|
|
דבר ראשון תיראה שדרווין מפריך את הטענה של עצמו זה אחד ודבר שני עוד מלא מדענים אם מישהו לא נכנס שיסתום תפה ולא ידבר בדברים שהוא לא מבין הבאתי פה את כל ההוכחות האפשריות לא נכנסתה לא תידע ותשתוק נכנסתה גם תשתוק בי .. http://www.hidabroot.org/CommunityDe...sp?FaqID=32432
אם באנו מהקוף איך תסבירו את המושלמות של הגוף שלנו??
רק בארוחה יש לנו 6 שומרים שמגנים עלינו
1)הראיה: כשאנחנו מסתכלים על האוכל ורואים אם הוא רקוב או מלוכלך וכו'
2)מישוש:כשאנחנו תופסים אותו ומרגישים אם הוא רקוב או הרוס
3)הריח:מריחים אם זה חמוץ או משהו כמו במיקרה של גבינה רקובה
4)בשפתיים: בשפתיים שלנו יש המון כדוריות דם יותר מבפנים בגלל שאם אנחנו אוכלים משהו והוא חם קודם כל השפתים ירגשו טוב לפני שיגע לבטן
5)הטעם:כשאנחנו הוכלים משהו מקולק נרגיש את זה לפי הטעם שלו
6)קיא: ברגע שאנחנו אוכלים משהו מקולקל והוא עובר את כל השומרים(שצינתי עד עכשיו) הגוף יעבוד בצורה הפוכה במקום להכניס אותו הוא יוצאי את האוכל המקולקל.
תראו רק איזה מורכבות יש לגוף שלנו
נראה לכם שזה יכול פתאום להגיע מישהו היה חייב לבראו אותו בצורה כזו מושלמת
בקשר לגיל העולם המדע לא סותר שום דבר
גיל העולם כמה מליונים בליונים כמה שאתה רוצה בלי סוף
כתוב במפורש
בספר בראשית פרק א ' פסוק ב' מילה שניה
והארץ "היתה" תוהו ובהו
בורא לעולם יש הסתכל בעצמך ותנסה להבין איך זה נוצר לבד
כמו שדוד המלך ע"ה אמר
"מבשרי אחזה אלוה"
תשמע יש הרבה פאקים באבולוציה לדוגמה למה היום אין קוף שמתפתח לאדם זה פשוט כי התאוריה לא נכונה
לא לא..אני דווקא מסכים עם כל הסוגיה הזו ועדיין לא מצאתי לה פיתרון...עם השכבות ביניים
אבל שלא תתבלבלו..להוכיח את תאוריית האבולוציה כשגויה לא מוכיחה את הקיום של אלוהים..
נערך לאחרונה על ידי Li0rz; 27-06-2009 בשעה 04:46.
וואו לא ידעתי שהדיון הזה עוד חיי שניה אני מתעדכן בהתפתחויות וחוזר להגיב...
עריכה:
טוב ניראה לי שאת הנושא שלו נוגע הדיון די סגרו..
כי שני הצדדים הגיעו לפשרה שלא ניתן לקבוע בוודאות שהאבולצייה אכן התקיימה..
ועכשיו בנוגע למה שליאור אמר:
למטבע הזה יש שני צדדים... ובכלל בוא נניח לרגע שיצליחו להוכיח שהיא אכן נכונה זה לא שולל עדיין את קיום האל...
שני ההשערות יכולות להתקיים בו זמנית.. לכן הצהרה שאחת מבטלת את השניה היא שטותית וכלל לא נכונה
נערך לאחרונה על ידי Ori; 27-06-2009 בשעה 05:01.
ליאור יש לי כמה ציטוטים אבל אני יביא לך אותם במוצא שבת
תשמע ליאור הנושא של האדם שבא מהקוף קצת סותר את התורה כי התורה אומרת אחרת
בגמרא כתוב(אני אבדוק היכן בדיוק ואתרגם לך במידה וצריך)
שהעונש של מגדל בבל זה שאדם נהפך לקוף(חלק מן העונשים כי היו כמה סוגים של אנשים שם שנענשו בעונש מידה כנגד מידה)
לכן התאוריה של דרוין נכונה בהשערה שאדם וקוף זה היינו הך אבל הבסיס קצת מאוד עקום כי האדם לא בא מהקוף אלא ההפך הוא הנכון לכן כל דבר שנמצא עכשיו במאובנים לא סותר ולא מוכיח את דרויון אלא להפך
סטיבן הוקינגס בעצמו אומר שיש בורא לעולם והוא לא מבין את כוונתו (יש סרטון שאומר זאת )
כך שלמעשה כל עוד במסקנה קטנה
אתה לא יכול לקחת פסוקים או חלקים מן התורה ולפרש אותם כרצונך ולהסביר כרצונך אם אתה אדם אמיתי עם עצמו שמחפש את האמת לקיומו כידוע אדם לא ירים את היד מהבוקר עד הערב סתם בלי תכלית
אז מה שבטוח אתה לא באת לפה סתם בלי תכלית ישנה תכלית ועכשיו אם אתה אמיתי תחקור את זה לעומק
ועכשיו לחקור אפשר בכל מיני דרכים הרצאות ישיבה ואפילו שבת ערכים ששם כל מי שמגיע מקבל תשובות ולאו דווקא חוזר בתשובה אלא מקבל את האמת ועכשיו מתמודד איתה כרצונו רוצה לקיים יקיים ואם לאו אף אחד לא מכריח אותו
זה בתנאי שהשאלות שאתה שואל ומקשה על האנשים הם במידה ואתה אחד שרוצה לדעת ורק כמה נושאים מפריעים לך בהבנה אבל במידה ואתה שואל בכדי להצדיק את המעשים שלך ושאנחנו טועים חבל על כל נושא לשיחה איתך כי אתה מחפש להצדיק את עצמך ולא את האמת ולא משנה מה היא !!
שבוע טוב ומבורך לכל עם ישראל !!