לא הבנתי למה זה מפריע חבר שלי 1.80 יש לו חברה בגובה 1.65.
|
|
נו מה אתה משווה15 סנטים ל : 40(!!!) סנטטימטר!!!
DOR942 אתה כל כך צודק זה גם חלק מהעניין מה אני אעשה?!אתם לא מבינים איזה חלום היה לי עלייה שאני מצרפת אותה וכמעט בכיתי כשקמתי אני רוצה להפוך את זה לאמיתי ואני יכול!!
בבקשה עוד תגובות..והבחורה שהגיבה-טיפה ריצנות לא תזיק!!
הוא אמר את כל מה שחשבתי עליו .
ואגב , לדעתי האישית הפרשי גובה גדולים קצת לא הכי יפה בעולם אז בסדר שטויות זאת דעתי והיא לא אמורה לעניין אף אחד .....
אני אוהבת שזה פרופורציונלי
ותעבוד על הביטחון העצמי שלך
אתה לא מבין עד כמה רצינית הייתי ................נו מה אתה משווה15 סנטים ל : 40(!!!) סנטטימטר!!!
DOR942 אתה כל כך צודק זה גם חלק מהעניין מה אני אעשה?!אתם לא מבינים איזה חלום היה לי עלייה שאני מצרפת אותה וכמעט בכיתי כשקמתי אני רוצה להפוך את זה לאמיתי ואני יכול!!
בבקשה עוד תגובות..והבחורה שהגיבה-טיפה ריצנות לא תזיק!!
נערך לאחרונה על ידי מושי 3>; 25-02-2009 בשעה 19:56.
מאאיהה חחןןן
אני נ י צ ח ת יהצלחתי-נכשלתי-נפלתי וקמתי
אני לא יגיב עוד כי אני הבנתי שאתה פשוט או לא רוצה, או מפחד לעשות את זה ומחפש תירוצים.
פשוט תתחיל איתה, אם זה יפריע לה, אז לפחות תדע שלא לא היה יכול להצליח, אבל דיי, תנסה כבר!!!!
במיקרה הכי גרוע, אתה תיהיה כמו עכשיו, בילעדייה.
תנסה, אם לא יילך תיפקדו.
you miss 100 percent of the shuts you don't take...
היכולת לחוש כי מאחורי כל דבר שאפשר לחוות נמצא משהו שמוחנו אינו מסוגל לתפוס, משהו שיופיו ושגיבותו מגיעים אלינו רק בעקיפין ובהשתקפויות רפות, זוהי דתיות, במובן הזה אני דתי.
אלברט איינשטיין
תצמיח בולבול מה אתה דפוק למה מהזה גובה חחחחחח
נערך לאחרונה על ידי aFiK; 25-02-2009 בשעה 20:08.
ל מושי זהו שיש בעיה...דעתם של אחרים מעניינת אותי ואם למשל אני אהיה איתה ויעירו לי על זה(ויעירו) אני אוכל את עצמי מבפנים...
אשמח אם תעזרי לי לעבוד על הביטחון שלי בפרטי בבקשה שלחי לי הודעה..
שמע רק אתה יכול לעבוד על הביטחון העצמי שלך(לא שיש לי ביטחון עצמי גבוה או מש'ו )ואתה צרך להכניס לעצמך לראש שאם תמשיך ככה תפספס הכל ,ולא תהנה מכלום !
תחשוב על זה שאין לך מה להסיד כולה עוד ילדה מעפנה שאתה לא רואה אותה ויש לך עוד 1000 כמוה -תחשוב על זה ככה ואז תילך אליה או מש'ו
וגם יש פה איזה מאמר של XPO על ביטחון עצמי תעשה חיפושאתה תמצא אותו מאמר תותח .. !
בהצלחה אחי
ניסיתי לעבוד ... וזה לא הלך..
ובבקשה תגיבו מההודעה הקודמת שפירסמתי.אני אודה לכל מי שיגיב
מושי
את יכולה לדבר איתי בפרטי?!ולא לא קראתי אבל קראתי מאמרים אחרים ולא הלך..תביא קישור..ועוד תגובות(
חחחח XPO , אפס .
בכל מקרה -
ביטחון עצמי רק אתה יכול לעבוד עליו ..
כל בוקר שאתה מתעורר תסתכל במראה ותגיד לעצמך 'אמאלה איזה חתיך אני , מי לא תרצה אותי ככה?'
בהתחלה .? אתה תמות מצחוק
לאט לאט זה יכנס לך לתת מודע וגם כשלא תתכוון לחשוב ככה אתה תחשוב ככה.
אבל זהירות שלא תפריז בביטחון העצמי !!
מאאיהה חחןןן
עשיתי את זה עד לפני כמה זמן אבל כל הערה קטנה על הגובה-מורידה אותי בחזרה לקרשים מבינה???
לכל אחד יש את הפאק שלו ,
צריך לדעת להבליג .
אני עד לפני שנה כל הערה שנזרקה לי על זה שאני שטוחה או כל דבר אחר הייתי לוקחת מה זה ללב . היום ? אני אפילו צוחקת על זה ....
אני אתן לך את ידיד שלי לדוגמא :
יש לו אף , ממש אף .
הוא מודע לזה ולא אכפת לו![]()
וסתם שתהיה בעניין הוא מביא בנות על ימין ועל שמאל .. כוסיות רצח לא עקומות
חברה שלי ניקתה לו באמצע גבות אז הוא כבר צוחק על עצמו אומר 'הנה האף מועיל , זה אחלה משענת ליד של פריצ'
כל אחד צוחק על עצמו . צריך לדעת לעשות את זה
ואז גם יפסיקו להציק לך .
מאאיהה חחןןן
זה מפריע לך? או לה?
בסוף קראתי את האשכול..
דעה/הערה/מחשבה של אנשים לא צריכה לעניין אותך, לאנשים תמיד יש ותמיד יהיה מה להגיד, אתה לא יכול לשנות את זה אז תקבל את זה שאתה גבוה.
לגבי מה שכתבת משהו כמו: "אני צריך לחפש מישהי גבוהה", מי אמר שהיא תמצא חן בעייניך? וזה גם לא כ"כ משנה. 5-10 ס"מ יותר זה לא ישנה משהו לפי דעתי, הבעיה היא אצלך..
ומאיה להיות גבוה זה לא "פאק" זה יתרון.
נערך לאחרונה על ידי - Shirel -; 26-02-2009 בשעה 13:00.
תודה על התגובות אבל מושי זה לא רק ילדים בשכבה זה גם ילדים מבחוץ..מה עשית כדי לשפר את הביטחון שלך?