קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 18-07-2010, 13:16
  2. [פרסום] ברצלונה קטפה כ-6 תארים לשנת 2009
    על ידי Aviv.E בפורום כדורגל
    תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 21-12-2009, 21:07
  3. תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 15-07-2009, 16:14
  4. תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 04-05-2008, 16:30
  5. תגובות: 34
    הודעה אחרונה: 24-07-2006, 08:07
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12
מציג תוצאות 16 עד 26 מתוך 26

[פרסום] ברצלונה רכשה את מגנה השמאלי של אינטר - מקסוול - עמוד 2

האוואטר של zipped
    שם פרטי
    זיפו
    לייקים
    0
    נקודות
    151
    משפט מחץ
    מחר בבוקר נתעורר ליום חדש נפלא.

ציטוט נכתב במקור על ידי IAnthrax צפיה בהודעה
    אני חייב להגיד שאוהדי בארסה חיים בסרט קטן
    הרבה אוהבים את אבידל חושבים שהוא טוב
    גם על אלבס אפשר להגיד אותו דבר
    וגם על פויול ופיקה ומרקס- "שלושה שחקני הגנה מדהימים"

אז איך לעזאזל ההגנה שלכם כזו מחוררת?!
    ואל תגידו לי "סתכל כמה שערים ספגנו", הכל בגלל הקישור המושלם (לצערי) שיש לכם, שעושה עבודה הגנתית בהתקפה, ורוב הקבוצות בכלל לא עוברות את החצי. היו משחקים השנה שפשוט אנסו אתכם דוגמה ויסנטה קלדרון ומסטאייה. ושוב, אל תגידו לי גם "מה הקשר, גם את ריאל אנסו השנה" (זה נכון אבל לא קשור). אני רוצה תשובה כמו שצריך..
    הנה תשובה
    בכל פעם שזה קרה, משהו קרה לשחקנים. אבידאל היה פצוע המון זמן השנה, וכשהוא לא היה פצוע אז מרקז היה פצוע, וכשהמרקז לא אז פויול נפצע, והיית תקופה ששניהם נפצעו.
    אז כשכולם שיחקו ביחד, בתחילת העונה בערך, הלך יותר טוב.
    וגם את ריאל אנסו

נערך לאחרונה על ידי zipped; 17-07-2009 בשעה 16:42.

2. קישורים ממומנים

מכבי חיפה
    משתמש כבוד
    האוואטר של Ventura
    שם פרטי
    איתי
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    רק חיפה

ציטוט נכתב במקור על ידי Zipped צפיה בהודעה
    הנה תשובה
    בכל פעם שזה קרה, משהו קרה לשחקנים. אבידאל היה פצוע המון זמן השנה, וכשהוא לא היה פצוע אז מרקז היה פצוע, וכשהמרקז לא אז פויול נפצע, והיית תקופה ששניהם נפצעו.
    אז כשכולם שיחקו ביחד, בתחילת העונה בערך, הלך יותר טוב.
    וגם את ריאל אנסו

ריאל של השנה הייתה קבוצה ביזיון. פשוט ביזיון
    למעט שלושה שחקנים. קסיאס, היגואין וראול.
    שאר השחקנים עם עונה זוועה חלק מהם בכלל לא צריכים להיות אם לא כולם (חוץ מראמוס).
    ואני לא מסכים שההגנה שלכם גם במיטבה היא הגנה טובה. בינונית למדי, אבל הקישור מחפה על זה...

האוואטר של zipped
    שם פרטי
    זיפו
    לייקים
    0
    נקודות
    151
    משפט מחץ

אז מה אתה אומר, שדני אלבס לא מגן טוב?
    שפויול לא בלם טוב?
    שאבידל לא מגן פי אלף יותר טוב מהיינצה?~!#@@$!@!$

מכבי חיפה
    משתמש כבוד
    האוואטר של Ventura
    שם פרטי
    איתי
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    רק חיפה

אז מה אתה אומר, שדני אלבס לא מגן טוב?
    שפויול לא בלם טוב?
    שאבידל לא מגן פי אלף יותר טוב מהיינצה?~!#@@$!@!$
    לא
    לא
    כן

שוב כמו כל אוהד ברצלונה טיפוסי מה אתה לעזאזל משווה עם ריאל.
    מנסים לדבר איתכם בצורה נורמלית "לא יותר טוב מהיינצה?!?!"

פויול לא בלם טוב לדעתי, הרבה יחלקו איתי, אבל פשוט רואים לפי צורת המשחק שלו שהוא מגן במקור. הוא פשוט עושה המון חורים בהגנה, לא מעט גולים השנה היו באשמתו..
    דני אלבס נולד להיות קשר הוא לא יודע לעשות הגנה לא משנה מה תגיד ואם פעם ב... יוצאת לו הברקה הגנתית לא קרה כלום
    הוא גאון מבחינה התקפית והוא ומסי ביחד זה שילוב קטלני אבל מבחינה הגנתית גם יצר הרבה חורים השנה.
    אבידל מגן מאוד מאוד בינוני, וכן הוא יותר טוב מהיינצה. אז?

שוב, אני לא מצפה ממך להסכים איתי, אתה אוהד ברצלונה, ולקחתם השנה אליפות אירופה, דרסתם את כל הליגה הספרדית עד שהבטחתם אליפות (ומאז לא שיחקתם, פשוט בושה..), ולקחתם טרבל.
    אתה בטוח חושב שהקבוצה שלך מושלמת, אבל היא לא, זה בעיקר בגלל חולשות האחרות...

תראה, מגן ימני בינוני, שני בלמים בינוניים, מגן שמאלי בינוני, שוער בינוני עם טעויות קשות, יוצר הגנה בינונית, תרצה או לא..

לא
    לא
    כן

שוב כמו כל אוהד ברצלונה טיפוסי מה אתה לעזאזל משווה עם ריאל.
    מנסים לדבר איתכם בצורה נורמלית "לא יותר טוב מהיינצה?!?!"

פויול לא בלם טוב לדעתי, הרבה יחלקו איתי, אבל פשוט רואים לפי צורת המשחק שלו שהוא מגן במקור. הוא פשוט עושה המון חורים בהגנה, לא מעט גולים השנה היו באשמתו..
    דני אלבס נולד להיות קשר הוא לא יודע לעשות הגנה לא משנה מה תגיד ואם פעם ב... יוצאת לו הברקה הגנתית לא קרה כלום
    הוא גאון מבחינה התקפית והוא ומסי ביחד זה שילוב קטלני אבל מבחינה הגנתית גם יצר הרבה חורים השנה.
    אבידל מגן מאוד מאוד בינוני, וכן הוא יותר טוב מהיינצה. אז?

שוב, אני לא מצפה ממך להסכים איתי, אתה אוהד ברצלונה, ולקחתם השנה אליפות אירופה, דרסתם את כל הליגה הספרדית עד שהבטחתם אליפות (ומאז לא שיחקתם, פשוט בושה..), ולקחתם טרבל.
    אתה בטוח חושב שהקבוצה שלך מושלמת, אבל היא לא, זה בעיקר בגלל חולשות האחרות...

תראה, מגן ימני בינוני, שני בלמים בינוניים, מגן שמאלי בינוני, שוער בינוני עם טעויות קשות, יוצר הגנה בינונית, תרצה או לא..

עובדה שרוב הגולים שספגנו השנה הגיע מאגף שמאל של סילביניו שהחליף את אבידל הפצוע. או מבעיטות מרחוק שואלדס היה בתקופה לא כ"כ טובה. אגב, שוער "לא טוב" אבל בזכות ההצלות המדהימות שלו נגד צ'לסי הגענו לגמר בכלל.
    והצמד פיקה ומארקס פי עשר מהבלמים הנאצים שלכם (פפה)
    נערך לאחרונה על ידי Tal; 17-07-2009 בשעה 19:28.

משתמש ותיק האוואטר של FreT
    לייקים
    3
    נקודות
    1

ציטוט נכתב במקור על ידי Tal צפיה בהודעה
    עובדה שרוב הגולים שספגנו השנה הגיע מאגף שמאל של סילביניו שהחליף את אבידל הפצוע. או מבעיטות מרחוק שואלדס היה בתקופה לא כ"כ טובה. אגב, שוער "לא טוב" אבל בזכות ההצלות המדהימות שלו נגד צ'לסי הגענו לגמר בכלל.
    גבר,
    אומרים לך כבר שעה,
    זה שיש לברצלונה שחקן בעמדה X שהוא יותר טוב משחקן של ריאל בעמדה X
    לא הופך את השחקן של ברצלונה לשחקן טוב.

לברצלונה אין הגנה,
    ההגנה היחידה שיש להם זה ההתקפה וכשאתה משחק נגד
    צ'אבי,מסי,דני אלבס,אטו,הנרי ואינייסטה - אתה בכלל לא יוצא להתקפות.

שוב פעם, דני אלבס לא היה ולא יהיה מגן, הוא קשר שיורד להגנה.

" For Those About To Rock - We Salute You "

מכבי חיפה
    משתמש כבוד
    האוואטר של Ventura
    שם פרטי
    איתי
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    רק חיפה

גם סילביניו הוא מגן רע מאוד..
    אני ממש לא אוהב את ואלדז (לא מבחינה אישית, מבחינה מקצועית, הוא לא שחקן טוב לדעתי), שוער בינוני מאוד

ושוב, למה להשוות עם ריאל למה?
    אתה רוצה שאני אגיד את זה?
    היה לנו את אחת הקבוצות הכי גרועות שאני זוכר של ריאל מדריד, עונה זוועתית, שחקנים זוועתיים.
    לא משחקים בשביל הסמל. היו כאלה רק שלושה
    היגואין (שבקושי שיחק), ראול וקסיאס
    מה שוער וחלוץ יכולים לעשות לבד וואלה לא יודע.
    פפה וקנאבארו היו השנה זוועתיים, אז למה להשוות?
    מנסים לנהל דיון ואתה משווה את פיקה ומרקז לבלמים של ריאל. אם בזה אתה מסתפק וואלה אתה מסתפק במועט...
    אני קודם מסתכל על הקבוצה שלי אחר כך על האחרות

אני ראיתי השנה את כל המשחקים של ריאל בליגה וכל משחק התעצבנתי יותר מהשני. היו כמה משחקים מדהימים, אבל זה פעם ב... (בטיס, גיחון)
    היו משחקים שצרחתי משמחה כמו חטאפה 3:2 אבל עדיין פשוט לא היה משחק טוב
    הקבוצה לא נראית כמו קבוצה ואני שמח מההחלטה של פרז להתחיל מ0.

האוואטר של zipped
    שם פרטי
    זיפו
    לייקים
    0
    נקודות
    151
    משפט מחץ

עזוב את ההשוואות עם ריאל.
    אני לא חושב שבארסה מושלמת. ואלדס לא שוער ברמה עולמית (ויכול להיות שפינטו, השוער המחליף יותר טוב ממנו)
    פויול בלם מצויין, אני ממש לא מסכים עם מה שאתה אומר. אולי תוכל להזכיר איזה משחק שספגו בגללו גולים? (אני מדבר ברצינות)
    פיקה בלם ענק, וראו את זה בעיקר מול מנצ'סטר יונייטד. הוא פשוט עצר הכל בלי מלח.
    דני אלבס בהחלט עושה טעויות בהגנה, והוא די קשר, אבל גם את הטעויות האלה פויול יודע לתקן, ואם הוא מתקן ומשאיר חור, אז פיקה מתקן את החור, ואם פיקה משאיר חור, אז טורה/צ'אבי מתקנים את החור.
    וזה כל הקטע, יכול להיות שיש בלמים פי שתיים יותר טוב מפויול ופיקה. אבל העניין בבארסה הוא התיאום בין כולם, אז לא כל שחקן כשלעצמו הוא שחקן מושלם, אף אחד מהשחקנים לא מושלם, אבל ביחד הם עושים קבוצה מצויינת, אולי לא מושלמת, אבל טובה מספיק כדי לדרוס את העולם השנה.

מכבי חיפה
    משתמש כבוד
    האוואטר של Ventura
    שם פרטי
    איתי
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    רק חיפה

עזוב את ההשוואות עם ריאל.
    אני לא חושב שבארסה מושלמת. ואלדס לא שוער ברמה עולמית (ויכול להיות שפינטו, השוער המחליף יותר טוב ממנו)
    פויול בלם מצויין, אני ממש לא מסכים עם מה שאתה אומר. אולי תוכל להזכיר איזה משחק שספגו בגללו גולים? (אני מדבר ברצינות)
    פיקה בלם ענק, וראו את זה בעיקר מול מנצ'סטר יונייטד. הוא פשוט עצר הכל בלי מלח.
    דני אלבס בהחלט עושה טעויות בהגנה, והוא די קשר, אבל גם את הטעויות האלה פויול יודע לתקן, ואם הוא מתקן ומשאיר חור, אז פיקה מתקן את החור, ואם פיקה משאיר חור, אז טורה/צ'אבי מתקנים את החור.
    וזה כל הקטע, יכול להיות שיש בלמים פי שתיים יותר טוב מפויול ופיקה. אבל העניין בבארסה הוא התיאום בין כולם, אז לא כל שחקן כשלעצמו הוא שחקן מושלם, אף אחד מהשחקנים לא מושלם, אבל ביחד הם עושים קבוצה מצויינת, אולי לא מושלמת, אבל טובה מספיק כדי לדרוס את העולם השנה.
    אני לא זוכר משחקים עכשיו גם שואלדז היה אשם ואני בטוח שהיו
    הגולים רצים לי בראש לא זוכר נגד מי.
    ונתת דוגמה לא טובה, בגמר נגד יונייטד פיקה דפק משחק, זה יכול לקרות לכל אחד.
    הייתה עונה טובה לפיקה אבל אני עדיין לא תופס ממנו יותר מדי (אני אישית, יש הרבה שלא מסכימים איתי).
    ויש תיאום יפה בברצלונה אבל גם עם התיאום בסך הכל הוא לא מההגנות הטובות בעולם. יש את 3 האנגליות שעולות על בארסה לדעתי בקטע ההגנתי.

גם סילביניו הוא מגן רע מאוד..
    אני ממש לא אוהב את ואלדז (לא מבחינה אישית, מבחינה מקצועית, הוא לא שחקן טוב לדעתי), שוער בינוני מאוד

ושוב, למה להשוות עם ריאל למה?
    אתה רוצה שאני אגיד את זה?
    היה לנו את אחת הקבוצות הכי גרועות שאני זוכר של ריאל מדריד, עונה זוועתית, שחקנים זוועתיים.
    לא משחקים בשביל הסמל. היו כאלה רק שלושה
    היגואין (שבקושי שיחק), ראול וקסיאס
    מה שוער וחלוץ יכולים לעשות לבד וואלה לא יודע.
    פפה וקנאבארו היו השנה זוועתיים, אז למה להשוות?
    מנסים לנהל דיון ואתה משווה את פיקה ומרקז לבלמים של ריאל. אם בזה אתה מסתפק וואלה אתה מסתפק במועט...
    אני קודם מסתכל על הקבוצה שלי אחר כך על האחרות

אני ראיתי השנה את כל המשחקים של ריאל בליגה וכל משחק התעצבנתי יותר מהשני. היו כמה משחקים מדהימים, אבל זה פעם ב... (בטיס, גיחון)
    היו משחקים שצרחתי משמחה כמו חטאפה 3:2 אבל עדיין פשוט לא היה משחק טוב
    הקבוצה לא נראית כמו קבוצה ואני שמח מההחלטה של פרז להתחיל מ0.

עזוב אחי בוא נדבר דוגרי, ריאל מדריד קונה רק כוכבים בכסף הגדול שלה
    ודוגרי, זו בושה. תמיד רעעעעל התנהלה ככה, לקנות כוכבים של שנה שעברה בסכום אסטרונומי וגם לפעמים ה"כוכבים" בכלל לא משתתפים פעולה על המגרש, כל אחד עם אגו יותר גדול משל השני. השנה אני לא יכול לשפוט את ריאל כי עדיין לא ראיתי את השחקנים על המגרש אבל לפי דעתי כל רצף הכוכבים הזה לא התחבר על המגרש.
    אצל ברצלונה מגדלים את הכוכבים (צ'אבי, אינייסטה, מסי, ולדס, פויול, אסולין ^^ ) ומדי פעם קונים כמה שחקנים לחיזוק (אלבס, הנרי, רונאלדיניו, זלאטן ^^).

ריאל לא מתנהלת כמו קבוצה ספורטיבית, הכל בכסף. אתה יכול לתת לי 4 שמות של שחקנים טובים שהגיעו מהנערים של ריאל ?
    אתה יכול לתת שישה שחקני בית שעכשיו משחקים בריאל ? תענה לי על שתי השאלות בקשה.
    נערך לאחרונה על ידי Tal; 18-07-2009 בשעה 12:43.

מכבי חיפה
    משתמש כבוד
    האוואטר של Ventura
    שם פרטי
    איתי
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    רק חיפה

עזוב אחי בוא נדבר דוגרי, ריאל מדריד קונה רק כוכבים בכסף הגדול שלה
    ודוגרי, זו בושה. תמיד רעעעעל התנהלה ככה, לקנות כוכבים של שנה שעברה בסכום אסטרונומי וגם לפעמים ה"כוכבים" בכלל לא משתתפים פעולה על המגרש, כל אחד עם אגו יותר גדול משל השני. השנה אני לא יכול לשפוט את ריאל כי עדיין לא ראיתי את השחקנים על המגרש אבל לפי דעתי כל רצף הכוכבים הזה לא התחבר על המגרש.
    אצל ברצלונה מגדלים את הכוכבים (צ'אבי, אינייסטה, מסי, ולדס, פויול, אסולין ^^ ) ומדי פעם קונים כמה שחקנים לחיזוק (אלבס, הנרי, רונאלדיניו, זלאטן ^^).

ריאל לא מתנהלת כמו קבוצה ספורטיבית, הכל בכסף. אתה יכול לתת לי 4 שמות של שחקנים טובים שהגיעו מהנערים של ריאל ?
    אתה יכול לתת שישה שחקני בית שעכשיו משחקים בריאל ? תענה לי על שתי השאלות בקשה.
    שוב אתה משווה עם ריאל
    לכל קבוצה יש שיטה אחרת, ריאל מדריד משקיעים את הכסף בהבאת שחקנים, וברצלונה בגידול שחקנים, שתי השיטות בסדר גמור אם הן עובדות. ואתה לא יכול להגיד שלא, לריאל יש הכי הרבה אליפויות אירופה וספרד.
    תראה, אני אחד שדוגל בשיתוף כמה שיותר שחקני בית, אפילו אם הם פחות טובים מהזרים, אבל בסופו של דבר מה שחשוב הוא התואר עצמו...

ובקשר לשתי השאלות 4 שמות שעלו מהנוער של ריאל? בכל הזמנים? בטח שיש, אבל זה לא באמת מה שמשנה אני הבנתי את הפואנטה
    ובקשר לשאלה השנייה, לא, אבל שוב, לכל קבוצה את השיטה שלה.
    שתי השיטות יכולות לעבוד, וריאל החליטה לעבוד בצורה אחרת, תלמד לקבל את זה...

+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 15:03.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,499,403 | הודעות: 8,199,996 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect