קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [בדיחות]עדות
    על ידי - iNFerNo - בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 18-07-2007, 12:22
  2. [בדיחות] עדות!!
    על ידי OrGeNaL בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 16
    הודעה אחרונה: 18-05-2007, 21:25
  3. [בדיחות] עדות
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 28-04-2007, 18:56
  4. [בדיחות] עדות
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 28-04-2007, 18:44
  5. [בדיחות] עדות
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 28-04-2007, 16:42
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 2 מתוך 2

[בדיחות] עדות

The of the world האוואטר של Rоei
    לייקים
    40
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    אל תזיין סתם בחורה...תזיין בחורה ס-ת-םםםם

ברירת מחדל [בדיחות] עדות

פרסי מזמין את חברו לבית הוא שואל אותו כמה סוכר החבר עונה לו 5 אבל בדרך כלל אני שם 2 אז הפרסי
    אומר תרגיש בבית

איך פרסי עושה ז'קוזי בבית
    מפליץ באמבטיה

מרוקאי וגרוזינית הופכים להיות זוג חברים יום אחד הגרוזינית מקבלת טלפון מההורים "תמי את חייבת לבוא לגרוזיה יש בעיות בבית" תמי ניפרדת מהחבר שלה וטסה לגרוזיה כעבור חודש תמי חוזרת לארץ ומרוקאי רואה אותה ושואל אותה "מה קרה? יש לך זקן" אז היא אומרת לו ג'קי אל תישאל אבא מת........

ישראלי ערבי ואנגלי טסים במטוס.
    לאנגלי יש 2 חרבות
    ליהודי אולר
    ולערבי פצצת סיחרון.
    כל אחד זרק את מה שיש לו.
    אחרי זה איש אחד עובר בעיר שבה הם זרקו, ורואה ילד בוכה הוא שואל אותו :למה אתה בוכה ?"
    הילד:"כי זרקו על אבא שלי 2 חרבות והוא מת"
    הוא ממשיך ללכת והוא רואה עוד ילד בוכה,הוא שואל אותו שוב למה הוא בוכה והוא עונה לו
    "כי זרקו על אבא שלי אולר והוא מת."
    הוא ממשיך ללכת ורואה ילדה צוחקת אז הוא שואל אותה למה היא צוחקת אז היא עונה לו :"כי אמא שלי הפליצה ופוצצה את כל הבית."

איש אחד נכנס למכולת ושואל את המוכר כמה עולה לחם.
    שואל אותו המוכר בחזרה: "איזה לחם - שחור או לבן?"
    עונה לו הקונה: "לא משנה, זה לעיוור.

כורדי מגיע לצניחה הראשונה בקורס צחינה חופשית, מסביר המפקד לחיילים: "אתם קופצים, סופרים עד 10, ופותחים את המצנח. אם הוא לא נפתח- תפתחו את המצנח הרזרבי. כשתגיעו לקרקע-יחכה לכם טנדר שיחזיר אתכם לבסיס".
    הכורדי קופץ ומנסה לפתוח את המצנח והוא לא נפתח, הוא מנסה עם הרזרבי וגם הוא לא נפתח. הוא מסתובב לחבר שלידו ואומר לו: "כמו שזה נראה גם לא יחכה לנו טנדר למטה"...

שלושה אתיופים רבים מי האבא הכי כושי:
    הראשון אומר: "אבא שלי נפל ירד לו דם שחור".
    השני אומר: "אבא שלי נפל, שבר את הרגל ויצאה לו עצם שחורה".
    השלישי אומר: "אבא שלי תקע נוד וישבנו שלושה ימים בחושך".

כורדי ישראלי וצרפתי נוסעים במדבר ונתקעת המכונית שלהם. הישראלי לוקח את הכרית של המשענת ואומר: אם אני אהיה עייף, אני אשים את הראש על הכרית. הצרפתי לוקח את הספסל ואומר: אם אני אהיה עייף אני אשן על הספסל, והכורדי לוקח את הדלת ואומר אם יהיה לי חם אני אפתח חלון.

סבתא פולניה נותנת הוראות לנכד שלה שמגיע לבקר את אשתו: אתה בא לדלת הראשית של הקומפלקס , אני בדירה 1402. באינטרקום בכניסה אתה לוחץ עם המרפק על הכפתור של 1402 ואני אפתח לך. אחר-כך אתה מגיע ללובי ומצד שמאל יש מעלית, עם המרפק תלחץ על הכפתור של קומה 14 שתגיע לקומה הדירה שלי מצד ימין. עם המרפק תלחץ על הפעמון ואני אפתח לך. סבתא-זה נשמע מאוד פשוט אבל למה ללחוץ עם המרפק? מה- אתם באים עם ידיים ריקות?

ערבי רוסי ויהודי טסים בכדור פורח. הערבי זורק פצצה והיהודי אומר: מה אתה משוגע? הערבי אומר: לא, יש לי הרבה כאלה במדינה. אחרי זה הרוסי זורק וודקה היהודי אומר: אתה משוגע מה אתה זורק וודקה? אז הרוסי אומר: יש לי הרבה כאלה במדינה. אחרי זה היהודי זורק את הרוסי, והערבי אומר מה אתה משוגע למה זרקתה את הרוסי? אז היהודי אומר יש לי הרבה כאלה במדינה.

פרסי סיני ותימני צריכים לעבור נהר. בנהר יש שלושה תנינים: אבא תנין אמא תנינה ותנין קטן, אז הפרסי שוחה ראשון והתנין (הגדול) אוכל אותו לפני שהסיני נכנס אז התנין (הקטן) אומר: עכשיו תורי ואז הסיני נכנס והתנין הקטן אוכל אותו אח"כ נכנס התימני ותור התנינה והוא הצליח לעבור. התנינן שואל את התנינה למה היא לא אכלה אותו התנינה עונה לו: הכיס שלו היה שקוף ראיתי את הסחוג של סבתא יונה........

היה היו פעם מוסלמי בשם ע'אנם ויהודיה אמריקנית בשם ג'נט.
    יום אחד באמצע חודש הרמדאן ע'אנם רצה להזמין לביתו את ג'וליה בשביל להעביר את זמן הצום והזמין אותה.
    היא באה לביתו וע'אנם אמר "אהלן ומרחבא, יא ג'נט בואי שבי אני אבשל לך מרק."
    וג'נט אמרה "לא תודה, אני צמה"
    ע'אנם שאל "מה, את מתאסלמת?"
    וג'נט ענתה "לא, אני אנורקסית".

ערבי מרוקאי וטורקי הלכו הלכו ופגשו במכשפה,היא עשתה כישוף ועשתה בריכה, המכשפה אמרה: אתם רואים את הבריכה הזאת, כל דבר שתגידו יהיה.
    הטורקי אמר: אני רוצה לחם,והבריכה נהייתה לחמים.
    המרוקאי אמר: אני רוצה ספגטי והבריכה נהייתה ספגטי.
    הערבי חשב:''אם אני אקח תנופה ארוץ ואצעק חזק מאוד אני אקבל כפול מהמרוקאי ומהטורקי''.
    הערבי הלך אחורה רץ רץ וצעק ''אני רוצה.....'' ונפל מאבן וצעק''שששששששששייייייייטטטטטטטטיט!''[חרא] ונפל לבריכה וקיבל חרא כפול...
    __

2. קישורים ממומנים

עזוב זה ארוך מידי אין לי כח

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 09:04.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,503,023 | הודעות: 8,203,616 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect