קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [דיון] באיזה גיל נראה לכם שתפרשו?
    על ידי Application בפורום משחקי תפקידים כללי
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 26-04-2010, 14:19
  2. [דיון]באיזה גיל התחלתם לשחק GUNZ
    על ידי מיכאל בפורום Gunz Online
    תגובות: 14
    הודעה אחרונה: 15-07-2009, 16:11
  3. [דיון] באיזה גיל תעדיפו לעשות רישיון?
    על ידי SoulMan בפורום נהיגה וכלי רכב
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 27-07-2008, 21:42
  4. [דיון]באיזה גיל התחלתם לשחק?
    על ידי sPoiled בפורום משחקי רשת כללי
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 18-05-2008, 01:30
  5. [דיון] באיזה גיל התחלתם לגלוש בפורומים?
    על ידי unique בפורום דיבורים
    תגובות: 44
    הודעה אחרונה: 30-12-2007, 19:47
נושא נעול
עמוד 6 מתוך 11 << ראשון ... 45678 ... אחרון >>
מציג תוצאות 76 עד 90 מתוך 163

[דיון]באיזה גיל קיימתם יחסי מין - עמוד 6

משתמש כבוד
    שם פרטי
    אסף :O
    לייקים
    18
    נקודות
    5
    משפט מחץ
    אני יודע הכל. כמעט.

נראה לי שאנשים בן 18-19 קצת יודעים יותר ממך אורן.
    עוד 4 שנים, כשאתה תגיע לגיל 18-19.. תדבר אתה.
    לא נראה לי שלהגיד למישהו שכבר התגייס או עומד להתגייס "תראה עוד 4 שנים!!!!" זה הגיוני.

בסדר, אתה עוד ילד.
    שמור את הנושא במועדפים אתה לעוד 4 שנים.

ואני לא בא להתווכח איתך, אז אל תגיב בצורה מזלזלת כמו שאתה טורח להגיב פה לכולם. יש?

2. קישורים ממומנים

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    איתי
    לייקים
    0
    נקודות
    99
    משפט מחץ
    עם שותים לא נוהגים הבירה יכולה להישפך

עדיין לא...

משתמש ותיק האוואטר של EnBlack
    לייקים
    366
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    "Excuse me while I kiss that guy..."

ציטוט נכתב במקור על ידי Asaf צפיה בהודעה
    לא נראה לי שלהגיד למישהו שכבר התגייס או עומד להתגייס "תראה עוד 4 שנים!!!!" זה הגיוני.

בסדר, אתה עוד ילד.

ואני לא בא להתווכח איתך, אז אל תגיב בצורה מזלזלת כמו שאתה טורח להגיב פה לכולם. יש?
    אתה בן 19
    תסכים איתי שלילד בן 12 זה ממש לא מתאים

משתמש כבוד
    שם פרטי
    לייקים
    18
    נקודות
    5
    משפט מחץ
    אני יודע הכל. כמעט.

בן כמה אתה?

12 זה קיצוניות קצת, כיתה ו' ז' זה טיפה מוזר.
    כיתה ח', ט', י', מתחילים כל העניינים.

לייקים
    366
    נקודות
    0
    משפט מחץ

בן כמה אתה?

י' לדעתי זה מינימום
    ח' ט' באמת עדיין לא מוכנים לזה לא משנה מה חושבים
    12 זה מאד מוגזם והיו פה ילדים שכתבו 12-13 וכו'

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    אנה
    לייקים
    0
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    עוד משו?

בסדר, אתה עוד ילד.

הו, עוד אחד נורמלי! רואה חמוד, תקשיב לחבר שלך וסתום ת'פה.
    Cute but psycho

Ori
    אורח

ציטוט נכתב במקור על ידי LunaGirl צפיה בהודעה
    הו, עוד אחד נורמלי! רואה חמוד, תקשיב לחבר שלך וסתום ת'פה.
    אז אני אמשיך להטיף פה לכולכם עד שיכנס לכם לקלבסה

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    אנה
    לייקים
    0
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    עוד משו?

