|
|
טוב אנשי החכמים שחושבים שההתנחלות היא בסדר.
בלי התנחלות גם יש מספיק מקום בארץ בשביל פורעי החוק שהוא בית סוהר אבל גם הרבה מקום להתיישב בארץ ישראל.
זה שכל הדתיים קיצונים חושבים שארץ ישראל השלמה צריכה להיות כמו שהיה בתנך הם טועים ובגדול, אם כל הדברים היו כמו בתנך אז היינו הולכים אל בנימין נתניהו מרימים לו את הידיים וצה"ל היה מנצח - דבר שאני מקווה שכלנו יודעים שלא יקרה.
אז תתחילו להרגע.
נכתב במקור על ידי The Picture of Dorian Gray" By Oscar Wilde"
טוב אזרח שומר חוק שלי בו ניראה אותך מסתדר בלעדינו..
אם אנחנו לא נשב איפה שאנחנו יושבים לך לא תישאר מדינה בקרוב מאוד..
אתה באמת רוצה להגיד לי שאתה מאמין באמת ובתמים שאנחנו אלו שעושים אבל?!
אז אני מצטער להיות זה שיפקח את העניים שלך אתה מגן על העם הלא נכון להם אין בכלל זכות (לא מדינית ובהחלט שלא חוקית) להתיישב בשום מקום בארץ הזאת!
היא שלנו והם רק מחפשים פירצות כדי לחתוך לעצמם כל פעם עוד חתיכה ממנה...
וכשזה לא מצליח הם פונים לאלימות...
אתה חייב להסביר לי מה הולך בראש שלכם כל פעם שאתה פותחים את הפה ומגנים בחירוף נפש על העם שבא לכלות אתכם לא משנה באיזה מחיר..
איך אתה בתור אדם יהודי עם מורשת יהודית שמלאה בסבל מסוגל להגן על העם שמנסה להעיף אותך על טיל כמה שיותר רחוק איך תסביר לי??
זה או שיש לך משאלת מוות או שאתה באמת לא מבין איפה אתה חיי...
או האופצייה היותר הגיונית אתה סתם יפה נפש שמחפש להראות שיש לו דעה שהיא עלק הומניטרית... אז יש לי חדשות בשבילך תפקח את העניים שלך ומהר כי אם לא תתפקח עכשיו אתה עלול למצוא את עצמך במצב מאוד בעייתי בעתיד..
נערך לאחרונה על ידי Ori; 08-07-2009 בשעה 19:20.
יש לי חדשות בשבילך אדון דביל, אנחנו במלחמה איתם למעלה מ-2000 שנה. אבל מה לעשות זאת העבודה של השמאל הקיצוני והתשקורת השמאלנית שלנו..תקשיבו לי. אנחנו נלחמים כבר יותר מ60 שנה בגלל אנשים כמוכם.
בגלל מתחנגלים שנמצאים בחול כמו יש.
אתה ילד כל כך מטומטם באמא שלי
עאלק פורעי חוק, אני גר בשטחים אני מתנחל אני גר בשומרון...
זה חלק מישראל ואני מוכן להתערב על זה
אחרת גם לא היינו גרים פה
אלוהים אני לא מאמין איזה ילדים מפגרים יש בפורום, ובמיוחד מה שהמשכת להגיב אחר כך שבגללנו אתה נלחם 60 שנה-- תעשה לי טובה!
ילד טיפש
ואני לא אתפלא אם אחוז המתנחלים שהולכים לקרבי גדול פי 2 מאחוז הצפונבונים שהולכים לקרבי... אז זה לא "אנחנו שומרים עליכם כבר 60 שנה"
לא יאומן...