וזה בעולם הדתי?
    תגיד לי עוד לא נגמר הסרט שאתה חי בו?

מי שרוצח, מטביע ואונס ילדים זה לא דתיים.
    אולי קיים מקרה אחד שניים,אבל זה אפסי לעומת מקרה רוז וכל אלה.

כמו שיש את הדתיים החולניים יש גם את החילוניים האלה.
    בכל חברה יש משוגעים.

אני חי ''בעולם דתי'', במשפחה דתית והסבים והסבתות שלי דתיים חזקים וככה גם ילדיהם. אני יכול להגיד לך שאין עליי שום כפייה והיו זמנים שהייתי מחלל שבת חופשי.
    (ברור שההורים שלי יתעצבנו עליי אם הם יגלו שנסעתי בשבת, אבל כעס זה לא כפייה ולא חרם)

אחי הקטן מסוגל להכנס לבית כנסת עם פלאפון ולא יאנסו אותו ולא יעשו עליו חרם וכלום, וגם כשלא הייתי הולך עם כיפה לא היו נגדי שום סנקציות שליליות.

הדתיים החרדים פרימיטיבים בגלל שאין להם טלויזיה?
    יחתיכת אפס, הם אולי פרימיטיבים אבל זה לא בגלל שאין להם טלויזיה זה בגלל שהם רוצים להיות כאלה ולא להתעסק יותר מידי בניקור עניים ולהרבות ברכוש.

לדתיים יש הרבה ילדים ואם יהיה לה פלסטיישן, מחשב וטלויזה בבית הם לא יוכלו לשרוד. בניגוד להרבה חילוניים שנכנסים לחובות, גרים ברחוב ובאים בטענות למדינה. למה? כי הוא רצה מרצדס וההיא רצתה וילה.

אז תפסיקו לבלבל תשכל ותשקלו מילים.

בקשר למוות הקליני, אתה יכול להגיד שזה הזיות ואני יכול להגיד שזה התגלות לעולם הבא, בסדר?

מי שלאורך ההיסטוריה יצאו מטומטמים זה הפרופסורים הגדולים ולא התורה.
    מי הדביל שאומר שהעולם קיים מיליוני שנים?
    בתורה רשום כ6000 וזה מה שזה קיים.

זה כמו שחקרו כמה זמן האדמה של הירושימה קיימת וזה יצא משו כמו 200 שנה, ואחרי הפצצת אטום שארצות הברית הורידה שם, בדקו שוב ופתאום ראו שהאדמה קיימת מיליוני שנים. מי הדביל מפגר שיאמין לזה?
    כתוצאה מהתחממות, האדמה נעשת עתיקה יותר.

זה כמו אם תקח תרנגול שמת הרגע, תביא פרופסור והוא יגיד שהוא כן מת הרגע. תבשל אותו שעה בסיר על הגז תראה איך הפרופסור המטומטם יגיד שהתרנגול מת לפני שנה.

ככה זה העולם, היה מבול, המבול היה של מים רותחיםם, ותבין לבד תהמשך.
    העולם קיים כמה זמן שרשום בתורה.

ועוד משו חשוב.. התרי''ג מצוות שהבאת.
    בשיא טמטומך אתה באמת חושב שהתורה רוצה אפליה כל שהיא או איזה שנאת חינם כלפי גויים? הרי בית המקדש נחרב מפאת שינאת חינם?

תבין דביל, היהדות היא הדת הכי עתיקה והתרי''ג מצוות כשורות רק ליהודים כי אולי לא יהו קימות עוד דתות? ואולי לא.

גם במגילת העצמאות לא תמצא רשום דום דבר על דמוקרטיה (ואל תגיד לי ששיוויון זכויות ע''פ חוקה זה דמוקרטיה), אלא על ''מדינה יהודית ריבונית''.
    אז לך תבלבל למישו אחר תשכל יחתיכת בושה נטול השכלה.
    נערך לאחרונה על ידי henry14; 21-02-2009 בשעה 20:59.

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    אורי
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    לא בא לי!

עידן, בוא נתחיל מזה שתרגיע, זה שהדעה שלו לא כמו שלך לא אומרת שמותר לך ללכלך ולקלל, אתה רק גורם לך להוכיח שהוא צודק...

הוא הביא את הדוגמא של האונס במגזר הדתי, בגלל שמישהו אמר לפני זה שרק במגזר החילוני ניתן לראות מקרים כאלה, והוא בא להוכיח שגם בחברה הדתית שאתם כלכך מפארים יש מקרים כאלה, והם לא כולם קדושים...
    לא כל הדתיים אם כמו במשפחה שלך, ותגיד תודה על כך...יש משפחות שאם אחד הבנים חוזר בשאלה המשפחה מחרימה אותו וקוראת עליו קדיש כאילו הוא מת...אז לפני שאתה צורח ומקלל תחשוב טוב טוב..
    אחיך הקטן מסוגל להיכנס עם פלאפון לבית כנסת בשבת? איזה מן דתי אתה לעזאזל?!

