נכתב במקור על ידי
Ori
וואו טוב תקשיבו לי פעם אחת ונסגור עיניין!
אתם חבורה של ילדים שכניראה הגישה של כפפות משי לא תעבוד עליכם..
אוקי נתחיל בזה, אם זאת דרך המחשבה שלכם אני מאוד מקווה שלא יהיו לכם ילדים שתעבירו להם את המורשת המטומטמת הזאת!
דבר שני נמאס לי כבר מהילדותיות הזאת עם מי אתם לכל הרוחות עושים תחרות?!
אף אחד לא רודף אחריכם לכל הרוחות מה יש לכם?
משהו באמת לא בסדר שם אצלכם בקלבסה אם אתם חוזרים ומבעים דעה מהזין במקום מהשכל!
תצאו כבר מהחרמנות הזאת ותבינו על הזין שלי מה תעשו אבל באמת עצוב לי לדעת איפה הדור שלכם נמצא..
אם באמת זה הזרם המרכזי אנחנו בדרך למטה ואין אף אחד שכניראה יעצור את זה..
עכשיו בנוגע למי שאמר שסיגריות ואלכוהול לא קשורים לפה
אז הנה ההסבר הקצר איך הם בהחלט קשורים..
כל המקור של הדעה המטומטמת שלכם לא נגמר רק בדעה בנוגע לסקס, זה ממשיך הלאה להחלטות שלכם בכל דבר הדורש אחריות בחיים וכל איזה טמבל שמרשה לעצמו לזיין בלי לקחת אחריות.. סביר להניח שמסיר מעצמו אחריות בכל הקשור לשאר הדברים היותר חשובים בחיים..
בסוף אנשים כמוכם מגעים למסגרת צבאית ולא יודעים איך לאכול אותה בגלל שעד היום ידעתם איך לשבור את הגבולות..
ואז מה אתם עושים דופקים נפקדויות מסרבים פקודות ומה לא ולמה בגלל שאתם אלו שיודעים הרי אתם גברים זיינתם בגיל צעיר ממש סופרמן!
קיצור הסיטואציה שתיארתי פה היא המקרה הכי גרוע אבל סביר להניח ש 90% מכם יגיע למצב הזה לצערי..
אז תקחו את עצמכם בידיים כל עוד אתם יכולים ותפנימו אתם טועים!
ועכשיו שיעיז לבוא הטמבל שיתחיל שוב להסביר לי איזה כייף זה והוא לא מבין את הטעות כי נישבר לי הזין לקרוא תגובות של ילדים שבמקסימום נמצאים בגיל 10 ברמה המנטלית
בן דוד שלי זיין בגיל 13 בפעם הראשונה והוא מפקד בצנחנים
אז מה הקשר בכלל
ואני מכיר אחלה בחורות שעשו את זה בגיל 12 13 14
ואחת כזאת שמשרתת בצבא ואין לה שום בעיות
אתה לא מבין מה זה סקס בכלל יש לך בעיה בשכל שאתה חושב
שמישהו שעשה את זה בגיל צעיר הוא חסר אחריות 
רק שתבין צעירים לא יכולים לחלות באיידס, ושלא נדבר על מחלות מין
הסיכויים הם אפסיים מתחת לאחוזון
הילדים שאתה מדבר עליהם ש90% מהם יגיעו למצב המטומטם הזה שתיארת שנובעים בדרך כלל מאי הסכמה\אונס ומפיגור שכלי או נכות ורק במקרה הזה
כי אולי עשרה אחוזים מהנקבות ייכנסו להיריון לא רצוי (שזה אם אני לא טועה גם האחוז או לפחות האחוז שב"עולם המבוגרים") או גם בנים יידבקו (כן ילדים:מחלות מין, ברור זה הרי טבעי בעולם שלך) במחלות או בעיות רפואיות מסויימות.
הורים נורמלים שמודעים לאבולוציה של הילדים בחברה ויודעים כי בזכות המחשב והאינטרנט והטלוויזיה הילדים יודעים יותר וראו יותר ממה שהם עצמם ראו בילדותם, רף הרגיל של הבגרות המינית והאקט צנח.
אלכוהול ועישון שזה באמת בעיה ואין לקשר ביניהם כי סקס זה דבר בריא לא אשמתנו שכמה אנשים בפורום הם בתולים ופרנואידים וגם אלו שדחפו זין לכוס זה לא אומר שהם לא בתולים כי אצל גברים אם לא שמתם לגברים אין קרום בתולים הכוונה היא גם מנטלית וגם אצל נשים לא רק פיזית שהלך קרום הבתולין קיבינימאט אלא העובדה שהן מבינות מה זה מין -מבינות !!!
enblack
"אם היית בודקת באשכולות אחרים היית רואה כמה אני יכול ללמד אותך
על הדברים האלה
אז סתמי תפה... אני לא מתכוון פה לאכול חרא של ילדות נימפומניות בנות 12
שמחפשות את מי להעליב או למצוץ לו כל היום
קיצר... סתמי תפה... אם היית רואה קצת תעניינים פה היית מבינה
כמה שאני יכול לשלוט עלייך עם ההבנה שלי
ופיירקס
יש חומר סיכוך שמחליש את העצבים בזין
אתה יכול לשים אותו ולזיין אותה עד עוד שבועיים
וגם זה מחליק לך תצינור
ואהה.. דורקס לובריקנט זה חומר סיכה של דורקס יא סתומה
זה לא קונדום
אז סתמי תפה זה בדיוק מראה כמה שאני מבין בזה יותר ממך"
אנבלאק אתה מטומטם אנה לא בת 12 כי זה היה נורא מגניב לעלות ליב' בגיל ז' את העצבים שלך לעצמך ודחוף אותם לתחת זה רק משעשע אותה שאתה משפשף כל היום.

נכתב במקור על ידי
Asaf
בן כמה אתה?
12 זה קיצוניות קצת, כיתה ו' ז' זה טיפה מוזר.
כיתה ח', ט', י', מתחילים כל העניינים.
הנה אתה רואה זה טיפה מוזר כי כנראה אתה אולי התחלת אחרי ח' אני התחלתי לשתות בגיל 12 ולא זאת לא טעות וזה עזר לי לזרום לכל מיני מקומות שרק אולי אם הייתי מנסה הייתי מגיע אליהם.
בגיל 18 חשבתי שאני מבין הכל ושאני בוגר מאוד לגילי היום עשר שנים אחרי אני לא מצליח להבין איך היו לי דעות כאלו ילדותיות ומפגרות בגיל הזה! לא מבין איך הייתי מסוגל לעשות דברים שאין מצב שהיום אני אעשה אותם גם במצב של שיכרות! בקיצור, עם הזמן אם אתם תקראו את מה שכתבתם היום אתם תרצו לתת לעצמכם מכות על הראש איך לעזאזל חשבנו ככה...
טוב, בכל מקרה כמו שאמרתי וכמו שאורי כבר הבין וכתב ועוד כמה כאן שאני מתאר לעצמי שהם בגיל 18+ זה לא לעניין לקיים יחסים בגיל מוקדם, זה חוסר בשלות וחוסר הבנה באחריות שצריך לקחת! ולא אני לא אומר שיש גיל שבו מותר, כי הכל לפי ההתפתחות המנטלית של האדם ובטח ובטח שנקודת ההתפתחות הזאת לא נמצאת מתחת לגיל 18! וזה לא שכל אלה שמעל הגיל הזה מותר להם לעשות את זה, כי אני מכיר כאלה שלא התבגרו עד שלא הביאו ילד לעולם או חטפו איזה מחלה שדפקה אותם או הסתבכו עם בעילת קטינה ואז הכל הסתדר להם בראש והפסיקו לדחוף את הצינור שלהם לכל חור שמצאו. כי כן לעשות את זה בלי שאתה מבין את ההשלכות או שאין בך את הבגרות הנפשית זה מתכון לאסון.
בקיצור אני אמרתי את שלי כל אחד יעשה מה שהוא רוצה ירצה יקח לא ירצה יברח.
יום טוב"
פורסם במקור על ידי lemongrass
אני רואה שהדיון ממשיך להתפתח ואני גם מבין שעד שאנשים לא יתבגרו הם לא יוכלו לקלוט את מה שאני אומר.
בגיל 18 חשבתי שאני מבין הכל ושאני בוגר מאוד לגילי היום עשר שנים אחרי אני לא מצליח להבין איך היו לי דעות כאלו ילדותיות ומפגרות בגיל הזה! לא מבין איך הייתי מסוגל לעשות דברים שאין מצב שהיום אני אעשה אותם גם במצב של שיכרות! בקיצור, עם הזמן אם אתם תקראו את מה שכתבתם היום אתם תרצו לתת לעצמכם מכות על הראש איך לעזאזל חשבנו ככה...
טוב, בכל מקרה כמו שאמרתי וכמו שאורי כבר הבין וכתב ועוד כמה כאן שאני מתאר לעצמי שהם בגיל 18+ זה לא לעניין לקיים יחסים בגיל מוקדם, זה חוסר בשלות וחוסר הבנה באחריות שצריך לקחת! ולא אני לא אומר שיש גיל שבו מותר, כי הכל לפי ההתפתחות המנטלית של האדם ובטח ובטח שנקודת ההתפתחות הזאת לא נמצאת מתחת לגיל 18! וזה לא שכל אלה שמעל הגיל הזה מותר להם לעשות את זה, כי אני מכיר כאלה שלא התבגרו עד שלא הביאו ילד לעולם או חטפו איזה מחלה שדפקה אותם או הסתבכו עם בעילת קטינה ואז הכל הסתדר להם בראש והפסיקו לדחוף את הצינור שלהם לכל חור שמצאו. כי כן לעשות את זה בלי שאתה מבין את ההשלכות או שאין בך את הבגרות הנפשית זה מתכון לאסון.
בקיצור אני אמרתי את שלי כל אחד יעשה מה שהוא רוצה ירצה יקח לא ירצה יברח.
יום טוב
דרך אגב אם תעקבי היטב את תראי שכל מי שנותן לכם עצות אשכרה טובות עבר את גיל ההתבגרות וזאת רק סיבה להקשיב לנו סוף סוף
"בגיל 18 חשבתי שאני מבין הכל ושאני בוגר מאוד לגילי היום עשר שנים אחרי אני לא מצליח להבין איך היו לי דעות כאלו ילדותיות ומפגרות בגיל הזה! לא מבין איך הייתי מסוגל לעשות דברים שאין מצב שהיום אני אעשה אותם"
זה הכל על הבחור שכתב
אני הייתי אני עשיתי
מישהו אחר לא עשה כאלו דברים, מישהו אחר עשה אותם נכון
אין שום בעיה עם זה 

נכתב במקור על ידי
EnBlacK
י' לדעתי זה מינימום
ח' ט' באמת עדיין לא מוכנים לזה לא משנה מה חושבים
12 זה מאד מוגזם והיו פה ילדים שכתבו 12-13 וכו'
לדעתך*********
אצלי לפחות חצי שכבה עברו את הסיפור הזה בכיתה ח'-ט' וכמה גם ז'
אז זה רק לדעתךךךךךךךךךךך תקלטו כולכם כבר י' זה מינימום חח היית אומר את זה לי בכיתה י' הייתי עושה פיפי מרוב צחוק
נ.ב.
בדקתי ומצאתי שהבעיות כמו היריון ומחלות מין ובכלל בעיות בקשר עם פרטנרים מיניים ובזוגיות בכלל נובעת יותר אצל הילדים ה"גדולים" יותר מאשר אצל הילדים מתחת לגיל 15-16 כן תתפלאו הקטנים יותר לא בתולים במקרים של הבעיות
תקראו תשאלו תסתכלו במקומות כמו דלת פתוחה ותבררו אצל מומחים
יומטוב