קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. בדיחות עדות
    על ידי mcy בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 21-08-2007, 18:11
  2. [בדיחות]עדות
    על ידי - iNFerNo - בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 18-07-2007, 13:22
  3. [בדיחות] עדות!!
    על ידי OrGeNaL בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 16
    הודעה אחרונה: 18-05-2007, 22:25
  4. [בדיחות] עדות
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 28-04-2007, 19:44
  5. [בדיחות] עדות
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 28-04-2007, 17:42
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 3 מתוך 3

[בדיחות] עדות

משתמש משקיע
    שם פרטי
    גלעד
    לייקים
    1
    נקודות
    0

ברירת מחדל [בדיחות] עדות

זוג אנגלים וישראלים הולכים ביחד לאכול במסעדה יוקרתית, הבעל האנגלי מבקש מאישתו : האני (מותק) תעבירי לי את ההאני (דבש) הישראלי מבקש מאישתו : נו מה נסגר כבר עם הסטייק יבהמה !

--------------------------------------------------------------------------------

ערבי, נוצרי,מוסלמי,יהודי,רוסי,גרוזיני, אתיופי וכורדי, הם נוסעים 5 דקות ואז פתאום קם הכורדי וצעק : תגידו חברה אנחנו לא יותר מדיי בשביל בדיחה אחת ?

--------------------------------------------------------------------------------

ישו עולה לשמיים לאחר שצלבו אותו, והוא מטייל שם הרבה זמן, ואחרי כמה שנים הוא פתאום רואה אדם זקן עם זקן ארוך לבן, הוא ניגש לאותו אדם שנראה לו מוכר, ואומר לו, תגיד, אתה היית נגר במקצוע שלך ? הזקן אמר לו : כן, למה ? ישו המשיך לשול ושאל : היה לך בן שהוא לא בדיוק שלך ? הזקן הנרגש, קם ורץ לעבר ישו, ישו רץ לכיוונו וצעק לו : אבאאא ! והזקן חיבק אותו ואמר : פנוקיו !!

שני חברות נפגשות, אחת מהן אלמנה, בעלה מת כתוצאה מהתקפת לב בביתו, הן מדברות ופורקות את הלב אחת לשנייה מה עבר עליהן, ופתאום רואה החברה שעל האצבע של החברה שלה יש טבעת יהלום ענקית, שואלת אותה, מאיפה יש לך את זה ? אז האלמנה מספרת לה : כשבעלי נפטר, הוא נפטר בין זרועותיו, והמילים האחרונות שהוא אמר לי לפני שמת זה : שולה, בתוך המזרון מתחת לכרית שלי יש הרבה מאוד כסף, אז תקני אבן טובה !

ילד פרסי בא לספר לאבא שלו איזה מעשה חכם הוא עשה ולהתגאות במעשיו, הוא בא לאבא שלו ומספר לו : אבא היום במקום לעלות לאוטובוס חסכתי 5 שקל ורצתי אחריו עד לבית הספר. אז האבא אמר לו : טיפש ! אם היית רץ אחרי מונית היית חוסך עשרים שקל !

נוצרי מוסלמי ומרוקאי נכנסים לירושלים בפעם הראשונה שלשתם הולכים להתפלל באותו המקום, לפתע שומע הנוצרי קול.. אני רוח רפאים בעלת עין אחת ! הוא מפחד, ובורח משם, המוסלמי מתפלל ובעודו מתפלל שומע קול רועם : אני רוח רפאים בעלת עין אחחחת !!! הוא קם תופס תרגליים שלו ובורח כל עוד נפשו בו, המרוקאי מתפלל בינתיים ופתאום הוא שומע קול באמצע התפילה : אני רוח רפאים בעלת עייין אחת !!! אז המרוקאי צועק : וואלה אם לא תסתמי תפה אני עוד רגע מוציא לך גם תשניה !!

תהנו.......ותגיבו !
    פעם היה כייף....

2. קישורים ממומנים

משתמש ותיק
    שם פרטי
    אביב
    לייקים
    0
    נקודות
    556
    משפט מחץ
    יין ישמח לבב אנוש-וודקה עוד יותר ידפוק תראש.

תודה

יפה אחי

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 18:46.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,472,394 | הודעות: 8,172,981 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect