שתפו וספרו איך נהייתם ביחד עם החבר/ה למי שיש ,
למי שאין אז אקס/ית (:
זה נחמד לשמוע סיפורים כאלה![]()
שתפו וספרו איך נהייתם ביחד עם החבר/ה למי שיש ,
למי שאין אז אקס/ית (:
זה נחמד לשמוע סיפורים כאלה![]()
|
|
אני את האקסית הטריה שלי מכיר כבר שנה היא הייתה קצינת קליעה אצלנו בגדוד..
בחורה מצחיקה לאללה ובעלת סבלנות של פיל (וצריך הרבה סבלנות לסבול אותי שנה שלמה)
בכל מקרה לפני קצת יותר מחודש ככה בדיוק בשיחרור החלטתי שאני לוקח את הידידות שלנו צעד קדימה (לצערי באותו יום היא בדיוק טסה לבקר משפחה בחו"ל אז נאלצתי לחכות שבועיים) ודיי תקפתי אותה בשאלה והיא מיצדה הסכימה, אז ככה היה לנו קשר של שבועיים שלמים עד שהיצר ההרסני שלי החליט להרוס הכל וככה היא נהייתה האקסית הטריה (דרך אגב זה מתקרב לשיא האישי שלי של הקשר הכי ארוך אז כניראה עשיתי משהו בסדר)
לעוד פרטים יותר מדוייקים של מה לא לעשות בתחילת קשר עם מישהי שאתה חולה לה על התחת אל תהססו לשאול אותי אני אשף בלהרוס קשרים....
לפני שנה וחצי בערך בלג בעומר הכרתי אותה את חברה שלי כפרעליה..
יענו היינו כל החברה וזה והיא הייתה שם קיצר חברה שלה הכירה בינינו קצת,
ואחר כך ישבנו לדבר..
אחרי יום התחלתי לצאת איתה לפארקים לקניון...הכרנו יותר ואחרי שבועיים וחצי ככה הפכנו לזוג נשוי..
קורס חובשים![]()
__________________________________________________"עַיִן בְּמַר בּוֹכָה וְלֵב שָׂמֵחָ:"__________________________________________________בובית יש רק אחת
כן חיים שלי איך הכל התחיל לנו (:
היה קומזיץ' שאני ותמיר ועוד כמה חברים היינו בו ,
יש לציין שאני ותמיר הכרנו לפני - היינו ידידים לפני (:
משמה התקרבנו לא ציפנו שיצא משהו - באמת שלא ציפנו .
ישבנו באוהל ואז דיברנו עשינו כמה תמונות ,
אחרי זה הלכנו לסיבוב בים והתנשקנו ומאז התחיל הקשר האמיתי.
נגמר הקומזיץ', יום למחרת דיברנו מלא באייסי ונהיינו בקשר .
ככה כל יום שעבר דיברנו יותר ויותר ..
שמנו לב אחד מהשני שאנחנו מעוניינים להיות בקשר,
קבענו איזה יום להיפגש לבד - ומשם הכל התחיל נהיינו חברים![]()
הכרנו בקוקה קולה וילא'ג של שנה שעברה,קרענו את רחבת הריקודים ,ישר היה קשר מאוד גופני ופחות רגשי,וככה היה כל הקשר ובגלל זה גם כנראה נפרדנו.
איך התחיל? אני לא מאמין על עצמי - אבל במקושקשים.
ביקשתי ב"סקרים" את "אני אש אני רוח" של רן דנקר, היא הוסיפה אותי למסן ושלחה לי.
היא אמרה לי אני אשלח לך את השיר ואז אתה יכול למחוק אותי, אמרתי לה שזה לא יקרה.
היא שאלה למה, ואמרתי שהיא חמודה. כל זה היה לפני שנה ומשהו.
לפני כמה שבועות שוב דיברתי איתה, יחסית הרבה, ואז איזה יום שהייתי בטיילת פגשתי אותה. לא הספקנו כלום, בקושי להכיר.
אמרתי לה שאני אבוא לבקר בפתח תקוה( איפה שהיא גרה כמובן ), ובאמת באתי. בפעם הראשונה שוב, לא הספקתי כלום לצערי הרב, לא היה לנו זמן ביחידות.
בפעם השנייה סגרתי את העניין, ישבנו מחובקים במושב האחורי אצלי באוטו(ז"ל) ואז נישקתי אותה.
וזהו, מפה ההמשך כבר יותר מדי לא מעניין אתכם, לא?![]()
Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself
חולצות ובלייזרים אלגנט :
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=878363
ואללה לא כזה מסובך..אני עבדתי בתור מלצר בבית קפה והמון חנויות מסביב לבית קפה הן חנויות בגדים ,כמה מהחנויות האלה העסיקו נערות שילבשו תבד שהחנות מוכרת (במקרה לשי זאת הייתה חנות של שמלות) ויצאו אם פליירים החוצה והן תמיד היו מחלקות תפליירים ליד בית הקפה (איפה שאני מלצרתי... ) קיצר אחת מהן תפסה לי את העיינים (ואני לה) אחרי כמה מבטים חטופים כאלה אחד על השניה זרמתי אליה והתחלנו דיבור מפה לשם מספר פלאפון דייט וכו וכו ...
חחח מה קרה לכריזמה?
אממ,נכנסתי למקושרים של אקסית של חבר והתחלנו לדבר פשוט.בסוף הגיע מצב שהכרתי את רוב החברות הטובות שלה ושם הייתה החברה הנוכחית שלי.כשפגשתי אותה בפעם הראשונה היה לה אז חבר,אז הסתובבתי עם האקסית של החבר.
עבר איזה חודש וחצי והיא נפרדה מהחבר,ולא יודע פשוט זרם לי.היה משעמם לה אז הצעתי שאני אסע לאזור שהיא גרה בו.הגעתי,דיברנו מלא וסתם בילבלתי לה את השכל[כמו שאני עושה לכולם וכולן] והצעתי לה להינשא לי
.לקחתי את הטבעת של צרור המפתחות ושמתי לה על היד חח
והתנשקנו.זו נמשך בערך כמה שבועות ואז נהניו בצורה רשמית זוג D:
הייתה לי חברה שהכרתי שהייתה מן ידידה ואפילו פחות אבל נקשרנו בטיול שנתי שהיה והתנשקנו יום אחרי זה:/
החברה הנוכחית:
היא הייתה בקטע שלי.. אני לא הכרתי אותה ממש.. ביקשה ממני בקשות הזיות "למד אותי כדורסל" "תעזור לי בביולוגיה" בלה בלה אמרתי לעצמי דפוקה מה היא רוצה.. ואז מגיעה המתכונת בלשון כאבום 34. מה עושים פאק? ממי מבקשים מי תהיה מספיק פסיכית בשביל לקום מוקדם בחופש פסח וללמד אותי לשון?! הידידה הכי טובה? (שבמקרה יש לה 100 בלשון?) לא!!!! נבלה לא רצתה לקום.. אז היתקשרתי לאביה אמרתי לה למדי אותיי לשון.
(חושבים שזה נשמע פורנוגרפי?D: ) טוב למדנו לשון ויצא לנו על הדרך להכיר.. היא היתה חמודה בטירוף (הייתה כי היום היא עושה לי תמוות! חח סתם) אחרי הבגרות שאגב עברתי אותה! וקיבלתי בה ציון לא רע לשבוע של למידה (73) החלטנו לצאת באיזה ערב בלי לימודים רק אנחנו. יושבים על ספסל פוהיא בשלה מתישבת עלי עם הפנים אלי באמצע הרחוב.. ואז הבנתי "אלמוג הבחורה הזאת בישבילך!"
הדבקתי לה נשיקה והיא לא יכלה לעמוד בקסם שלי (אני יודע שגם אתה לא יוכלים 3> אבל אני תפוס) ואז היא פשוט קבעה שאנחנו ביחד בלי להגיד לי כלום.
היא סיפרה לכל החברים והחברות שלה.. ואני הולך איתה בתמימות באיזה סיבוב ערב פוגשים חברים שלהם.. אני לא מחבק לא מנשק לא מראה אהבה.. פיתאום איזה חבר משותף בה ואומר לי תגיד לי מה אתה מטומטם? אתה מתביש בחברה שלך ליד החברים שלה? זה לא רעיון טוב..
אני מסתכל עליו בהלם? שו חברה מי חברה? על מה תמדבר?
לקחתי אותה קצת הצידה שאלתי אותה בשיא האלגנטיות שלא תעלב ותחשוב שאנלא רוצה..
"אביה נשמה ממתי אנחנו ביחד? ומי החליט על זה?"
היא אמרה לי שהראתי סימנים וכל הזמן דיברתי איתה על איך יודעים שזה זה וכו' וכו'..
אמרתי טוב נו עם בחורה כזאת לא מתוכחים.. מאז אנחנו ביחד.. חיים באושר אוכלים אחד לשני תאוכל בבית ובורחים..
הלוואי ויזכו עוד רבים לאושר שכזה:]