|
|
אני חושבת ש A TOUT LE MOND של מגאדת' הגירסא עם הזמרת יותר יפה בלייב
msn:metalcore71@hotmail.com
ROCK IN RIO אחת הופעות המטאל הטובות שהיו,הביצועים היו ממש ממש טובים!
בעיקר זה שלחצי מהשירים שם הקהל עשה קולות רקע חח
S&M גם הופעה נדירה,מאסטר אוף פפטס נשמע שם מממש ממש חייתי וטוב
ו-ENBLACK חלאס זה כבר לא מצחיק :/
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
מה לא מצחיק?
הרמן-לי דפק את אחד הסולואים היותר מגניבים וקוליים שיכולים להיות בגרסת לייב
אני חורש עליו כל היום
בום בום באפ בופ בים באם בופ
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
FADE TO BLACK נשמע הרבה הרבה יותר טוב בגרסה האיטית
Decade Of Therion של בהמות'
הוא במהירות כפולה בלייב. פשוט מטורף.
אתם אומרים שלשמוע 100,000 איש צורחים DIE זה כיף,
דמיינו 150,000 צורחים Apo Panthos Kako Daemonos![]()
Music = LifeMy music-Death, Behemoth, Pantera, Metallica, Slayer, Megadeth, Lamb Of God, Betzefer, Children Of Bodom, Amon Amarth, Iron Maiden, Kreator, Led Zeppelin, Nirvana, Sepultura, Jimmy Hendrix, System of A Down, Tenacious D,Corege/m\
נערך לאחרונה על ידי WooDStocK; 18-08-2009 בשעה 18:50.
Unholy Confessions - A7X
לחלק הראשון של התגובה אני מוחה בתוקף, בהמות' חיות אדם, לדעתי האישית הם כמו מטאליקה של עולם האקסטרים, אם היית מחליף כל מה שבא אחרי בלאק אלבום בחומר טוב.
מצד שני, במוסקווה זו באמת הופעה בתזונה.
תשמע את Harvester Of Sorrow בהופעה הזאת, הקהל שם מצויין וזה עוקף את המקור בהרבה.
Music = LifeMy music-Death, Behemoth, Pantera, Metallica, Slayer, Megadeth, Lamb Of God, Betzefer, Children Of Bodom, Amon Amarth, Iron Maiden, Kreator, Led Zeppelin, Nirvana, Sepultura, Jimmy Hendrix, System of A Down, Tenacious D,Corege/m\
rock in rio כמעט כל שיר שם נשמע יותר טוב מהמקור ו-the who אי אפשר להשוות בין האולפן להופעה השירים בהופעות נשמעים יותר טוב אבל נות'ינג אלס מטרס נשמע הרבה פחות טוב בלייב
נערך לאחרונה על ידי rocetall789; 18-08-2009 בשעה 21:27.
1.היי,מה שבא אחריו דווקא סבבה.
אם תעמיק בשמיעה ולא רק של הלהיטים תבין שזה ממש נחמד.
פשוט צריך להיות יותר פתוחים מוזיקלית ולבוא בגישה של "אחלה,מטאליקה שינו סגנון לרוק כבד/גראנג'/גרוב רוק?"
2.תאמין לי ששמעתי את הגרסא של HOS לפני שנולדת
גרסא מצויינת,הרבה יותר טובה מגרסאת האולפן
3.כן,בהמות' סבבה לגמרי.יש להם כמה שירים סוסים,אפילו שהם דפקו העתקה לאנת'רקס באחד הלהיטים הכי גדולים שלהם.
כי בלייב אי אפשר לשלב כינורות.וגם מבחינת האקוסטיקה אין על מה לדבר.
אבל הקהל ששר עם ג'יימס את כל השורות,זה חוויה
לא...לא נראה לי
ראיתי את ההופעה איזה 4 פעמים והמקסימום שאפשר לדחוף במקום הזה זה מליון בערך
נראה לי שאתה מתבלבל עם LIVE EARTH IN RIO שהיה ב2007 שהיה על חוף ים בריו 3 וחצי מליון איש או משהו קרוב לזה
אני חושב שהשיר The Art Of Shredding של פנטרה נשמע הרבה יותר טוב מגרסה באלבום..
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=C2Ccv6reRU8&NR=1&feature=fvwp"]YouTube - Pantera-The Art Of Shredding[/ame]
נערך לאחרונה על ידי GSP; 20-08-2009 בשעה 13:36.
^ קרדיט לי על הפצצה למעלה ^
[מכין בפרטי]
~ גם אני פעיל בפורום רוק ומטאל ~![]()