|
|
(עברית)אתה יפה. מה אתה, יפה?! לא, אתה לא...!
(אנגלית) You are handsome. What are you, handsome? No, you're not...! h(גרוזינית)חרלמזי. ררחר, למזי? ארה, ארחר.
(ערבית)אנטה ג'מיל. מד'ה אנטה, ג'מיל? לה, אנטה לה.
גם אני גרוזיני(גיאורגי) גאה!
שן דחצ'ובה אמן!
הקסים אותי.
זלאטן הרבה יותר טוב מאטו, חוץ מהמהירות של אטו והיציאה מהמקום שלו ואולי גם סיומת אין לו הרבה ..
זלאטן טכני בצורה יוצאת דופן וזה יהיה חיזוק לברסה,
למרות שאין לברסה תכסף להביא אותו חעחע
AvivTupi, תנוח, תפתח טלויזיה ותראה את הליגה האיטלקית מידי פעם. אחרי שתעשה זאת, אולי אז תוכל להתיימר לדעת על זלטאן דבר או שניים (למשל העובדה שהוא שחקן טוב כפליים מסמואל אטו).
Siete
תאמין לי שראיתי מספיק מהליגה הדי(לא הכי) משעממת הזו. ראיתי איך זלאטן עובר שחקנים, בועט מכל מקום, ומבקיע גולים מכלום. אבל להזכיר לך שאטו כבר 3-4 נמצא בטופ והוא נותן את ה-20+ שערים שלו בליגה שלא נדבר על האלופות.
כפליים? מה כבר הוא עשה? הביא אליפות לאינטר בליגת הכלום הזו? מילאן קשישה, רומא במכרז טבלה, יובנטוס באאוט, מי נשאר, לאציו? תעשה לי טובה.
אטו מתאים לבארסה כמו כפפה ליד, לפחות לעוד עונה-שתיים, עד שיתחיל לאבד מהירות(אחת התכונות היחידות שאיתן הוא מביא גולים, חוץ מזה אין לו כמעט כלום, אבל עדיין הוא סילון חח).
להשאיר את אטו עוד עונה לפחות לפי דעתי.
שבוע טוב!
אה.!
(עברית)אתה יפה. מה אתה, יפה?! לא, אתה לא...!
(אנגלית) You are handsome. What are you, handsome? No, you're not...! h(גרוזינית)חרלמזי. ררחר, למזי? ארה, ארחר.
(ערבית)אנטה ג'מיל. מד'ה אנטה, ג'מיל? לה, אנטה לה.
גם אני גרוזיני(גיאורגי) גאה!
שן דחצ'ובה אמן!
הקסים אותי.
אתה יכול לקרוא לה משעממת אבל אין מה לעשות- יותר טובה מהליגה הספרדית.
ואני לא מסתכל על קבוצה אחת (ברצלונה) אלא על כל הליגה
ראית את זה השנה במפגש הכפול של יובנטוס-ריאל, וריאל סיימה מקום 2 בליגה הספרדית כשאף קבוצה לא איימה על המקום הזה בכלל.
עזוב, בכלל- ההגנות האיטלקיות מגיעות לרמה כמעט כמו של האנגליות, לספרדיות אין בכלל הגנה. בגלל זה אתה קורא לליגה הזאת "משעממת".
נכוןשאינטר לא רואה אף קבוצה בליגה האיטלקית (כמו שבארסה השנה לא ראתה אף קבוצה בספרדית), אבל בכללי, הליגה האיטלקית יותר טובה מהספרדית, זו דעתי לפחות.
אה ודרך אגב, לאציו לא הייתה כל כך רעה השנה (מחזיקת הגביע)...