למה אתם עוסקים בכסף ברשת?
אני לדוגמה עוסק בזה כי אני אוהב לקנות דברים מחו"ל בebay וזה גם הרבה פעמים מעבר לי את הזמן...
למה אתם עוסקים בכסף ברשת?
אני לדוגמה עוסק בזה כי אני אוהב לקנות דברים מחו"ל בebay וזה גם הרבה פעמים מעבר לי את הזמן...
[CENTER]
|
|
אני גם התחלתי להתעסק בזה בשביל לקנות דברים דרך האינטרנט
אני עוסק בזה פשוט בישביל להרוויח כסף![]()
היכולת לחוש כי מאחורי כל דבר שאפשר לחוות נמצא משהו שמוחנו אינו מסוגל לתפוס, משהו שיופיו ושגיבותו מגיעים אלינו רק בעקיפין ובהשתקפויות רפות, זוהי דתיות, במובן הזה אני דתי.
אלברט איינשטיין
קניית דברים מחול במיוחד למשל משחקים וכאלה
נערך לאחרונה על ידי .Yoni.; 30-05-2009 בשעה 20:05.
Hillary Duff
יש מישהי יותר כוסית ?!
אבל אתם מרוויחים גרושים \:
אתם עובדים עם באקסים מסכנים..
תעבדו כמו אביב, באוטוסארפים..
היכולת לחוש כי מאחורי כל דבר שאפשר לחוות נמצא משהו שמוחנו אינו מסוגל לתפוס, משהו שיופיו ושגיבותו מגיעים אלינו רק בעקיפין ובהשתקפויות רפות, זוהי דתיות, במובן הזה אני דתי.
אלברט איינשטיין
אני מרוויח טוב מכל דבר עדיין לא הגעתי לסכומים האלו אני משתמש יותר בneobux כדי להמיר כסף מap לpp זאת שיטה טובה מאוד ובדרך מרוויח עוד טיפה כסף...
הבעיה בתחום הזה זאת ההתחלה שבשביל להתחיל להשקיע בהייפים או אוטוסרפים צריך מינימום 20$ בשביל להתחיל להרוויח משהו
[CENTER]
אביב צודק צריך להתחיל מbux כדי לעשות את הכסף הקטן ואז להתחיל להשתמש בהייפים.
מוכר פריצה לפלייסטישן 3 למעוניינים אפשר לפנות עליי.
אהבתי את המשפט האחרון שלך הוא נכון..
לא אמרתי מילה על Bux..אפשר להשקיע מכסף שלך ואפשר פשוט להתחיל
מ0...אתרי Bux הם לא אתרים מומלצים כל כך חוץ מneo כי הם בקושי מחזיקים חודש ועד שהם מחזיקים צריך לחכות מיליון שנה בשביל לקבל את הכסף..הדרכים הקלות יותר הן דרך אתרי משימות שונות או דרך אוטוסרפים חינמיים שיש הרבה ברשת או דרך אפילו Linkbux תשקיעו בדברים כאלו את הזמן שלכם אז תתחילו להרוויח... ואחרי שהשגתם את הכסף ההתחלתי טיפ קטן אל תתחילו ישר להשקיע תנסו קודם ללמוד את העסק ואז להשתמש בכסף..
[CENTER]