אני בן 15
ובחטיבה לא הייתי מהאלה שכול היום עם בנות , ויציאות כול יום וכאלה..
הייתי שקט כזה עם החברים שלי לרוב , קצת מדבר עם הבנות בבית ספר אולי גם קצת עסוק בלימודים יותר מידי
אבל בסדר אני אנסה להשתנות שנה הבאה..
הקיצר במשך שנת הלימודים האחרונה היה פה ושם דיבור עם איזשהי אחת , קצת מתבודדת ושקטה.. אבל ממש קצת
ואז לקראת סוף שנה היה טיפה יותר..
עכשיו איכשהו יצא שקבענו להיפגש - ממש במקרה.. היא אמרה כבר מלא זמן לא ראיתי אותך וזה ..- אז למחורת בשיחה קבענו להיפגש מתישהו {אשכרה דיברנו איזה 20 דקות כדי להשלים קצת פערים , ולברר מה כול אחד עושה בחופש }
אז הקיצר זה נדחה לעוד שבוע כי היא טסה - ואני מהזה מבואס
כי בלב שלי אני חושב שהיא האחת
היום היא טסה, אז רשמתי לה בסמס - תהני
ואז היא - "אני ממש מצטערת שלא נפגשנו , אני מבטיחה שניפגש כשאני אחזור"
ואז זה היה משהו כמו "אני אחכה לך, וזה ממש הרבה זמן עד שניתראה "
והשיחה היתה מלווה בקצת סמילים קצת "חח"
- את האמת נירלאי יצאתי קצת נואש בשיחה הזאת כי רמזתי שאני מאוד יתגעגע ושהיא תחסר לי
ואני לא יודע עם יש בינינו משהו חזק עד כדי כך שאני יוכל להגיד דברים כאלה
תבינו מעולם לא התאהבתי ככה, תמיד דיברתי עם בנות ותמיד דחיתי את המחשבה שלזרום איתם לכיוון חברה, תמיד המצאתי תירוציים , ועכשיו הבנתי שזה היה בגלל שהלב שלי היה תפוס על אחת אחרת.
אני באמת מסוג האנשים ש"נואשים לאהבה" -כלומר ממש בא לי חברה, בא לי שתיהיה לי מישהי ואני אתן לה הכול
וגם שתיהיה לי אישה בעתיד , אני אתן לה הכול , ככה אני .
אני גם מסוג האנשים שנפתחים בקלות ,ואני יודע שזה לא טוב - וכבר הרגשתי את זה על בשרי, אז אני מנסה להימנע ...
ולענייןן , אני יודע שכשאני אפגוש אותה , אני ממש אפתח ואליה ואולי גם אחמיא לה יותר מידי , אולי אפילו יגיד לה,שאני רוצה אותה כחברה או אני אוהב אותך=== אני ממש לא יודעעע כי זה סוג של דייט ראשון בשבילי (אגב זה בפארק)
ככה אני , מזל טלה , רוצה הכול עכשיו ומהר ..
בבקשה תעזרו לי,
-תודה למי שקראא
![]()
![]()
![]()

ציטוט ההודעה
אנחנו גורמים לך לרדוף אחרינו בייבי

הילה אני אוהב אותך