נכתב במקור על ידי
lemongrass
תגיד מה אתה עושה צחוק?! אתה בא להסביר לנו מה זה DMZ?! אתה אפילו לא מבין מה זה (חוץ מלהביא ציטוט שאתה לא מבין מה הוא אומר בכלל) ואתה רוצה שדברים יפעלו כמו שאתה רוצה?! בקיצור תפסיק לבלבל במוח ואני אסביר לך איך מגדירים דברים ותמחק מה שאתה יודע.
מדהים כשהמכונת כביסה מקולקלת אתה מסביר גם לטכנאי שמגיע מה לעשות ואיך עובדת מכונת הכביסה? או שאתה אומר לו שהיא לא עובדת וזהו? אז אל תסביר לנו בבקשה זה ממש מעליב!
כנס ל CMD ותריץ את הפקודה שנתת תוציא את הIP ואת ה SUBNET וכמובן את ה DEFAULT GATEAWAY
לאחר מכן תריץ את הפקודה הבאה ב NCPA.CPL ב RUN
בחלון שיפתח תלחץ על ה LOCAL AREA CONNECTION שלך עם כפתור ימני ותבחר במאפיינים שם תבחר ב TCPIP V4 (ב XP כתוב רק TCPIP ) וגם תלחץ על מאפיינים ושם תכניס IP ידנית את מה שכתוב לך ב CMD ואל תשכח גם להכניס ב DNS את ה IP של ה DEFAULT GATEAWAY בתור IP של ה DNS .
עכשיו לאחר שעשית את זה כנס לראוטר שלך ולהגדרות של ה DMZ שם תכניס את הIP שיש לך ב CMD וזהו תעשה ריסטארט לראוטר וגם למחשב שלך ורוץ עם האימיול לשלום.
ולא אני לא הולך להסביר לך מה זה DMZ אולי בהמשך אני קצת עצבני שעושים לי את זה (טכנאי כבר תקופה ארוכה עם לקוחות קשים לא עושים אותך יותר רגוע)