קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. שאלה|אימונים אירוביים+התוכנית אימון שלי
    על ידי ivanaon בפורום כושר ופיתוח גוף
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 26-07-2007, 20:52
  2. שאלה|| ! אימונים ושאלות.
    על ידי אבי סקורי בפורום כושר ופיתוח גוף
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 27-05-2007, 00:24
  3. [שאלה] התפללות ביום כיפור
    על ידי samuri בפורום יהדות
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 30-09-2006, 21:26
  4. [שאלה]תהילים ביום כיפור
    על ידי חיליק בפורום יהדות
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 28-09-2006, 18:37
נושא נעול
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 30

[שאלה]2 אימונים ביום - עמוד 2

משתמש כבוד האוואטר של atraf-lok
    לייקים
    1
    נקודות
    133
    משפט מחץ
    Fight or Flight

ציטוט נכתב במקור על ידי ghj צפיה בהודעה
    זה לא נכון בעליל, מה שאתה מדבר עליו זה האינטנסיביות שלפני תחרויות חשובות מאוד כמו אולימפיאדה ותחרויות מטרה אחרות שזה אומר פעם בשנה גג פעמיים וזה חודש וחצי לפני התחרות...

אמבטיות קרח הוא לא עושה, להיפך, ג'קוזי ומקלחות רותחות, זה מה שהכי טוב לשחיינים והכי עוזר לשריר להתאושש. בפציעות מטפלים באמבטיות קרח אבל כל עוד אין פציעה, לא עושים את זה.
    והוא מתאושש בין היתר עם כדורי BCAA ועוד המון חומרים אחרים...

בסה"כ אמרת בצורה כללית מאוד איך משתפרים, אבל אתה לא מבין מהחיים שלך, "אימוני משקולות" זה כללי, ולא בטוח שפותח הנושא בכלל דיבר על אימוני משקולות, יכול להיות שאימון אחד שלו זה משקולות והשני זה בכלל חיטוב (נגיד ריצה)...
    וכן, באדיבילדרים מתאמנים גם 12 פעמים בשבוע משקולות...
    וכן, שחיינים מתאמנים בין 13 ל15 פעמים בשבוע... בערך 3 אימוני כושר ו10-12 אימוני מים... אם אתה לא מאמין תשאל שחיין כלשהו שאתה מכיר והוא יגיד לך כמה זה נכון.

ואל תגיד שהשריר לא מספיק להיבנות ולא מספיק להתאושש, אולי השריר שלך.
    וחוץ מזה, זה בכלל לא משנה, הוא שאל אם זה בסדר לעשות שני אימונים ביום והתשובה חד משמעית - כן.
    גם אימונים רצופים (עם הפסקה של רבע שעה-חצי שעה) זה בסדר, פשוט צריך לאכול משהו ביניהם. אנשים עושים את זה כל יום. וממשיכים להשתפר.
    תראה לי באדיבילדר 1 שעושה 12 אימוני משקולות בשבוע.
    וזה לא משנה השריר שלי השריר שלך,האנטומיה של גוף האדם זהה,והשריר צריך 24 שעות מינימום(במקרה הכי גרוע) כדי להתאושש ולהבנות.
    אני בטוח ב99% שהוא התכוון לעוד אימון משקולות ולא אימון אירובי.
    סתם בכללי"
    Phelps trains for six hours a day, six days a week, without fail. Even if Christmas day falls on a training day, he does a full day of training. Total dedication to his training program has made him a world champion.
    He swims approximately 50 miles (80km) each week, which is over 8 miles per training day. He has two massages everyday and also takes icebaths to help his body to recover."
    בקיצור לך לישון.

נ"ב:כדורי BCAA לא קשורים להתאוששות,אלה פשוט חומצות אמינו,אז בינינו אתה זה שלא מבין מהחיים שלך.
    אם את מחפשת גבר מושך,
    משעשע, פיקח, בעל ביטחון
    עצמי, רגיש, סקסי, אוהב
    ורומנטי - לכי לסרטים.

