http://www.hayadan.org.il/wp/common-...mates-2005094/
תנסו לשמור על רמת דיון נורמלית למרות שכולנו יודעים לאן זה הולך להגרר![]()
http://www.hayadan.org.il/wp/common-...mates-2005094/
תנסו לשמור על רמת דיון נורמלית למרות שכולנו יודעים לאן זה הולך להגרר![]()
נערך לאחרונה על ידי -ערן-; 21-05-2009 בשעה 05:17.
|
|
תשמע זה לא נראה כמו בנאדם אבל אם זה אתה אומר האבא שלך אז בכייף בחירה שלך אבל זה לא אבא שלי לא סבא שלי ולא דוד שלי
זה חוליה בשרשרת האבולוציה מלפני מליונים של שנים
מזה התפתחת והפכת למה שאתה היום
נערך לאחרונה על ידי -ערן-; 21-05-2009 בשעה 17:09.
חחחחח ואנחנו מאמינים לכל מה שאומרים לנו ?! חחחחחחח
זה דומה לחולדה חאלס כבר יא ראבק איתכם! כולה עוד חיה שנכחדה..
חחחחח צוחקים עלינו שאנחנו מאמינים ב"כלום עם כוחות" חחחחחחחחח!!!
תעשו לי טובה.. בהתחלה זה היה קוף עכשיו זה קוף שהתפתח מעכבר בגודל 10 ס"מ.. עשיתם לי תשבת חחחחחח
מה הנושא הזה עושה פה ? תעבירו להומור וצחוקים יותר מתאים חחחחחחחחחחחחחח
ד"א, אתאיסטיות ואבלוציה הם לא דת.. הם בדיוק ההפך אז למה לעזאזל אתם מפרסמים את זה בפורום יהדות ודת ???? פתחו לכם איזה פורום תקראו לו "כופרים וסיפורים" או משהו אבל בחייאת תעופו מהפורום, תודה![]()
נערך לאחרונה על ידי NOAMHA7; 23-05-2009 בשעה 01:14.
חחח באמת שצחקתי בקול מהתגובה שלך
זה קשור לכאן כי אין מקום אחר לדבר על זה.
וזה לא סתם לטאה, יש לה תכונות של קוף ואדם כמו עיניים בקידמת הראש ובהונות מופרדות.
אני בטוח ב100% שלא קראת אפילו את המאמר שהבאתי כי אתה כל כך מרובע, אתה רק שומע את המילה אבולוציה ואתה נכנס למצב התגוננות מטורפת ויוצא בהשמצות על כל מי שאומר אחרת ממה שאתה מאמין בו.
אין לך מושג לגבי אבולוציה..איך היא עובדת ומה העיקרון בכל העניין
אתה רק יודע להגיד שהאדם לא התפתח מהקוף ובלה בלה בלה בלה בלה
אלה שמתווכחים איתך וגם לשווא..אם תשאל אותי..כי אתה בור מדי בכדי לנהל דיון..דווקא כן יודעים דבר או שניים על היהדות..כלומר על הצד השני שהם נגדו..
אתה לעומת זאת יודע להשתמש במושג..אדם התפתח מקוף כאילו זה איזה פוקימון שיום אחד החליט לשנות צורה..
אם תשאל אותי? אתה אהבל לא יותר..
לא יודע מה אתם חושבים אבל זה לא נראה כמו מישהו שיכול להיות אחד מאבות אבותי אבל אם אתם חושבים שזה אחד האבות שלכם בכייף
אבל אתם יודעים מה באמת סתום בזה? לפי הציור המטומטם של דרוין של קוף שהופך לקוף יותר פותח ואז ליותר ככה עד שמגיע לבן אדם(הציור שמציג את האבולוציה בקיצור) זה לא נראה לי בדיוק קוף או משהו בסיגנון ובטוח שלא בן אדם.
אז אך הגיעו עכבר לקוף ולבן אדם???
חחח התמונה באמת דומה לעכבר בכל מקרה התחלתי לקרוא מאיזה סיבה זה ממש שיעמם אותי אז הפסקתי בכל מקרה לפי מה שכן הבנתי מהמידע המועט שקראתי הוא שהנושא עוד במחקר עוד לא קבעו ב 100% שזאת באמת ה"חולייה החסרה" ולכן עד שהדבר הזה יאושש או ישלל המצב הוא אותו דבר אין השלמה לשרשרת הזאת..
וד"א הנה תגובה של בחור אחד שהגיב לכתבה:
קיראו והשכילו לא כל הנוצץ זהב הוא..יש כאן משהו קצת מוזר. לאידה יש אגודל אנושי למראה היכול לאחוז בחוזקה חפצים וכו'.
אחד המאפיינים היחודייםלבני־אדםהוא האגודל הנגדי לשאר האצבעות. אגודל נגדי אינו מופיע בשימפנזים ובשארקופי־האדםהאחרים.
אין אגודל נגדי בשימפנזה אך ישבאב־הקדמון?!
האם זו תכונה שאבדה וחזרהבבני־האדם?
נערך לאחרונה על ידי obeh; 23-05-2009 בשעה 21:56.
ליאור וערן אתם לא באמת שואלים כדי לדעת ולהבין.. אתה סתם מביאים פה קונטרות לאנשים כדי לצאת יותר "חכמים"
אם אתם באמת חושבים ומאמינים שהאדם התפתח מהקוף, אתם מוזמנים ללכת לגן החיות ולשחרר את אבות אבותיכם מהכלובים שלהם..
דרווין ציין פעם שאם לא ימצאו שלבי הביניים בין הקוף לאדם כל תורת האבולוציה בטלה, תראה לי היום יצור מתורת האבולוציה שהוא לא אדם ולא קוף וזאת ההוכחה שאין אלוהים
אם אתה לא אתאיסט אז מה אתה? מה אתה רוצה שאני אבין מזה שאתה מפרסם כתבות כאלה, שאתה מאמין?
משפט מטומטם? זה נראה לי המשפט הכי מתאים למצב הזה
אתה בא לפורום יהדות ומפרסם כתבה כזאת רק כדי לערער על האמונה של האחרים.. אתה בא ויוצא נגד היהדות כאילו איזה דבר רע זה.. אף אחד פה לא מבקש שתכבד את היהדות.. תכבד את אבות אבותיך שזאת הייתה המסורת שלהם. זה הכל..
נערך לאחרונה על ידי Aviv; 24-05-2009 בשעה 00:50.