שלום לכולם, יש לי שאלה חשובה שחלק אומרים לי כן וחלק לא ואני מחפש תשובה ודאית.
אם אני נמצא ברגילה (6 לילות בבית) ותוך כדי הרגילה אני מקבל גימלים, נגיד 3 גימלים, אז אני מקבל תוספת של 3 ימים לרגילה או לא?
הכוונה היא האם גימלים מבטלים חתימה על ימי חופש?
שלום לכולם, יש לי שאלה חשובה שחלק אומרים לי כן וחלק לא ואני מחפש תשובה ודאית.
אם אני נמצא ברגילה (6 לילות בבית) ותוך כדי הרגילה אני מקבל גימלים, נגיד 3 גימלים, אז אני מקבל תוספת של 3 ימים לרגילה או לא?
הכוונה היא האם גימלים מבטלים חתימה על ימי חופש?
|
|
גימלים מבטלים חתימה על ימי חופש
אבל אתה לא תקבל עוד ימי חופשה... כי אתה קרבי אם יש לך רגילה
אז אם אני מקבל גימלים בזמן הרגילה זה בעצם לא שווה כלום
כלום
זה בדיוק כמו לקבל גימלים על שישי שבת (שאתה לא סוגר ).
יש מאחורי זה הגיון כן , גימלים זה לא חופש מתנה . זה חופשת מחלה , כדי שתוכל להבריא.
ברגע שהרופא קובע שאתה זקוק ל3 ימי מחלה , ובאותם ימים אתה ברגילה , החיידק שלך לא אומר "אני לא אתן לו להחלים כי הוא ברגילה , אני רוצה ימי ג' על ימי עבודה "אלא אתה מחלים בכל מקרה..אז זה לגיטימי לגמרי .
נערך לאחרונה על ידי Xanax; 06-07-2009 בשעה 21:05.
מחזק את דיברי ציון..
אין שום קשר בין גימלים לבין הרגילה שלך קיבלת גימלים על ימי חופש זבש"ך
אף אחד לא יחזיר לך כלום כי כמו שכבר אמרו גימלים אלו לא ימי צ'ופר אלא ימי מנוחה...
בתור לוחם לשעבר, ובתור משק שלישות לשעבר, אני אומר לך שאם תציג את הגימלים בשלישות הימי חופש שהיית בהם בגימלים יוחזרו לך.
אתה חי במה כאפה אחי.
נראה לך שבנאדם קרבי שצריך לתפוס קו מבצעי שצריך להגיד תודה בכלל שקיבל רגילה כי לפעמים זה בכלל לא מתאפשר.
לי יש מישהו בפלוגה שכמעט שנה וארבע מהגיוס שלו לא קיבל רגילה אחת.. אחת!
ואת רוצה להגיד לי שהוא ידרוש את הימי חופש האלה כי הוא הוציא גימלים ברגילה?
צא צא מהסרט
להב ZOO הפלוגה
גימלים יכול להחליף אך ורק ימי חופש על הרגילה לא תקבל כלום..
בברכה,
מוריס אלוש
אגיד לך איך זה הולך, קיבלת חופש ובמהלכו קיבלת גימלים, מה שקורה בעצם זה שימי הגימלים נחשבים כמחלה-ג' והם לא נספרים כימי החופש. נגיד קיבלת 6 ימי חופש ומתוכם 3 קיבלת גימלים אז בעצם קיבלת 3 ימי חופש ועוד 3 גימלים.