קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. טוני כנס שנייה
    על ידי iONiX בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 06-07-2006, 14:18
  2. Erik כנס שנייה
    על ידי UraNiuM בפורום דיבורים
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 14-02-2006, 21:17
  3. תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 20-09-2005, 14:34
+ תגובה לנושא
עמוד 9 מתוך 14 << ראשון ... 7891011 ... אחרון >>
מציג תוצאות 121 עד 135 מתוך 206

[תשובה]Li0rz -כנס שנייה וכל החסרי אמונה למיניהם שיכנסו - עמוד 9

משתמש כבוד האוואטר של Li0rz
    שם פרטי
    ליאור
    לייקים
    2
    נקודות
    22
    משפט מחץ
    ואז! הזקנה..התפצלה לשניים..

ציטוט נכתב במקור על ידי Erez44 צפיה בהודעה
    ליאור...
    אבל אתה לא ניסית אפילו אח שלי!!! כרגע מבחינתך אני חיי בבועה...
    אוקיי סבבה מקובל עליי מאוד מה שאתה אומר...אבל לא בדקת את כל הכיוונים.
    בשביל להגיע למסקנה אתה צריך לבדוק את כל הכיוונים, כמו שבבית משפט לפני שהשופט פוסק את פסק הדין, הוא שומע את שני הצדדים.
    עכשיו אתה תגיד אבל שאלתי פה ושם וקראתי פה ושם...אז זהו שלא, אתה לא יכול להסיק מסקנות מדברים שאנשים כותבים בפורום, אם כל הכבוד לכל הצדיקים שמנסים לענות לך על השאלות אין להם את הידע שיש לרבנים הגדולים(אלו שציינתי למעלה) שוב פעם זה כמו שתסתמך על מישהו שהוא לא מנוסה....אם יש לך תקלה ברכב ואתה חייב ללכת למוסך....אתה תלך לאיזה ערבי שלוקח 50 שקל שיתקן לך את הרכב ואין לך מושג מה הוא עולל לך ברכב?..או שתלך למוסך מוסמך בעל תעודות ושם טוב שאתה יודע בוודאות שהוא יסדר לך את הבעיה כמו שצריך?....ברור שתלך למוסך המוסמך בעל הניסיון....אז אותו הדבר פה אל תשאל לי פה ילדים שאלות שרבנים צעירים לא יודעים את התשובה....תיגש ישר לרבנים החכמים שיתנו לך את התשובה המדוייקת והמפורטת ביותר.
    אז במקום להיות ראש קטן ולהגיד הם יגידו ככה וככה מראש...הרי זה ברור שמה שאתה חושב שהם יגידו זאת לא תיהיה התשובה שלהם!!
    תגדיל ראש...תעשה קצת מאמץ, גש לאחד מהרבנים אללו ו"תפיל" עליו את כל השאלות שיש לך...ומילה שלי הוא ישתיק אותך בכמה דקות.
    אבל תעשה את זה באמת!!! אם אתה לא תעשה את זה אתה בעצם מתחמק מהאמת!!!!! מה יש לך להפסיד תגיד לי אתה??? הרי אם אתה כל כך בטוח שאתה צודק!! אין לך מה להפסיד, ככה תיהיה בטוח יותר ממאה אחוז שאתה אכן צודק....תגיד לי אם עשינו עסק....

יש לי חב"דניק ששואל את כל השאלות בשבילי..הוא מתקשר איתי משהו כמו פעם בחודש..

תאמין לי שניסיתי יותר ממה שאתה חושב

הדיבורים האלה שלך מעצבנים אותי כי אני שומע אותם אולי בפעם ה100
    אז תפסיק אתה להפיל אותי על רבנים ותנסה להשתתף בדיונים שהיו פה

לא חכמה שתשאל אותי ואני אגיד לך תשאל מדען נכון? אני לא עושה את זה..אל תעשה את זה גם אתה..

ועוד פעם אני אזכיר..החב"דניק שואל בשבילי..הוא מקושר להרבה חכמים
    נערך לאחרונה על ידי Li0rz; 15-03-2009 בשעה 14:53.

2. קישורים ממומנים

שם פרטי
    ליאור
    לייקים
    2
    נקודות
    22
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי expert צפיה בהודעה
    תביא...
    אני ינסה לענות לך...
    אין לי ידע רב אבל אני ינסה ואולי גם אחרים.

חלאס אתה גם כן הרגת אותי כבר כל פעם אתה מביא משהו אני עונה ואתה עובר הלאה כאילו כלום

טוב סבבה אחוייה ככה אתה רוצה אין בעיה...בוא אני יגיד לך דברים ונראה מה יש לך להגיד סבבה?...

בוא נתחיל עם החגים של היהודים...
    כל הישראלים חילוניים דתיים חגים את החגים של היהודים נכון?...מצויין
    מאיפה כל החגים שלנו מגיעים?...כולם מהתורה...היתכן שביום בהיר אחד לפני אלפי שנים מישהו כתב את התנ"ך והצליח לשכנע את כל עם ישראל לחגוג יחד איתו את החגים האלו?...לא נראה לי...

עוד משהו קטן בשבילך:
    תראה את השיעור הזה על תורה מדע ואבולוציה:
    http://www.hidabroot.org/MediaDetail.asp?MediaID=838

תקרא את הדיאלוג הזה בין הפרופסור והתלמיד: בהחלט מעניין.
    http://www.mivzakon.co.il/News_Artic...08/index5.html

תעשה את הניסוי הזה בבית משהו מהמםםםםם ומדהים,
    על חשיבות המילים שיוצאים לאדם מהפה,
    קח שעועית לבנה וחתיכת צמר גפן(היינו עושים את זה שהיינו ילדים קטנים שצומח מזה נבט).
    אוקיי,אז תיקח שלוש שעועיות ושלוש חתיכות צמר גפן,
    את הראשונה תשקה במים רגילים מהברז, את השנייה תשקה מכוס מים רגילה אחרי שאמרת מילים לא טובות ליד המים כמו:שנאה,רצח,אונס וכד` ואת השעועית השלישית תשקה מכוס מים שברכת עליו שהכל ושתית קצת מן המים כמובן ואז תשקה את השעועית מן הכוס הזאת...ואתה תראה דברים של תאמין.
    התוצאה תיהיה כזאת(אני ניסיתי וכך יצא לי)
    השעועית שהושקתה ממים רגילים מהברז גדלה קצת הוציאה מן נבט קטן כזה,השעועית השנייה שהושקתה ממים שאמרתי מילים לא טובות ליד המים לא צמחה בכלל חוץ מאיזה סדק בשעועית,והשעועית השלישית שהושקתה ממים שבירכנו עליהם צמחה יותר פי כמה יותר מהשעועית הראשונה והצמיחה נבט ממש ממש גדול....כמובן שבאותו פרק זמן שלושתם...

סתם מסקרנות,לפי מה שאתה מאמין,מה לדעתך יש בעולם הבא אחרי המוות?...מה האמונה שלך אומרת??

מה אתה אומר על זה שהמדענים המציאו מצלמה שמצלמת את ההילה של הבנאדם!! המדענים המציאו שוב לא איזה רבנים...והם עשו ניסוי,בנאדם ממוצא רגיל כשהוא לא באמצע איזשהי מצווה כזאתי או אחרת ההילה שלו היא צהובה,וכך יצא לכולם, הם צילמו את עצמם בזמן שהם סיימו להניח תפילין,כן אותם מדענים הניחו תפילין לצורך הניסוי,והם גילו שכאשר אדם מניח תפילין ההילה שלו היא סגולה שלפי הדת הילה סגולה היא ההילה הכי טובה שיש,והילה צהובה היא בגדר הילה ממוצאת נורמלית לצורך העניין אדם חילוני,ואדם שלא נדע אמור ללכת לעולמו איו לו בכלל הילה.
    אז איך אתה מסביר את זה?!?!

ויש עוד המון המון המון הוכחות קטנות כאלו שמוכיחות שאכן יש איזשהי אישות,כח עליון,אלוקים כל אחד יבחר לנכון במה הוא מאמין אבל יש בורא לעולם כמו שברור ששולחן יצר אותו נגר ככה ברור שאת גוף האדם ואת העולם כולו מישהו יצר,כי לא יתכן בעולם שיקרה דבר כזה ממשהו אקראי.
    אם אכן הגעת בסופו של דבר שיש בורא לעולם אבל החלטת עדיין מי זה הבורא...אולי של הנצרות? אולי של האיסלאם? או אולי של הבודהיזם? מי אמר דווקא שהוא של היהדות??
    אז ככה קודם כל האלוקים שייך לכולם לכל העולם השם ברא את כל העולם ולא רק את היהודים לכן הוא אדון על כולם. תראה את השיעור הזה, "מבוא לדתות" של הרב יצחק פנגר ואתה כבר תבין:
    http://www.hidabroot.org/MediaDetail.asp?MediaID=9397

לגבי הוכחה לקיומו של אלוקים,ברור שאין ולא יהיה עד בואו של המשיח ותחיית המתים 100% אמונה או הוכחה,אחרת זה לא היה נקראת אמונה אלה ידיעה,והשם רוצה שנרוויח השכר שלנו בעולם הבא בזכות ולא בחסד וזה לכן למה הוא לא גלוי אלינו,אחת מהסיבות כמובן.
    אבללל יש המון הוכחות לקיומו של אלוקים,אני יראה לך כמה מהן, דברים שאי אפשר להתכחש אליהם..

תקרא את הדבר הזה מתחילתו עד לסופו ואתה תיהיה בהלם,וכמובן שיש לזה הוכחות מהעיתונות של אותה תקופה.http://www.aish.com/hebPurim/PurimTh...s_of_Haman.asp
    אחרי שקראת את זה,איך זה הגיוני לעזאזל שאותו נאצי שתלו אותו צעק "משתה פורים 1946",איך לעזאזל הוא פיתאום יודע עברית ולמה דווקא את "משתה פורים!?!? !!!

איך זה הגיוני שיש המון דברים שהמדע גילה רק לאחרונה שהתורה ידעה את זה מעולם,כי זה כתוב בתנ"ך!!
    ועוד הרבה דברים שהמדע גילה לאו דווקא לאחרונה אבל התורה תמיד ידעה,למשל על זה שכדור הארץ הוא עגול אפלטון ואריסטו טענו זאת לפני 2500 שנה ובתנ"ך זה היה כתוב תמיד...! ויש עוד המון דברים שהמדע רק גילה והתורה ידעה זאת מתמיד,אני לא זוכר כרגע את כל הדברים.

טוב זהו זה מספיק לבנתיים....
    נערך לאחרונה על ידי Erez44; 15-03-2009 בשעה 15:52.

שם פרטי
    ליאור
    לייקים
    2
    נקודות
    22
    משפט מחץ

את ההרצאה על האבולוציה אני לא הולך לראות..אני יכול רק לנחש שזה הרב זמיר כהן או משהו כזה ההרצאה שלו מבוססת על התפעלות מהטבע ודברים שכביכול מסובכים מדי בשביל האדם הממוצע להבין אותם מאחר ואין הוא יודע את תהליך הברירה הטבעית..

לגבי הסיפור השני..

את המוח של הפרופסור אכן ניתן לחוש להרגיש לראות ואפילו להריח..אבל מאחר ואסור לך להרוג את הפרופסור אתה לא תראה..
    את אלוהים לא ניתן לחוש בשום תפיסה..וע"י שום אמצעי או דרך

ההרצאות האחרות שהבאת מגוחכות למדי וגם הטענה שלך שכדוה"א עגול על פי התנ"ך..הייתי מציע לך לעשות שיעורי בית

