קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 22-05-2009, 13:49
  2. תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 11-12-2007, 14:24
  3. כתבה+דיון|פיודים חדשים מתפתחים...
    על ידי yosizdx בפורום היאבקות/WWE
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 30-09-2007, 23:27
  4. תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 12-12-2005, 22:48
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 6 מתוך 6

[כתבה+דיון]האמת יוצאת לאור-עידוד ביציעי מכבי ת"א

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    טל
    לייקים
    0
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    האהבה היא שעון חול.הלב מתמלא בזמן שהמוח מתרוקן.

ברירת מחדל [כתבה+דיון]האמת יוצאת לאור-עידוד ביציעי מכבי ת"א

שלום לכולם,האשכול מיועד לאוהדי מכבי ת"א,אבל גם עם אוהדי שאר הקבוצות יגיבו זה לי יזיק.
    אז אני לא יודע כמה אוהדי מכבי ת"א יש בפורום,עם בכלל,אבל גם עם אין אז עכשיו יש כי אני אוהד מכבי (),אז למי שהולך ו/או רואה בטלויזיה את משחקי הקבוצה,רואה שאין עידוד בקהל של מכבי,ואין הרבה אוהדים.
    התקשרות אומרת שהאוהדים (השחקן ה12 בראשם) אומרים "שבסוף עונה ואין למה לבוא לעודד",אך זה מה שהתקשרות אומרת,וכולם בישראל כבר יודעים "התקשורת בישראל מזיפת ומבלפת דברים שטויות לגמרי!"
    אז הינה ההודעה של השחקן ה12 (מהאתר הרשמי שלהם) על הפסקת העידוד!כדי שאתם תדעו את הסיבות האמיתיות להפסקת העידוד בקרב השחקן ה-12 ואוהדי מכבי ת"א!

הודעת ארגון השחקן ה-12 לגבי המצב ביציעים

צהובים יקרים שלום,
    נתחיל בכך שאנו מודים לכם על התמיכה בנו, אין לכם מושג עד כמה אתם מחזקים אותנו בימים אלה, תגובתכם למהלך העניינים מראה לנו שרוב אוהדי מכבי באים ממקום אוהב, ממקום של עשייה, ממקום שרוצה ליצור לעצמו ולקבוצה עתיד טוב יותר. תודה לכם. אתם יודעים שמבחינתנו מכבי תל אביב היא קודם כל אתם.

מתחילת השנה, קבוצה חדשה של "אוהדי מכבי" הצטרפה לשער 11.
    את רוב רובה של הקבוצה לא ראינו בשנים עברו, אולם באופן מוזר ראינו אותם מתמידים ומגיעים גם למשחקי הבית וגם למשחקי החוץ (מה שלא אופייני לאוהדי שנה ראשונה). היה לנו מאוד מוזר שהקבוצה החדשה התעקשה כל הזמן לעלות לגדר ולהפריע לאנשי השחקן לארגן את העידוד הן במשחקי הבית, ובעיקר במשחקי החוץ של הקבוצה.
    חבורה זאת לא הסתפקה בחברי השחקן ה-12 והתחילה לעשות טרור בשער 11 תוך שימוש באלימות כלפי כל מי שהיה קרוב אליהם.

עם הזמן הבנו שאנשים אלו מאוד מקורבים לארגון האולטראס, והמנהיג שלהם נמצא בקשר רציף עם ראשי הארגון ועם גורמים אלימים בארגון ובמעטפת הארגון.
    היה לנו ברור שקבוצה זאת נתמכת על ידי ארגון האולטראס הן רעיונית (הם מאמינים שכשהקבוצה בפיגור לא צריך לעודד), ובעיקר כלכלית (הם קיבלו כרטיסי נוער למשחקי החוץ מארגון האולטראס). תוך הבנה שלאולטראס יש אינטרס שאנשים אלו יפריעו לנו בעידוד.
    היה לנו ברור מה הולך כאן.

משבוע לשבוע יותר ויותר ממנהיגי היציע נתקלו בקשיים הולכים וגוברים בעבודתם: אנשי הגדר אשר היו צריכים להתמודד עם החבורה הזאת, המתופפים שנדחפו ממקומם, ואנשי עבודה שהיו חשופים לאיומים.
    חלק מאותם אנשים אשר שירתו את כולנו, החליטו לעזוב את תפקידם, חלק החליט לעזוב את המגרשים, וכך נשארנו פחות ופחות אנשים שרוצים לעבור את זה כדי לספק עידוד למכבי.

במשחק החוץ בפתח תקווה, הקבוצה הזאת השתלטה על הגדר, ולא אפשרה לארגון השחקן ה-12 לעודד. לאחר המשחק הם השחיתו לארגון תופים ואף תקפו את אנשי השחקן ה-12.
    היה לנו ברור שהעידוד לא מעניין אותם, מטרתם היא פירוק השחקן ה-12.
    בעקבות האלימות שהופנתה כלפינו, ובעקבות התחושה ומהחשבה שלא שווה לנו ללכת מכות עם אוהדי מכבי כדי שיהיה עידוד, בשביל הנהלה שלא מתייחסת לקהל שלה (מחירי כרטיסים יקרים, מחירי מנויים יקרים ועוד...) הפסיק השחקן ה-12 את העידוד.

אנו דרשנו התערבות של ההנהלה, וראינו אותה אחראית לסילוק אותה חבורה מהיציע. (יחד עם זאת דיברנו עם ההנהלה על תנאים נוספים לאוהדים מלבד התנאי הבסיסי שהוא ביטחון).

תוך כדי כך, במשחק מול מכבי חיפה ישבנו מחוץ לגוש, בשער 13, ולא עודדנו. רוב הקהל יישר איתנו קו, וכולם זוכרים את האווירה באותו משחק.
    אולם אותה קבוצת אנשים לא הסתפקה בכך, ובמחצית הגיעו אלינו כדי ליצור תגרה. מיותר לציין שהמשטרה עצרה 4 חברי שחקן, ואף לא תוקף אחד מאותה חבורה.
    כך, כששום גורם לא "מתערב" המשיכה חבורה זאת תוך כדי התססה של גורמים מאוד גבוהים בארגון האולטראס בדרכה.
    עוד במהלך אותו שבוע הם הטרידו חברי שחקן מרכזיים טלפונית, כאשר הם מאיימים עליהם ש"יבקרו" אותם בבתים. והמשיכו להטיל טרור כלפי ארגון השחקן ה-12.

באותו שבוע נוצר הסכם בין חברי השחקן ה-12 ובין הנהלת הקבוצה. הסכם אשר דאג לזכויות לכלל אוהדי מכבי, ולא לחברי השחקן בפרט.
    אתם בוודאי זוכרים זאת כשהודענו זאת פה מול מאות תגובות שמחות שלכם ושלנו.
    מה שכן, הסכם זה "הקפיץ" את ראשי האולטראס ומקורביהם, שפעלו במרץ רב כדי לרסק את ההסכם.

הם פעלו בשני מישורים:

1. דעת קהל - מיד ראינו כותרות פיקטיביות בעיתונים ובאתרי האינטרנט (כתבים מסרו לנו שאנשים דיברו בשמנו) במטרה לסכסך בין השחקן ה-12 לבין ההנהלה.
    הנה מה שפורסם בידיעות אחרונות יום לאחר הפגישה עם ההנהלה:

הנה מה שפורסם בידיעות אחרונות יום לאחר הפגישה עם ההנהלה:
    "מתוך רצון לפתור את סכסוכי העבר, שכללו גם מקרי אלימות בין אוהדים, יזמו אתמול ראשי המועדון פגישה עם ראשי ארגון "האוהד ה12" המסר של האוהדים לאחר הפגישה היה ברור: אנחנו רוצים ניצחון. חוץ מגביע הטוטו בליגה הפועל ניצחה אותנו, וזה הצ'אנס של השחקנים להוכיח לנו שהמועדון חשוב להם.שישחקו עם כל הלב, שייתנו את הנשמה לקבוצה.שירוצו כמו מטורפים ושיירדו לגליצ'ים. את המשחק הזה אסור להם להפסיד."

הדברים שנאמרו בכתבה בשם האוהדים מהשחקן ה-12, בחיים לא נאמרו על ידנו לעיתונאי או בכלל.
    כל מי שמכיר את ארגון השחקן ה-12 יודע שהוא מעודד בלי שום קשר למצב המקצועי של הקבוצה, לכן, הדברים שנכתבו בעיתון הם שקר גס.
    כתב ידיעות אחרונות, משה שיינמן, שכתב את הידיעה, מסר לנו את שם אחד מראשי האולטראס שמסר לו את הידיעה בצורה שקרית בשמנו.

בנוסף, הפיצו ראשי האולטראס שקרים לאוהדים (שגם כך יש להם משבר אמון בהנהלה) שההנהלה כבר הבטיחה בעבר את הדברים שהושגו מולם בהסכם מלפני שבועיים בין השחקן ה-12 להנהלה, ולמעשה אין פה שום דבר חדש והכל שקרים של השחקן ה-12.

2. הסתה לאלימות- תוך הפצת שקרים הם התסיסו גורמים קיצוניים כנגד השחקן ה-12 ונגדי אישית.

