נכתב במקור על ידי קארינה ( = לא חח (: אבל זאת מילה מושכת .. נחוי
נכתב במקור על ידי קארינה ( = לא חח (: אבל זאת מילה מושכת .. זו מילה שלא אומרים בסוף משפט זה כמו להגיד "ואי סיון היה כיף בבריכה מקלדת"
נכתב במקור על ידי WOOOOOOW אתה בקטע של קמטים אה? אה?! לא אני בקטע של אמריקאיות כוסיות (וצרפתיות מרוקאיות... )
לילה טוב אללה חיפה! תגיבווו בכדורגל בנושא אני רואה דיברתם על זה פה קצת חח
נכתב במקור על ידי Ori אה?! לא אני בקטע של אמריקאיות כוסיות (וצרפתיות מרוקאיות... ) למראית העין כן.. אבל בתוך תוכך אתה אוהב פטמה מקובצ'צ'ת וציצי מדלדל כמו של קארין D: (סתם)
נערך לאחרונה על ידי WOOOOOOW; 05-08-2009 בשעה 01:04.
נכתב במקור על ידי WOOOOOOW זו מילה שלא אומרים בסוף משפט זה כמו להגיד "ואי סיון היה כיף בבריכה מקלדת" מה קשור מקלדת ? נכתב במקור על ידי Ori אה?! לא אני בקטע של אמריקאיות כוסיות (וצרפתיות מרוקאיות... ) חחחחחחח (:
(:
נכתב במקור על ידי Ori אה?! לא אני בקטע של אמריקאיות כוסיות (וצרפתיות מרוקאיות... ) אני בקטע של רוסיות! או מרוקאיות אבל כוסיות! כמו קארין (חחח) אורי תגיד יש לך ניסיון בלשדר ברדיו?
נכתב במקור על ידי XL585 אני בקטע של רוסיות! או מרוקאיות אבל כוסיות! כמו קארין (חחח) אורי תגיד יש לך ניסיון בלשדר ברדיו? לא /"
נכתב במקור על ידי קארינה ( = מה קשור מקלדת ? בידיוק
רוצה לשדר? קיצור מי רוצה לשדר יאלה נו דרך וינאפ רגיל הכי קלל
נכתב במקור על ידי XL585 אני בקטע של רוסיות! או מרוקאיות אבל כוסיות! כמו קארין (חחח) אורי תגיד יש לך ניסיון בלשדר ברדיו? חח טוב תודה (: נכתב במקור על ידי Ori לא /" בלאט אורי מה זה הסמיילי הזה ? /" חח מאיפה הבאת אותו ?
נכתב במקור על ידי קארינה ( = חח טוב תודה (: בלאט אורי מה זה הסמיילי הזה ? /" חח מאיפה הבאת אותו ? מאיפו שהוא בא לפורום קארין באלך לשדר ברדיו (יענו שירים וזה?)
נכתב במקור על ידי קארינה ( = חח טוב תודה (: בלאט אורי מה זה הסמיילי הזה ? /" חח מאיפה הבאת אותו ? אורי מה זה הסמיילי הזה? בלאט* תלמדי רוסית
נכתב במקור על ידי XL585 מאיפו שהוא בא לפורום קארין באלך לשדר ברדיו (יענו שירים וזה?) שנייה אני רצה .. חח מאיפה לי לדעת איך לשדר ? בקושי שיר ביוטיוב אני יודעת \:
נכתב במקור על ידי WOOOOOOW אורי מה זה הסמיילי הזה? בלאט* תלמדי רוסית Кубок вашей матери
חוקי הפורום