|
|
מי אמר שעושים מוסיקה בשביל להתמסחר ולהתעשר?
על הדרך לפי דעתי הראפרים הכי מוכרים בעולם שאם תשאל מישו ברחוב הוא ידע מיהם זה פיפטי אמנים סנופ דוג ולא את טופאק כי תאמת לא יצא לי לשמוע בחיים שלי שיר או אפילו שישובים ככה כמה חברים פחד לא העלה את הנושא של טופאק אף פעם ולא שם שיר שלו יעני אפילו במובן "וי שמעתם על הטופאק הזה איך רצחו אותו" או איזה משו כזה
לעומת זאת סנופ דוג הרבה יותר מוכר הוא כל היום באמטיוי יש מלא שירים שלו שאפילו ערסים שומעים כמו drop it like it hot שהיום לא שומעים אבל פעם כן
אפילו ראיתי אותו בפרק של סאות'פארק
פיפטי הכי מוכר אמינים וסנופ אותו דבר לדעתי...
אבל כמו שאמרתי שוב למה לא מדברים על איזי? הוא אחד הראפרים הכי טובים ששמעתי אם לא הכי טוב
נערך לאחרונה על ידי nicolas; 15-03-2009 בשעה 23:09.
איזי איי הצליח בעיקר הקול הגבוה שלו והמילים שהתאימו למנגינה של השירים שלו ורוב השירים שלו היו עם nwa ככה שאני לא יכול ממש לתת לך שירים שלו אבל כרגע אני לא זוכר אבל אני שומע אותו מלא ואתה מהר מעוד מגלה כמה הוא טוב
אההה יש לו אגב גם הרבה שירים לבד
ביוטיוב יש מלא חומרים שלו תחפש שם קצת
לפני שאני מתייחס לציטוט קראתי את התגובות וצחקתי![]()
דבר ראשון באלבומים הראשונים שלו , ליל וואין היה אחלה והיו לו פאנצ'ים (חלקם טובים חלקם בכלל לא) לא היה לו אלבום שנכנס לטופ שלי איפשהו , אבל הוא לא היה כל כך גרוע כמו שהוא הפך להיות היום. אגב ווין הנבאדם גאון הוא עושה מלאא כסף אולי ראפ לא טוב אבל הוא גאון.
דבר שני טופאק לאה הכי טוב וגם לא ביגי , צאו מהבועה הזאת כבר , תנסו להקשיב לעוד ואז תבינו על מה אני מדבר.
דבר שלישי הציטוט שהבאתי , אחי בראפ אין זמר יש ראפרים אני אסביר לך גם למה -
ראפ = הגשה על הביט
ראפר - אחד שמגיש על ביט (שזה הפלואו).
זמר - שר.
ותקרא את הסיקור שכתבתי כאן של Blu תשמע את האלבום (שהוא מ 07 אגב) ואז תגיד אם הפואנטה בלהיות "זמר" זה למכור תקליטים.
^^
עוד אחד שמנסה לשחק אותה חכם.......אין על מה להתכווח פה!
כולם רוצים כסף..ותמיד זה יהיה ככה!
מה הקטע שלך בלהיות ראפר|זמר עם אתה לא מוכר תקליטים ואתה לא מפורסם?
ואיך מתפרסמים?מתמסחרים!ככה זה..........המציאות של היום זה שיותר ויותר אנשים מקשיבים לביט וכמה הוא קופצני ושמים זין על הליריקה וזה הסחורה שהזמרים מביאים.(ואני מתכוון גם לראפרים יא חתיכת חכמולוג)
הקהל מבקש הזמר מספק.
תביא לי זמר ראפ/היפ הופ שחי כיום...שהוא לא ממוסחר??
כולם ממוסחרים....גם סנופ דוג שהיה אחד הזמרים הטובים ועדיין טוב
התמסחר...כי הבנאדם צריך לחיות ממשהו
ואל תתחכם אתה הבנת טוב מאוד למה התכוונתי שאמרתי זמר.......ואין דבר כזה זמר=שר
ראפר=מגיש על הביט.
כולם זה אותו דבר......שאתה ראפר אתה שר....אתה לא מדבר...ואתה לא לוחש...אתה שר!