|
|
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
אמרתי כבר שהלוח אם שלך מזייף בקריאה של הטמפרטורות לדעתי ולכן אין צורך לבדוק טמפרטורות אלא לבדוק אם הוא קורס או לא אם לא נפתרה הבעיה אם כן יש בעיה אחרת שלא קשורה כנראה למעבד.
Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200
כנסו לאתגרים החדשים שלנו זאת הדרך הפשוטה ביותר להשיג נקודות!
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!
אתה יכול לעשות את זה בכל מיקרה לא רע שירד הטמפרטורה בעוד קצת
רק יש לזה חסרון (לא ממש חיסרון) שהמאוורר יהיה קצת יותר רועש אבל כמעט לא יסימו לב
![]()
מעבד: I5 760 | לוח אם: H55M-D2H | קירור: BOX |זיכרונות:G-SKILL 4G DDR3 1333MHZ
כרטיס מסך: GTX460| ספק כח: VX450 | אחסון: 250G + 80G | מסך: SAMSUNG T260HD |מערכת קול:Microlab solo 7C
המחשב עדיין קרס
הלכתי ל2-3 שעות אני חוזר אני רואה אותו כבוי.
מה עושים?
עשיתה את מה שאמרתי לך???
אבל ניראה לי כבר שזה לא בעיה של חום במעבד אלה משו אחר
אני עוד מעט יערוך וניראה מה לעשות
![]()
כרטיס מסך: GTX460| ספק כח: VX450 | אחסון: 250G + 80G | מסך: SAMSUNG T260HD |מערכת קול:Microlab solo 7C
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
כן ספק כוח לא תקין, אם יש לך אפשרות לכתוב לי את מפרט המחשב שלך אני אשמח אם לא יש תוכנת EVEREST בנעוץ תפתח שם את ה SUMMERY תצלם ותעלה לכאן שאוכל לראות את המפרט.
וכמובן תגיד לי איזה דגם ספק יש לך כתוב על המדבקה את שם היצרנית וכמה וואט הוא וגם את זה תעלה לכאן.
ואז נראה לאן אנחנו ממשיכים.
Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!
אני כבר מעלה תתמונות..
ועל הדרך בדקתי טמפרטורה והיא 90
אני אערוך עם התמונות
עריכה:
http://www.siz.co.il/my.php?i=qnmz1xgdm2yn.bmp
http://www.siz.co.il/my.php?i=tczfjto1zq3d.bmp
http://www.siz.co.il/my.php?i=mmtk5dygo3no.bmp
http://www.siz.co.il/my.php?i=nnivxewzdlzl.bmp
נערך לאחרונה על ידי Yossi Menashe; 04-08-2009 בשעה 00:33.
לא הבאתה תתמונה של הספק...
וסתם שאלה איזה משחקים אח שלך משחק?
![]()
מ א ו ש ר
תבדוק בביוס את הטמפ' בשביל להיות בטוח בקשר לזה(איך להכנס לביוס: כשהמחשב עולה תלחץ DEL[או F2 אם זה לא עובד] ויעלה לך הביוס, אתה תראה מסך כחול עם כמה קטגוריות. תחפש Pc Health ואז תראה מה הטמפרטורות,Cpu Temp זו טמפ' המעבד).
מ א ו ש ר
אוקיי עכשיו אני מבין יש לך מחשב מותג.
טוב תראה לגבי קריאת הטמפרטורה הם בד"כ לא מזייפים אז אם המד אומר שאתה יושב על 90 סימן שאתה באמת יושב על 90 וצריך לטפל בזה.
אם אתה יכול לבדוק במארז פתוח את המעבד במאמץ ולהעלות תמונה אחרי רבע שעה של עבודה (כמובן שהתמונה תצולם תוך כדי מאמץ ולא לכבות את התוכנה ואז להביא תמונה כי אז לא עשינו כלום) תשתמש בתוכנה של ה EVEREST שנימצאת תחת TOOLS>SYSTEM STABILITY TEST ללחוץ על START למטה לחכות רבע שעה ולצלם תוך כדי לאחר מכן אתה יכול לכבות את התוכנה.
אני רוצה לראות מה קורה אה אבל אני רוצה שתביא לי תמונה מהחוצץ האחרון של התוכנה הזאת מה STATISTICS בסדר?
אני מקווה שהבקשה שלי הובנה כי אני רוצה לבדוק את המתחים והטמפרטורות הכלליות בנוסף ולוודא שאין חריגה וכך להבין טוב יותר את המערכת שלך.
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!
נערך לאחרונה על ידי Yossi Menashe; 04-08-2009 בשעה 14:03.
מ א ו ש ר
מה לא היה מובן במה שביקשתי את תוכנת ה EVEREST יש לך כבר נכון? יופי, עכשיו למעלה יש תפריט שקוראים לו TOOLS נכון עד כאן? יופי, אתה לוחץ על התפריט ובוחר ב SYSTEM STABILITY TEST ואז תיפתח תוכנה כזאת שיש לה לחצן למטה שנקרא בשם START אתה לוחץ על כפתור ה START ולאחר מכן לוחץ על חוצץ שנקרא בשם STATISTICS ואחרי רבע שעה שהתוכנה עובדת תוך כדי העבודה אתה לוחץ על לחצן ה PRINT SCREEN, ואז אתה מדביק את התמונה בצייר שומר אותה ומעלה לכאן כמו שעשית קודם עם התמונות שהבאת מה EVEREST ואז אני רואה ואומר לך מה הבעיה.
עכשיו אני מקווה שברור.
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!