לדתיים יש הרבה ילדים ואם יהיה לה פלסטיישן, מחשב וטלויזה בבית הם לא יוכלו לשרוד. בניגוד להרבה חילוניים שנכנסים לחובות, גרים ברחוב ובאים בטענות למדינה. למה? כי הוא רצה מרצדס וההיא רצתה וילה.
    הא?! לא הבנתי מה הקשר...יש דתיים שיש להם פליסטיישן, ומה הקשר הרבה חילונים שנכנסים לחובות? למה כמה הומלסים אתה כבר מכיר, והרבה דתיים באים בטענות למדינה שהקצבאות שהם מקבלים לא מספיקות בשביל לכלכל עשרה ילדים בזמן שהם יושבים בישיבה ולא עובדים וחיים על מיסים שאנחנו החילונים משלמים..

בקשר למוות הקליני, אתה יכול להגיד שזה הזיות ואני יכול להגיד שזה התגלות לעולם הבא, בסדר?
    אתה יכול להגיד כמה שבא לך, זה לא אומר שזה נכון...אם הבנאדם חי, למה שתהיה התגלות לעולם הבא?!
    סתם דוסים ניצלו את ההזיות בשביל להביא עוד כמה חירטוטים..
    מי שלאורך ההיסטוריה יצאו מטומטמים זה הפרופסורים הגדולים ולא התורה.
    מי הדביל שאומר שהעולם קיים מיליוני שנים?
    בתורה רשום כ6000 וזה מה שזה קיים.
    חמוד, הפרופסורים המטומטמים האלו הם אותם הפרופסורים שבזכותם יש לך חשמל בבית...
    ואם תהיה חולה אז הם יטפלו בך, ובזכותם יש חידושים טכנולוגים שאתה מנצל כל יום..
    לעומת הרבנים שמבחינתי תורמים 0% למדינה!!!!

זה כמו אם תקח תרנגול שמת הרגע, תביא פרופסור והוא יגיד שהוא כן מת הרגע. תבשל אותו שעה בסיר על הגז תראה איך הפרופסור המטומטם יגיד שהתרנגול מת לפני שנה.
    תוצאה של עצבים מובילה לכתיבת שטויות! כי דוגרי לא הבנתי כלום ממה שאתה מנסה להגיד..

גם במגילת העצמאות לא תמצא רשום דום דבר על דמוקרטיה (ואל תגיד לי ששיוויון זכויות ע''פ חוקה זה דמוקרטיה), אלא על ''מדינה יהודית ריבונית''.
    אז לך תבלבל למישו אחר תשכל יחתיכת בושה נטול השכלה.

"מדינת ישראל תהא פתוחה לעליה יהודית ולקיבוץ גלויות; תשקוד על פיתוח הארץ לטובת כל תושביה; תהא מושתתה על יסודות החירות, הצדק והשלום לאור חזונם של נביאי ישראל; תקיים שויון זכויות חברתי ומדיני גמור לכל אזרחיה בלי הבדל דת, גזע ומין; תבטיח חופש דת, מצפון, לשון, חינוך ותרבות; תשמור על המקומות הקדושים של כל הדתות; ותהיה נאמנה לעקרונותיה של מגילת האומות המאוחדות.
    "

או במילים אחרות דמוקרטיה!!

ובינינו אני אפילו לא מכליל את עצמי כחילוני..מבחינתי אני אתאיסט!
    וכל הקללות שלך רק גרמו לך להישמע טיפש חסר השכלה ולא לאף אחד אחר...

שם פרטי
    ליאור
    לייקים
    2
    נקודות
    22
    משפט מחץ

ד"א האדמה בהירושימה הזדקנה בגלל קרינה רדיואקטיבית...אדם משכיל כמוך צריך לדעת שגיל של חומר מודדים לפי התנהגות החלקיקים..שהתעוותה בגלל הקרינה.

מבחינתי טלוויזיה ומחשב הם אינם מכשירים לניקור עיניים אלא מכשירים לידע השכלה והתעדכנות באקטואליה

אז כן..חרדים שאין להם את זה הם פרימיטיביים...ואל תזיין ת'מוח כי זו גם לא הסיבה שבגללה אין להם את כל הדברים האלה..

תבין דביל..זה שהיהדות היא הדת הכי עתיקה זה על הזין שלי..אוקיי?? תמצא את ההגדרה שלי לדת פה בכמה נושאים.

מוות קליני הוא מוות קליני לפי ההגדרה המדעית שהבאתי..אתה לא יכול לעוות את זה איך שבא לך..ואתה בטח שלא יכול להשתמש בזה בדיון נגדי

לדתיים יש הרבה ילדים ואם יהיה להם מחשב טלוויזיה או פלייסטיישן הם לא יוכלו לשרוד???
    א. אתה דפוק וזה לא מה שיהרוג אותם
    ב. זו אשמתי שיש להם הרבה ילדים???
    ג. משלמים להם גם ככה יותר מדי

כשדיברתי על עולם החרדי לא התכוונתי העולם הדתי..תלמד להפריד...יש לך מקומות בבני ברק שרק יראו את הפלאפון של אח שלך הקטן ויפתחו אותך

אז רק בשביל העניין ובשביל שאני לא יאכל את הכובע אחר כך

בוא וספר לנו איפה אתה גר באיזו שכונה

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 15:30.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,103 | הודעות: 8,173,690 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect