קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. יום הגיוס ותהליך החיול
    על ידי starwars בפורום צבא וגיוס
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 06-06-2009, 12:53
  2. יום הגיוס
    על ידי shay77 בפורום צבא וגיוס
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 03-04-2009, 10:09
  3. יום הגיוס ועד הפינוי מהבקו"ם
    על ידי Haviv בפורום מאמרי צבא וגיוס
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 01-09-2007, 16:57
  4. [עדכון] יום ההדחה הראשון החל !
    על ידי sikoN- בפורום Counter Strike Source
    הודעה אחרונה: 06-07-2007, 18:51
  5. [עדכון] יום ההדחה הראשון החל !
    על ידי sikoN- בפורום ליגות ומשחקים
    הודעה אחרונה: 06-07-2007, 18:51
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 17

[יעוץ] יום הגיוס הראשון לצה"ל

משתמש משקיע
    לייקים
    7
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    our day begin when yours is about to end

ברירת מחדל [יעוץ] יום הגיוס הראשון לצה"ל

יש לי שאלה שכל פעם עונים לי משהו אחר ולא ברור..
    מישהו פה יכול להגיד לי מה אני צריך להביא ליום הגיוס?
    כמות בגדים ..ציוד..וכל מיני כאלה.....

2. קישורים ממומנים

משתמש כבוד האוואטר של Mr. Ingidao
    שם פרטי
    Dror
    לייקים
    119
    נקודות
    33,663
    פוסטים בבלוג
    2
    משפט מחץ
    אם אלף מילים לא יפיקו תקווה תראה מה שתיקה אחת שווה

זה מאד משנה אם הטירונות קרבית או לא (03 יכול להיות גם וגם , נגיד : 03 לחימוש או 03 לשיריון).
    אני אנסה למצות את שניהם ותברור את מה שחשוב לך.

*לדברי מפקדת הבקו"ם , אל"מ דבורה חסיד , "חיילים לא צריכים להוציא אגורה מכיסה, אנחנו רואים חיילים שרוכשים בכסף רב ציוד שממילא מחלקים אצלנו.
    עדיף שהכסף ישמש לקניית ממתקים...
    אנו עורכים , מידי גיוס סקר בקרב המתגייסים ומקדישים תשומת לב רבה לכל טענה שעולה מצדם".

לדוגמא - חיילים יתחילו לקבל מדרסים לנעליים וסכין גילוח מאך 3.
    * המלצה שלי - אל תקנה כלום לצבא - יש דברים שצריך , אבל את רובם יש לך בבית או שתקבל בגיוס.
    על מה אני מדבר ?
    לדוגמא :תיק גדול - בטח יש לך בבית , אם מה יצאת לטיול שנתי ?
    מחקרים מראים שתיק הוא אחת ההוצאות הגדולות ביותר בקניות לקראת הגיוס.
    אין שום סיבה לקנות תיק ב700 ש"ח ויותר!
    (אגב - קח איתך תיק קטן , 10-30 ליטר, כדי לצאת איתו להפניות וכו')
    כשתתגייס תקבל קידבג שבו יאוחסן ציוד הא' (מה שקיבלת בבקו"ם) שלך , בבט"ר (בסיס טירונות) תקבל קידבג נוסף - קידבג ב' שבו יאוחסן הציוד עליו תחתום באותו בסיס.
    קידבג א' הולך איתך מבסיס לבסיס ומיחידה ליחדה.
    קידבג ב' לא.
    בכל מעבר תזדכה עליו (תחזיר את הציוד ששיך לאותו בסיס/יחידה) ותחתום על חדש במקום החדש.
    בקרבי- רוב הזמן לא תהיה לך ארונית , לכן תשתמש בקידבגים כארונות. בתיק האישי תסחוב מה שאתה לוקח הביתה או מביא ממנו.
    אני מאד ממליץ לקחת ים (הרבה) שקיות , בכל שקית תאחסן סוג אחר של פריטי לבוש: שקית לגרביים (מחולקת לשתי שקיות :גרביים חמות וגרביים דקות) , שקית לתחתונים , שקית לחולצות , לגופיות וכו'...) על כל שקית כתוב בטוש מה יש בתוכה.
    בשיטה הזאת דברים לא נעלמים ,אפשר למצוא אותם במהירות ,הם לא נרטבים ולא מתלכלכים.
    על הקידבגים כתוב בטוש מבחוץ את השם שלך ומה יש בתוכם בשתי רשימות נפרדות :
    1) על מה חתמת , ותצטרך להחזיר.
    2) מה הבאת משלך , ותרצה שישאר שלך.
    .
    קח איתך סנדלי בד או גומי למקלחת - חובהההההההההההה
    לא צריך סל כביסה מהחנות , בטירונות יהיה לך חבר קיבוצניק שיחלק לכל המחלקה או שפשוט תיקח שק פק"ל (מבד לא מפלסטיק) ותתפור לו שרוך לסגירה.
    תביא פנס ! לא צריך מאג לייט באלף שקל , גם פנס מהמכולת שעולה 15 ש"ח כולל סוללות יספיק , אם תהיה באוהל או סתם בשטח תרצה לראות מי שומר אחריך ברשימה...
    לא צריך גרבי הליכה מיוחדות !
    לא צריך בגדים מחממים וכל מיני שטויות בסיגנון, הקור הכי גדול שנמדד אי פעם בארץ היה מינוס ארבע ואני לא צופה שזה יחזור השנה.
    אם תתקל בתנאי קור קיצוניים תקבל מהצבא את הציוד הכי מתאים בשבילם אל תקנה שום ציוד חורף מיוחד ומיותר.
    כובע גרב - זה כבר מעניין - פרט ראוי ומומלץ אבל לא בכל יחידה מרשים ללכת איתו (נתון לשיקול דעת מפקד היחידה) או שמרשים ללכת אבל רק עם כובע שחור/חאקי/סגול לילך...
    אם יש לך כובע כזה קח אותו איתך , ירשו לך לחבוש סבבה , לא ירשו או יקבעו תנאים גם בסדר.
    תיק כלי רחצה - תלוי בך. לשמפו בצבא יש מנהג להישפך בתוך התיק ,
    אבל , יש חיילים שלא יכולים לחיות בלי תיק כלי רחצה יפה , מתקפל בקיפול שמונה , עם מראה בלתי שבירה וGPS. אולי אתה מאלה , חכה שבוע ואחרי שתי מקלחות כבר תדע אם אתה צריך תיק או לא , עד אז בטח גם תקבל חמישים תיקים כאלה מתנות מחברים/משפחה לכבוד הגיוס (רוצה אחד משלי ?).
    בשום פנים ואופן אל תקנה ציוד צבאי או כמו צבאי - לא כובע , לא מדים ולא כומתה !!!
    אל תלך בהופעה שאינך ראוי לה (ג'ובניק עם כנפי עטלף) - כי תגיע לכלא (או סתם תצא זבל) ואל תבזבז כסף על ציוד שנראה לך שאתה צריך ויום אח"כ (או שבוע תחתום עליו בבסיס ואל תחזיר לצבא ציוד קנוי במקום משהו שאיבדת - תמיד המשהו החסר יהיה אצל חבר שיוכל ל"השלים" אותו חזרה בעבורך או הכי גרוע תעלה מת"ש (משפט תשלומים) ותשלם 3 שקלים על זוג מדים שאיבדת.
    אה , ו- בד"כ בשק"ם בבסיס יותר זול מבריקושט שליד הבית , גם השמפו ומשחת הנעליים.
    אפרופו שמפו ומשחת נעליים , משחת נעליים - הצבא אמור לספק לך - הוא לא ! או לפחות בד"כ לא , פנו לרס"פ (רב סמל פלוגתי - מטפל במנהלה) ובקשו ממנו קופסת משחת נעליים , אם הוא לא ידע איפה הוא יכול לחתום עליה תסבירו לו שאצל רס"ר הבסיס או המב"ס ולא באפסנאות
    כמובן שאם הוא לא מביא תאלצו לקנות , תנסה להתקמבן עם חבר שאתם קונים ביחד ,
    שמפו - אני ממליץ על דוגמיות שמפו וסבון , או כאלה קטנטנים שמקבלים בבתי מלון לפחות כל זמן שאין לך בסיס קבוע ויציאות קבועות.
    אחרי שטחנתי לך את המוח , אז...
    מה מקבלים בבקו"ם ?
    (אני מזכיר ציודי ב' לא מופיעים ברשימה)
    חייל :
    זוג מגבות (זבל , תשמור אותן לניילונים או לניקוי נשק)
    תשעה זוגות גרבי צמר (אפורות) לדעתי לא צריך יותר , נדמה לי שקרביים מקבלי 12 ולא 9.
    מכנס ספורט , ראית אלכס חולה אהבה (אם לא אז רוץ לראות) זה מכנסים כמן שהבנות לובשות בסרט תרוץ עם תחתוני בוקסר.
    צ'ימידן הם מתכוונים לקידבג ???
    תיק רחצה תיק מצויין לכלי ניקוי נשק , ממש לא בשביל המקלחת.
    מנעול -כן בטח , כולם קיבלו את אותו מנעול לחלקם יש אותו מפתח - תביא מנעול מהבית ושוב זה תלוי בך. אצלי לפחות אם אתה לא משאיר את הציוד שלך זרוק קיבינמט לא גונבים לך אותו כלומר תיק סגור ומסוגר ..
    חגורה - מצויינת. די מסובכת בתור בונג אבל סבבה
    כומתת בקו"ם מגעילה שאני מאחל לך להחליף מה שיותר מהר. ^ ^ את שלי שרפתי
    שני זוגות (חולצה ומכנסיים) מדי א' =דקרון, אחרי שנה בשירות תקבל זוג נוסף (בשאיפה)
    סכין גילוח -אם אתה דתי לא לשכוח להביא מכונה , זה ששכחת אותה בבית לא יהיה תירוץ להסתובב לא מגולח, יגידו לך לקחת מחבר , גם אם יש לו זיבה , איידס , הרפס וחצקונים מגעילים.
    חמש גופיות ארוכות
    חמישה זוגות תחתונים שלא תלבש לעולם (עליי) - שמור אותם לניילונים או לניקוי נשק
    מעיל א' (חרטה . לא השתמשתי בו מעולם אולי בתור כרית או שק"ש)
    קרביים מקבלים בנוסף שקית שבתוכה:
    שמן לניקוי נשק - אם זה הספריי 9105 אז זה הכי טוב שאפשר להשיג , השתמש בו בקמצנות אי אפשר להשיג אותו באף מקום אחר. אם זה סתם שפופרת זרוק את זה לפח הקרוב.
    חוטי שיפצור.. מצויין אל תבזבז יותר מידי אלא אם כן אתה ג'ובניק
    סכין יפני - אני ממליץ להביא לדרמן מהבית , ממש לא חובה ! הסכין שמקבלים בבקו"ם נשברת אחרי יומיים (אם היא לא נשברה סימן שאתה לא קרבי) תקנה בחמישה ש"ח סכין יפני ממתכת , אלה הכי טובות שיש. (עבות)
    מגן זיעה - במקום מגן שעון
    גומיות - לא שוות כלום , קח לאמא מהכלי תפירה גומי של תחתונים , תקיך את השוק שלך (זה החלק מעל הקרסול , מתחת לברך , במקום שבו נגמרת הנעל הצבאית) תגזור סנטימטר וחצי יותר וקשור. קח כמה גומיות ספר כאלה. מיש הולך ליחידה ממש מובחרת שיצבע את הגומיות שהכנו בעצמינו (ולא קנינו בריקושט ב25 ש"ח) בטוש שחור.

העדפה שנייה: קח מאיזה משרד שאחד מקרובי המשפחה שלך עובד מיליון וחצי גומיות משרדיות אם אתה קרבי - הן נותו להיקרע אם לא - העדפה ראשונה

נרתיק לפק"ל כיסים -מספיק טוב בשביל ההתחלה , חכה כמה ימים ותראה אם אתה צריך יותר טוב ממנו ותוכל לבחור מבין המאתיים פק"לי כיסים שתקבל מתנה לגיוס .
    ערכת דיסקית - בתוכה שתי דיסקיות אחת כוללת שם ומספר אישי , זו הדיסקית צוואר , אחת כוללת רק מס' אישי , זו הדיסקית נעל , שבור אותה לשני חלקים והכנס כל חלק לתא הקטן שיש בנעל בקצה העליון בצד הפנימי שלה , בערכה גם 'תיקתקים' לסגירה של החור הזה , זרוק אותם לפח , יש להם נטיה להיפתח ואז אתה תאבד את הדיסקית שלך , סגור את החור באזיקון.

אזיקוני פלסטיק
    מברשת נעליים
    משרוקית - למה משרוקית - בשביל הקפצות שתוכל להעיר את כולם במקום לצרוח בלי לנשום (תזכור את זה בהקפצה) ובשביל הכלא שם שומרים בלי נשק , אם יקרה משהו תשרוק .
    אני זוכר שמקבלים גם כיסוי לדיסקית , אם לא ,גם אותו אל תקנה תוכל לייצר אותו בעצמך , אם חרטט מאיזולירבנד או מושקע מבד עם רימה ,זרקורים וג'אנטים מגנזיום.
    (טסטר) אם לא מקבלים :
    -אם יש לך לדרמן/אולר/סיכה של כיפה - אתה מסודר ותוכל לפרק כל נשק ורק"ם
    - אם לא קנה מברג קטן , יש בשני ש"ח ויש יותר , אני ממליץ על צ'מפיון (ירוק ושקוף) האחרים נשבים או מתעקמים , אבל , הטסטר תמיד הולך לאיבוד ועדיף לאבד אחד שעלה 2 ש"ח ולא 14.
    כמו שכבר אמרתי ציוד חורף קר תקבל בבסיס - כדאי להביא גם - טרייניג(חולצה ומכנסיים למד"סים/שינה), X2גטקעס - לא בגיוס אלא אחרי היציאה הראשונה.
    נעלי ספורט , שעון (הכי חשוב שיש) רצוי דיגיטאלי עם סטופר , איסטניסטים שיביאו סדין או ציפה של שמיכת פוך לישון בתוכה (אני נגד).
    גופיית T קצרה לבנה אחת ליציאה הבייתה מתחת למדים (אפשר עם הדפס רק שלא יבלוט החוצה מהצווארון), על ב' לך רק בגופייות חאקי , ככה פחות תשיב לב לגועל נפש שאתה חי בו ותהיה מבצעי יותר.
    סבון כביסה - בעיקרון יש סינטבון בכל בסיס , אני גם מחוסר ברירה כיבסתי גם בסבונים צבאיים אחרים , אל תביא מהבית.
    חשוב מאד - להביא טוש שחור עבה ועט - כל דבר שתחתום עליו סמן אותו מיד בשמך !!! (ואני אומר כל דבר במקום לא בולט)
    לא לקנות:
    רצועה לנשק !!!!! תקבל בדיוק אותה רצועה ואם לא אז מגיע לך
    מצנפת - נו באמת !
    כילה נגד יתושים - בבסיסים הבעייתים יש
    חומר דוחה יתושים - עוד לא המציאו את החומר שיעיל יותר מזה הצבאי
    משחה לשפשפות , פטריות , ריח רע מהרגליים , נגד שילשולים ,נגד עצירות , אקמול , פלסטרים וכו' - כנ"ל .
    את האחרונים תוכלו לקבל מהחובש הראשון שתפגשו , יש ארגז שמכיל את הדברים האלה בכל מרפאה בדיוק עבורכם. לא צריך שתהיה לך שפשפת כדי לקבל (חינם ! ) תרופה נוגדת.
    שקיות חימום - זה ממש רומנטי אבל לא שווה כלום ואם תהיה חייב את זה תקבל מהצבא - לא לקנות , אמא/חברה שרוצות לפנק חייל שישלחו לו שקית כזאת בחבילה.
    שום דבר עם סמל יחידה עליו - למה לקנות ואז לגלות ששובצת ליחידה אחרת/ירד לך פרופילך וכו' כדי שתוכל להתאכזב כל פעם שתסתכל על ה'מזכרת' ?
    טוב נראה לי שמיציתי (ואללה?!)

חופר או לא ?

משתמש מכור
    לייקים
    1
    נקודות
    36

שאלה לגבי מדרסים, לי יש כבר מדרסים מוכנים ממקום פרטי, אני משתמש בהם בנעלי ספורט שלי (אסיקס) רציתי לדעת אם אני אצטרך עוד זוג מדרסים מותאם לנעליים הצבאיות או שאין צורך לקנות חדשים כי הם יתאימו ממילא (מידה 42)

משתמש משקיע
    לייקים
    7
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    our day begin when yours is about to end

ואואה אחי תודה על ההשקעה אתה מלך...

ציטוט נכתב במקור על ידי ~Run Like Hell~ צפיה בהודעה
    שאלה לגבי מדרסים, לי יש כבר מדרסים מוכנים ממקום פרטי, אני משתמש בהם בנעלי ספורט שלי (אסיקס) רציתי לדעת אם אני אצטרך עוד זוג מדרסים מותאם לנעליים הצבאיות או שאין צורך לקנות חדשים כי הם יתאימו ממילא (מידה 42)
    אם יש לך מדרסים אוטומתית יש לך פטור נעליים אתה לא תלך עם נעל צבאית

משתמש מכור
    לייקים
    1
    נקודות
    36

ציטוט נכתב במקור על ידי beeeri צפיה בהודעה
    אם יש לך מדרסים אוטומתית יש לך פטור נעליים אתה לא תלך עם נעל צבאית
    מזאתמרת? אני פרופיל קרבי 97 (לא דווחתי על מדרסים קשת רגל גבוהה) איזה פטור יהיה לי מנעליים בדיוק? אני אעשה אימונים עם נעלי ספורט?

אם לא דווחץ זה רע יכול להיות לך בעיות וזה על אחריותך כדאי לך לדווח
    אם לא דווחת אין לך פטור אם אתה רוצה קרבי אל תדווח על אחריותך

משתמש מכור האוואטר של -=Shlomi=-
    שם פרטי
    שלומי
    לייקים
    0
    נקודות
    2,223
    משפט מחץ
    בכבוד!

אני דיווחתי על פלטפוס ירד לי ל64 בגלל זה ואין לי פטור מנעליים עדיין...

משתמש מכור
    לייקים
    1
    נקודות
    36

שמעו, אני הייתי אצל אורטופד, שאלתי אותו אם אני אוכל לשים את המדרסים בנעליים צבאיות והוא אמר שכן בלי בעיות מקס' יצטרכו להתאים את המדרס לנעל ושבמקרה הגרוע ירד לי ל82 זה לא מקרה של פלטפוס אלא ההפך, קשת רגל גבוהה מדי כה שהמדרס רק משלים.
    פשוט אני רוצה לדעת אם יהיה צורך להתאים מדרס שנמצא בנעל לספורט להתאים אותו לנעל צבאית.

משתמש מתחיל האוואטר של Fyrex
    שם פרטי
    נתי
    לייקים
    1
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    Talk Is Cheap

http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=229664
    זה גם בסדר ? אני משלב שניהם
    תודה רבה

שם פרטי
    נתי
    לייקים
    1
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    Talk Is Cheap

שמעו, אני הייתי אצל אורטופד, שאלתי אותו אם אני אוכל לשים את המדרסים בנעליים צבאיות והוא אמר שכן בלי בעיות מקס' יצטרכו להתאים את המדרס לנעל ושבמקרה הגרוע ירד לי ל82 זה לא מקרה של פלטפוס אלא ההפך, קשת רגל גבוהה מדי כה שהמדרס רק משלים.
    פשוט אני רוצה לדעת אם יהיה צורך להתאים מדרס שנמצא בנעל לספורט להתאים אותו לנעל צבאית.
    יש לי גם אבל לא יודע ברח לי בכלל מהראש ולא אמרו לי על זה כלום בצוו ראשון פתאום ראיתי את זה במידע רפואי באתר
    אבל יש לי 97 לכל דבר זה אפילו לא סעיף נראה לי

משתמש כבוד האוואטר של Mr. Ingidao
    שם פרטי
    Dror
    לייקים
    119
    נקודות
    33,663
    פוסטים בבלוג
    2
    משפט מחץ
    אם אלף מילים לא יפיקו תקווה תראה מה שתיקה אחת שווה

ממה שידוע לי מדרס קשת גבוהה צריך מדרס משלים וזהו
    פלטפוס זה כבר עיניין אחר וגם לכאלה אנשים שיש להם לא תמיד מביאים פטור.
    פטור מנעליים צבאיות בקרבי - זה טוב
    מה שלא יהיה דווח דווח דווח דווח תמיד !
    דברים שלא תדווח וייתגלו אחר כך יכולים אפילו להעלות אותך משפט.

ציטוט נכתב במקור על ידי Fyrex צפיה בהודעה
    http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=229664
    זה גם בסדר ? אני משלב שניהם
    תודה רבה
    בטח שזה בסדר אפילו הוא הוסיף שם כמה דברים שלא נגעתי בהם
    כמו להביא מסמכים רפואיים תעודות ובלה בלה

משתמש מכור
    לייקים
    1
    נקודות
    36

ציטוט נכתב במקור על ידי Mr. Ingidao צפיה בהודעה
    ממה שידוע לי מדרס קשת גבוהה צריך מדרס משלים וזהו
    פלטפוס זה כבר עיניין אחר וגם לכאלה אנשים שיש להם לא תמיד מביאים פטור.
    פטור מנעליים צבאיות בקרבי - זה טוב
    מה שלא יהיה דווח דווח דווח דווח תמיד !
    דברים שלא תדווח וייתגלו אחר כך יכולים אפילו להעלות אותך משפט.

בטח שזה בסדר אפילו הוא הוסיף שם כמה דברים שלא נגעתי בהם
    כמו להביא מסמכים רפואיים תעודות ובלה בלה
    לא הבנתי אם זה יכול להוריד פרופיל הקשת גבוהה או לא?
    ועם איזה נעליים אתה מסתובב אם יש לך פטור מנעליים צבאיות בקרבי?
    ולמי אני פונה בשביל לדווח על הקשת הגבוהה?
    נערך לאחרונה על ידי ~Run Like Hell~; 17-07-2009 בשעה 15:47.

שם פרטי
    נתי
    לייקים
    1
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    Talk Is Cheap

אם אין לך קשת יורידו לך פרופיל על בטוח אם יש קצת ויש סכנה שהיא תיעלם אז יורידו לך פרופיל אם הקשת שלך סבירה ונמצאת באותו מצב כמה שנים ורופא יכול לאשר אותך (אצלי יש אורטופד שהוא רופא בצבא במקרה אז הוא אמר לי שרופא צבאי יאשר את שלי ובסוף רשמו לי פלטפוס קלה)

משתמש כבוד האוואטר של Tiger
    לייקים
    118
    נקודות
    7,330
    משפט מחץ
    "לכל פקק יש בקבוק, ולכל דלי יש סמרטוט."

תיק רחצה מקבלים בבקום את אותו אחד שאתה תקנה בריקושט, תקנה גופיות קצרות ותחתונים פנס באמת זה שימושי, כלי רחצה שמפו וכל הבולשיט הזה כלי גילוח וכדומה.
    השאלה זה לאזיה טירונות אתה יוצא לפי זה נגיד לך מה להביא.

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 20:16.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,472,797 | הודעות: 8,173,384 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect