קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [שאלה] חיבור PSP לטלוויזיה
    על ידי djee140 בפורום קונסולות משחקים
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 12-09-2009, 20:06
  2. [שאלה] חיבור המחשב לטלוויזיה.
    על ידי .Tal בפורום חומרה ומודינג
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 15-05-2009, 16:07
  3. [שאלה]חיבור מחשב ל-TV
    על ידי -MadMan- בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 19-12-2007, 18:18
  4. [עזרה] חיבור מחשב נייד לטלוויזיה
    על ידי isayas בפורום חומרה ומודינג
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 05-12-2007, 15:04
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12
מציג תוצאות 16 עד 22 מתוך 22

[שאלה]חיבור מחשב לטלוויזיה - עמוד 2

משתמש ותיק האוואטר של Eyalnet
    לייקים
    31
    נקודות
    -38
    משפט מחץ
    משרד החיוך קובעה: השמחה מזיקה לעצבות

חיבור מספר 1 במפצל מתחבר הDVD
    חיבור מספר 2 במפצל מחובר לשמה הכבל של המצלמה (מצלמה דיגיטלית) בשביל לראות את התמונות שצולמו בטלוויזיה ולא רק במחשב...

עכשו הבנתי לקנות כבל שמע רגיל כמו שיש לאוזניות או מחשב ולחבר לחור הירוק מאחורה של המחשב ולחיבור השלישי במפצל..

לשמוע אני רוצה דרך הטלוויזיה אבל עם זה לא יצליח ואני ישמע דרך הרמקולים של המחשב אז לא נוראה מה שחשוב ועיקרי זה שאני ראה דרך הטלוויזיה!!..

רק עדיין לא הבנתי ב100% איזה כבל בדיוק אני צריך בשביל וידאו ועוד יותר וחשוב לא הבנתי לאיפה אני מחבר אותו במחשב כי הבנתי שאני מחבר כבל לחור הירוק אבל זה בשביל שמע ומה בשביל הוידיאו לאיזה חור אני מחבר אותו
    נערך לאחרונה על ידי Eyalnet; 18-04-2009 בשעה 21:03.

2. קישורים ממומנים

לא לא הבנת את השאלה.... במחשב שלך מאחורה יש מפצל של האודיו (סאונד) בחיבור הכחול... לאן שני החיבורים האלה הולכים ?

ואת הכבל שדיברתי עליו זה נראה ככה: יש צד אחד שלו שזה חיבור רגיל כמו של דיסקמן וכאלה, והצד השני שלו זה חיבורים כמו של השלושה שיש לך (אדום לבן וצהוב) אבל יש שם רק את האדום והלבן. (בקיצור נראה בדיוק אותו דבר אבל בלי הצהוב). צד אחד רגיל צד שני זה מתפצל לאדום ולבן.

בשביל הווידיאו אתה צריך חיבור שנראה בדיוק כמו החיבור שאליו אתה מחבר את המסך בצד אחד ובצד שני חיבור שנקרא VGA (החיבור הכחול בצד של הטלוויזיה). אתה לא תחבר אותו ל"חור" אתה תחבר אותו רגיל כמו שהמסך מחובר לך.

וקח תמונות ..

לסאונד :

תקנה של 2.5 או 1.5 מטר זה יספיק לך עד הגג אני קניתי את שלי בבאג נראה לי שיש את זה כמעט בכל חנות מחשבים נורמלית. (את השחור לירוק במחשב ואת האדום לבן לטלוויזיה)

וזה לתמונה. לבן למחשב כחול לטלוויזיה

לייקים
    31
    נקודות
    -38
    משפט מחץ

רבה רבה עכשו אבנתי הכל כמו שצריך

רק הדבר אחד עדיין לא הסברת לי והוא מה אני לא יכול גם לחבר את המסך של המחשב וגם את הטלוויזיה בוא זמנית למחשב?
    או שאני באיפה שאני מחבר היום את המסך של המחשב צריך לנתק את המסך מחשב ולחבר במקום את כבל של הטלוויזיה?
    נערך לאחרונה על ידי Eyalnet; 18-04-2009 בשעה 22:49.

אתה יכול גם וגם. אם יש לך שני חיבורים אז הכרטיס מסך שלך תומך בזה. לא סתם היו שמים לך 2 יציאות...

לייקים
    31
    נקודות
    -38
    משפט מחץ

באמת ליד החיבור של המסך יש עוד מקום גדול כזה בצבע לבן וכנירה זה החיבור שמתחבר לבן שבכבל הזה:

עכשו אני יודע סוף סוף למה זה משמש החיבור הנוסף הזה כי באתחלה חשבתי שזה למדפסת אחר-כך אמרתי אבל המדפסת שלי מתחברת בחיבור USB אז זה לא בשביל זה..... אבל עכשו אני מבין שזה כנירה לחיבור עוד מסך ושהמסך הזה אצלי היה הטלוויזיה ^__^

קיצר אבנתי סוף סוף סופית סופנית מה לעשות רק נקווה שאני ימצא כבלים באורך המטעים ושלא היו בעיות באגדרות במחשב וכולי... ואני יכול לראות את המחשב בטלוויזיה כי אני כבר מת לראות סרטון טוב מיוטיוב כמו המליון סרטונים שיש פה בפורום אטרף בטלוויזיה
    ועם לא סרטון ביוטיוב אז איזה פרק טוב מסידרה שהורדתי למחשב או סתם כל וידאו אחר שיש לי במחשב....
    נערך לאחרונה על ידי Eyalnet; 19-04-2009 בשעה 00:14.

אחלה. שים לב שאתה קונה כבלים באורך מתאים - לא ארוך מדי ולא קצר מדי. ואם אתה מתלבט אז עדיף יותר מאשר פחות ושלא יגיע...

לייקים
    31
    נקודות
    -38
    משפט מחץ

Thumbs up

ציטוט נכתב במקור על ידי MaTaN_O צפיה בהודעה
    אחלה. שים לב שאתה קונה כבלים באורך מתאים - לא ארוך מדי ולא קצר מדי. ואם אתה מתלבט אז עדיף יותר מאשר פחות ושלא יגיע...
    סבבה אז מאתי שהוא בזמן הקרוב שאני ילך לחנות מחשבים כמו למשל באג או כל חנות מחשבים אחרת.. אני יבדוק טוב טוב את הורך לפני שאני יקנה כלומר בבית אני ימדוד איזה הורך אני צריך ולפי זה אני ידע מה לקנות
    נערך לאחרונה על ידי Eyalnet; 19-04-2009 בשעה 15:29.

+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 20:17.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,472,797 | הודעות: 8,173,384 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect