נכתב במקור על ידי
שיר16
יש לכם בעית אמונה בתנ"ך..??
אז אני אומרת לכם..איך בן אדם כזה בעולם שיכול לכתוב יצירה כזו חכמה!כי במילה אחת סתמית לכאורה יש יותר מ1000 פירושים !!!זה פשוט לא מובן!זה לא נתפס בשכל האנושי!!!
תתפלאי אבל התנ"ך זה לא משהו מיוחד. 1000 פירושים כי כל אחד מפרש אותו כרצונו עפ"י ההשקפה שלו ושל חלק מקודמיו.
ולליאור..5 החושים זה ממש לא תירוץ..
רוצה דוגמא?
יש לך נשמה??
איך אתה יודע??אתה רואה אותה??
אין נשמה ואין משהו שמעיד על קיומה.
ואם אתה טוען שאין לך נשמה,
אז למה כשפוגעים בך אתה מרגיש משהו אבל לא פיזי..
מזה רוח רפאים צבטה לך ת'לב??
אני חושב שכל בן אדם נורמלי כיום מבין ויודע שיש לו נשמה..זה דבר ברור..
ואיך מוכיחים את זה??
ע"י..
גילגול נשמות,מוות קליני (ועוד 3 שאנ'לא זוכרת כרגע..)
אם ישלך בעיה גם עם זה תגיד אני אעלה סירטון..
תגדירי "פיזי". בסופו של דבר גם פגיעה רגשית מלווה בתגובה של הגוף בדיוק כמו פגיעה פיזית. כיום כל בנאדם נורמלי ידרוש הוכחה ולא יסתמך על דעות קדומות שברוב המקרים לא נכונות.
קיומה של נשמה לא מוכח מדעית ואין שום ראיה שתומכת בקיומה. גם לא גלגול נשמות ומוות קליני (וסיאנס).
ובקר לרפואה..מה שהעלתם כאן "התפילה לא עוזרת לבן אדם לחיות"..משהו כזה??
זה שטויותתתתתת במיץ עגבניות!!
זה שטויות? את בכלל קראת את מה שהבאתי?
אם מדברים, אגב, על התרומה של התפילה, אז זה רק במובן הפסיכולוגי. אין שום ראיה לכך שהיא עוזרת במקרים רפואיים. מה גם שאין שום סטטיסטיקה שקובעת שקיים הבדל בתמותה של אנשים מתפללים ואנשים לא מתפללים.
אומנם לא כל דבר שאתה מבקש אתה מקבל..ולמה?
שוב..חשבונות שמים..אתה רק צריך לבוא עם הגישה של הכל לטובה!!ולברך על הרעה כשם אתה מברך על הטובה..
ולמה?
כי אתה הרי לא יודע למה לא קיבלת את זה ..ולמה קיבלת משהו אחר..נכון?
אתה צריך להיות בטוח שאם אתה עושה את כלל מה שהקב"ה אומר ועדין לא מקבל את מה שאתה רוצה..זה לא בגלל שהקב"ה לא רוצה או לא יכול לתת לך..
זה בגלל שהקב"ה יודע למה הוא לא רוצה לתת לך!!
אתה לא יודע,ואתה צריך לחשוב שבטוח הקב"ה רוצה בטובתי..כי אם לא..למה ברא אותי?להרוג אותי ?(ושוב..כאן זה שאלה לכם..כופרים חמודים..למה באתם לעולם??לרקוד הורה?לאכול לשתות לישון??זה מה שאתם חושבים ?זו לתעתכם המטרה של העולם??של הנאות??ברור שלא..חייב להיות תכלית!אפילו בדברים שכאן..החומריים..לכל דבר יש תכלית..!!)
את הטענה שלכל דבר יש תכלית לא ניתן לאמת. הטענה הזאת פילוסופית שנובעת מהשקפת העולם של הטוען. אני טוען שאין תכלית. את לא יכולה להתווכח עם פילוסופיה. לגבי חשבונות שמיים, זו גם טענה פילוסופית שאין לה ביסוס.
תפסיקי גם להביא את הפילוסופיה הזאת. תביני שאת מנסה לשכנע אנשים שלא מאמינים באלוהים.
הרפואה היא רק מהקב"ה!!
בלי טיפולים בלי כדורים!
אם הקב"ה רוצה שהבן אדם ימות..גם אם הוא יטוס לבוסטון למנתח הכי מעולה-הוא ימות!
כי הקב"ה רצה שהוא ימות!
עוד פעם הפילוסופיה הזאת. את לא יודעת מה אלוהים רוצה, ואם יש לו רצונות, סימן שהוא לא ישות מושלמת (בהנחה שהוא קיים כמובן).
עכשיו אני אתן דוגמא על מה שאמרתם :"אם הקב"ה יודע מה אני הולך לעשות אז למה אני ...."
זה כמו שאני לדוגמאיעלה על גג של בניין גבוה..
מלמעלה אני רואה אותך צועד ברחוב לכיוון הבניין אני יודעת שאתה הולך להיכנס לבניין אבל אני לא מוליכה אותך נכון??
כהה זה הקב"ה..
הוא רואה הכל מלמעלה !הוא המכוון והמסדר!אבל הוא לא מתערב לך מה לעשות..למרות שככיכול הוא יודע מצה תעשה..הבנת??
לקב"ה אין מושג כזה של "זמן"..הוא ברא לנו את המושג הזה כדי שלא נתבלבל..
הוא רואה הכל ממבט מקיף..ומלמעלה..
יש מבין??
זה קצת סותר את הטענה שהוא ברא אותנו כדי להטיב לנו ושהוא אבא אוהב. איזה אבא כל-יכול יסתכל על הבנים שלו ויראה אותם מתים אחד אחד. 6 מיליון בנים כאלה למרות שהוא היה יכול למנוע את זה מלכתחילה?
כמובן יש לכם טענה נגד (נסתרות דרכי האל), אבל מצטער, אני מעדיף להיות יתום.
אני לא מבינה אתכם..במקום להתפלסף עם אנשים..תשמעו הרצאות שהם יסבירו לכם את כל התהיות!!
למה לשאול בני אדם פשוטים (כמונו) שלא יודעים כלום מהחיים שלהם!למדנו הכל מהרבנים ומהתורה!
אז למה לא לפנות ישירות למקור??
מפחדים??מי רואה אתכם?אתם בבית עם אוזניות ושומעים ת'אמת..
אני לא מבין אותך איך את קונה את השטויות שהרבנים מאכילים אותך. אני לא אומר שכולם מדברים שטויות. אבל ראיתי בתגובות שלך שאת תומכת בדעותיו של אמנון יצחק. מצטער אבל לאדם הטיפש הזה לא מגיע המעמד הזה. הוא מדבר שטויות על ימין ועל שמאל. גם במדע, גם בתורה. הוא עושה את זה בשביל המוניטין שלו ולא כדי להראות את האמת. את מוזמנת לקרוא על השטויות הללו בתגובה שלי לדבריו (ודברי רבנים תומכים בו) בדיון על הזוהר שנמצא פה בעמוד הראשון.