|
|
חחח הייתי פעם בבית משפט ולפני המשפט שאני הייתי צריך להיכנס אליו היה משפט של ערבי בדלתיים סגורות.
אני שואל תשומר ליד הדלת מה הוא עשה?
הוא אומר לי בטח רצח את אישתו..כמו כל הערבים XDD
חחחחחחח,
תעבור לעיר אחרת O:
חחחחח
לא אז יותר טוב שיעבור לך קרנבל של דתיים מול הבית ששרים נחמן מאומן חח
זה באמת יכול לחרפן
איזה מבעס שונא את זה -____ -
חחחחח אנחנו בוכים ? לא.. זה אלה החברים שלך הערבים שבוכים על כל ענין קטן אפילו שהם חיים פה יותר טוב מהיהודים..אם יגדו שעלינו משהו אז אתם ישר תתחילו לבכות אז תפסיקו לזיין בשכל
חחחחח ילד פוזה ? מה אני אחד החברים שלך יא מתחנגל יא שמאלני מזדין..סתם עוד ילד פוזה שחושב שאם הוא יהיה גזען הוא יצא גבר.
ומה קשור אם אני יהיה גזען אני יהיה גבר ?!
אלחס בדאתי יא בתוקול בטיזאק עארי אינתה
ערבים הם בני אדם ? בוא נראה אותך שורד 10 דקות בגו'עריש או בגטו ברמלה יא הומו.. אני חי פה עם ערבושים אני יודע בדיוק מי אלה..
שבנתיים אתה שומע את המואזין ורק להתחבא מתחת למיטה..
נערך לאחרונה על ידי LastStar; 19-03-2009 בשעה 20:13.
שמע ישראל השם! אלוקינו אל אחד!
צודק אחי זה אחד הדברים המעצבנים
אבל בתכלס אי אפשר לעשות כלום גם אם תתלונן לא יעשו כלום
זאת הבעיה במדינה שלנו שנותנים להם יותר ממה שהם צריכים לקבל(למרות שהם צריכים לעוף מפה)
אני שונא אותם אבל בתכלס אין מה לעשות כרגע
שורדים...
לא בכלל לא בוכים
אתם ישר אומרים שכול העולם אנטימשמי וכול החרא הזה אם לא הייתם מזלזלים בכול דבר שזז אולי האנטישמיות לא הייתה ברמה כול כך גבוהה
ואני לא מדבר על רמלה וכול הכפרים שבאמת האנשים שם לא בסדר
אבל יש גם ערבים טובים.. זה לא הגיוני מבחינה סטיסטית שכול הערבים שהם כמעט מיליון ומשהו אותו דבר
וחוץ מזה גם אם כול הערבים היו אותו דבר וכולם היו שונאים אותנו ורק רוצים להרוג אותנו
זה עדיין לא בסדר להיות גזען ולהגיד שכול הערבים זבלים
אם אנחנו רוצים לא להיות כמוהם אז אנחנו צריכים לא להתנהג כמוהם, כי אתם מתנהגים בידיוק כמוהם
וחוץ מזה אני לא מקלל אותך, אני מנסה להיות רגוע.
קודם כל כמעט כל העולם הוא אנטישמי
אני מקווה שראית שבזמן המלחמה איך פתאום כולם יוצאים עם הפגנות נגד ישראל אבל זה שבשדרות ועוטף עזה חטפו 8 שנים ברציפות זה בסדר לא ב-8 שנים האלה אף אחד לא בא ואמר שזה לא בסדר.
ואין כזה דבר ערבי טוב
בזמן המלחמה אני אישית ראיתי ערבים בטלויזיה שחשבתי שהם אנשים טובים(אני מכיר אותם)
והם אותם "ערבים טובים" השתתפו בהפגנה נגד ישראל ונגד צה"ל
אז תעשה לי טובה אל תנסה להיות עוד יפה נפש מטומטם טוב
תפעיל קצת הראש שלך ותבין לבד מה זה ערבים