לא היה מופנה אליך, אלה לפצפון שחושב שיודע הכול.
    רוצה להמשיך עם זה? בכיף דבר לעצמך אין לי מה להתווכח איתך אני לא חושבת שעוד שנתיים שלוש בגיל 20 אני פיתאום א'פקח את העיניים' ואגיד לעצמי "פאאאק איזה מפגרת הייתי יש לי חבר שאיתי עוד מהתיכון ואיבדתי איתו את הבתולין שלי!! הוא אוהב אותי אני אותו אבל כוס עמק זאת הייתה הטעות של חיי" לא נירא לי הגיוני :\
    אם לפחות היית מפרט בצורה נורמלית מהי ה'טעות' המדוברת הזאת שלך הייתה סיבה הגיונית להמשיך בדיון.
    Cute but psycho

לייקים
    366
    נקודות
    0
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי LunaGirl צפיה בהודעה
    לא היה מופנה אליך, אלה לפצפון שחושב שיודע הכול.
    רוצה להמשיך עם זה? בכיף דבר לעצמך אין לי מה להתווכח איתך אני לא חושבת שעוד שנתיים שלוש בגיל 20 אני פיתאום א'פקח את העיניים' ואגיד לעצמי "פאאאק איזה מפגרת הייתי יש לי חבר שאיתי עוד מהתיכון ואיבדתי איתו את הבתולין שלי!! הוא אוהב אותי אני אותו אבל כוס עמק זאת הייתה הטעות של חיי" לא נירא לי הגיוני :\
    אם לפחות היית מפרט בצורה נורמלית מהי ה'טעות' המדוברת הזאת שלך הייתה סיבה הגיונית להמשיך בדיון.

את לא בוגרת מספיק בשביל להבין את הטעות שיש כאן

זה בדיוק מסביר את כל מה שאת אומרת

Ori
    אורח

הנה מפורט מאוד ניראה לי בכל מקרה את מוזמנת להחכים
    ציטוט נכתב במקור על ידי Ori צפיה בהודעה
    וואו טוב תקשיבו לי פעם אחת ונסגור עיניין!
    אתם חבורה של ילדים שכניראה הגישה של כפפות משי לא תעבוד עליכם..
    אוקי נתחיל בזה, אם זאת דרך המחשבה שלכם אני מאוד מקווה שלא יהיו לכם ילדים שתעבירו להם את המורשת המטומטמת הזאת!
    דבר שני נמאס לי כבר מהילדותיות הזאת עם מי אתם לכל הרוחות עושים תחרות?!
    אף אחד לא רודף אחריכם לכל הרוחות מה יש לכם?
    משהו באמת לא בסדר שם אצלכם בקלבסה אם אתם חוזרים ומבעים דעה מהזין במקום מהשכל!
    תצאו כבר מהחרמנות הזאת ותבינו על הזין שלי מה תעשו אבל באמת עצוב לי לדעת איפה הדור שלכם נמצא..
    אם באמת זה הזרם המרכזי אנחנו בדרך למטה ואין אף אחד שכניראה יעצור את זה..

עכשיו בנוגע למי שאמר שסיגריות ואלכוהול לא קשורים לפה
    אז הנה ההסבר הקצר איך הם בהחלט קשורים..
    כל המקור של הדעה המטומטמת שלכם לא נגמר רק בדעה בנוגע לסקס, זה ממשיך הלאה להחלטות שלכם בכל דבר הדורש אחריות בחיים וכל איזה טמבל שמרשה לעצמו לזיין בלי לקחת אחריות.. סביר להניח שמסיר מעצמו אחריות בכל הקשור לשאר הדברים היותר חשובים בחיים..
    בסוף אנשים כמוכם מגעים למסגרת צבאית ולא יודעים איך לאכול אותה בגלל שעד היום ידעתם איך לשבור את הגבולות..
    ואז מה אתם עושים דופקים נפקדויות מסרבים פקודות ומה לא ולמה בגלל שאתם אלו שיודעים הרי אתם גברים זיינתם בגיל צעיר ממש סופרמן!

קיצור הסיטואציה שתיארתי פה היא המקרה הכי גרוע אבל סביר להניח ש 90% מכם יגיע למצב הזה לצערי..
    אז תקחו את עצמכם בידיים כל עוד אתם יכולים ותפנימו אתם טועים!

ועכשיו שיעיז לבוא הטמבל שיתחיל שוב להסביר לי איזה כייף זה והוא לא מבין את הטעות כי נישבר לי הזין לקרוא תגובות של ילדים שבמקסימום נמצאים בגיל 10 ברמה המנטלית

ואם זה לא מספיק הנה עוד קטע קריאה קצר
    ציטוט נכתב במקור על ידי lemongrass צפיה בהודעה
    אני רואה שהדיון ממשיך להתפתח ואני גם מבין שעד שאנשים לא יתבגרו הם לא יוכלו לקלוט את מה שאני אומר.
    בגיל 18 חשבתי שאני מבין הכל ושאני בוגר מאוד לגילי היום עשר שנים אחרי אני לא מצליח להבין איך היו לי דעות כאלו ילדותיות ומפגרות בגיל הזה! לא מבין איך הייתי מסוגל לעשות דברים שאין מצב שהיום אני אעשה אותם גם במצב של שיכרות! בקיצור, עם הזמן אם אתם תקראו את מה שכתבתם היום אתם תרצו לתת לעצמכם מכות על הראש איך לעזאזל חשבנו ככה...
    טוב, בכל מקרה כמו שאמרתי וכמו שאורי כבר הבין וכתב ועוד כמה כאן שאני מתאר לעצמי שהם בגיל 18+ זה לא לעניין לקיים יחסים בגיל מוקדם, זה חוסר בשלות וחוסר הבנה באחריות שצריך לקחת! ולא אני לא אומר שיש גיל שבו מותר, כי הכל לפי ההתפתחות המנטלית של האדם ובטח ובטח שנקודת ההתפתחות הזאת לא נמצאת מתחת לגיל 18! וזה לא שכל אלה שמעל הגיל הזה מותר להם לעשות את זה, כי אני מכיר כאלה שלא התבגרו עד שלא הביאו ילד לעולם או חטפו איזה מחלה שדפקה אותם או הסתבכו עם בעילת קטינה ואז הכל הסתדר להם בראש והפסיקו לדחוף את הצינור שלהם לכל חור שמצאו. כי כן לעשות את זה בלי שאתה מבין את ההשלכות או שאין בך את הבגרות הנפשית זה מתכון לאסון.
    בקיצור אני אמרתי את שלי כל אחד יעשה מה שהוא רוצה ירצה יקח לא ירצה יברח.
    יום טוב
    דרך אגב אם תעקבי היטב את תראי שכל מי שנותן לכם עצות אשכרה טובות עבר את גיל ההתבגרות וזאת רק סיבה להקשיב לנו סוף סוף
    נערך לאחרונה על ידי Ori; 21-07-2009 בשעה 03:23.

משתמש מתחיל האוואטר של Fyrex
    שם פרטי
    נתי
    לייקים
    1
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    Talk Is Cheap

ציטוט נכתב במקור על ידי Ori צפיה בהודעה
    וואו טוב תקשיבו לי פעם אחת ונסגור עיניין!
    אתם חבורה של ילדים שכניראה הגישה של כפפות משי לא תעבוד עליכם..
    אוקי נתחיל בזה, אם זאת דרך המחשבה שלכם אני מאוד מקווה שלא יהיו לכם ילדים שתעבירו להם את המורשת המטומטמת הזאת!
    דבר שני נמאס לי כבר מהילדותיות הזאת עם מי אתם לכל הרוחות עושים תחרות?!
    אף אחד לא רודף אחריכם לכל הרוחות מה יש לכם?
    משהו באמת לא בסדר שם אצלכם בקלבסה אם אתם חוזרים ומבעים דעה מהזין במקום מהשכל!
    תצאו כבר מהחרמנות הזאת ותבינו על הזין שלי מה תעשו אבל באמת עצוב לי לדעת איפה הדור שלכם נמצא..
    אם באמת זה הזרם המרכזי אנחנו בדרך למטה ואין אף אחד שכניראה יעצור את זה..

עכשיו בנוגע למי שאמר שסיגריות ואלכוהול לא קשורים לפה
    אז הנה ההסבר הקצר איך הם בהחלט קשורים..
    כל המקור של הדעה המטומטמת שלכם לא נגמר רק בדעה בנוגע לסקס, זה ממשיך הלאה להחלטות שלכם בכל דבר הדורש אחריות בחיים וכל איזה טמבל שמרשה לעצמו לזיין בלי לקחת אחריות.. סביר להניח שמסיר מעצמו אחריות בכל הקשור לשאר הדברים היותר חשובים בחיים..
    בסוף אנשים כמוכם מגעים למסגרת צבאית ולא יודעים איך לאכול אותה בגלל שעד היום ידעתם איך לשבור את הגבולות..
    ואז מה אתם עושים דופקים נפקדויות מסרבים פקודות ומה לא ולמה בגלל שאתם אלו שיודעים הרי אתם גברים זיינתם בגיל צעיר ממש סופרמן!

קיצור הסיטואציה שתיארתי פה היא המקרה הכי גרוע אבל סביר להניח ש 90% מכם יגיע למצב הזה לצערי..
    אז תקחו את עצמכם בידיים כל עוד אתם יכולים ותפנימו אתם טועים!

ועכשיו שיעיז לבוא הטמבל שיתחיל שוב להסביר לי איזה כייף זה והוא לא מבין את הטעות כי נישבר לי הזין לקרוא תגובות של ילדים שבמקסימום נמצאים בגיל 10 ברמה המנטלית
    בן דוד שלי זיין בגיל 13 בפעם הראשונה והוא מפקד בצנחנים
    אז מה הקשר בכלל
    ואני מכיר אחלה בחורות שעשו את זה בגיל 12 13 14
    ואחת כזאת שמשרתת בצבא ואין לה שום בעיות
    אתה לא מבין מה זה סקס בכלל יש לך בעיה בשכל שאתה חושב
    שמישהו שעשה את זה בגיל צעיר הוא חסר אחריות

רק שתבין צעירים לא יכולים לחלות באיידס, ושלא נדבר על מחלות מין
    הסיכויים הם אפסיים מתחת לאחוזון
    הילדים שאתה מדבר עליהם ש90% מהם יגיעו למצב המטומטם הזה שתיארת שנובעים בדרך כלל מאי הסכמה\אונס ומפיגור שכלי או נכות ורק במקרה הזה
    כי אולי עשרה אחוזים מהנקבות ייכנסו להיריון לא רצוי (שזה אם אני לא טועה גם האחוז או לפחות האחוז שב"עולם המבוגרים") או גם בנים יידבקו (כן ילדים:מחלות מין, ברור זה הרי טבעי בעולם שלך) במחלות או בעיות רפואיות מסויימות.
    הורים נורמלים שמודעים לאבולוציה של הילדים בחברה ויודעים כי בזכות המחשב והאינטרנט והטלוויזיה הילדים יודעים יותר וראו יותר ממה שהם עצמם ראו בילדותם, רף הרגיל של הבגרות המינית והאקט צנח.
    אלכוהול ועישון שזה באמת בעיה ואין לקשר ביניהם כי סקס זה דבר בריא לא אשמתנו שכמה אנשים בפורום הם בתולים ופרנואידים וגם אלו שדחפו זין לכוס זה לא אומר שהם לא בתולים כי אצל גברים אם לא שמתם לגברים אין קרום בתולים הכוונה היא גם מנטלית וגם אצל נשים לא רק פיזית שהלך קרום הבתולין קיבינימאט אלא העובדה שהן מבינות מה זה מין -מבינות !!!

enblack
    "אם היית בודקת באשכולות אחרים היית רואה כמה אני יכול ללמד אותך
    על הדברים האלה
    אז סתמי תפה... אני לא מתכוון פה לאכול חרא של ילדות נימפומניות בנות 12
    שמחפשות את מי להעליב או למצוץ לו כל היום

קיצר... סתמי תפה... אם היית רואה קצת תעניינים פה היית מבינה
    כמה שאני יכול לשלוט עלייך עם ההבנה שלי

ופיירקס
    יש חומר סיכוך שמחליש את העצבים בזין
    אתה יכול לשים אותו ולזיין אותה עד עוד שבועיים
    וגם זה מחליק לך תצינור

ואהה.. דורקס לובריקנט זה חומר סיכה של דורקס יא סתומה
    זה לא קונדום
    אז סתמי תפה זה בדיוק מראה כמה שאני מבין בזה יותר ממך"
    אנבלאק אתה מטומטם אנה לא בת 12 כי זה היה נורא מגניב לעלות ליב' בגיל ז' את העצבים שלך לעצמך ודחוף אותם לתחת זה רק משעשע אותה שאתה משפשף כל היום.

בן כמה אתה?

הנה אתה רואה זה טיפה מוזר כי כנראה אתה אולי התחלת אחרי ח' אני התחלתי לשתות בגיל 12 ולא זאת לא טעות וזה עזר לי לזרום לכל מיני מקומות שרק אולי אם הייתי מנסה הייתי מגיע אליהם.
    בגיל 18 חשבתי שאני מבין הכל ושאני בוגר מאוד לגילי היום עשר שנים אחרי אני לא מצליח להבין איך היו לי דעות כאלו ילדותיות ומפגרות בגיל הזה! לא מבין איך הייתי מסוגל לעשות דברים שאין מצב שהיום אני אעשה אותם גם במצב של שיכרות! בקיצור, עם הזמן אם אתם תקראו את מה שכתבתם היום אתם תרצו לתת לעצמכם מכות על הראש איך לעזאזל חשבנו ככה...
    טוב, בכל מקרה כמו שאמרתי וכמו שאורי כבר הבין וכתב ועוד כמה כאן שאני מתאר לעצמי שהם בגיל 18+ זה לא לעניין לקיים יחסים בגיל מוקדם, זה חוסר בשלות וחוסר הבנה באחריות שצריך לקחת! ולא אני לא אומר שיש גיל שבו מותר, כי הכל לפי ההתפתחות המנטלית של האדם ובטח ובטח שנקודת ההתפתחות הזאת לא נמצאת מתחת לגיל 18! וזה לא שכל אלה שמעל הגיל הזה מותר להם לעשות את זה, כי אני מכיר כאלה שלא התבגרו עד שלא הביאו ילד לעולם או חטפו איזה מחלה שדפקה אותם או הסתבכו עם בעילת קטינה ואז הכל הסתדר להם בראש והפסיקו לדחוף את הצינור שלהם לכל חור שמצאו. כי כן לעשות את זה בלי שאתה מבין את ההשלכות או שאין בך את הבגרות הנפשית זה מתכון לאסון.
    יום טוב"
    פורסם במקור על ידי lemongrass
    אני רואה שהדיון ממשיך להתפתח ואני גם מבין שעד שאנשים לא יתבגרו הם לא יוכלו לקלוט את מה שאני אומר.
    יום טוב
    דרך אגב אם תעקבי היטב את תראי שכל מי שנותן לכם עצות אשכרה טובות עבר את גיל ההתבגרות וזאת רק סיבה להקשיב לנו סוף סוף
    "בגיל 18 חשבתי שאני מבין הכל ושאני בוגר מאוד לגילי היום עשר שנים אחרי אני לא מצליח להבין איך היו לי דעות כאלו ילדותיות ומפגרות בגיל הזה! לא מבין איך הייתי מסוגל לעשות דברים שאין מצב שהיום אני אעשה אותם"
    זה הכל על הבחור שכתב
    אני הייתי אני עשיתי
    מישהו אחר לא עשה כאלו דברים, מישהו אחר עשה אותם נכון
    אין שום בעיה עם זה

ציטוט נכתב במקור על ידי EnBlacK צפיה בהודעה
    י' לדעתי זה מינימום
    ח' ט' באמת עדיין לא מוכנים לזה לא משנה מה חושבים
    12 זה מאד מוגזם והיו פה ילדים שכתבו 12-13 וכו'
    לדעתך*********
    אצלי לפחות חצי שכבה עברו את הסיפור הזה בכיתה ח'-ט' וכמה גם ז'
    אז זה רק לדעתךךךךךךךךךךך תקלטו כולכם כבר י' זה מינימום חח היית אומר את זה לי בכיתה י' הייתי עושה פיפי מרוב צחוק

נ.ב.
    בדקתי ומצאתי שהבעיות כמו היריון ומחלות מין ובכלל בעיות בקשר עם פרטנרים מיניים ובזוגיות בכלל נובעת יותר אצל הילדים ה"גדולים" יותר מאשר אצל הילדים מתחת לגיל 15-16 כן תתפלאו הקטנים יותר לא בתולים במקרים של הבעיות
    תקראו תשאלו תסתכלו במקומות כמו דלת פתוחה ותבררו אצל מומחים
    יומטוב
    נערך לאחרונה על ידי Fyrex; 21-07-2009 בשעה 15:53.

משתמש כבוד
    שם פרטי
    לייקים
    18
    נקודות
    5
    משפט מחץ
    אני יודע הכל. כמעט.

חח איזה חמודים אתם.
    מתווכחים כאילו שאחד ישנה את דעתו של השני.

תכריזו על חדל וזהו.
    נתי טוב שלא בזבזת 15 דקות על התגובה.

Ori
    אורח

Fyrex
    טוב חמוד שיהיה לך בהצלחה בחיים מה אני אגיד לך אתה כניראה ממש אבל ממש אטום..
    דרך אגב אתה רוצה שאני אספר לך מה הקטע המצחיק בגכל הסיפור הזה?
    שגם פה אתה מתנהג כמו ילד וזה בהרחלט מוכיח מעל לכל ספק את הטענה שלי אז לא משנה מה תגיד ובאיזה צורה תגיד את זה אתה עדיין ילד שלא מבין עשירית דבר ממה שהוא אומר אז תעשה לעצמך טובה ותקשיב למה שאנשים חכמים ומבוגרים ממך מנסים להסביר לך.
    נערך לאחרונה על ידי Ori; 21-07-2009 בשעה 16:58.

משתמש מתחיל האוואטר של Fyrex
    שם פרטי
    נתי
    לייקים
    1
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    Talk Is Cheap

אני רק מנסה להבהיר לאנשים שלא משנה באיזה גיל הם עושים סקס זה טוב, לא כמו שחלק מהאנשים פה מנסים לעשות כי ככה הם חושבים שזה נכון כי הם "מבינים איך דברים הולכים" או כי הם כי הם אחרי צבא או בני 19 או קיימו יחסי מין בפעם הראשונה אחרי גיל 18, למעשה אין פה בנאדם שקיים יחסי מין בסביבות גיל 12-15 שיגיד שזו הייתה טעות.
    ותאמינו לי שהמון ילדים בסביבות הגיל 13-14 קוראים פה מה שאתם אומרים וחושבים שאתם מפגרים וזה רק יוצר אווירה שלילית בשבילם אז אני גורם להם ולכל מי שחושב שלקיים יחסים זה רע שזה בעצם טוב וזה רק תורם אם עושים את זה בשכל.
    נערך לאחרונה על ידי Fyrex; 21-07-2009 בשעה 18:24. סיבה: כתיב

Ori
    אורח

ציטוט נכתב במקור על ידי Fyrex צפיה בהודעה
    אני רק מנסה להבהיר לאנשים שלא משנה באיזה גיל הם סקס זה טוב, לא כמו שחלק מהאנשים פה מנסים לעשות כי ככה הם חושבים שזה נכון כי הם "מבינים איך דברים הולכים" או כי הן כי הם אחרי צבא או בני 19 או קיימו יחסי מין בפעם הראשונה אחרי גיל 18, למעשה אין פה בנאדם שקיים יחסי מין בסביבות גיל 12-15 שיגיד שזו הייתה טעות.
    ותאמינו לי שהמון ילדים בסביבות הגיל 13-14 קוראים פה מה שאתם אומרים וחושבים שאתם מפגרים וזה רק יוצר אווירה שלילית בשבילם אז אני גורם להם ולכל מי שחושב שלקיים יחסים זה רע שזה בעצם טוב וזה רק תורם אם עושים את זה בשכל.
    כרגע ירית לעצמך ברגל תודה רבה

נושא נעול

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 17:33.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,499,430 | הודעות: 8,200,023 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect