אם נגיד מישהו עישן היום חשיש בבאנג והפיל 3 ראשים, תוך כמה זמן יצא לו החשיש מהדם? ולפניי זה הוא לא עישן סמים לפחות חודש
|
|
King
אני יודע שטריפ מתנקה תוך 12שעות..
מריחואנה ככה חודש תלוי אם אתה עושה ספורט וזה אבל אם יעשו לך בדיקות חלובנים על שיער או ציפורניים אז זה מוצאים גם אחרי 10 שנים..
אחרי 3 חודשים + הגוף מתנקה מסמנים של גראס ..
כדאי למצוץ לימון כי זה טוב לחילוף חומרים בגוף (שתן)
המלך חזר
פויה תמיד ידעתי אתה נרקומן אש
בבדיקת שתן זה עובר תוך שבועיים בערך, בדיקת דם תוך חודש-חודש וחצי.
בקשר לשתן זה נכון נגיד אתה מעשן השתן שלך מתנקה אחרי 21 יום גג זה לא אומר שבדיוק 21 יום כול אחד זה משהו אחר אבל גג זה 21 יום.
בקשר לדם ידוע לי שבדם זה נשאר חצי שנה כי הדם לא ממש מתחלף כול יום כמו השתן למשל אתה משתין משתין ובסוף אתה נקי מסמים.אבל דם חצי שנה כמו שאני יודע
עד כמה שאני יוודע זה חודש לשתן ולדם
שמע אם יש לך קצינת מבחן או משהו כזה היא לא עושה לך בדיקות דם בשביל לבדוק אם עישנת חשיש, עושים לך בדיקות שתן...
תשתה הרבה בירה חח זה עוזר.. ת'כלס זה שבועיים מתנקה...
מישהו שמאוד מאוד קרוב אלי עישן ג'וינט ואחרי 4 ימים עשה בדיקת שתן ויצא נקי, אבל אל תסתמך על זה, זה שונה אצל כל אחד וגם תלוי בכמות שעישנת....
כול אחד משחק אותה מבין זה לא בדם ביכלל ולא מוצעים את זה בחלבונים
חחחח מה אתה מדבר שטויות ברור שיש גם בדם אתה בכלל עשנתה פעם שאתה מדבר חח וואלה אני אומר לך בדוק בדוק שיש גם בדם וזה יוצא אחרי חצי שנה אבל בדיקה סמים קלים עושים בבדיקת שתן וכן אפשר לתנקות אפילו ב 4 ימים זה תלוי בקמות העישן ותלוי בכמות המים והשתיה שאתה שותה אחרי שאתה מעשן זה יכול לקחת 4 יום וזה יכול להגיע עד 21 יום גג