אני אומר לך אני זוכר שבני ישראל חטאו אז העונש שלהם היה שהם חייבים לחיות בגלות עד שאומות העולם יסכמו להם להקים מדינה או משהו כזה
אני אומר לך אני זוכר שבני ישראל חטאו אז העונש שלהם היה שהם חייבים לחיות בגלות עד שאומות העולם יסכמו להם להקים מדינה או משהו כזה
|
|
הם לא עלו בגלל שהרומאים הגלו אותם ב 70 לפני הספירה ומאז תמיד שלטו באזור אימפריות כמו רומא, האימפריה העותומאנית ועוד ועוד
זה לא שאנשים יכלו פשוט להתיישב פה ולהגיד שזאת המדינה שלהם כי פעם לפני הרבה זמן אברהם הגיע לכאן
המעצמות לא בדיוק הרשו למיעוטים לקחת שטחים ולהכריז על מדינות
ההצלחה אינה סופית, והכישלון אינו מוחלט. התעוזה היא שנחשבת.
עשו טובה אל תבלבלו תמח
זה חילול ה' להגיד דברים כאלה מטומטמים
מי שאין לו מה להגיד לא להגיב בבקשה
אני מבקש שתתיחסו להודעה שלי בעמוד הקודם אפחד לא הגיב עליה
חילול ה' זה שאנשים מביאים פה דברים דבילים מהראש שלהם
אני שוקל לחוקק חוק שכל מי שאומר משהו יביא איזה שהוא רב לצד שלו כדי שזה ימנע חירטוטים
תגיד לי לאיזה תגובות אתה מצפה דניאל הרי כל מי מי שגולש בפורום הזה הוא מפגר מה אתה מצפה ממפגרים, תרוצה לראות רמה? תעיף מפה את כולם חוץ מליאורז ואביב אז זה יהיה קטלני (:
בקשר להודעה שלך, אלוהים לא מתערב בהחלטות של בני האדם, שאלוהים ברא את האדם הראשון(שנקרא אדם) הוא ברא אותו ואמר לו, אני נותן לך אפשרות לבחור טוב או רע חיים או מוות("..... ובחרת בחיים"). בקיצור איו התערבות אלוהית, אם הייתה התערבות אלוהים לא הייתי יכול לבוא אליך ולרצוח אותך, למה? כי אלוהים היה עוצר אותי, תשובות מפגרות כמו אלוהים עשה את זה כדי שתהיה לנו מדינה זה דבר דפוק להגיד.
יש גם סתירה מסויימת בתנך בקשר לנטיית האדם, במקום מסויים בתנך כתוב שהאדם מעצם טבעו אדם בוחר בטוב כי זה הטבע שלנו - להיות טובים, מצד שני אחרי שאלוהים עשה את המבול הוא מתייאש מלהעניש אותנו, והוא נשבע לעצמו שהוא לא יעשה דבר כזה בחיים, הנימוק שהוא נותן הוא ש"טבעו של האדם הוא רע מנעוריו", אז מה זה אומר? שהטבע שלנו הוא להיות טובים או רעים? או שרק שאנחנו מתחילים להתבגר("..מנעוריו") מתפתח אצלנו יצר הרע?
הוכיחו טלקנסיס ושיש רוחות רפאים ואני יכול להביא לך כתבה באיזה אתר אני יחפש את זה ואני ישלח לך. טעות שלי רושמים רייקי, זה אומנות רפואה סינית, שמשתמשים בצ"קרא(כוח רוחני של האדם)בשביל לרפאות http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%A8%...99%D7%A7%D7%99 כנס לזה תראה הכל.
וכן אני מאמין ברוחות רפאים,שדים,שטן,מלאכים,צ"קרא,עבמים...
נערך לאחרונה על ידי benes124; 23-04-2009 בשעה 13:24.
ואני מאמין במפלצת הספגטי..
http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%9E%...A4%D7%A4%D7%AA
שמע ישראל השם! אלוקינו אל אחד!