מאותו רגע שהגענו להסכם עם ההנהלה. פעלנו ליצירת תפאורה לדרבי ולארגון העידוד בדרבי. לא היה לנו זמן למלחמות ולא יחסנו לכך חשיבות מפני שכל הדרגים בהנהלה (כולל כולם) הבטיחו לנו שהנושא מטופל. כשנכנסנו לשער 11 ראינו שהקבוצה הגיע בהרכב "מתוגבר" הן באנשים שמעולם לא נראו במגרשים לפני כן, והן בבחור אשר נחשב מאוד מקורב לאולטראס, עבר איתם השנה לשער 8, קיבל מנוי חינם מהאולטראס, מקבל כרטיסי הזמנה למשחקי החוץ מהאולטראס (שגם הזמין אותו לצימר במשחק בקרית שמונה ללא תשלום).
    הסיבה שדווקא בחור זה "מפונק" כך על ידי האולטראס היא פשוטה. בחור זה הוא בריון אשר מאוד מקושר בעולם הפשע. (אגב, ישנם גורמים אלימים נוספים שמתוגמלים כך על ידי ארגון האולטראס)

משך כל המשחק אותה חבורה המשיכה להפריע לנו לתפקד (את התוצאות ראיתם), ובמחצית אותו בחור ביחד עם אחד מהחבורה קרעו לנו את התופים.
    השחקן ה-12 החליט לקפל את הציוד. אולם הבחור לא הסתפק בכך ותקף אותי מול כל היציע.
    היה לי ברור שבמצב הנוכחי כדי לחזור לעודד, אני צריך להתמודד מול אותו בחור, או מול אותם בחורים שארגון האולטראס מטפח. יותר מכך, ארגון האולטראס יכול לספק לאותם גורמים את התנאים האלה בזכות התנאים שהוא מקבל מההנהלה. כרטיסי נוער למשחקי חוץ, הזמנות למשחקי חוץ, שימוש ציני בכספי ההתרמות והכנסות ממרצ'נדייז שההנהלה מאפשרת להם לבצע (בזמן שההתרמות והמרצנדייז בקושי מכסים לנו 70 אחוז מעלות התפאורות וציוד העידוד, הכסף של המרצ'נדייז של האולטראס מושקע באנשים שמשחיתים רכוש של אוהדי מכבי).
    במילים אחרות, גם אם הייתי "מטפל" באותו בחור, ארגון האולטראס בתפיסתו, היה מוצא בסופו של דבר בחור אחר אשר מולו לא הייתי יכול להתמודד.

כדי להתמודד מולם גם השחקן ה-12 היה צריך לפנות לגורמים מחוץ לכדורגל.
    בתור מקים ויו"ר השחקן ה-12 ברור לי שאין אני רוצה שכך יפעל הארגון שלי. השחקן ה-12 לא היה ולא יהיה ארגון פשע. היה לי ברור שאם זאת הדרך היחידה של השחקן ה-12 לנסות וליצור פה מכבי טובה יותר - אז אני לא רוצה להיות כאן.
    יותר מכך, אם זה היציע של אוהדי מכבי, אין אני מעוניין שהילדים שלי יהיו במגרשים. יותר מכך, אם אלו יציעי מכבי תל אביב, אני מעוניין שכל אחד ואחד מכם (אוהדי מכבי אשר רוצים להנות מכדורגל ללא אלימות). לא יגיע למקום הזה.
    הייתי רוצה שתמצאו לעצמכם תחביב אחר, נקי מאלימות. שתלכו למקום אשר יפתח אתכם, ויראה לכם שיש דרך אחרת לחיות את החיים.

לכן החלטנו לא להגיע למגרשים. לכל אלה שדואגים, אל תדאגו, טוב לנו... (:
    את המשחק מול נתניה ראינו ביחד בצפייה משותפת, (היה דווקא כיף). את המשחק מול בית"ר אנחנו גם נראה ביחד, וכך גם את המשחקים הבאים.

ארגון השחקן ה-12 זה קודם כל האנשים, אלה שבאים מאהבה.
    התקופה האחרונה מגבשת אותנו, הפינוי מהעיסוק ביציע, נותן לנו יותר זמן להיכנס פנימה אלינו, ויוצר גיבוש שלא היה בשחקן ה-12 מאז המחאה הגדולה על זכויות האוהדים מתקופת לוני.
    אנחנו רחוקים מ"פירוק", ובשלב הזה אנחנו בוחנים כל מיני אפשרויות ונתיבים לנצל את כוחנו בתחומים אחרים, הן במכבי, והן בחברה הישראלית.

