קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [דיון]מכבי תל אביב יצאה מהמשבר סופית?
    על ידי -OmeR- בפורום כדורסל
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 19-12-2008, 22:11
  2. [דיון]מכבי תל אביב בפיינל פור
    על ידי -OmeR- בפורום כדורסל
    תגובות: 12
    הודעה אחרונה: 12-04-2008, 01:01
  3. [סקר+דיון] מכבי תל אביב נגד ציבונה זאגראב
    על ידי RoyalFlush בפורום כדורסל
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 17-11-2007, 20:47
  4. תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 18-07-2007, 11:39
  5. (דיון) מכבי תל אביב
    על ידי tip tip בפורום כדורגל
    תגובות: 24
    הודעה אחרונה: 23-03-2006, 23:07
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 4 מתוך 4

[כתבה+דיון]מכבי תל אביב שוב אלופת המדינה

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    טל
    לייקים
    0
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    האהבה היא שעון חול.הלב מתמלא בזמן שהמוח מתרוקן.

ברירת מחדל [כתבה+דיון]מכבי תל אביב שוב אלופת המדינה

מכבי תל אביב שוב אלופת המדינה בכדורסל. אחרי הפוגה בת שנה, הצלחת שבה לארון בהיכל נוקיה אחרי שפיני גרשון וחניכיו גברו 72:85 על מכבי חיפה בגמר הפיינל פור. ללא מרכוס בראון הפצוע, הצהובים לא הציגו משחק גדול אבל הלחימה, בתוספת יכולת טובה מקו העונשין, הכריעו.

"זו אליפות מאוד חשובה למועדון וגם לי אישית", אמר פיני גרשון מיד לאחר סיום המשחק, "לא רציתי להיכנס לרשימה של המאמנים שמפסידים אליפות במכבי ת"א ואעשה הכול כדי שדברים כאלו לא יקרו יותר. אנחנו מועדון מפואר, יש לנו אמצעים, נעשה את הטוב ביותר ושאף אחד לא ידבר כמו שדיברו השנה כי זה מה שנותן ביטחון ליריבות שלנו. זו האליפות הכי קשה שלי, אני לא יודע כמה יש לי אבל זו הכי קשה".

המאמן הצהוב התייחס למשחק ומה שניצח אותו: "השחקנים עמדו בהימור שלקחתי. עברנו פיינל פור לא קל מבחינה מקצועית. היום גם גור שלף עשה מקצועית ומוראלית עבודה מדהימה ועזר לנו לנצח. זה לא שאני גיבור גדול, זה הלך קשה וידענו את זה. הם קבוצה ששומרת טוב והיינו צריכים לשמור יותר טוב. ידענו מתי יבוא המפנה. נכנסנו לבור בהתחלה אבל כבר היינו בפיגורים כאלה. בפיגור של 12 הפרש גור לחש לי באזן משהו והיה מהפך ולכן אני נותן לו המון קרדיט".

גרשון לא שכח להתייחס גם לגיבור הניצחון, דרק שארפ: "כל השבועות האחרונים אמרתי לו שייכנס כי אני יודע שישראלים לוקחים אליפות. הוא אמר לי לעזוב ושהאחרים יתרגלו. הוא נשמה גדולה. כשהוא נכנס הוא עשה את המיפנה".
    אחרי כל החיובי, המאמן הצהוב התפנה, על פי מיטב המסורת, גם לסגירת חשבונות: "אנשים במשך השנה פתחו את הפה שלהם. דיברו על להפיל אימפריות, אבל מכבי לא נופלת כל כך מהר והוכחנו את זה. היה פה לחץ, אף אחד מכם לא כתב בשום שלב העונה שבחיפה משחקים 7 אמריקאים ושני מתאזרחים".
    שמעון מזרחי הרשה לעצמו לפתוח עם בדיחה: "הוספנו צלחת לסרוויס שלנו. עברנו שבועות וחודשים לא קלים, זו אליפות מאוד מתוקה ואין מאושר ממני. גם עלי עברה עונה קשה".

בסיום דמע דריק שארפ הוותיק כשהניף את הצלחת והתפנה לומר: "אני כל כך מאושר. אין לי מה להגיד. אני תמיד מאמין ותמיד חיובי ומוכן. זה מה שאני עושה. צריך להאמין ולהישאר חיובי". שארפ פירגן גם לגורם השני שנתן את האסקטרה בגמר, טל בורשטיין (6 נקודות קריטיות) שהניף עמו את הצלחת: "טל הוא הקפטן, מגיע לו להניף את הצלחת כמוני. יש שני קפטנים בקבוצה זה מגיע לו ואני מאושר בשבילו ובשביל הקבוצה שלי. כל עוד יש לי את הנשמה, הרגלייים בריאות והאש בוערת, אמשיך לשחק".
    "זה היה מיוחד כי עברנו הרבה מאוד העונה. נלחמנו והקבוצה הטובה ביותר ניצחה. ניסיתי להעיר את הקבוצה כשנכנסתי כי
    הרגשתי שאנחנו ישנים. ניסיתי להכניס את הקהל ואת הקבוצה. אני שמח שהתעוררנו בזמן".

