קיצר הלכתי למסיבה כמה ישובים השתתפו בה.. ישובים יחסית קטנים..
היו קומיקאים.. היה קצת אוכל... קיצר היה סבבה.. חבר שלי לומד במקום שהלכנו אליו אז טיילנו קצת.. אז חבר שלי הדליק נפץ וזרק כזה עם כמה ילדים שקטנים מאיתנו בשנה.. שהוא מכיר.. וגם אני פוצצתי משהו כזה לידנו.. לא זרקנו על אף אחד אז פתאום כזה אנחנו באים ללכת והיינו כבר די רחוקים מהם והם התחילו לקלל אותנו.. אז החזרנו להם והתחלנו ללכת אחריהם .. פתאום שני גדולים בני 18 ככה באים כזה אלינו .. אז הבנו שמשהו לא בסדר.. אז הסתובבנו והלכנו לכיוון שני.. והיינו איזה 40 מטר מהם.. אז הגענו למועדון כזה ואז אנחנו באים לצאת.. ואנחנו רואים אותם בכניסה.. אז כבר הבנו שמשהו עומד לקרות.. ותבינו אנחנו רק בני 14 והיו שם שני בני 18 ואיזה 8 בני 13-14 ואנחנו היינו רק 5.. אבל כל החברים שלנו מהישוב היו שם ככה שלא היינו ממש לחוצים.. חבר אחד שלי יצא החוצה בלי ששמתי לב ופתאום אחד בן 18 תופס אותו ושואל אותו למה הוא זרק על אח שלו נפץ.. והוא לא זרק על אף אחד והוא דחף אותו וכאלה.. ערס כזה.. אז אחר כך הוא נכנס ומשהו אחד נכנס למועדון.. לא יודע איך.. יש שמירה.. ואז הוא בא אליי ואומר לי שחבל שיהיה מכות או משהו ושנפסיק כי זה ייגמר ברע ואמרתי לו סבבה ולא עשינו כלום.. וכאלה..
אחר כך הכל נרגע עד שפתאום אחד הילדים מהישוב שהוא גם חבר שלי פתאום התחיל דחיפות עם משהו פתאום זה הפך ל8 ילדים בני 15 ככה שהתחילו להביא לו פיצוצים לפנים וכאלה.. באתי אני ושני חברים שלי לעזור .. נתנו לי פיצוץ ללסת והעיפו אותי ואז החזקים שבישוב התערבו ופיצצו אותם גם..
אחר כך נרגע העניין ואז כמה ילדים יצאו החוצה וגם אנחנו והתחיל עוד פעם מכות ואז נרגע ואז עוד פעם.. כל פעם עם כמה ילדים אחרים ואז פתאום הגיעו עוד איזה 15 ילדים ואז הם היו איזה 30 ילדים ואנחנו היינו איזה 15 ואז אחד רוסי שרירי מנופח בא כזה והתחיל לאיים על אחד המלווים שלנו שהוא גם חזק
ואז נרגע ועוד פעם מכות ככה איזה 9 פעמים עד שבסוף עלינו על האוטובוס וחזרנו הבייתה..
מה הבאסה? כואב לי הלסת..
קיצר אני שונא הומואים כאלה..

ציטוט ההודעה