2. קישורים ממומנים

משתמש כבוד האוואטר של theidan
    שם פרטי
    עידן
    לייקים
    261
    נקודות
    10,001

דיי לויכוחים מיותרים.
    תשובה לפותח האשכול- אפשר להיתאמן פעמיים ביום, אבל אם אתה לא מאומן לא מומלץ.
    היכולת לחוש כי מאחורי כל דבר שאפשר לחוות נמצא משהו שמוחנו אינו מסוגל לתפוס, משהו שיופיו ושגיבותו מגיעים אלינו רק בעקיפין ובהשתקפויות רפות, זוהי דתיות, במובן הזה אני דתי.

אלברט איינשטיין

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי atraf-lok צפיה בהודעה
    תראה לי באדיבילדר 1 שעושה 12 אימוני משקולות בשבוע.
    וזה לא משנה השריר שלי השריר שלך,האנטומיה של גוף האדם זהה,והשריר צריך 24 שעות מינימום(במקרה הכי גרוע) כדי להתאושש ולהבנות.
    אני בטוח ב99% שהוא התכוון לעוד אימון משקולות ולא אימון אירובי.
    סתם בכללי"
    Phelps trains for six hours a day, six days a week, without fail. Even if Christmas day falls on a training day, he does a full day of training. Total dedication to his training program has made him a world champion.
    He swims approximately 50 miles (80km) each week, which is over 8 miles per training day. He has two massages everyday and also takes icebaths to help his body to recover."
    בקיצור לך לישון.

נ"ב:כדורי BCAA לא קשורים להתאוששות,אלה פשוט חומצות אמינו,אז בינינו אתה זה שלא מבין מהחיים שלך.
    חחחחחחחחחחחחחחח
    חחחחחחחחחחחחחח
    חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
    אם אתה כותב את זה באנגלית זה הופך לנכון? חחחחח איזה מפגר
    שחיינים לא עושים מקלחות קרח כמו שאמרתי - אלא להפך. אני טריאתלט (שחייה, אופניים, ריצה) ואני מתאמן עם המון שחיינים ומכיר המון שחיינים והמאמן שלי היה שחיין (לקח אפילו אליפות רומניה ב100 מטר פרפר לפני איזה 15 שנה) ושאלתי אותו על זה בגלל זה אני יודע
    לא ניחשתי את זה

כדורי BCAA הם חומצות אמינו והם נותנים לך התאוששות מהירה מאוד...
    בתור מיש מתאמן 12 פעמים בשבוע (4 אימונים בכל סוג ספורט) אני יכול להגיד לך שכשלוקחים BCAA בין אימונים זה נותן התאוששות כמו של יום ואני לא מגזים בכלל

וכמו שאמרת, צריך 24 שעות אבל תלוי מי ותלוי גם אם הוא לוקח תוספי תזונה ואם לא אז מה התזונה שלו וזה תלוי בגנטיקה שלו. מה שבטוח, זה שאם הוא יעשה שני אימונים באותו יום, התוצאות שלו רק ישתפרו (ביחס לאימון אחד באותו יום).

וכל הבאדיבילדרים במר עולם ואולימפיה וכל זה אשכרה גרים במכון... דופקים אימונים כמו מטורפים, מגיעים ל12 אימונים חופשי. גם אם זה שני אימונים צמודים באותו יום זה עדיין שני אימונים...

וכמו שאתה רשמת על מייקל פלפס - שהוא מתאמן 6 שעות ביום... זה נשמע לך כמו אימון אחד? וגם אם הוא יעשה את זה באימון אחד - זה עדיין נחשב הרבה יותר... זה בין 2 ל3 אימונים... זה אומר שיש לו בין 12 ל15-16 אימונים בשבוע... ואת זה אתה רשמת. אני בכלל קראתי שהוא מתאמן 7 ימים בשבוע 11.5 חודשים בשנה... אבל זה לא משנה, בכל מקרה הוא עובר חופשי את ה12 אימונים וכנראה שגם את ה14 בשבוע...

