פרסי ראה כסף על הריצפה ביום שבת, היות והוא שומר שבת הוא איבד את נפשו לדעת ולא ידע מה לעשות לבסוף רץ נכנס עם הראש בתוך עמוד ראה 3 כוכבים ולקח את הכסף לכיס !
--------------------------------------------------------------------------------
שני חברה אחד אשכנזי והשני כושי משתינים דרך הגשר לתוך הנהר, האשכנזי מתלהב ואומר לכושי, תראה איך המים צלולים, אז הכושי אומר לו : עזוב אותך צלולים, תראה איזה עומק..
--------------------------------------------------------------------------------
כושי שהלך עם גמל במדבר ללא מים מצא מנורה עתיקה ומיוחדת, הוא לקח אותה וניסה לראות מה כתוב עליה ולא הצליח, אז הוא שיפשף אותה ופתאום יצא לו שד שאמר לו שיש לו שלושה משאלות, אז הכושי אמר : אני רוצה להיות לבן, אני רוצה שמים יותזו עליי ואני רוצה מלא כוסיות שפותחות מעליי את הרגליים שלהן ! יום אחרי זה הוא קם בבוקר וראה שהוא : אסלה.
שני אנשים יוצאים מבית קפה עמוס שהשירותים בו סגורים ומשתינים ברחוב בסימטה קרובה, אחד מהם אומר לשני, איך זה שאצלך שומעים פששש, ואצלי זה בררר ? אז השני אומר לו : אם תזיז את המעיל שלך, גם אצלך זה יהיה פששש...
איזה אשכנזי אחד מת ומגיע לשמיים, הוא מגיע לפני המלאך גבריאל והמלאך בודק ומודיע לו שנעשתה טעות והוא בכלל לא היה אמור למות והם מחזירים אותו לארץ לעוד כמה שנים ושבגלל העוול שנגרם לו הוא זכאי לבקש משאלה, האשכנזי מבקש זין אחר, לוקח המלאך גבריאל את הספר ומראה לאשכנזי קטלוג תמונות, אז האשכנזי מצביע על אחד מהם שהיה גדול במיוחד, אז גבריאל אומר לו : זה אי אפשר, אז האשכנזי שואל אותו : אבל למה ? אז גבריאל ענה לו : כזה יש לנו רק בשחור !
כורדי אחד מגיע ליועץ נישואין ומספר לו שיש לו בעיות בבית עם האישה, שהיא מתלוננת שהוא מתעייף כל הזמן באמצע הסקס, אז היועץ נישואין אמר לו : תרוץ כל יום 5 ק"מ ונדבר עוד חודש. עובר חודש והכורדי מצלצל ליועץ הנישואין, היועץ שואל אותו : נו, איך העניים עכשיו בבית, אה ? אז הכורדי ענה לו : מאיפה שאני יודע ? אני כבר 150 ק"מ מהבית שלי .
תהנו נשמות......ותגיבו !

ציטוט ההודעה