קצת רקע- אני לומדת באמריקה ורוב הילדים בכיתה הספציפית בכיתה יא', ככה שהם דיי מנומסים. יחסית לפה.
מדובר בכיתת כימיה, והמורה (בריטי ^^) מחלק מבחן ענקי שעשינו, בקיצור כולם מקבלים בחזרה את המבחנים, אני קיבלתי 90 והילדה שליידי (נקרא לה K לא בשביל האנונימיות פשוט יש לה שם ארוך) קיבלה 60... קיצר היא מתחילה לבדוק ולהשוות ולנבור במבחן שלי אפילו שיש לנו תפסים שונים, ואני כזה בגישה של ''וואט אבר, תעשי מה שבא לך''. קיצר המורה מתחיל לבדוק את התשובות של טופס א' (אני) על הלוח, ואחת התשובות שלי סטטה ב5 מהתשובה האמיתית ולא הורידו לי על זה נק', וK עדיין ממשיכה להשוות.. וכשהו בודק את טופס ב', מסתבר שאחת התשובות שלה סטטה ב 1.9 מהתשובה האמיתית והוא סימן לה את זה כלא נכון.. קיצר היא מתחילה לחפור לי, ''אבל לך הוא סימן כנכון, וזה לא אמור להיות ככה, ובלהבלהבלה..'' ואני מנהנהת כמו הבובה של הכלב בחלון הקידמי.
עכשיו כל מי שרוצה לערער בתור בשולחן של המורה והיא שם, ואחרי זה המורה אומר לי ''דפנה, אני צריך לתקן את הציון שלך''. במבטא מאוד בריטי. קיצר היא כזה אויי סליחה, לא התכוונתי שזה מה שיקרה''.... מה ציפית שפאקינג יקרה?! וכל החברות שלה, שהן גם החברות שלי, כזה ''תיראי מה עשית, K,'' אבל בנימה צינית... אבל זה אמריקאים, אין מצב שהם ירדו עליה בצורה ישירה. קיצר המורה מתעסק עם שאר התלמידים וK אומאת לי כל הזמן ''פשוט אל תגשי לשולחן שלו... אולי הוא ישכח.. הוא בטח כבר שכח...'' ולי בא כבר להרביץ לה. וכבר סוף השיעור, והוא אומר ''דפנה, גשי לשולחן שלי'' ואז אני באה , והחברות שלי (ושלה =/) מתחילות כזה ''אתה לא יכול לעשות את זה! זו בעיה שלך!'' ועוד תלמידים מתצרפים, והמורה משוות את זה לממשלה והוא חייב לתקן אותו, וכולם מתחילים לדון על זה, קיצר בסוף הוא אומר ''אם אני משאיר לדפנה את הציון, אז אני לא מעלה אותו לK,'' והיא אומרת כזה, ''תשאיר לה את הציון ככה, אני מרגישה רע עם זה'' והוא אומר כזה ''אני לא יכול, אני חייב לתקן'', and so on and on, קיצר שתי שניות לפני שהפעמון מצלצל הוא אומר לי שהוא משאיר אותי על 90 וקורץ לי.. וK על סף התמוטטות עצבים. מקווה שהיא למדה את הלקח![]()

ציטוט ההודעה