קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. אשכולילה... קצת מוקדם היום...
    על ידי Ravid בפורום דיבורים
    תגובות: 44
    הודעה אחרונה: 18-11-2006, 03:09
  2. אשכולילה... אשכול צלפי לילה...
    על ידי Ravid בפורום דיבורים
    תגובות: 25
    הודעה אחרונה: 07-10-2006, 07:09
  3. קוקה קולה לייבבב!! היה טירוף!!!!!!!!!!!!!!
    על ידי אליחיות בפורום אופנה וטיפוח
    תגובות: 15
    הודעה אחרונה: 26-09-2006, 16:19
  4. משדר קצת טירוף למי שרוצה
    על ידי Asaf93 בפורום דיבורים
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 09-04-2006, 05:08
נושא נעול
עמוד 10 מתוך 19 << ראשון ... 89101112 ... אחרון >>
מציג תוצאות 136 עד 150 מתוך 285

אשכולילה טירוף - עמוד 10

משתמש כבוד האוואטר של B1ackSn0w
    שם פרטי
    שחף
    לייקים
    15
    נקודות
    319
    משפט מחץ
    תעשו אהבה ולא מלחמה קונדום יותר זול מחומר נפץ!

ציטוט נכתב במקור על ידי XL585 צפיה בהודעה
    מצאתי חח
    תותח
    תכירו את שמוליק, אבא קנה לי

הוא אוהב במבה, ביסלי ואת עודד מנשה

ציטוט נכתב במקור על ידי אושרי
    לפני כל יום שהיינו הולכים לישון אבאלה שלי היה בא מרביץ לנו בחורף להריץ דם בגוף כי היה קר זה היה כואב אבל מחמם וגם מרדים

2. קישורים ממומנים

Ori
    אורח

ציטוט נכתב במקור על ידי רונקייי אבוטבול צפיה בהודעה
    חחחח אמרת ערס הזכיר לי . לפני שבוע היינו בקטמון
    עברתי ליד איזה אחד הוא שם יד עושה לי מפה 20 שקל מעבר
    ואני המזוזה , צריך לנשק אותי לפני שנכנסים חחחחחחחח
    אני אומר לך יש להם יציאות אפשר למות מצחוק..
    יש לי אחד דפר בפלוגה בא לאיזה אחד "תשמע אל תעצבן אותי למה אני אשפוך לך את הצרות" הרג אותי כל היום היה לי כאב בטן מרוב צחוק...

ציטוט נכתב במקור על ידי S3NSA צפיה בהודעה
    בך?

חח וב 2014 אני כבר יהיה אחרי קורס טייס.... חח
    נו פסדר אני אהיה בסוף !
    " אני מביט בך עומד ירושלים שלי לעד , אני מביט בך עומד את בירת ישראל
    אני מביט בך דומע בשמחה אני שומע - את שירת ההלל לך ירושלם "

http://img6.imageshack.us/img6/5318/file0big.jpg

קאפלו : " הכי התרשמתי מהעיר ירושלים , יש שם אווירה שונה לחלוטין , כאילו אתה נושם אוויר אחר "
    יוסי שבחון : " זו בית"ר ירושלים וזה טדי , אין מה לעשות "

בליל האיחוד הסופי , כשיגידו לי לומר " אם אשכחך ירושלים " אוסיף בליבי את שמך הפרטי קצת לפני ירושלים ...

מורחקים
    לייקים
    0
    נקודות
    447

ציטוט נכתב במקור על ידי Ŧerran צפיה בהודעה
    גם אתה הספאמת 0.0...
    אני ספאמר???

קבלו משהוא מ F X P

ילד מהכיתה שלי מצא סכין בדרך הוא ניסה לרצוח איזה אחד מהכיתה שלי השטלתו עליו המורות והוא נתן ביטה למורה שלי אחר כך הוא ברח..
    מפחיד..

משתמש מתקדם האוואטר של Ŧerran
    שם פרטי
    עוז
    לייקים
    0
    נקודות
    92

ציטוט נכתב במקור על ידי 7AL צפיה בהודעה
    חידה: זה תפוח. בתוכו מסתתר תולעת היכן היא? מי ימצא ראשון? מי יהיה הטמבל האחרון?
    כל זאת נדע אחרי התגובה הבאה...

תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח
    תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תולעת תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח תפוח
    חידה מוזרה 0.0

ציטוט נכתב במקור על ידי Ori צפיה בהודעה
    אני אומר לך יש להם יציאות אפשר למות מצחוק..
    יש לי אחד דפר בפלוגה בא לאיזה אחד "תשמע אל תעצבן אותי למה אני אשפוך לך את הצרות" הרג אותי כל היום היה לי כאב בטן מרוב צחוק...
    חחחחחחחח או שהיינו בעיר פתאום אנחנו רואות אפרוחים בצבעים
    יעני כחול , ורוד וכאלה
    קיצר נכנסו לראות וזה איזה אחד עושה לי
    איזה מצחיק זה יהיה לספר לילדים שלנו שאמא ואבא הכירו בחנות חיות
    חחחחחחחחחחחחחח הם יצורים

קאפלו : " הכי התרשמתי מהעיר ירושלים , יש שם אווירה שונה לחלוטין , כאילו אתה נושם אוויר אחר "

בליל האיחוד הסופי , כשיגידו לי לומר " אם אשכחך ירושלים " אוסיף בליבי את שמך הפרטי קצת לפני ירושלים ...

Ori
    אורח

אני ספאמר???

קבלו משהוא מ F X P
    על זה נאמר אין גבול לטיפשות איזה מזל שיש לה בית F X P

משתמש מתקדם האוואטר של Ŧerran
    שם פרטי
    עוז
    לייקים
    0
    נקודות
    92

אני ספאמר???

קבלו משהוא מ F X P
    *** מקום של עבריינים XD

Ori
    אורח

חחחחחחחח או שהיינו בעיר פתאום אנחנו רואות אפרוחים בצבעים
    יעני כחול , ורוד וכאלה
    קיצר נכנסו לראות וזה איזה אחד עושה לי
    איזה מצחיק זה יהיה לספר לילדים שלנו שאמא ואבא הכירו בחנות חיות
    חחחחחחחחחחחחחח הם יצורים
    ניראה לי צחקנו מספיק ליום אחד על השאריות של הטבע...

משתמש ותיק
    לייקים
    38
    נקודות
    666
    משפט מחץ
    cherish your life.

לילה טוב אטרףףף!

ניראה לי צחקנו מספיק ליום אחד על השאריות של הטבע...
    חחח סתם אני חולה על ערסים (:

Ori
    אורח

חחח סתם אני חולה על ערסים (:
    חבל...

מורחקים
    לייקים
    0
    נקודות
    447

ציטוט נכתב במקור על ידי Ŧerran צפיה בהודעה
    *** מקום של עבריינים XD
    וקבלו תגובה על זה

וואו איזה ילד מוזר...

טוב חפרתי כבר עם F X P
    יאלה נעבור למשהו חדש

מורחקים
    לייקים
    0
    נקודות
    447

אין זה קורע אותי הפורום הזה אני נישפך פו

חח על מה אתם חושבים לפני שאתם נרדמים?
    אני על בובספוג 0.0 זה מרדים אותי הכי טוב

לפני שבוע עשיתי 3 לילות לבנים ברצף לא הצלחתי להרדם (חרשתי את הסרט מבוקש בPSP שלי)
    נערך לאחרונה על ידי - Yaniv -; 06-07-2009 בשעה 23:50.

חבל...
    חחח מה לעשות.. שאתה חי בעיר כזאת , אתה צריך ללמוד להסתגל
    אם לא אתה מנודה D:
    אורי יש לך מקושרים ? חחח

נושא נעול

תגיות בנושא זה

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 08:34.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,652 | הודעות: 8,206,245 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect