|
|
מאיפה לקחת שהם אויבים שלי? אתה מכיר אותי? לללללללא אל תכליל אותי באנשים האלה אני יש לי מח פתוח כמו שלך גם אני פעם לא האמנתי בה" חשבתי שהוא שטויות אבל בשונה ממך אני הגעתי למסקנה שיש אלוקים ושהדת היהודית היא הדת שלי האמיתית וההגיונית ביותר מכל שאר הדתות!
עכשיו בקשר לעולם של צדק לא הבנתי מה הקשר לבתי משפט אבל אני יגיד לך ככה אם אתה לא רואה או מבין את הצדק בעולם זה לא אומר שהוא לא קיים זה כמו שיש בן אדם יותר חכם ממך ויותר טיפש ממך כך יש את אלוקים שהוא הרבה יותר חכם ממך!
השואה הגיעה לנו בגלל שחטאנו הרבה. באותו הזמן התרחקנו מתורת השם יתברך ושאנחנו מתרחקים אז קורים דברים רעים
וואי וואי עדין נשארו לכם שאלות?!
אוקיי..
ליאור..תבין אם אתה כופר אין לך מה לחפש פה!
למה אתה שואל אם אתה ממילא לא מתכוון לקבל את הדברים??
הרי גם אם יביאו לך הוכחות שחבל"ז..שלוש רבעי מהעולם יאמין..אתה עדין תגיד ו..תחפש תירוצים..ולמה?כי אתה לא מוכן להכיר במציאות הבורא!
אז שיערב לך..ובוא נראה מי אח"כ יתחרט על זה..
כבר התאמצנו ניסנו והסברנו ואתה לא רוצה להקשיב!!
ועוד עם תירוצים של..אל תביאו לי הרצאות..
מה אתה רוצה..שאני אכתוב לך את דברי הרב?שהם באמת דברים מוכחים?
אם רק תקשיב בלי לעצור באמצע תראה מהתחלה עד הסוף את כל התשובות לשאלות שכולם תוהים פה..אתה תצא עם פה פעור..ולמה??כי כל מי שראה את זה חזר בתשובה ללא יוצא דופן..
אבל יש ביניהם לבינך הבדל עצום..ולמה?כי אתה לא מעוניין!!והם היו מעונינים לדעת למה הם באו לפה..מזה העולם הזה..ומי עושה את הכל ולמה..
אתה לא רוצה !!אתה רק מתווכח!
וסליחה שאני די חוצפנית..אבל אתה לא חושב שדי הגזמת..?זה נורא לראות את דברי הכפירה האלו!!
אתה מדבר כ"כ בזילזול כלפי ריבונו של עולם!כאילו הוא חבר שלך!הוא עושה לך טובה שאתה נושם הרגע הז בדיוק!
אתה רוצה לדעת אם הוא קיים?רוצה לראות הוכחות גשמיות..בקשה..תעשה את מה שהאיש הזה עשה כאן:
http://www.shofar.net/site/emedia.as...most_story.wmv
ובוא נראה אם אתה מאמין...או לא..
יש כאן עוד משהו..תראה את זה אבל לפני שתראה את זה תבוא בגישה אחרת..
http://www.shofar.net/site/emedia.as...r_or_mamin.wmv
אם אתה תרצה להאמין..אתה תאמין..!!!
עם כל ההוכחות שיש היום!!
אני כבר אמרתי על www.shofar.net שאל מה שבא לך וקבל תשובה ואם יש לך בעיה עם כל ה10000 סירטונים ששמעת וראית תעמוד פנים מול פנים ותשאל את הרב!!אם יש לך אומץ לדבר ככה כלפי הקב"ה בוודאי שיהיה לך "אומץ" להטיח את כל מה שיש לך, כלפי הרב!
ותחזור אלינו עם תשובה!!שכולנו נדע אם לחיות באורח חיים שלך או לא..
ו..הנה התגובות שלי אליכם..
לאורי:
את בכלל לא בכיוון זה לא בגלל מחסור בתשובות אלא יותר מידיי תשובות.
עם הזמן אתתגיעי לשלב בחיים שתביני שאין לך בחירה חופשית כל עוד את חייה לפי חוקיםנוקשים..
אתה מכיר ת'שאלה הזו:אם יש לי בחירה חופשית אז למה אני נענש??ומה עונים לשאלה הזו?נותנים לך בחירה חופשית בין טוב לרע ,אבל אומרים לך!!אם תבחר ברע-ת=ע=נ=ש!!ואם תבחר בטוב,יהיה לך טוב!{אז בן אדם שיודע שצפוי לו עונש ועושה ת'מעשה שלא צריך להעשות הוא אהבל!(תסלח לי..)כי אומרים לך..אל תגע בחשמל זה מחשמל!אל תגע!ואתה נוגע..מתחשמל או לא?מתחשמל בלי חשבון!ובלי צ'אנסים..אבל ה' יתברך כן נותן צ'אנסים!ואם אתה חוזר בתשובה ומכפר על כל מה שעשית,נמחקו לך העוונות ולא קיבלת עונשים על המעשים!!}ואם תגיד.."לא מאמין בזה,אז למה שאני אקיים?"אז אני אומרת לך..אני לא מאמינה במיסים ולא מסכימה איתם!!לְמה לשלם חשמל?למה לשם אגרה?למה?לא משלמת..!!אני מקבלת עונש אח"כ באים לעכל לי?ואולי גם בית משפט,דנים אותי ומחייבים אותי על כמה מליון שקלים??ואולי אפילו בית כלא??אבל למה?אני לא מסכימה איתם?!!so what? כל דבר בחיים שאתה לא מסכים איתי זה אומר שלא תעשה..?ואם לא תעשה תקבל עונש!ככה זה סדרי עולם..!!ואם תגיד ברוב חוצפה..:"ככה זה אלוקים הרחמן?ככה הוא מגדל את בניו?באהבה?!"אז תדע שאת הכפוי טובה עם חותמת!כי למרות כל הביזויים שאתה מבזה אותו (ואת עצמך!) הוא משאיר אותך בחיים!הוא נותן לך לנשום!הוא נותן לך עוד צ'אנסים..אז שזה ייגמר..(מלחמת גוג ומגוג כמו שהזכרתי שתהייה עוד מעט..)ומבטיחה לך!אחרי זה אתה לא תשאל יותר בחיים שלך :"למה הקב"ה העניש ככה את הבנים שלו!!"הרי כולנו יודעים שבסוף כולם עשו את מה שהקב"ה אומר!(כי ע"י המעשים שהוא יעשה כולם יראו במציאותו!אבל אז זה יהיה מאוחר מידי..לכל הכופרים למיניהם..פעם,האמונה שהקב"ה אכן קיים..לא היה לזה שום צל של ספק..זה היה כמו דברים בסיסיים ..ואם אתה היית אומר אין בורא לעולם..היו לוקחים אותך לבית משוגעים!כי זה כמו שאני אגיד לך "אין לך אוזן.."ואני לא טוען שהאמונה היא שגויה אני איתך בעסק הזה אין כל רע באמונהאבל יש הרבה אי דיוקים בדת והרבה גזירות שפורשו שלא כהלכה, ובמקום להטיל ספק באמונהכדי להיות שלמה איתה את בוחרת באמונה עיוורת מה שלפי ראות עניי הרבה יותרגרוע.
וזה לא שאני שומר כל מה שיפה וטוב בדת.
פשוט מאוד חוזר בשאלה וזה אומרהכל פשוט שמור לעצמי מנהגים שהפכו לחלק מהשיגרה בחיים שלי, וזה לא מתוקף אמונה אלאמתקוף הרגל קל וחומר.אהממ יש פה תיקון טעות קצת גדולה..זה לא שיש שיבושים בדת..זה אומר שאתה לא יודע ולא מכיר בדת!זה הכל!אתה לא יודע את האמת לאמיתה!אתה חיית חצי חצי..וצודק..כל היהדות זו אמונה אחת גדולה!ואני לא בוחרת בשום אמונה עיוורת..אני קראתי,ראיתי שמעתי והבנתי!אני לא מבלפת דברים!אני לא רק מאמינה ולא שואלת שאלות!גם לי היו שאלות ותהיות!גם אני לא באתי מבית חרדי!גם אני יודעת מזה היצר הרע!!(ועד עכשיו יש אותו..) אני גדלתי על זה..ואתה תבוא ותגיד לי שאין יותר טוב מלהיות חילנוי?שאני הייתי בעולם הזה?ובדקתי ת'עולם השני וראיתי שחייתי פשוט בשקר אחד גדול!!בעולם שקרי חיקויי ולא מוצלחחחח!!!אתה אומנם טוען שחיית בבית דתי..אבל אם חזרת בשאלה איך שתקרא לזה..סימן שלא הבנת בכלל למה אתה דתי!אתה חיית רק בגלל שככה נהגו אבות אבותיך!וזה הדבר הגרוע מכל!!זה רק "טוב אז בוא נהיה דתיים כדי שלא נקבל עונש!"לא..!אתה צריך לדעת למה אתה עושה את זה!ואני לא רב..וגם לא רבנית! אם תשמע את אותם..אתה תבין..ותאמין לי..אתה יותר תבין מאשר מה שאני הסברתי..
noitulove
תתפלאי אבל התנ"ך זה לא משהו מיוחד. 1000 פירושים כי כל אחד מפרש אותו כרצונו עפ"י ההשקפה שלו ושל חלקמקודמיו.
אתה בכלל...אוהו..
או שזו אני לא הייתי ברורה??
התכוונתי להגיד שלכל מילה יש יותר מ1000 פירושים..ושכחתי להגיד שגדולי הדור הזה עדין לא יודעים 5 פירושים של מילה אחת!!
שהם גדולי הדור!!
שאנחנו לא מתקרבים לציפורן של הזרת ברגל שלהם!!
רק תנ"א אחד קדוש נורא שמרוב קושתו בזמן שהוא היה לומד אש היה מסביבו..רק הוא פעם אחת קיבל את ברוח הקודש פירוש ש פסוק אחד מהתורה!והוא כ"כ בכה כשהנבואה הסתלקה ממנו..כי זה היה דבר כ"כ נפלא!
אתה מדבר איתי על התנ"ך שאתה אפילו לא יודע את הבסיס של התנ"ך..(בלי כמובן לזלזל בך..זו פשוט המציאות!!כולם לא יודעים את התנ"ך טוב..למרות שהם "חרשו" עליו..אז אתם?שגדלתם רק על סיפורים?שעוד סיםרו לכם את זה כמו סיפורי אגדות??)
אין נשמה ואיןמשהו שמעיד על קיומה.זהשטויות? את בכלל קראת את מה שהבאתי?
אם מדברים, אגב, על התרומה של התפילה, אז זהרק במובן הפסיכולוגי. אין שום ראיה לכך שהיא עוזרת במקרים רפואיים. מה גם שאין שוםסטטיסטיקה שקובעת שקיים הבדל בתמותה של אנשים מתפללים ואנשים לאמתפללים.
ת'אמת שלא קראתי..היה מספיק לי לראות את הכותרת וכמה שורות ראשונות!!
לא מספיק שהאמונה שלך פגומה גם שלי צריכה להיפגם??!!
אמרתי כבר,אתה רוצה אל תאמין!אבל אני עדין שואלת..איך בנאדם שמבחינת הרפואה חסר סיכויי עומד למות..תוך כמה ימים (או שעות..לא זוכרת) איך הוא חי היום??איך?הרופא קבע את מותו!!
הגוף פתאום השתנה?
היה לו סרטן בגודל 15 סנטימטר!איך זה יכול להיות הוא נעלם תוך כמה ימים?
וכמובן לכל הכופרים תמיד יהיו תירוצים..
תדבר איתי עם שכל והיגיון!בהיגיון הבבריא שלך-יכול לקרות כזה דבר??!!!
הנה המקרה:
http://www.shofar.net/site/emedia.as.../MEDIA/123.wmv
את הטענה שלכל דבר יש תכלית לא ניתן לאמת. הטענה הזאת פילוסופית שנובעתמהשקפת העולם של הטוען. אני טוען שאין תכלית. את לא יכולה להתווכח עם פילוסופיה. לגבי חשבונות שמיים, זו גם טענה פילוסופית שאין לה ביסוס.
תפסיקי גם להביאאת הפילוסופיה הזאת. תביני שאת מנסה לשכנע אנשים שלא מאמיניםבאלוהים.
אני אומרת,ומי שרוצה לקבל מקבל..
אין לי מה להגיד לך..
תמיד יהיו תירוצים כאלו..
זה לא שאין הוכחות..זה אין הבנה ואין קבלה!!
אני לא מבין אותך איך את קונה אתהשטויות שהרבנים מאכילים אותך. אני לא אומר שכולם מדברים שטויות. אבל ראיתי בתגובותשלך שאת תומכת בדעותיו של אמנון יצחק. מצטער אבל לאדם הטיפש הזה לא מגיע המעמד הזה. הוא מדבר שטויות על ימין ועל שמאל. גם במדע, גם בתורה. הוא עושה את זה בשבילהמוניטין שלו ולא כדי להראות את האמת. את מוזמנת לקרוא על השטויות הללו בתגובה שלילדבריו (ודברי רבנים תומכים בו) בדיון על הזוהר שנמצא פה בעמודהראשון.
קודם כל תתבייש לך!!
ככה אתה מדבר על רב????!!!
בושה!!!!ה' ירחם עליך!!שתזכה לחזור בתשובה שלמה א=מ=ן!!
ואתה קורא לזה "להאכיל"..?
אם אנחנו מדברים על "להאכיל" אז זה אצל האנשים שלא שומרים תורה ומצוות..כל הזמן אומרים להם :"הדוסים הפאנטים הקיצונים.."לא עובדים חיים על חיי במדינה..וכולי וכולי..
לא ככה??
בכלל לא ניסתם להיות חרדים (לא טעמתם מזה להיות כולך מחובר לקב"ה) וכבר יש לכם סטיגמות..תאמינו לי אם תנסו..לא תצאו מזה..כי זו פשוט האמת באה לך מול הפרצוף!
ואי מקווה בשבילך שלא יהיה לך מקרה קשה וכואב בחיים עד שתגיע למציאות הבורא..
באמת..ממש מכל הלב!שתכיר בבורא ע"י הבנה ולא ע"י מכה חס ושלום!!
bmy
יפה מאוד חוץ מהקטע של השטן אני לא מאמין שהשטן עשה את השואה אלא הקדוש ברוך הואחוץ מזה יפה מאוד!
כמובן שלא התכוונתי שהשטן עשה את זה!
התכוונתי להגיד שהקב"ה כביכול שלח את השטן..
לא שהשטן יכול לעשות מה שבא לו!!הוא עושה רק מה שהקב"ה אומר..
ושוב לליאור:
אמרו את זה הרבה לפני שאתה הגעת פה וניסית לעשות פה סדר..
ואם לא נסתדרות דרכיהשם בטח אמרו את זה בנוסח אחר כגון
"יש לו את השיקולים שלו" "אתה לא יכול להביןאת אלוהים אין לך את המסוגלות הזאת" וכו'
זו עובדה בשטח!אתה בעצמך אמרת שאתה לא מבין למה הוא עשה ככה ולמה הוא עשה ככה..1
את האמת,גם אני לא מבינה..אפחד בעולם לא יודע מהם סדריו של בורא עולם..אנחנו רק יודעים מה הקב"ה רוצה מאיתנו כעת ובעולם הזה!1
ולא שהוא צריך את זה..הוא לא צריך אותנו ..הוא לא צריך ת'כבוד שלנו..אתה לא עושה לו כבוד כשאתה שומר תורה ומצוות!!1
ה=כ=ל זה רק לטובתינו!!לחיים שלנו!1
להקב"ה יש הכל!הוא לא צריך דבר(ועוד מאיתנו!?)!1
הכל זה רק בשבילך!1כי הוא אוהב אותך!!!!!1
ושוב..איך אתה אמור לדעת שהוא אוהב אותך?כי אם אתה כרגע מתנגד לו ומבזה אותו וכופר בו הוא עדין משאיר אותך בחיים ולא נותן לך גהינום+כף הקלע כבר מעכשיו..סימן שהוא אוהב אותך!!אוהב בגדוללל!!1ואתה לא משיב אהבה!1 (לא ספציפית עליך)1 ו.."יורק לו בפרצוף"..זה נקרא כפויי טובה!!!1
וכמובן שזה לא יספיק שתדע שאתה כפוי טובה..אתה גם תקבל ת'עונש..אז לְמה לך לסבול אם בתוך תוכך אתה יודע שזו האמת??!!1
כפירה..כל התשובות:
http://www.shofar.net/site/ARDetile.asp?id=11498
על הנשמה:
http://www.shofar.net/site/emedia.as...ot_in_tora.wmv
וכאן..
תשובות לכל השאלות..{יש גם על הנשמות..על השואה..על מצירות הבורא..פשוט הכל!
תקשיבו עד הסוף..!!בלי להגידשטויות..סצתם אומרים..ואחרי זה תגידו לי אם עפ"י שכל זה מסתדר במוח..
או שסתם "שוטפים לכם ת'מוח"..כמו כל התרוצים של אנשים שלא שומרים תורה ומצוות!}
בצד ימין יש כבר שאלות מוכנות..
http://www.shofar.net/site/faq.htm
שמיעות מהנות:-)
טוב תשמעי את משתמשת בשיטה שניקראת הצפת מידע ומה זה אומר את מתחילה לעיניין ואיפשהו לאורך הדרך את נוטשת כל רעיון רלוונטי ומתחילה לברבר..
ככה את יוצרת מצב שאני מתייאש ואומר טוב סבבה אולי היא צודקת
למזלי אותי לא מכניעים בקלות, התשובה שלך רק מוכיחה שאין לך מקום לפשרה ושוב ההליכה העיוורת אחרי משהו שאת לא מבינה לא מועילה לך במהום.
פשוט וקל לצטט מנטרות ריקות בלי להבין אותן...
נערך לאחרונה על ידי Ori; 11-08-2009 בשעה 04:19.
אתה בכלל...אוהו..
או שזו אני לא הייתי ברורה??
התכוונתי להגיד שלכל מילה יש יותר מ1000 פירושים..ושכחתי להגיד שגדולי הדור הזה עדין לא יודעים 5 פירושים של מילה אחת!!
שהם גדולי הדור!!
שאנחנו לא מתקרבים לציפורן של הזרת ברגל שלהם!!
רק תנ"א אחד קדוש נורא שמרוב קושתו בזמן שהוא היה לומד אש היה מסביבו..רק הוא פעם אחת קיבל את ברוח הקודש פירוש ש פסוק אחד מהתורה!והוא כ"כ בכה כשהנבואה הסתלקה ממנו..כי זה היה דבר כ"כ נפלא!
כל פרשן מפרש את התנ"ך כראות עיניו (אחרת לא היו דברים סותרים). זאת הסיבה שלתנ"ך יש הרבה פירושים.
אתה מדבר איתי על התנ"ך שאתה אפילו לא יודע את הבסיס של התנ"ך..(בלי כמובן לזלזל בך..זו פשוט המציאות!!כולם לא יודעים את התנ"ך טוב..למרות שהם "חרשו" עליו..אז אתם?שגדלתם רק על סיפורים?שעוד סיםרו לכם את זה כמו סיפורי אגדות??)
סתם להשכלה כללית. גם בבתי ספר חילוניים מחויבים ללמוד תנ"ך. אני למדתי תנ"ך במסגרת 2 יחידות לימוד ונבחנתי בבגרות עליו. בין אם את מקבלת את זה או לא, אני יכול להגיד שבתנ"ך אני בקיא לפחות כמוך. שימי לב שיש הבדל בין לימוד תנ"ך עפ"י חקר התנ"ך לבין לימודי היהדות.
ת'אמת שלא קראתי..היה מספיק לי לראות את הכותרת וכמה שורות ראשונות!!
לא מספיק שהאמונה שלך פגומה גם שלי צריכה להיפגם??!!
אמרתי כבר,אתה רוצה אל תאמין!אבל אני עדין שואלת..איך בנאדם שמבחינת הרפואה חסר סיכויי עומד למות..תוך כמה ימים (או שעות..לא זוכרת) איך הוא חי היום??איך?הרופא קבע את מותו!!
הגוף פתאום השתנה?
היה לו סרטן בגודל 15 סנטימטר!איך זה יכול להיות הוא נעלם תוך כמה ימים?
וכמובן לכל הכופרים תמיד יהיו תירוצים..
תדבר איתי עם שכל והיגיון!בהיגיון הבבריא שלך-יכול לקרות כזה דבר??!!!
הנה המקרה:
http://www.shofar.net/site/emedia.as.../MEDIA/123.wmv
האמונה שלי לא פגומה כי זה מעיד על אמונה כלשהי. אני לא מאמין בכלל. אני לא מנסה לקלקל לך את האמונה, אלא רק להראות לך שהיא מתבססת על כמה דברים שהם רחוקים מהמציאות.
לגבי המקרים הללו, ביקשתי הרבה פעמים שתציגו לי את הרופאים ואת התיקים של האנשים הללו כדי שאני אקח אותם למקום אובייקטיבי ויבחן אותם. כרגע אף אחד לא נענה לבקשתי, וחבל.
למקרה של הסרטן, הסבירות נמוכה (אני לא יכול להגיד שזה לא יכול לקרות, כי אז אני פוגע באובייקטיביות שלי וגם בשיטה המדעית) שהוא יתרפה בכמה ימים ללא כל עזרה רפואית, בייחוד שהאדם, כמו שציינת, הוא במצב סופני. עכשיו אני מבקש ממך, תביאי לי את הפרטים של הרופא שלו שבדק אותו, ואני אברר פרטים על המקרה כדי לקבוע האם מדובר באמת או בשקר.
אני אומרת,ומי שרוצה לקבל מקבל..
אין לי מה להגיד לך..
תמיד יהיו תירוצים כאלו..
זה לא שאין הוכחות..זה אין הבנה ואין קבלה!!
את באמת לא מבינה מה ההבדל בין טענה שניתן לוודא/לאמת אותה, לבין טענה פילוסופית.
קודם כל תתבייש לך!!
ככה אתה מדבר על רב????!!!
בושה!!!!ה' ירחם עליך!!שתזכה לחזור בתשובה שלמה א=מ=ן!!
שמעת על מידה כנגד מידה? שמעת על הדדיות? על אותו משקל שהוא לא מכבד אותי, כך אני לא מכבד אותו.
ואתה קורא לזה "להאכיל"..?
אם אנחנו מדברים על "להאכיל" אז זה אצל האנשים שלא שומרים תורה ומצוות..כל הזמן אומרים להם :"הדוסים הפאנטים הקיצונים.."לא עובדים חיים על חיי במדינה..וכולי וכולי..
לא ככה??
לא, ממש לא ככה. אתכם מאכילים בשטויות. הדוגמא הכי בולטת היא אמנון יצחק. קראת את התגובה שלי בנושא על הזוהר? זה רק מראה כמה הוא מאכיל אתכם בשטויות (גם בתורה, וגם במדע).
בכלל לא ניסתם להיות חרדים (לא טעמתם מזה להיות כולך מחובר לקב"ה) וכבר יש לכם סטיגמות..תאמינו לי אם תנסו..לא תצאו מזה..כי זו פשוט האמת באה לך מול הפרצוף!
ואי מקווה בשבילך שלא יהיה לך מקרה קשה וכואב בחיים עד שתגיע למציאות הבורא..
באמת..ממש מכל הלב!שתכיר בבורא ע"י הבנה ולא ע"י מכה חס ושלום!!
למה לי לנסות להיות חרדי? אני לא מאמין באלוהים, אז איזו סיבה יש לי? זאת לא האמת, כי כמו שאמרתי הטענות שלכם מבוססות על פילוסופיה. את לא יכולה להוכיח שדתיות לאומית, לדוגמא, לא נכונה.
אני גם מקווה שאני לא אגיע למצב שאני צריך להישען על משהו בגלל איזשהו מקרה מצער. קודם כל שיהיו הוכחות, ואחר כך תדברי איתי על אמונה.
למה לי לנסות להיות חרדי? אני לא מאמין באלוהים, אז איזו סיבה יש לי? זאת לא האמת, כי כמו שאמרתי הטענות שלכם מבוססות על פילוסופיה. את לא יכולה להוכיח שדתיות לאומית, לדוגמא, לא נכונה.
תגיד לי אתה דפוק? היא אמרה שלא ניסית היא לא אמרה לך לנסות!!!!!