אין הוכחות לאלוהים = אין אלוהים

חח ליאור טוב עזוב אתה בחור לא רציני בכלל, כל הדברים שאתה אומר הם חסרי בסיס בכלל.
    קודם כל לא התייחסת להרבה דברים שאמרתי, וחבל זה אומר או שאין לך מה להגיד בנושא או שאתה פשוט לא מכבד את הבנאדם שאתה דן איתו בנושאים...וחבל לי להשקיע זמן בכתיבה כשאתה בכלל לא מתייחס אפילו למה שאני אומר.
    לגבי עניין חגי ישראל- לא ייחסת שום תגובה.
    לגבי הניסויים שאמרתי-לא מאמין? תנסה ותראה שהם אמת, כל הניסויים הם ניסויים שכל ילד מפגר יכול לעשות.
    לגבי מגילת אסתר-שום התייחסות.
    אתה בחור לא רציני, אם היית אחד כזה הייתי מביא לך פה רשימה מלאה של תגליות מדעיות שהן כתובות בתורה מאז ומעולם. שלא לדבר שבכלל לא התחלנו לדבר על התופעה שנקראת "מוות קליני" ששם בכלל יש אינספור עדויות שיש חיים אחרי המוות.
    אני סיימתי לדון איתך, חבל לי על הזמן שאני משקיע...
    תמשיך לחיות בשקר, ואני מקווה שיבוא יום ויפקחו עיניך...
    שלום.
    נערך לאחרונה על ידי Erez44; 15-03-2009 בשעה 17:01.

משתמש רוקר האוואטר של rocknroll22
    לייקים
    3
    נקודות
    295
    משפט מחץ
    מי שמתמכר לסגנון מתמכר לסמים מתמכר לסקס

קראתי ושמעתי מהרבה אנשיי מדע לא רבנים ולא כלום שהם בעצמם אומרים שכל תורת האבולוציה לא הגיונית בכלל...

אם היית קצת מבין בחינוך היית יודע שמה שמלמדים בתיכון "תנ"ך" זה פשוט מצחיק...כמה מצחיקה הדרך שבה רוב המורים מלמדים....וזה בכלל לא קשור לזה שיש לך מאיות....אז מה גם אני קיבלתי בבגרות בהיסטוריה 90 נראה לך שאני באמת היסטוריון??? חחח ממש לא...

כל סטירה שיש לך אחי, תיגש לרב חכם, רצוי מאחד הרבנים שציינת למעלה,
    וכל סטירה שיש לך מילה שלי עליי הוא יגיד לך תשובה במקום!!! ולא תיהיה לך שום סטירה בכל נושא שיהיה.

אתה באמת חושב שאתה יכול לזייף?...נו יאללה...אבל אתה צריך לזייף עם עובדות....
    כל מה שהרב מביא בשיעורים שלו...בא יחד עם עובדות של מדענים...במיוחד בשביל אנשים כמוך.

אני ממש לא אנטי אחי, אני לא נולדתי דתי ואני לא גר בסביבה דתית וההורים שלי חילוניים...אני מכיר טוב מאוד את תורת האבולוציה ואת המפץ הגדול.

דבר אחרון שיש לי להגיד לך:
    תעשה את מה שאמרתי ואז תגיד לי שזה לא שינה את דעתך...מבטיח לך שאתה תשתנה 360 מעלות.
    דעתי לא תשתנה גם לא בעוד 1,000,000 שנה.אני קראתי מלא מאמרים בנושא וראיתי הרבה מאוד תוכניות בנושא יהדות..

ואני עדיין חושב שזה בולשיט

ואנחנו יכולים להתווכח ככה גם עוד 10 עמודים בלי שאני לא ישנה את דעתך ואתה לא תשנה את דעתי.

ומי שחיי פה בשקר זה אתה..
    נערך לאחרונה על ידי rocknroll22; 15-03-2009 בשעה 17:16.

שם פרטי
    ליאור
    לייקים
    2
    נקודות
    22
    משפט מחץ

חח ליאור טוב עזוב אתה בחור לא רציני בכלל, כל הדברים שאתה אומר הם חסרי בסיס בכלל.
    קודם כל לא התייחסת להרבה דברים שאמרתי, וחבל זה אומר או שאין לך מה להגיד בנושא או שאתה פשוט לא מכבד את הבנאדם שאתה דן איתו בנושאים...וחבל לי להשקיע זמן בכתיבה כשאתה בכלל לא מתייחס אפילו למה שאני אומר.
    לגבי עניין חגי ישראל- לא ייחסת שום תגובה.
    לגבי הניסויים שאמרתי-לא מאמין? תנסה ותראה שהם אמת, כל הניסויים הם ניסויים שכל ילד מפגר יכול לעשות.
    לגבי מגילת אסתר-שום התייחסות.
    אתה בחור לא רציני, אם היית אחד כזה הייתי מביא לך פה רשימה מלאה של תגליות מדעיות שהן כתובות בתורה מאז ומעולם. שלא לדבר שבכלל לא התחלנו לדבר על התופעה שנקראת "מוות קליני" ששם בכלל יש אינספור עדויות שיש חיים אחרי המוות.
    אני סיימתי לדון איתך, חבל לי על הזמן שאני משקיע...
    תמשיך לחיות בשקר, ואני מקווה שיבוא יום ויפקחו עיניך...
    שלום.

חוסר הסבלנות שלי נובע על סמך ניסיון העבר ועל זה אני מתנצל..אתה צודק

אני לא הולך להמשיך לדון איתך על כלום יותר כי אני את הדיונים שלי פתחתי בשביל לקבל תשובות בשביל עצמי...ואכן קיבלתי אותן..
    אני לא רוצה להמשיך ולשקיע אנרגיות מיותרות איתך כי אתה לא שונה מעשרות האנשים האחרונים שהתווכחו איתי פה בפורום...

משתמש כבוד
    לייקים
    0
    נקודות
    100

ציטוט נכתב במקור על ידי Li0rz צפיה בהודעה

אין הוכחות לאלוהים = אין אלוהים

לא ניארלי אתה צודק פה,
    כל הקטע הזה אם יש ה' או אין זה מתבסס על אמונה,תיראה אפילו רוב החילונים שהם לא שומרי תורה ומצוות יאמינו בה',אפילו הערבים והמוסלמים מאמינים באל אחד שזה ה' והם מאמינים גם במשה רבנו וכו'..
    ועוד דבר ששמעתי שכל הניסים שהיו לעם ישראל והכל זה עובר מדור לדור כל הניסים וכל המופתים והגיע לדור שלנו שגם צריך להאמין..

משתמש משקיע
    שם פרטי
    עידו
    לייקים
    1
    נקודות
    10

יודע מה , אני לומד בישיבה , בדרך כפייה , אני מתלבט אם יש אלוהים או לא , אני שוכח כל הדעות הקדומות שהיו לי , יאללה בוא תשכנע אותי שיש אלוהים ואם תמצא משהו מעניין אולי תגרום לי להאמין
    נערך לאחרונה על ידי WeedMe; 15-03-2009 בשעה 21:13.

משתמש כבוד
    לייקים
    0
    נקודות
    100

ציטוט נכתב במקור על ידי BangBang צפיה בהודעה
    יודע מה , אני לומד בישיבה , בדרך כפייה , אני מתלבט אם יש אלוהים או לא , אני שוכח כל הדעות הקדומות שהיו לי , יאללה בוא תשכנע אותי שיש אלוהים ואם תמצא משהו מעניין אולי תגרום לי להאמין
    בדוגרי אני מבין בדת ההורים שלי מתחזקים ואני חילוני במשפחה,גמני מצטרף לשאלה ומה שאמרתי בהודעה הקודמת זה משו ששמעתי..קיצר ליאור השפעת עליי עם כל התיסבוכים שלךך..מצד אחד אני רוצה להאמין ואני מנסה להאמין בה' אבל זה ממש קשה שאתה לא יכול לדעת אם הוא קיים או לא עד שיקרה לך איזה נס מול העניים

משתמש כבוד
    שם פרטי
    ערן
    לייקים
    5
    נקודות
    582

לכל מי שאמר שה' גרם לשואה כדי שתקום מדינת ישראל
    ה' הרי יודע הכל אז הוא לא ידע שבגלל השואה האמונה בו תתערער?

שם פרטי
    ליאור
    לייקים
    2
    נקודות
    22
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי Whyss צפיה בהודעה
    בדוגרי אני מבין בדת ההורים שלי מתחזקים ואני חילוני במשפחה,גמני מצטרף לשאלה ומה שאמרתי בהודעה הקודמת זה משו ששמעתי..קיצר ליאור השפעת עליי עם כל התיסבוכים שלךך..מצד אחד אני רוצה להאמין ואני מנסה להאמין בה' אבל זה ממש קשה שאתה לא יכול לדעת אם הוא קיים או לא עד שיקרה לך איזה נס מול העניים

תקשיב אחי מה שאני ממליץ לך פשוט מאוד זה ללמוד יותר על הנושא ולבד לפקוח את העיניים...

שים עובדות מול עובדות
    מה יותר משפיע עליך..

ההורים שלך מתחזקים...בלי לפגוע בכבוד שלהם..תנסה להסתובב סביבם ולנסות להבין אותם..לנסות לנתח את מה שהם עושים מה שהם אומרים

מיום ליום זה יראה מגוחך יותר ויותר..הפחד שלך מהלא נודע בסופו של דבר יעלם סופית..והמצפון שלך בכל הקשור לדת יהיה נקי ותהיה שלם עם עצמך..

ההרגשה הזאת נפלאה
    הרגשה של חופש..

תלמד יותר על שני הנושאים..גם על היהדות וגם על האתאיזם..

ותראה מה מושך אותך יותר..

אישית הייתי ממליץ לך על hofesh.org.il

תקרא מאמר פה ומאמר שם..תראה מה אתה חושב על זה

שם פרטי
    ליאור
    לייקים
    2
    נקודות
    22
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי -ערן- צפיה בהודעה
    לכל מי שאמר שה' גרם לשואה כדי שתקום מדינת ישראל
    ה' הרי יודע הכל אז הוא לא ידע שבגלל השואה האמונה בו תתערער?

חחחחח הם לא מבינים שאם אלוהים הוא כל יכול בשביל מה הוא עושה כל מיני תהליכים ומעשים של תגובות שרשרת..

הוא יכול בשניה להפוך הכל כרצונו..אז למה ללכת סחור סחור?

משתמש משקיע
    לייקים
    7
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    our day begin when yours is about to end

בואו נסגור את זה ככה,אין עוד עם כזה שמוקף באוייבים כל כך הרבה שנים והוא הצליח לשרוד את כל המלחמות.
    ואפילו לנצח בהם ללא סיכוי.
    תחשבו כאילו ביום הכיפורים הביאו על ישראל מכה רצינית,ישראל לא הייתה כזאת חזקה אך בכל זאת גברה על מספר מדינות בבת אחת.
    או ששת הימים ישראל גם כבשה שטחים נרחבים.
    לא חושב שזה אסטרטגיה של אנשים חכמים או חיילים טובים,באותם זמנים לא היה לנו כלום חוץ מכמה טנקים ומספר מועט של נשק.

שם פרטי
    ליאור
    לייקים
    2
    נקודות
    22
    משפט מחץ

תפסיק לבלבל ת'ביצים ולך תעשה שיעורי בית
    לך תקרא קצת בוויקיפדיה
    ותגיד לי אם זה לא אסטרטגיה של אנשים חכמים וחיילים טובים..

אם מדינות אחרות לא היו תומכות בישראל לא היית מנצח בשום מלחמה היום

ואם אלוהים היה מועיל בטובו לעזור במלחמות לא היו צריכים להיות לנו בכלל חללים...
    בכלל..היינו אמורים להוריד להם את הטנקים עם חרבות ומגינים

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 06:41.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,498,556 | הודעות: 8,199,149 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect