קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [בעיה] הפעלת King Kong עם Daemon Tools 4 ...
    על ידי Born2Kill בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 15-11-2005, 18:57
  2. [מדריך] הפעלת Peter.Jacksons.King.Kong.SFCloneCD.INCL.PATCHTOOL-MiRROR
    הודעה אחרונה: 15-11-2005, 08:16
  3. יש לי שגיאה בעט הפעלת המשחק
    על ידי lee-cooper בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    הודעה אחרונה: 02-11-2005, 19:46
  4. [בקשה] הסבר על הפעלת האומולטור ל PS 2 !!!
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 25-10-2005, 17:41
  5. [קונה] משהו שיבטל את הפעלת הווינדוס תוך 30 יום - 50 נק'
    על ידי Program בפורום עשינו עסק - ארכיון
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 09-09-2005, 18:40
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 7 מתוך 7

הפעלת האפשרות DMZ | בראוטר של Trendnet

ברירת מחדל הפעלת האפשרות DMZ | בראוטר של Trendnet

שלום לכולם,
    לא מזמן רכשתי ראוטר של Trendnet דגם: TEW-432BRP
    חיברתי את הרשת והאנטרנט ועד כה הכל פעל כראוי.
    הבעיה שלי התחילה מהרגע שניסיתי להפעיל את האפשרות DMZ, הסבר קצר מהו DMZ
    DMZ (DeMilitarized Zone) is a part of an network that is located between a secure LAN and an insecure WAN. DMZs provide a way for some clients to have unrestricted access to the Internet.
    בקיצור, זה מאפשר הורדה מתוכנות שיתוף, כאילו מחובר מודם ישירות למחשב (מזהה גבוה באימיול) ובעצם חוסך את כל הטירחה של פתיחת הפורטים.
    הבעיה שלי היא כזו:
    נכנסתי להגדרות הראוטר והפעלתי את אפשרות ה-DMZ
    לאחר מכן הזנתי את האייפי שעליו אני רוצה את האופציה של ה-DMZ (את האייפי בדקתי כך: הפעלה->cmd-> ואז כתבתי: ipconfig ופשוט קיבלתי ת'אייפי.
    לאחר שעשיתי את שני הצעדים האלו האפשרות של ה-DMZ שכביכול לפי הראוטר פועלת, בפועל אינה פועלת
    אני לא מצליח להתחבר לשרתי EMULE, זה לא מזהה גבוה, תוכנות טורנט לא זזות, אני לא מצליח לעשות הוסט בשרתי משחק וכו...
    אם יש צורך בתמונה כדי לעזור אני גם אעלה תמונה, בכל אופן מקווה לקבל תמיכה בהקדם,
    יום טוב וסליחה על החפירה.

2. קישורים ממומנים

משתמש כבוד
    שם פרטי
    אמיר
    לייקים
    22
    נקודות
    489
    משפט מחץ
    אל תתחיל אם אתה לא מסוגל לסיים!

מאושר!מ א ו ש ר
    הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.

תגיד מה אתה עושה צחוק?! אתה בא להסביר לנו מה זה DMZ?! אתה אפילו לא מבין מה זה (חוץ מלהביא ציטוט שאתה לא מבין מה הוא אומר בכלל) ואתה רוצה שדברים יפעלו כמו שאתה רוצה?! בקיצור תפסיק לבלבל במוח ואני אסביר לך איך מגדירים דברים ותמחק מה שאתה יודע.
    מדהים כשהמכונת כביסה מקולקלת אתה מסביר גם לטכנאי שמגיע מה לעשות ואיך עובדת מכונת הכביסה? או שאתה אומר לו שהיא לא עובדת וזהו? אז אל תסביר לנו בבקשה זה ממש מעליב!

כנס ל CMD ותריץ את הפקודה שנתת תוציא את הIP ואת ה SUBNET וכמובן את ה DEFAULT GATEAWAY
    לאחר מכן תריץ את הפקודה הבאה ב NCPA.CPL ב RUN
    בחלון שיפתח תלחץ על ה LOCAL AREA CONNECTION שלך עם כפתור ימני ותבחר במאפיינים שם תבחר ב TCPIP V4 (ב XP כתוב רק TCPIP ) וגם תלחץ על מאפיינים ושם תכניס IP ידנית את מה שכתוב לך ב CMD ואל תשכח גם להכניס ב DNS את ה IP של ה DEFAULT GATEAWAY בתור IP של ה DNS .
    עכשיו לאחר שעשית את זה כנס לראוטר שלך ולהגדרות של ה DMZ שם תכניס את הIP שיש לך ב CMD וזהו תעשה ריסטארט לראוטר וגם למחשב שלך ורוץ עם האימיול לשלום.

ולא אני לא הולך להסביר לך מה זה DMZ אולי בהמשך אני קצת עצבני שעושים לי את זה (טכנאי כבר תקופה ארוכה עם לקוחות קשים לא עושים אותך יותר רגוע)
    Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200

כנסו לאתגרים החדשים שלנו זאת הדרך הפשוטה ביותר להשיג נקודות!
    אתגר זהה את החומרה!
    אתגר הכן את המפרט!

משתמש כבוד האוואטר של MuGi
    שם פרטי
    אלמוג
    לייקים
    105
    נקודות
    3,900

מאושר!מ א ו ש ר
    הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.

ציטוט נכתב במקור על ידי lemongrass צפיה בהודעה
    תגיד מה אתה עושה צחוק?! אתה בא להסביר לנו מה זה DMZ?! אתה אפילו לא מבין מה זה (חוץ מלהביא ציטוט שאתה לא מבין מה הוא אומר בכלל) ואתה רוצה שדברים יפעלו כמו שאתה רוצה?! בקיצור תפסיק לבלבל במוח ואני אסביר לך איך מגדירים דברים ותמחק מה שאתה יודע.
    מדהים כשהמכונת כביסה מקולקלת אתה מסביר גם לטכנאי שמגיע מה לעשות ואיך עובדת מכונת הכביסה? או שאתה אומר לו שהיא לא עובדת וזהו? אז אל תסביר לנו בבקשה זה ממש מעליב!

כנס ל CMD ותריץ את הפקודה שנתת תוציא את הIP ואת ה SUBNET וכמובן את ה DEFAULT GATEAWAY
    לאחר מכן תריץ את הפקודה הבאה ב NCPA.CPL ב RUN
    בחלון שיפתח תלחץ על ה LOCAL AREA CONNECTION שלך עם כפתור ימני ותבחר במאפיינים שם תבחר ב TCPIP V4 (ב XP כתוב רק TCPIP ) וגם תלחץ על מאפיינים ושם תכניס IP ידנית את מה שכתוב לך ב CMD ואל תשכח גם להכניס ב DNS את ה IP של ה DEFAULT GATEAWAY בתור IP של ה DNS .
    עכשיו לאחר שעשית את זה כנס לראוטר שלך ולהגדרות של ה DMZ שם תכניס את הIP שיש לך ב CMD וזהו תעשה ריסטארט לראוטר וגם למחשב שלך ורוץ עם האימיול לשלום.

ולא אני לא הולך להסביר לך מה זה DMZ אולי בהמשך אני קצת עצבני שעושים לי את זה (טכנאי כבר תקופה ארוכה עם לקוחות קשים לא עושים אותך יותר רגוע)
    חחח מים קרים עושים תעבודה בדרך כלל..
    וכשהם לא אז סכין קצבים כן D:
    לפותח האשכול.. אם לדעתך פתיחת פורטים היא עבודה קשה.. אני לא יודע מה אתה עושה כשאתה צריך ללכת להשתין.
    הרבה יותר בטוח לפתוח פורטים חוסך המון בעיות ואפילו מגן עליך..
    לא סתם כתוב ליד אפשרות DMZ בכל הראוטרים Nor Recomended

האמת שאחרי שפתחתי את האשכול הגעתי למסקנה שאם מישהו כבר מסוגל לעזור לי בבעיה שלי מן הסתם הוא יידע מה זה DMZ ככה שזה היה דיי מיותר :|
    בכל אופן, עקבתי אחרי ההוראות שלך (LemonGrass) העניין הוא שזה פשוט לא עובד.
    יש הצעות מה עליי לעשות?

משתמש כבוד
    שם פרטי
    אמיר
    לייקים
    22
    נקודות
    489
    משפט מחץ

מאושר!מ א ו ש ר

אם זה ככה אז הבעיה היא באימיול לא בראוטר
    Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200

אתגר זהה את החומרה!
    אתגר הכן את המפרט!

יש לך הצעה לדרך בה אני אוכל לבדוק האם עשיתי את המדריך כמו שצריך חוץ מהאופציה שיש לי למחוק את האימיול ולבדוק אימיול אחר?
    כלומר כיצד אני יכול לבדוק האם המחשב שלי אכן פועל לפי ה-DMZ יש איזו דרך קצרה יותר לבדוק את זה?

*עריכה*
    הבעיה נפתרה, אכן צדקת הייתה תקלה באימיול.
    נערך לאחרונה על ידי flyer; 24-06-2009 בשעה 12:35.

משתמש כבוד
    שם פרטי
    אמיר
    לייקים
    22
    נקודות
    489
    משפט מחץ

מאושר!מ א ו ש ר

אני שמח יום טוב ומקסים.
    אם אתה רוצה שרתים טובים שים את הכתובת הבאה בתוך השורה של עידכון השרתים בחוצץ השרת.
    http://WWW.GRUK.ORG/SERVER.MET אבל קודם כל תמחק את כל השרתים שיש לך ותגדיר בהעדפות שיעיף שרתים מתים לאחר 10 ניסיונות ושיאפשר מחיקת שרתים סטטים תאפשר התחברות בטוחה ובדיקת מזהה גבוה וכמובן עדכון שרתים בהפעלה בלבד כל השאר לא צריך כי זה סתם לא נחוץ ולא טוב.
    בלחצן בצד של עדכן שרתים בעת הפעלה יפתח קובץ TEXT הוא ישאל אם ליצור אחד כזה כמובן תגיד לו שכן ולאחר מכן תכניס גם שם את הכתובת שהבאתי לך קודם תכניס תשמור ותסגור לאחר מכן האימיול שלך יעבוד מעולה בלי בעיות התחברות לשרתים.

אתגר זהה את החומרה!
    אתגר הכן את המפרט!

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 13:09.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,501,665 | הודעות: 8,202,258 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect