קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. רבתי עם חבר הכי טוב שלי
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 13
    הודעה אחרונה: 14-10-2006, 22:02
  2. תמונה של החבר הכי טוב שלי -=NFS=- מהפורום
    על ידי avroom בפורום דיבורים
    תגובות: 21
    הודעה אחרונה: 12-11-2005, 01:21
נושא נעול
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12
מציג תוצאות 16 עד 26 מתוך 26

[בעיה]היה הידיד הכי הכי טוב שלי \: - עמוד 2

משתמש מתקדם האוואטר של - sonrisas -
    שם פרטי
    סיון
    לייקים
    0
    נקודות
    55

ציטוט נכתב במקור על ידי יעוץ מיני זה אני צפיה בהודעה
    אם הוא כמו שאת מספרת ידיד עד כדי כך כל כך טוב ? אז הוא לא יתנקל לך ויחזיר לך ( במקרה על מה שסיפרת לו ) ולחשוב שעוד על משהו שלא עשית ( והוא לא יודע כמובן ) .

טוב תזמיני אותו לבייתך וגם את חברתך שהיית איתו , תתני להם לדבר , ואחרי זה תדברי איתו גם וזהו נפתר העניין .
    ולמה נראלך שהוא יבוא אלי לבית ?
    הוא לא רוצה לדבר איתי באיסי ולא בפלא אז הוא יבוא אלי ? \:

2. קישורים ממומנים

מורחקים
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    יעוץ מיני זה אני

אז תבואי אליו בלי הזמנה אפילו! ותגידי לחברה שלך , אם את אוהבת אותי[כחברה-ידידה כמובן] בואי איתי עכשיו..ואז תסבירי לו

שם פרטי
    סיון
    לייקים
    0
    נקודות
    55

ציטוט נכתב במקור על ידי יעוץ מיני זה אני צפיה בהודעה
    אז תבואי אליו בלי הזמנה אפילו! ותגידי לחברה שלך , אם את אוהבת אותי[כחברה-ידידה כמובן] בואי איתי עכשיו..ואז תסבירי לו
    דבר ראשון אם הוא לא רוצצצה לדבר איתי בכלל אז איך אני אלך אליו לבית ? \:
    דבר שני היא לא תלך אליו כי הם גם ניתקו קשר מסתבר עכשיו .. X:

משתמש באטרף האוואטר של Aviv.E
    שם פרטי
    Aviv
    לייקים
    82
    נקודות
    1,012
    פוסטים בבלוג
    1
    משפט מחץ
    "ברוך ה' צורי המלמד ידיי לקרב , אצבעותיי למלחמה"

אני אומר שתנסי שוב פעם אחרונה תנסי לשכנע אותו שזאת לא את לא יעבוד לא יעבוד ...
    ראיתי תמונות שלך את ילדה יפה את יכולה להשיג פי אלף יותר טוב שלא יעשה לך דברים כאלה

שם פרטי
    סיון
    לייקים
    0
    נקודות
    55

ציטוט נכתב במקור על ידי Aviv.E צפיה בהודעה
    אני אומר שתנסי שוב פעם אחרונה תנסי לשכנע אותו שזאת לא את לא יעבוד לא יעבוד ...
    ראיתי תמונות שלך את ילדה יפה את יכולה להשיג פי אלף יותר טוב שלא יעשה לך דברים כאלה
    ניסיתי הוא לא רוצה |:
    חחח תודה מאמי

משתמש כבוד
    שם פרטי
    אמיר
    לייקים
    22
    נקודות
    489
    משפט מחץ
    אל תתחיל אם אתה לא מסוגל לסיים!

אני לא תמידמצליח להבין את הילדותיות הזאת ואולי יהיה קשה לי לרדת לשם ולנסות לראות את מה שקורה מנקודת המבט שלכם אבל אני אנסה.
    אתה לא נשמעת ילדה קטנה ואם כן את חושבת בצורה בוגרת יותר מגילך, אני מבין שאת מרגישה כלפיו ולכן את בבעיה כי מצד אחד הוא מאשים אותך בהריסת הקשר אבל מצד שני את זקוקה לקשר האמיתי שאולי היה לכם פעם וידוע שאדם זקוק לקשר של אהבה הרבה יותר מאשר הוא זקוק להיות נאהב (אם את לא מאמינה לי את יכולה לראות את זה על עצמך איך את היית מוכנה להישאר בסביבתו ובקשר איתו למרות שרק את אוהבת והוא לא אוהב חזרה בדיוק כמו למשל הורה לילד אוטיסט שהוא יכול רק לאהוב את הילד אך הילד לעולם לא יוכל להחזיר אהבה להורה אך ההורה לא נשבר כי הקשר של האהבה והדאגה לילד מחזיק אותו יותר מהצורך להיות נאהב ע"י הילד אבל זו סטייה מהנושא) ולכן קשה לך לוותר על זה.
    מכאן אני יכול רק להסיק שאת בעצם זקוקה לקשר שהיה לכם ולכן העצה שלי תהיה שתצטרכי לעשות סוויץ' ולהתחיל לעבוד על עצמך לשכוח אותו, אני יודע שזה נשמע קשה אבל אין לך ברירה מכמה סיבות.
    1. הוא לא בדיוק מישהו שהייתי מגדיר כידיד טוב מהסיבה שאדם נמדד בכעסו ואם הוא לא מסוגל להתנהג עדיין כמו אדם בשעת הכעס (גם בשעת כעס צריך לשמור על פרופורציות ושכל ישר עד כמה שזה נשמע קשה אדם צריך לעבוד על מידותיו) אז הוא לא אדם בעל מידות טובות ואצלי זה פוסל את האדם מהגדרת חבר.
    2. את לא זקוקה לו את זקוקה לקשר שהיה לכם כמו שהסברתי למעלה ולכן את יכולה לפתח קשר כזה או דומה לו עם אדם אחר וזה גם מה שיעזור לך לצאת מהבעיה (את רואה יש גם פיתרונות )
    3. אין דבר כזה ידידים כי ידידים זאת פונקציה של אהבה חד צדדית תמיד אז אל תבני על זה אף פעם בתור משהו לטווח הארוך כמו עם חברות (שהן באמת חברות ולא חברות אינטרס או משהו דומה)

מקווה שעזרתי ואם יש לך עדיין קושי תרשמי אולי עצם השיחה על זה תקל על הרגשתך כמו אישתי שאני חייב להקדיש לה תמיד זמן קדיחה, סבל בשבילי ואושר בשבילה אבל אין מה לעשות זה צורך נפשי שחייבים להכיר בו ולהעניק אותו.
    יום טוב.
    Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200

כנסו לאתגרים החדשים שלנו זאת הדרך הפשוטה ביותר להשיג נקודות!
    אתגר זהה את החומרה!
    אתגר הכן את המפרט!

שם פרטי
    סיון
    לייקים
    0
    נקודות
    55

ציטוט נכתב במקור על ידי lemongrass צפיה בהודעה
    אני לא תמידמצליח להבין את הילדותיות הזאת ואולי יהיה קשה לי לרדת לשם ולנסות לראות את מה שקורה מנקודת המבט שלכם אבל אני אנסה.
    אתה לא נשמעת ילדה קטנה ואם כן את חושבת בצורה בוגרת יותר מגילך, אני מבין שאת מרגישה כלפיו ולכן את בבעיה כי מצד אחד הוא מאשים אותך בהריסת הקשר אבל מצד שני את זקוקה לקשר האמיתי שאולי היה לכם פעם וידוע שאדם זקוק לקשר של אהבה הרבה יותר מאשר הוא זקוק להיות נאהב (אם את לא מאמינה לי את יכולה לראות את זה על עצמך איך את היית מוכנה להישאר בסביבתו ובקשר איתו למרות שרק את אוהבת והוא לא אוהב חזרה בדיוק כמו למשל הורה לילד אוטיסט שהוא יכול רק לאהוב את הילד אך הילד לעולם לא יוכל להחזיר אהבה להורה אך ההורה לא נשבר כי הקשר של האהבה והדאגה לילד מחזיק אותו יותר מהצורך להיות נאהב ע"י הילד אבל זו סטייה מהנושא) ולכן קשה לך לוותר על זה.
    מכאן אני יכול רק להסיק שאת בעצם זקוקה לקשר שהיה לכם ולכן העצה שלי תהיה שתצטרכי לעשות סוויץ' ולהתחיל לעבוד על עצמך לשכוח אותו, אני יודע שזה נשמע קשה אבל אין לך ברירה מכמה סיבות.
    1. הוא לא בדיוק מישהו שהייתי מגדיר כידיד טוב מהסיבה שאדם נמדד בכעסו ואם הוא לא מסוגל להתנהג עדיין כמו אדם בשעת הכעס (גם בשעת כעס צריך לשמור על פרופורציות ושכל ישר עד כמה שזה נשמע קשה אדם צריך לעבוד על מידותיו) אז הוא לא אדם בעל מידות טובות ואצלי זה פוסל את האדם מהגדרת חבר.
    2. את לא זקוקה לו את זקוקה לקשר שהיה לכם כמו שהסברתי למעלה ולכן את יכולה לפתח קשר כזה או דומה לו עם אדם אחר וזה גם מה שיעזור לך לצאת מהבעיה (את רואה יש גם פיתרונות )
    3. אין דבר כזה ידידים כי ידידים זאת פונקציה של אהבה חד צדדית תמיד אז אל תבני על זה אף פעם בתור משהו לטווח הארוך כמו עם חברות (שהן באמת חברות ולא חברות אינטרס או משהו דומה)

מקווה שעזרתי ואם יש לך עדיין קושי תרשמי אולי עצם השיחה על זה תקל על הרגשתך כמו אישתי שאני חייב להקדיש לה תמיד זמן קדיחה, סבל בשבילי ואושר בשבילה אבל אין מה לעשות זה צורך נפשי שחייבים להכיר בו ולהעניק אותו.
    יום טוב.
    מממ ' .. אני כבר לא אוהבת אותו יש לי מישהו עכשיו \:
    אבל אני כן זקוקה לקשר לשלו כי זה היה משהו אחר מכל שאר הבנים
    כי הוא באמת באמת מבין אותי .
    והחברות שיש לי הם לא כמו החברות של אחד מכיר .. \\:
    החברות האלה דווקא ברגעים שצריכים עזרה יצאו עליך ויתנו לך
    הרגשה יותר חרא ממה שיש לך ..

Ori
    אורח

ציטוט נכתב במקור על ידי - sonrisas - צפיה בהודעה
    מממ ' .. אני כבר לא אוהבת אותו יש לי מישהו עכשיו \:
    אבל אני כן זקוקה לקשר לשלו כי זה היה משהו אחר מכל שאר הבנים
    כי הוא באמת באמת מבין אותי .
    והחברות שיש לי הם לא כמו החברות של אחד מכיר .. \\:
    החברות האלה דווקא ברגעים שצריכים עזרה יצאו עליך ויתנו לך
    הרגשה יותר חרא ממה שיש לך ..
    אז את בוחרת חרא חברות בנוסף לכל :/
    בכל מקרה את מוכנה להסביר לי פעם אחת ולתמיד מה זאת השטות הזאת אני צריכה אותו???
    כמו שאמיר אמר אין דבר כזה ידידים, יש קשר מתוך אינטרס (מה לעשות הזן האנושי חי על אינטרסים)
    וכמו שהבן אדם הזה התנהג עד עכשיו מגיע לו שתזרקי אותו לכלבים במקרה הטוב..
    נערך לאחרונה על ידי Ori; 19-08-2009 בשעה 19:32.

משתמש ותיק האוואטר של EnBlack
    לייקים
    366
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    "Excuse me while I kiss that guy..."

סיון
    עם כל הכבוד שאני רוצה לעזור פה לאנשים
    כולם תקועים בשלהם
    אתם לא מוכנים להקשיב... אז אם ככה מה שאני יכול להגיד זה לכי תתאבדי אם את כל כך בתוך זה
    ואם הוא אפילו לא מוכן לדבר איתך
    הוא לא חבר
    אני אפילו לא הייתי מתייעץ

Ori
    אורח

ציטוט נכתב במקור על ידי Nova צפיה בהודעה
    סיון
    כולם תקועים בשלהם
    אתם לא מוכנים להקשיב... אז אם ככה מה שאני יכול להגיד זה לכי תתאבדי אם את כל כך בתוך זה
    הוא לא חבר
    תשמע יש גבול תערוך...

שם פרטי
    סיון
    לייקים
    0
    נקודות
    55

ציטוט נכתב במקור על ידי Nova צפיה בהודעה
    סיון
    כולם תקועים בשלהם
    הוא לא חבר
    טוב שלא הגזמת , X :

נושא נעול
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 14:14.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,083 | הודעות: 8,173,670 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect