Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself
חולצות ובלייזרים אלגנט :
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=878363
|
|
אלמוג אתה ילד מצחיק!
אצלי תצטרכו לבחור מ 1 עד 6 ואז יגיע סיפור![]()
Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200
כנסו לאתגרים החדשים שלנו זאת הדרך הפשוטה ביותר להשיג נקודות!
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!
הייתה לי חברה מטומטמת זרקתי אותה ואחרי כמה זמן גיליתי שהיא התנשקה עם בחורה מבת ים כשהן היו שיכורות
אמרתי לעצמי אני אתפוס את הבחורה ואקח אותה לעצמי, סתם שיערתי שזה מה שאני אעשה
איכשהו דרך חברים מבת ים הגעתי אליה, היא פתאום התקשרה אליי שאלה אותי אם אני יכול לאסוף אותה
ואני הייתי עייף אחרי אימון ושתיתי קצת אז לא לקחתי אותה, אחר כך דיברנו שנייה בשוקס התחברנו למסן כי היא לא רצתה
לתת לי את הפלאפון שלה בשוקס ואז דיברנו נפגשנו פעם, פעמיים אולי שלושה דיברנו הרבה בפלאפון ובמסן ואז היא טסה לרוסיה
חזרה אחרי שבועיים באותו יום טסתי לברלין וכשחזרתי השתכרתי נכנסתי לתרדמת היא חיפשה חיפשה אני כבר הייתי בדרך הביתה יום למחרת התנשקתי איתה על הגג שלה וליקקתי לה את האם אמא של הפרצוף רצתי לאוטובוס האחרון היא חשבה שזה "סטוץ" ואז הסברתי לה שאני אוהב אותה אם אני לא טועה ושאני חושב עליה כל הזמן ומאז עד לפני 3 חודשים כל יום היינו ביחד כמעט מלבד פעם אחת שהיא טסה לשבוע וטיולים שנתיים ועכשיו בזמן האחרון משתדלים להתראות רק כמה פעמים בשבוע וסופ"ש בשביל לא לפגוע אחד בשני עם העצבים שלנו אבל ככה אני מסכם את זה כקשר הכי טוב שהיה לי אי פעם מקווה שלא יהיה לנו קשה כשאני\היא נתגייס
אנחנו שנה בעוד 6 ימים ו20 שעות פחות או יותר
לא זה הולך לפי מספר החברה אז לצערי את הסוף של הקשר אתה כבר מכיר...
אז ככה אני רואה שהבחור הראשון בחר 4 אז מכיוון שהוא הראשון אני אספר את הסיפור הזה.
הייתי בן 19 בערך אחרי לימודים ממש לפני צבא, יצאנו כמה חבר'ה לטיול בצפון, ירדנו לכינרת שם היינו אמורים לפגוש כמה בנות שבאו מירושלים כשהגענו התברר שהיינו ארבעה בנים מול שלוש בנות מה שהביא אותי לוויתור מראש כי הם כבר החליטו כל אחד מי הבחורה שלו... (זה מן קטע כזה שאף פעם לא הבנתי) אז אני ככה יושב בסבבה עם כולם (היינו במן פאב מועדון כזה לא ברור) מדברים צוחקים ולאט לאט זרמנו החוצה מהמקום שישבנו בו וירדנו לחוף השכבנו שקשי"ם והתחלנו לשחק כל מיני משחקים מפגרים כאלה סגנון אמת או חובה עם דברים מגעילים, בקיצור היה שם איזה קטע שבן דוד שלי התנשק שם עם מישהי שבסוף הסיפור נהייתה חברה שלי. (עד היום הוא צוחק עלי שהוא התנשק עם חברה שלי)
מכל מקום הבחורה הזאת חבר אחר בנה עליה ואני התחלתי לדבר איתה ואז חברה שלה הצטרפה גם אלינו וככה שכבנו על השק שינה עד שחברה שלה פרשה והיא נשארה איתי והמשכנו לדבר ככה, חבר שלי בא אלינו באיזה 2 בלילה וניסה למשוך אותה אני אפילו לא התנגדתי אבל היא משום מה לא הסכימה עד שהוא התייאש ממנה והמשכנו לדבר ככה עד הבוקר משהו כמו 9 שעות רק דיברנו על החוף.
הכי מצחיק זה שהיא היתה פצצה אמיתית וממש לא חשבתי עליה בתור אופציה סתם היה לי נחמד, לא ניסיתי להתנשק איתה או לשלוח ידיים ממש רק לדבר, בסופו של עניין בבוקר כבר היינו אמורים לנסוע הביתה ובחזור הוא לא הפסיק להציק לי שלקחתי לו את הבחורה ולי לא היה את המספר טלפון שלה אפילו... אחרי שבוע אני מקבל שיחה יום חמישי והיא מזדהה בטלפון ואומרת לי שהיא לא הפסיקה לחשוב על הלילה שהיה לנו והדברים התגלגלו לחברות אבל היתה בעיה ממש קשה שמנעה ממנה להגיע לזה וזה היה בגלל המרחק היא בירושלים ואני בקריות איך בדיוק מקיימים קשר כזה? אבל אני אמרתי לה שקילומטרים זה לא מרחק ושהכל יהיה בסדר והיינו חברים כל הצבא שלי ואחריו עד שהיא קיבלה איזה ג'ננה לטוס לתאילנד ואמרתי לה שעם הטיסה היא יכולה להגיד לי להתראות וככה גם נגמרו להם שלוש וחצי שנים של חברות...
בקיצור היה לי ממש נחמד![]()
נערך לאחרונה על ידי lemongrass; 17-08-2009 בשעה 15:17.
Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200
כנסו לאתגרים החדשים שלנו זאת הדרך הפשוטה ביותר להשיג נקודות!
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!
ת'אקסית שלי הכרתי דרך חברה משותפת.. השאר היה היסטוריה![]()
אני חייב תודה לרכבה ישראל
אז ככה. הייתי צריך לנסוע ברכת מת"א לחיפה זה בערך שעה ומשהו.
טוב בקיצור כמו תמיד בנסיעות האלה אין מקום. חיפשתי כמעט בכל הקרונות מקום..
הקיצר אני רואה מקום פנוי מתיישב פותאום קולט מולי איזה אחת בגיל שלי נראת טוב מאוד.
אני מתיישב מתחילים לדבר בסוף הדרך החלפנו טלפונים והשאר היסטוריה![]()
נערך לאחרונה על ידי Shlomi062; 18-08-2009 בשעה 04:30.
בלוג עיצוב גרפי עיצוב אתרים בניית פורומים פרום קידום אתרים
Maccabi Tel Aviv - You'll Never Walk Alone
"אולם צר לי לומר, כי עבור רבים בקהילה הבינלאומית - הוכחות אינן נצרכות. ישראל אשמה - עד שמוכחת אשמתה."
ראש הממשלה בנימין נתניהו - { מתוך נאום בעקבות ההשתלטות על המשט לעזה (ה-2 ביוני, 2010)
בפעם הראשונה שלי ?
חבר שלי הכיר לי אותה , היה ממש כיף איתה!,וכמו תמיד אבל אחד קטן צריך להרוס הכל!..
היא הטרידה אותי ורצתה שאבלה איתה כל הזמן! ,כשהייתי צריך לבלות עם חברים,להיות איתה וכל מיני דברים כאלה..
ולא ממש היה לי נעים לזרוק אותה אז המשכנו והמשכנו עד הרגע שפשוט ניסיתי לנתק קשר איתה , לדוגמא סיננוים וכ' והיא הבינה .
בהתחלה היה כיף , אבל לאחר מכן? זה היה יותר מידיי בשבילי.