אנחנו מצטערים אם אתם מאוכזבים מהחלטתנו, ומודים לכם על תמיכתכם בנו בימים אלו.
    אנו יודעים שכולכם באים מאהבה, ובטוחים שחלקכם בשם אהבה זאת ימשיכו להגיע ליציעים.
    אנו מקווים שתהנו שם. זה מגיע לכם. לאלה שיחליטו לקלל אותנו (כבר בתגובות כאן ( זה בסדר, אנחנו יודעים שגם אתם מדברים מתסכול ומכאב, וברור לנו שגם אתם פועלים מאהבה למכבי. לכל אלה שיחליטו לעזוב את היציעים, אם זה לתמיד ואם זה עד שיבוא פה שינוי, אנחנו אוהבים אתכם לא פחות. אנחנו יודעים שהנשמה הצהובה תפעם בכם עד יום מותכם, כמו שאף אישה לא תפעם ואת זה לא נשכח לכם לעולם.
    למרות שאנחנו כרגע מתרחקים טיפה, אנחנו לא הולכים לאף מקום.

באהבה, איציק קוסמן ומשפחת השחקן ה-12.
    ------------------------------------------
    תוודה על הקריאה...
    תגידו מה אתם חושבים על זה?!
    עדיין חושבים שהתקשרות "תמיד" צודקת?!
    תגיבו!.
    קרדיט:לי ולהשחקן ה12 האתר הרשמי.
    -"כשהעיניים כבר כבדות מלראות את התמונה
    והפה כבר מגמגם את אובדן האמונה
    אז בראש מהדהד לו ניגון מיוחד
    ובלב צורח רק משפט אחד-
    שלעולם,מכבי,שלעולם לא תצעדי לבד"-

מכבי ת"א-אהבת חיי

-קרדיט ל EpicOfTime-

-החתימה למעלה,זה שלי -

2. קישורים ממומנים

מכבי חיפה
    משתמש כבוד
    האוואטר של Ventura
    שם פרטי
    איתי
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    רק חיפה

לא קראתי, אבל אני יודע מה דעת השחקן בנושא (לא שמעתי עדיין את דעת האולטראס) ככה שאין צורך לקרוא
    אני בטוח שהשחקן לא אומרים שטויות אבל גם לא 100% צודקים..
    בקשר לתקשורת אני בכלל לא מתייחס זה ידוע כמה שהם מזיינים תמוח ואצלכם במיוחד חחח אבל זה לא רק אצל מכבי תל אביב זה בכל הארץ ובעולם ככה
    תראה, לא יודע בדיוק מה הלך שם אבל גועל נפש אם זה באמת ככה, חבל שקורים דברים כאלו בארץ, ותאמין או לא אני שונא את מכבי תל אביב יותר מכל קבוצה אחרת בליגה

משתמש מתקדם האוואטר של shimo0n
    שם פרטי
    שמעון
    לייקים
    0
    נקודות
    48
    משפט מחץ
    "why am i dying to live..if im just living to die?"

אישית אני לא מתחבר לדבר הזה שאתם קוראים לו "ליגת העל". אבל הייתי חייב להגיד סחה על ההשקעה,קשה להיות אוהד מכבי בימים אלה.
    CR7 The Best In The World

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    טל
    לייקים
    0
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    האהבה היא שעון חול.הלב מתמלא בזמן שהמוח מתרוקן.

ציטוט נכתב במקור על ידי shimo0n צפיה בהודעה
    אישית אני לא מתחבר לדבר הזה שאתם קוראים לו "ליגת העל". אבל הייתי חייב להגיד סחה על ההשקעה,קשה להיות אוהד מכבי בימים אלה.
    תוודה...
    וגם כן קשה מאוד להיות אוהד מכבי ת"א לא רק בימים האלה,אלא גם בשלוש השנתיים הקודמות!.
    אבל אני לא יעזוב את מכבי!,אין סיכוי!!
    יש משפט כזה שאומר:"הכאב הוא זמני אבל הגאווה היא לנצח-מכבי ת"א"
    משפט שאומר הכל מבחינתי כאוהד מכבי ת"א!

מכבי ת"א
    -"כשהעיניים כבר כבדות מלראות את התמונה
    והפה כבר מגמגם את אובדן האמונה
    אז בראש מהדהד לו ניגון מיוחד
    ובלב צורח רק משפט אחד-
    שלעולם,מכבי,שלעולם לא תצעדי לבד"-

מכבי ת"א-אהבת חיי

-קרדיט ל EpicOfTime-

-החתימה למעלה,זה שלי -

מפקח ספורט ומוזיקה לשעבר האוואטר של kondofoni
    שם פרטי
    רון
    לייקים
    7
    נקודות
    -50
    משפט מחץ
    סקוויק סקוויק

עכשיו כשהשחקן מחוץ ליציע, האולטרס בעצם השיגו את שלהם..הם מבסוטים עכשיו..

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    ororororor
    לייקים
    0
    נקודות
    -1,254
    משפט מחץ
    You Spin My Head Right Round

תודה אחי

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 19:07.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,472,793 | הודעות: 8,173,380 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect