שלום לכולם ,
אם נכסנתם לפה זה אומר שאתם מסוג האנשים שאוכלים הרבה ולא מעלים גרם במשקל, ניסו אין ספור אבקות תפרטים למינהם ולא ראו שם תוצאה..
(אמממ גם אני מהאנשים האלו ...)
איזה בעסה זה להסביר למשהו את הבעיה שלך, להגיד לו שאתה אוכל אוכל אוכל ולא מצליח לעלות במשקל, הרי כולם מסתכלים עליך בגיחוך ואומרים "הלואי עליי צרות כמו שלך .." אבל זה בולשיט בנינו אנחנו יודעים יפה מאוד שאנחנו הרזים צריכים להתאמץ לא פחות מאלו שרוצים להרזות ואותנו זה מתסכל לא פחות שאנחנו דוחפים אוכל כל השבוע ובסוף שבוע לא רואים שינוי של גרם אחד בודד..
ימים כלילות חיפשתי את הנוסחה לשבירת הגנטיקה, חילוף החומרים המהיר , וכמו שאתם יכולים לתאר כלום לא עזר ניסיתי אבקות תפריטים לא הגיוניים תוספי מזון למניהם מוצרי טבע ועוד....
כבר 5 שנים שאני על המשקל שבין 58-60 ק"ג וחולם על היום בו אני יראה את המד עובר את ה60 ק"ג ..
אני חייב לציין היו גם את האלו שאמרו אל תדאג הצבא יעשה את שלו .. ולא הוא לא עשה ..
אז כמו שכבר הבנתם אני בדיוק ברובד שלכם מנסה להשמין אך ללא שום הצלחה.
עד שלפני שלושה שבועות החלטתי לקחת את עצמי בידיים אמרתי הפעם אני לא מוותר לעצמי חזרתי לאימונים בחדר כושר הקפדתי לאכול כמו שצריך כל יום ... לאחר שבוע הבנתי שזה לא מספיק לי ואני צריך עוד משהו שיתן לי פוש גדול יותר שישלים לי גם חלבון וגם פחמימות שאני לא מצליח לאכול ...
לכן יצרתי קשר עם איזה חברה של מוצרי טבע אני חייב לציין שפעם ראשונה שאני מזמין מהחברה הזאת ופשוט היה להם שירות פינומנלי מהיר ואדיב מדהים . הזמנתי את האבקה המשלבת גם חלבון וגם פחמימות תוך 24 שעות זה הגיע לביתי , בנוסף הם שלחו לי למייל דף שהיה עלי למלא אותו נתונים בנאלים של גובה משקל ומה אני אוכל וכחלוף יומיים הם החזירו לי תפריט אדיר של 4 ארוחות המשלב את ההסבר של כמה ואיך לקחת את האבקה.
תפריט קל לא מסובך לא מהמעצבנים 75 גר אגוזים לחם שיפון עם דגנים וכל מני דברים שרק מלחפש אותם הייתי יורד במשקל...תפריט באמת אדיר.
נכנסתי לעניינים אני חייב להודות ביומים הראשונים זה היה קצת קשה , לדעתי מה שקורה זה שהגוף עובר איזה טראומה אבל לאחר יומים הגוף מתחיל להתרגל לכמות האוכל ולסדר השונה וזה מתחיל להיות יותר נח ושגרתי.
הכנתי לי טבלה במחשב, טבלה פשוטה כדי שיהיה לי מעקב שבועי למשקל , כל שבוע אני עוקב אחרי המשקל ורואה אם יש תוצאות ...
אז אתמול אחרי שבוע וחצי בערך עם האבקה ותפריט התזונה + שבוע וחצי לפני שהתחלתי לאכול פשוט טוב . הגיע היום להישקל .
נגשתי לחדר כושר אני עולה למשקל ומתפלל לראות שינוי .
אני מכוון את המשקל ולא מאמין המשקל עומד על 65 ק"ג כמעט ירדו לי דמעות .. רצתי מהר למאמן הקרוב שאלתי אותו תגיד אתה בטוח שהמשקל טוב , הוא בבטחון ענה כן כן המשקל מעולה ספרתי לו את הסיפור הוא עונה לי "אהה יכול להיות שיש לו סטייה של 3 ק"ג" (יופי ביעס אותי לגמריי) יצאתי ונחמתי את עצמי עם חישוב פשוט ,סטייה של 3 ק"ג עדין משאיר אותי מעל 60 יפה ...
אבל לא הסתפקתי בזה ולמחורת בבוקר קמתי ושמתי פעמיי לעבר המרפאה הקרובה . הגעתי למשקל בהתרגשות אני עולה ועוד פעם רואה 65 אמרתי דיי לא יכול להיות נגשתי לרופאה ואמרתי לה את חייבת להגיד לי אם המשקל הזה מדוייק או לא .. והיא ענתה" כן הוא מדוייק ב100% " היא באה איתי למשקל אומרת לי "תעלה למשקל" אני עולה היא מכוונת את המשקל ואומרת " אתה שוקל 65 ק"ג מה הבעיה עם המשקל?" אמרתי לה הוא מצוין תודה לךספרתי לה את הסיפור והיא אמרה "מצוין כניראה שהתוכנית שלך עובדת מעולה".
אז חברים יקרים לסיכום , אני לוקח כרגע אבקה שנקראת perfect 3000 בטעם שוקו (לא לקחת את הוניל גם אם אתם לא אוהבים שוקו) קניתי את זה מחברה של נקראת perfrect body יש להם אתר באינטרנט תחפשו בגוגל
בנוסף שלא ציינתי אני גם לוקח קריאטין שזה לא מתאים למתאמנים מתחילים לכן לא דברתי על זה.
מה קרה עכשיו? למה כן הצלחתי לעלות במשקל?
זה לא רק האבקה וזה בטח לא האימונים שאני כל החיים שלי מתאמן , זה שילוב של אוכל אימונים ושינה חברים יקרים איך שאתם ניראים זה בדיוק מה שאתם אוכלים ..
תקפידו על הארוחות תקפידו על האימונים ואתם תעלו במשקל ,
כל הזמן לקחתי אבקות מעולם להקפדתי תמיד הם נתקעו לי בבית חודשים.
את האבקה החדשה שקנתי כבר אחרי שבוע וחצי של שימוש אני מתחיל כבר להתקרב לחצי.(וזאת אבקה של 4.5 ק"ג)
אל תוותרו לעצמכם ולו על ארוחה אחת . תעשו בדיוק מה שבתפריט ואני בטוח שתעלו ..
אחרי שתבינו שזה מתמתיקה פשוטה של אוכל בעיקר אוכל אימונים ושינה אתם תעלו במשקל .החברה perfrect body תלווה אתכם בכל שאלה והשירות כמובן בחינם ....
היום אני פשוט מאושר שהצלחתי לשבור את המתוסים שאני יצרתי לעצמי ועברתי את ה60 ק"ג ... השאיפה היא להגיע ל75 ק"ג ומשם רק לשמור על זה....
זה הכל חברה זה לא קסם ולא שום דבר זה אתם אתם ורק אתם אל תאשימו אף אחד לא את האבקה ולא את המדריך חדר כושר אם לא תאכלו לא תשמינו.
אשמח לענות על שאלות מנסיוני כמובן --- מה שלא אדע לענות אומר בכנות שאני לא יודע ...

...תפריט באמת אדיר.
ציטוט ההודעה