בורשטיין גם פרק לא מעט רגשות בחדר ההלבשה העולז: "מה יש להגיד? הרבה אנשים צריכים לאכול את הכובע עכשיו. תן לי לשמוח וליהנות, זה מאוד מאוד מתוק להחזיר את האליפות להיכל נוקיה". עמרי כספי הסכים: "שיאכלו את הכובע. אי אפשר לתאר כמה מתוק זה. עברנו הרבה עליות וירידות והוכחנו שאנחנו הכי טובים. אני מודה לאוהדים, לצוות ולשחקנים. היה לנו מאוד קשה והיינו חייבים את זה בשביל הגאווה ובשביל מי שאנחנו. הוכחנו את זה על המגרש".
    אפילו קרלוס ארויו, שלא בדיוק התאפיין בהבעת רגשות במהלך העונה, נתן לעצמו להשתחרר: "עשינו עונה מצויינת בליגה הישראלית, היו לנו הרבה עליות וירידות אבל
    נשארנו חיוביים ולכן אנחנו חוגגים ככה. המנהיג הוא שארפ והוא הראה את זה הלילה. אני רוצה להיות כמוהו שאגדל. האליפות מדהימה".

ליאור אליהו, שקלע 9 נקודות, הוסיף: "זה הכי מתוק שיש. אני לא יכול להסביר כמה האליפות הזו מתוקה. מרוב שרציתי לנצח, אפילו לא ישנתי צהריים לפני המשחק. אף אחד לא יודע עד כמה רצינו וכמה חשבנו על זה. היינו בטירוף לפני המשחק בחדר הלבשה. אני מת על כולם ושמח בשבילם".
    גם אליהו פירגן לבורשטיין: "טל מדהים, הוא הביא כל כך הרבה תארים למכבי ומי שדיבר עליו זה לא פייר כלפיו. היום הוא היה האקס פקטור, הוא ממש חשוב לקבוצה".

מרכוס בראון הוסיף: "להביא תואר למכבי זה חלום שהתגשם. אני אוהב את המשחק ואני מרוצה שאני משחק עם שחקן כמו שארפ. זה מדהים, היו לנו עליות וירידות במהלך העונה וזה רק עושה את זה יותר מתוק. הרבה מאוד אנשים לא רצו שננצח, אבל נשארנו ביחד. אני אשמח להישאר במכבי, אבל זה לא תמיד תלוי בבן אדם אחד".
    רביב לימונד: "בשבילי זה מאוד מיוחד, זו הפעם הראשונה וזה מדהים. אני נהנה מהרגע. עברנו עונה לא קלה ואני שמח שהסוף מתוק וכולם שמחים. הבאנו את האליפות הביתה".

נציגו של רענן כץ, צביקה קציר, דיבר בשמו של רענן: "היום הוא יום הולדתו וכואב לו מאוד שהוא לא הגיע לשמוח עם הקבוצה, שכל כך יקרה לליבו".

קרדיט לי ולאתר מכבי ת"א בכדורסל-הרשמי!.
    נערך לאחרונה על ידי TalSh; 22-05-2009 בשעה 12:23.
    -"כשהעיניים כבר כבדות מלראות את התמונה
    והפה כבר מגמגם את אובדן האמונה
    אז בראש מהדהד לו ניגון מיוחד
    ובלב צורח רק משפט אחד-
    שלעולם,מכבי,שלעולם לא תצעדי לבד"-

מכבי ת"א-אהבת חיי

-קרדיט ל EpicOfTime-

-החתימה למעלה,זה שלי -

2. קישורים ממומנים

PraiSing The KinG האוואטר של Or8ParKer
    שם פרטי
    אור
    לייקים
    1
    נקודות
    19

יפה מאד אחי /:
    זאת אליפות משעממת של מכבי,לא ראינו בה שום דבר העונה שמצדיק את זה,היריבות שלה הן עשו את הליגה למותחת ולמעניינת.
    מכבי הייתה טובה אתמול בזכות הניסיון,בהצלחה למכבי בפגרה ותשתהיה שנה הבאה עונה סדירה יותר טובה (כי של השנה לא הייתה משהו) ושהפלייאוף יהיה מותח ומעניין כמו של השנה,ושלא תהיה חולון חדשה

משתמש משקיע האוואטר של Yaniv Bar Lev
    שם פרטי
    יניב
    לייקים
    0
    נקודות
    226
    משפט מחץ
    אני זוכר אותה !

כמו שאור אמר, לדעתי מכבי של העונה הייתה משעממת כ"כ, הקבוצות האחרות הביאו את העניין בליגה.
    מבינים בכדורסל ? כנסו לכאן ותראו לנו את זה :http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=460885

משתמש כבוד כוסון
    שם פרטי
    מיכאל
    לייקים
    57
    נקודות
    2,270

תעתיק את המבוא לכתבה לתשאיר לינק לכתבה עצמה.
    אין להעתיק כתבות :\

מכבי העונה הייתה גרועה.קבוצה לא יכולה להסתמך רק על הרכז שלה.
    מול אולימפיאקוס ביוון הוא לא שיחק והקבוצה נראתה כמו החרא שלי,חוץ מכספי שנתן משחק טוב[אם לא היו משאירים את אסטבן בארץ הוא גם היה נותן משחק מצוין].

עונה הבאה יהיה טוב יותר באירופה וקל יותר בארץ

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 07:14.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,451,190 | הודעות: 8,151,772 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect