נכתב במקור על ידי
Erez44
ליאור...
אבל אתה לא ניסית אפילו אח שלי!!! כרגע מבחינתך אני חיי בבועה...
אוקיי סבבה מקובל עליי מאוד מה שאתה אומר...אבל לא בדקת את כל הכיוונים.
בשביל להגיע למסקנה אתה צריך לבדוק את כל הכיוונים, כמו שבבית משפט לפני שהשופט פוסק את פסק הדין, הוא שומע את שני הצדדים.
עכשיו אתה תגיד אבל שאלתי פה ושם וקראתי פה ושם...אז זהו שלא, אתה לא יכול להסיק מסקנות מדברים שאנשים כותבים בפורום, אם כל הכבוד לכל הצדיקים שמנסים לענות לך על השאלות אין להם את הידע שיש לרבנים הגדולים(אלו שציינתי למעלה) שוב פעם זה כמו שתסתמך על מישהו שהוא לא מנוסה....אם יש לך תקלה ברכב ואתה חייב ללכת למוסך....אתה תלך לאיזה ערבי שלוקח 50 שקל שיתקן לך את הרכב ואין לך מושג מה הוא עולל לך ברכב?..או שתלך למוסך מוסמך בעל תעודות ושם טוב שאתה יודע בוודאות שהוא יסדר לך את הבעיה כמו שצריך?....ברור שתלך למוסך המוסמך בעל הניסיון....אז אותו הדבר פה אל תשאל לי פה ילדים שאלות שרבנים צעירים לא יודעים את התשובה....תיגש ישר לרבנים החכמים שיתנו לך את התשובה המדוייקת והמפורטת ביותר.
אז במקום להיות ראש קטן ולהגיד הם יגידו ככה וככה מראש...הרי זה ברור שמה שאתה חושב שהם יגידו זאת לא תיהיה התשובה שלהם!!
תגדיל ראש...תעשה קצת מאמץ, גש לאחד מהרבנים אללו ו"תפיל" עליו את כל השאלות שיש לך...ומילה שלי הוא ישתיק אותך בכמה דקות.
אבל תעשה את זה באמת!!! אם אתה לא תעשה את זה אתה בעצם מתחמק מהאמת!!!!! מה יש לך להפסיד תגיד לי אתה??? הרי אם אתה כל כך בטוח שאתה צודק!! אין לך מה להפסיד, ככה תיהיה בטוח יותר ממאה אחוז שאתה אכן צודק....תגיד לי אם עשינו עסק....