מסאז'ים זה לא כל יום לא משנה מה תגיד, זה גג פעם בשבועיים ועושים את זה תמיד לפני תחרויות בתקופות העומס

לייקים
    1
    נקודות
    133
    משפט מחץ
    Fight or Flight

חחחחחחחחחחחחחחח
    חחחחחחחחחחחחחח
    חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
    אם אתה כותב את זה באנגלית זה הופך לנכון? חחחחח איזה מפגר
    שחיינים לא עושים מקלחות קרח כמו שאמרתי - אלא להפך. אני טריאתלט (שחייה, אופניים, ריצה) ואני מתאמן עם המון שחיינים ומכיר המון שחיינים והמאמן שלי היה שחיין (לקח אפילו אליפות רומניה ב100 מטר פרפר לפני איזה 15 שנה) ושאלתי אותו על זה בגלל זה אני יודע
    לא ניחשתי את זה

כדורי BCAA הם חומצות אמינו והם נותנים לך התאוששות מהירה מאוד...
    בתור מיש מתאמן 12 פעמים בשבוע (4 אימונים בכל סוג ספורט) אני יכול להגיד לך שכשלוקחים BCAA בין אימונים זה נותן התאוששות כמו של יום ואני לא מגזים בכלל

וכמו שאמרת, צריך 24 שעות אבל תלוי מי ותלוי גם אם הוא לוקח תוספי תזונה ואם לא אז מה התזונה שלו וזה תלוי בגנטיקה שלו. מה שבטוח, זה שאם הוא יעשה שני אימונים באותו יום, התוצאות שלו רק ישתפרו (ביחס לאימון אחד באותו יום).

וכל הבאדיבילדרים במר עולם ואולימפיה וכל זה אשכרה גרים במכון... דופקים אימונים כמו מטורפים, מגיעים ל12 אימונים חופשי. גם אם זה שני אימונים צמודים באותו יום זה עדיין שני אימונים...

וכמו שאתה רשמת על מייקל פלפס - שהוא מתאמן 6 שעות ביום... זה נשמע לך כמו אימון אחד? וגם אם הוא יעשה את זה באימון אחד - זה עדיין נחשב הרבה יותר... זה בין 2 ל3 אימונים... זה אומר שיש לו בין 12 ל15-16 אימונים בשבוע... ואת זה אתה רשמת. אני בכלל קראתי שהוא מתאמן 7 ימים בשבוע 11.5 חודשים בשנה... אבל זה לא משנה, בכל מקרה הוא עובר חופשי את ה12 אימונים וכנראה שגם את ה14 בשבוע...

מסאז'ים זה לא כל יום לא משנה מה תגיד, זה גג פעם בשבועיים ועושים את זה תמיד לפני תחרויות בתקופות העומס
    כבר נמאס לי להגיב לך בתאכלס,אתה הולך ראש בקיר אז שיהיה לך לבריאות עם כל ה 200 אימונים בשבוע שלך.

רק בוא תסביר לי לידע הכללי איך חומצות אמינו משפיעות על ההתאוששות שלך,תודה.
    אם את מחפשת גבר מושך,
    משעשע, פיקח, בעל ביטחון
    עצמי, רגיש, סקסי, אוהב
    ורומנטי - לכי לסרטים.

מורחקים
    לייקים
    0
    נקודות
    0

אתם חיים בסרט!
    אף פעם לא ראיתם סרטים דוקומנטרים על בודי בילדר?
    הם מיתאמינים כול יום אמיון של איזה 3 שעות ככה אימון חזק בימיוחד.
    אין סיכוי ואין טעם שמישהו יתאמן 12 פעמים בששוע אמיון מישקולות ולא יגיע לשום תוצאות וההפך הוא יפגע בעצמו..
    לפותח האשכול אל תקשיב לדבעים האלה שחושבים שצריך רק להיתאמן אחרי הכול השריר גודל רק במנוחה..
    אתה צריך להיתאמן 3 פעמים בשבוע אמיון של שעה וחצי גג!

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

כבר נמאס לי להגיב לך בתאכלס,אתה הולך ראש בקיר אז שיהיה לך לבריאות עם כל ה 200 אימונים בשבוע שלך.

רק בוא תסביר לי לידע הכללי איך חומצות אמינו משפיעות על ההתאוששות שלך,תודה.
    חומצת אמינו זה מה שהשרירים צורכים בזמן מאמץ...
    אחרי אימון, "בזבזת" הרבה חומצות אמינו, ובמקום להחזיר אותן ע"י שינה או מנוחה ארוכה, ספורטאים מחזירים אותן עם כדורים של חומצות אמינו...

כל באדיבילדר, כל שחיין, כל טריאתלט וכ'ו משתמש בחומצות אמינו (כמובן שרק מי שעושה את זה בצורה מקצועית - מי שמתאמן פעמיים בשבוע בשחייה לא משתמש בזה...).

אפילו אני יכול להגיד לך איך אפשר להשיג BCAA בלי כדורים, אתה הולך לסופר וקונה Energy Sport (צבע כחול), יש שם BCAA (לא בכמות גדולה כמו בכדורים אבל עדיין קיים) - תעשה נגיד אימון אופניים, אח"כ אימון שחייה וביניהם תאכל את החטיף. תשווה את האימון השני לפעמים שאתה עושה אותו בלי החטיף (או עם חטיף אחר שלא מכיל BCAA) לפעמים שאתה כן מקבל BCAA... ההבדלים עצומים.

אם אתה רוצה לדעת לגביי מייקל פלפס לדוגמה ולגביי כל ספורטאי - עד הטייפר (מנוחה שלפני תחרות) אתה מתאמן בכל הכוח כל השבוע הגוף שלך בהתאוששות... אתה רוב הזמן לא מתקרב לשיאים שלך בכלום, מתאמן מתאמן מתאמן כל הזמן חוץ מהטייפר והתחרות (במקרה של מייקל פלפס זה 11.5 חודשים בשנה - אבל יש כאלה שמתאמנים אינטנסיבי נגיד 6 חודשים ו6 חודשים זה לא אינטנסיבי והם עדיין טובים.. לא באולימפיאדה אבל אלופים מקומיים), השרירים שלך צוברים הרבה חומצות חלב ובמנוחה הם ייבנו ה-מ-ו-ן. בטייפר הם נבנים ואחריו אתה רואה את השיפור - אחרי שאימצת אותם כ"כ הרבה וכ"כ הרבה זמן, אתה נותן להם להיבנות (עד עכשיו "הרסת" אותם) ואז בתחרות אתה דופק תוצאות שלא ידעת שאתה מסוגל אליהן.
    בגלל זה כל ספורטאי שתשאל אותו לגביי תוצאות שלו, או שיהיו לו תוצאות מהתחרויות הקודמות שהן או רחוקות או שהיו הרגע אז זה אולי רלוונטי ואולי לא - בד"כ לא כי יש 2 תחרויות מטרה בשנה (בד"כ), או שהוא יגיד לך שבקרוב יש לו תחרות ואז הוא ידע. כי לפי האימונים לא יודעים כלום. אתה כל הזמן בהתאוששות, הגוף שלך מתאושש כל הזמן.

ולאידיוט שמעליי - אין דבר כזה "צריך"... הוא לא "צריך" להתאמן 3 פעמים בשבוע שעה וחצי כל אימון, אם הוא רוצה תוצאות יותר טובות אז הוא צריך להתאמן יותר מ3 פעמים בשבוע. 3 פעמים בשבוע זה חובבני, והתוצאות יהיו בהתאם. שגרת אימונים מקצועית כוללת לפחות 6 אימונים בשבוע.
    אם הוא יתאמן 3 פעמים בשבוע, ככה הוא יראה וככה יהיו התוצאות שלו. 3 פעמים בשבוע זה כלום, זה כל השבוע לנוח... זה בדיחה.
    נערך לאחרונה על ידי ghj; 03-04-2009 בשעה 12:52.

משתמש כבוד האוואטר של theidan
    שם פרטי
    עידן
    לייקים
    261
    נקודות
    10,001

"חומצת אמינו זה מה שהשרירים צורכים בזמן מאמץ...
    אחרי אימון, "בזבזת" הרבה חומצות אמינו, ובמקום להחזיר אותן ע"י שינה או מנוחה ארוכה, ספורטאים מחזירים אותן עם כדורים של חומצות אמינו..."

זה חומצת חלב לא אמינו

"ולאידיוט שמעליי - אין דבר כזה "צריך"... הוא לא "צריך" להתאמן 3 פעמים בשבוע שעה וחצי כל אימון, אם הוא רוצה תוצאות יותר טובות אז הוא צריך להתאמן יותר מ3 פעמים בשבוע. 3 פעמים בשבוע זה חובבני, והתוצאות יהיו בהתאם. שגרת אימונים מקצועית כוללת לפחות 6 אימונים בשבוע.
    אם הוא יתאמן 3 פעמים בשבוע, ככה הוא יראה וככה יהיו התוצאות שלו. 3 פעמים בשבוע זה כלום, זה כל השבוע לנוח... זה בדיחה."

אתה ניראה לי אידיוט.
    מה אתה חושב, שאיזה אחד שלא עושה פעילות גופנית יתחיל להיתאמן 6 פעמים בשבוע, עם 1-2 ימי מנוחה??
    מה אתה לגרום לו פציעת מאמץ??
    מה זה חובבני? מיקבע את זה?
    אתה מתחיל להיתאמן 3 פעמים בשבוע, ומגיעה ל10 פעמים, אתה חייב הדרגה.
    בוא נחזור למייקל האהוב שלנו.
    את חושב ששהוא קם בבוקר, אמר אני רוצה להיתאמן בשחייה, והתחיל עם 13 אימונים בשבוע?
    אני לא אתפלא אם הוא התחיל עם 3, כשהוא התחיל להיתאמן, ורק בגילאי 16-15 כשכבר ראו שהוא ממש טוב הוא עבר את ה10 אימונים בשבוע, בחיים לא קודם.
    נערך לאחרונה על ידי theidan; 03-04-2009 בשעה 13:07.
    היכולת לחוש כי מאחורי כל דבר שאפשר לחוות נמצא משהו שמוחנו אינו מסוגל לתפוס, משהו שיופיו ושגיבותו מגיעים אלינו רק בעקיפין ובהשתקפויות רפות, זוהי דתיות, במובן הזה אני דתי.

אלברט איינשטיין

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי stakadishdish צפיה בהודעה
    "חומצת אמינו זה מה שהשרירים צורכים בזמן מאמץ...
    אחרי אימון, "בזבזת" הרבה חומצות אמינו, ובמקום להחזיר אותן ע"י שינה או מנוחה ארוכה, ספורטאים מחזירים אותן עם כדורים של חומצות אמינו..."

זה חומצת חלב לא אמינו

לא נכון בעליל
    השרירים מפרישים חומצות חלב ולא "צורכים" חומצת חלב. זה מה שהשרירים מפרישים. שני דברים שונים.

"ולאידיוט שמעליי - אין דבר כזה "צריך"... הוא לא "צריך" להתאמן 3 פעמים בשבוע שעה וחצי כל אימון, אם הוא רוצה תוצאות יותר טובות אז הוא צריך להתאמן יותר מ3 פעמים בשבוע. 3 פעמים בשבוע זה חובבני, והתוצאות יהיו בהתאם. שגרת אימונים מקצועית כוללת לפחות 6 אימונים בשבוע.
    אם הוא יתאמן 3 פעמים בשבוע, ככה הוא יראה וככה יהיו התוצאות שלו. 3 פעמים בשבוע זה כלום, זה כל השבוע לנוח... זה בדיחה."

אתה ניראה לי אידיוט.
    מה אתה חושב, שאיזה אחד שלא עושה פעילות גופנית יתחיל להיתאמן 6 פעמים בשבוע, עם 1-2 ימי מנוחה??
    מה אתה לגרום לו פציעת מאמץ??
    מה זה חובבני? מיקבע את זה?
    אתה מתחיל להיתאמן 3 פעמים בשבוע, ומגיעה ל10 פעמים, אתה חייב הדרגה.
    בוא נחזור למייקל האהוב שלנו.
    את חושב ששהוא קם בבוקר, אמר אני רוצה להיתאמן בשחייה, והתחיל עם 13 אימונים בשבוע?
    אני לא אתפלא אם הוא התחיל עם 3, כשהוא התחיל להיתאמן, ורק בגילאי 16-15 כשכבר ראו שהוא ממש טוב הוא עבר את ה10 אימונים בשבוע, בחיים לא קודם.
    לא אמרתי שצריך להתחיל ב14 פעמים בשבוע. אל תכניס לי מילים לפה. תודה.
    הוא שאל לגביי שני אימונים ביום - האם זה בסדר, והתשובה היא חד משמעי - כן.
    זה ברור שלא מתחילים מיותר מ2-3 פעמים בשבוע. אבל אין קשר.
    ומייקל פלפס האהוב שלנו, מגיל 12 מתאמן בצורה מקצועית. מגיל 12 הוא על 9-12 אימונים בשבוע. עד אז הוא התאמן בצורה "חובבנית" - 2-5 פעמים בשבוע.
    אל תכניס לי מילים לפה.

לייקים
    1
    נקודות
    133
    משפט מחץ
    Fight or Flight

חומצות אמינו=חלבון "מפורק",לכן מה שאתה אומר זה שאם אני אשתה עוד סקופ של אבקת חלבון בין אימונים אני אהיה סופרמן ואוכל לבצע עוד מיליארד סטים?
    בן אדם,אתה חי בסרט,וכבר באמת שנמאס לי להתווכח איתך על דברים שאתה פשוט מבלבל תשכל וחופר.
    אם את מחפשת גבר מושך,
    משעשע, פיקח, בעל ביטחון
    עצמי, רגיש, סקסי, אוהב
    ורומנטי - לכי לסרטים.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

חומצות אמינו=חלבון "מפורק",לכן מה שאתה אומר זה שאם אני אשתה עוד סקופ של אבקת חלבון בין אימונים אני אהיה סופרמן ואוכל לבצע עוד מיליארד סטים?
    בן אדם,אתה חי בסרט,וכבר באמת שנמאס לי להתווכח איתך על דברים שאתה פשוט מבלבל תשכל וחופר.
    יש 19 סוגי חומצות אמינו (או 21 לא זוכר בדיוק). כל אחת אחראית על משהו אחר בגוף. חלבון זה מספר חומצות אמינו במולקולה אחת. אם תאכל חלבונים באמצע אימון (תלוי איזה חלבונים יש הרבה סוגים - אני מדבר על חלבון שמכיל גם את החומצת אמינו BCAA) אז תקבל אנרגייה במידה מסויימת, אבל הריכוז BCAA בחלבון הוא נמוך אז בשביל אנרגייה והתאוששות כמו בכדור או שני כדורי BCAA תצטרך לדפוק ארוחה...

אם תיקח כדורי BCAA אתה תקבל משהו שהוא 100% BCAA ואז עם כדור-שניים אתה מתאושש.
    אבל אם תאכל ביצה אתה תקבל מעט מאוד BCAA כי הריכוז BCAA בחלבון שלה נמוך.
    וכשהחומצות אמינו "מתחברות" לחלבון החומר משנה חלק מהתכונות שלו ולכן ההתאוששות שתקבל היא נמוכה גם בגלל זה, וגם בגלל הריכוז.
    BCAA זאת החומצה שאחראית על ההתאוששות וזה בדיוק מה שצריך.
    יש מבין?

זה לא כזה מסובך...

מורחקים
    לייקים
    0
    נקודות
    0

חומצת אמינו זה מה שהשרירים צורכים בזמן מאמץ...
    אחרי אימון, "בזבזת" הרבה חומצות אמינו, ובמקום להחזיר אותן ע"י שינה או מנוחה ארוכה, ספורטאים מחזירים אותן עם כדורים של חומצות אמינו...

כל באדיבילדר, כל שחיין, כל טריאתלט וכ'ו משתמש בחומצות אמינו (כמובן שרק מי שעושה את זה בצורה מקצועית - מי שמתאמן פעמיים בשבוע בשחייה לא משתמש בזה...).

אפילו אני יכול להגיד לך איך אפשר להשיג BCAA בלי כדורים, אתה הולך לסופר וקונה Energy Sport (צבע כחול), יש שם BCAA (לא בכמות גדולה כמו בכדורים אבל עדיין קיים) - תעשה נגיד אימון אופניים, אח"כ אימון שחייה וביניהם תאכל את החטיף. תשווה את האימון השני לפעמים שאתה עושה אותו בלי החטיף (או עם חטיף אחר שלא מכיל BCAA) לפעמים שאתה כן מקבל BCAA... ההבדלים עצומים.

אם אתה רוצה לדעת לגביי מייקל פלפס לדוגמה ולגביי כל ספורטאי - עד הטייפר (מנוחה שלפני תחרות) אתה מתאמן בכל הכוח כל השבוע הגוף שלך בהתאוששות... אתה רוב הזמן לא מתקרב לשיאים שלך בכלום, מתאמן מתאמן מתאמן כל הזמן חוץ מהטייפר והתחרות (במקרה של מייקל פלפס זה 11.5 חודשים בשנה - אבל יש כאלה שמתאמנים אינטנסיבי נגיד 6 חודשים ו6 חודשים זה לא אינטנסיבי והם עדיין טובים.. לא באולימפיאדה אבל אלופים מקומיים), השרירים שלך צוברים הרבה חומצות חלב ובמנוחה הם ייבנו ה-מ-ו-ן. בטייפר הם נבנים ואחריו אתה רואה את השיפור - אחרי שאימצת אותם כ"כ הרבה וכ"כ הרבה זמן, אתה נותן להם להיבנות (עד עכשיו "הרסת" אותם) ואז בתחרות אתה דופק תוצאות שלא ידעת שאתה מסוגל אליהן.
    בגלל זה כל ספורטאי שתשאל אותו לגביי תוצאות שלו, או שיהיו לו תוצאות מהתחרויות הקודמות שהן או רחוקות או שהיו הרגע אז זה אולי רלוונטי ואולי לא - בד"כ לא כי יש 2 תחרויות מטרה בשנה (בד"כ), או שהוא יגיד לך שבקרוב יש לו תחרות ואז הוא ידע. כי לפי האימונים לא יודעים כלום. אתה כל הזמן בהתאוששות, הגוף שלך מתאושש כל הזמן.

ולאידיוט שמעליי - אין דבר כזה "צריך"... הוא לא "צריך" להתאמן 3 פעמים בשבוע שעה וחצי כל אימון, אם הוא רוצה תוצאות יותר טובות אז הוא צריך להתאמן יותר מ3 פעמים בשבוע. 3 פעמים בשבוע זה חובבני, והתוצאות יהיו בהתאם. שגרת אימונים מקצועית כוללת לפחות 6 אימונים בשבוע.
    אם הוא יתאמן 3 פעמים בשבוע, ככה הוא יראה וככה יהיו התוצאות שלו. 3
    פעמים בשבוע זה כלום, זה כל השבוע לנוח... זה בדיחה.
    אני אידיוט?
    מה אתה חושב שמישהו שהתחיל להיתאמן אתמול יכול ישר להתחיל 6 אימונים בשבוע? (אם אתה חושב שכן אתה ממש דפוק..)
    והשריר ועוד איך גדל רק כאשר הוא נח.. בזמן האמיון הוא נישבר ושאתה אוכל החלבון בונה אותו מחדש גדול יותר..
    בקיצור ראוים שאתה סצם מזיין את השכל כותב 1000 שורות וחושב שזה יעשה אותך חכם..
    אתה רוצה תיתאמן גם אלף אימונים בשבוע וניראה לאן תגיע..

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי shonrd1 צפיה בהודעה
    אני אידיוט?
    מה אתה חושב שמישהו שהתחיל להיתאמן אתמול יכול ישר להתחיל 6 אימונים בשבוע? (אם אתה חושב שכן אתה ממש דפוק..)

לא אמרתי שצריך להתחיל ב6. אפילו הדגשתי ואמרתי לא להתחיל ביותר מ2-3. בגלל שאתה טיפש, זה לא נכנס לך למוח.
    וגם זה לא משנה מתי, הוא שאל אם זה בסדר להתאמן פעמיים בשבוע, וכמו שאמרתי אלף פעמים, התשובה חד משמעית - כן, זה בסדר.

והשריר ועוד איך גדל רק כאשר הוא נח.. בזמן האמיון הוא נישבר ושאתה אוכל החלבון בונה אותו מחדש גדול יותר..

לא אמרתי שלא. מה שאמרת זה לא מדוייק אבל זה בערך נכון. השריר לא "נשבר" אבל לא משנה. אני לא מבין איך העובדה שהשריר מתפתח במנוחה ולא במאמץ סותרת את מה שאמרתי. איפה אמרתי שלא? שוב, טיפשות.

בקיצור ראוים שאתה סצם מזיין את השכל כותב 1000 שורות וחושב שזה יעשה אותך חכם..
    אתה רוצה תיתאמן גם אלף אימונים בשבוע וניראה לאן תגיע..

נראה לאן אתה תגיע, כי בתחרויות שאני השתתפתי ומשתתף בהן הבאתי תוצאות שכנראה שאתה לא תתקרב אליהן בחיים.
    כרגע אני טריאתלט אבל במקור הגעתי מהשחייה, אתה רוצה לדעת תוצאות של מי שמתאמן 12 פעמים בשבוע? (אז התאמנתי 13 פעמים בשבוע וחודשיים לפני תחרות זה הגיע גם ל15).
    גיל 14, מיקצה 400 מטר חופשי 4:19.
    אני זין אם אתה יורד את ה6:10. והגזמתי, סביר מאוד להניח שאתה לא יורד את ה7:30.
    גיל 14, מיקצה 100 מטר חופשי 57.62.
    אני זין אם אתה יורד את ה1:14. וגם פה הגזמתי, סביר מאוד להניח שאתה לא יורד את ה1:25.
    גיל 14, מיקצה 200 מטר מעורב אישי 2:21.
    אני זין אם אתה יורד את ה2:50. ושוב, הגזמתי. סביר להניח שאתה לא יורד את ה3:25.

כל השיאים האישיים הם בבריכה ארוכה (אולימפית - 50 מטר).
    בקיצור, אתה מעפן.
    נערך לאחרונה על ידי ghj; 03-04-2009 בשעה 22:27.

מורחקים
    לייקים
    0
    נקודות
    0

בקיצור, אתה מעפן.
    בקיתור מה אני מבין מיכול מה שרשמתה?
    שאתה באמת זין כמו שאמרתה..

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי shonrd1 צפיה בהודעה
    בקיתור מה אני מבין מיכול מה שרשמתה?
    שאתה באמת זין כמו שאמרתה..
    חחחח באיזה מיקצה אתה יורד את הזמן שאמרתי?
    ואני מדבר על בריכה ארוכה...

בעלים
    לייקים
    233
    נקודות
    1,090
    משפט מחץ
    אם אין אני לי, מי לי.

אני אסכם בקיצור,
    יש סוגי ספורט שדרושים סוג שונה של אימונים, שחיינים מתאמנים הרבה מאוד פעמים בשבוע(בדר"כ פעמיים ביום), אבל הם לא עושים אימוני משקולות יותר מ4-5 פעמים בשבוע, מאחר וזה מיותר, הם עובדים הרבה מאוד על סיבולת לב ריאה, על טכניקה, אימונים התנגדות, אינטרוואלים בבריכות, שחיות ארוכות וכו'

יש הרבה מה לחפור בנושא, אפשר לסכם בכללי שהרבה ממה שכתבתם הוא לא נכון, ואני ממש לא אתחיל לתקן.

הוויכוח הזה מיותר, שוב כל אחד ומה שהוא מנסה להשיג, בדרכו שלו, כל אחד ומה שהוא רואה לנכון.

כשמדובר בפיתוח גוף בחד"כ, למטרות עליה במאסה וכו', אין טעם ביותר מאימון ביום, שוב זה סוג שונה של אימונים, לא מנסים לשפר סיבולת לב ריאה או טכניקה, מנסים לצבור כמה שיותר מאסה ולכן צריך לתת לשרירים זמן להבנות מחדש.

נושא נעול
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 09:21.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,500,441 | הודעות: 8,201,034 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect