קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [עזרה] איך להשיג לי קצת הרבה ידידות ועוד שאלה(15)
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 18-03-2011, 14:18
  2. שאלה|איך אני יכול להשיג יותר כסף
    על ידי xNewNick בפורום כסף ברשת
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 27-08-2010, 11:43
  3. [שאלה] איך אני יכול להשיג את 1.6 המקורי?
    על ידי אלעד. בפורום Counter Strike
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 15-09-2006, 12:32
+ תגובה לנושא
עמוד 3 מתוך 4 << ראשון 1234 אחרון >>
מציג תוצאות 31 עד 45 מתוך 46

[שאלה]איך להשיג ביטחון באמת - עמוד 3

[ame="http://www.youtube.com/watch?v=X4kIiMQIAXs"]YouTube - &#x202b;שחר סלע ופישי הגדול - זוג משמיים&#x202c;&lrm;[/ame]

תערוך לי הודעות ואני יתקע לך משהו חד בתחת אחי
    נערך לאחרונה על ידי יעוץ מיני זה תימני; 22-08-2009 בשעה 15:11.

2. קישורים ממומנים

ציטוט נכתב במקור על ידי 1o1x צפיה בהודעה
    תקשיב הוא צודק שזה עוזר, הוא פשוט לא הבין מה עזר להם.
    זה לא הפרטי לבוש , זה ההרגשה שהייתה להם לאחר מכן.
    כל דבר שיגרום לכם להרגיש יותר ביטחון \ יותר טוב עם עצמכם \ פאן \ במצב רוח מצויין , יעזור לכם.

מזאת אומרת לא הבין מה עזר להם?! ..פרטי לבוש זה מה שעזר להם לא היה להם ביטחון בשיט ,ואחרי שניכנסנו איתם לכמה חנויות קנינו להם כמה צמידים שרשראות וכובעים הביטחון שלהם תפס גובה כל האיבזרים האלה יצרו אצלהם ביטחון והרגשה של מליון דולר אז כן,הבנתי מה זה גרם להם להרגיש כי אני זה שהציע את זה

דבר שני כל אחד מביא לי דומגאות על הבסיסים שלהם ואללה כולם עם ירוק ואתה יכול להשיג מספרים מה הפאקינג ביג דל? טוב שהצבא זה לא כמו בית ספר ,אתה נמצא במסגרת עם הבחורות שלא לדבר על זה שיש לכם הרבה במשותף ,אם כבר מדברים זה אפילו קל יותר להוציא מספר בצבא ככה שתפסיקו לזיין תשכל אני לבוש אותו דבר ומשיג מספר אפשר לחשוב. בבית ספר שכולנו היינו עם חולצה של הבית ספר לכולנו היו אותן חולצות אבל כל אחד מאיתנו זיין בחורה אחרת אם כל זה שהייתה לנו תילבושת אחידה אז אל תתפסו טרמפ על זה שכולכם עם ירוק אתם במסגרת וזה יותר קל

דבר שני Asaf בוא אני ואתה ניצא למועדון תבוא עם מדים של הצבא שלך ואני יבוא בלבוש של יציאה בוא נראה מי יקח (שנינו עם ביטחון ושנינו יודעים איך לפעול,מקווה בשבילך לפחות ) אז בוא נראה מי יקח אתה בבגדי צבא או אני .

נ.ב. שמישהו יערוך את הכותרת זאת לא שאלה זאת עצה/מדריך(לא יודע אךי בדיוק אתם קוריאם לזה )
    נערך לאחרונה על ידי keddan; 22-08-2009 בשעה 15:00.

משתמש כבוד
    שם פרטי
    אסף :O
    לייקים
    18
    נקודות
    5
    משפט מחץ
    אני יודע הכל. כמעט.

אני חושב שאתה לא ממש מבין את הקונספט שמנסים להעביר לך.
    בוא, בוא אני אסביר לך משהו קצר כדי שאולי תבין משהו.

בגדים, ככלל, לא נותנים כלום.
    מה שנותן לך משהו, זה ההרגשה העילאית.
    לבנות בטחון עצמי, אי אפשר לעשות עם לקנות בגד, בגד נותן לך הרגשה עילאית בדיוק אחרי פעמיים שאתה לובש אותו.
    אח"כ הוא נראה לך טריוויאלי ולא עשית שום דבר לשיפור הבטחון שלך, יש עד כאן?
    בטחון עצמי בונים במשך תקופה מסויימת, אתה צריך להטמיע בעצמך תובנות מסויימות (קרא עליהם במאמרים אחרים כי אין לי באמת כוח או זמן להסביר לך) אחרת שום דבר לא יעזור לך.
    לפני שאתה מוכיח את עצמך לפני בחורות אחרות, אתה צריך להרגיש לבד, אפילו בבית שהביטחון שלך הוא גבוה. שלא משנה כמה פעמים יגידו לך 'לא' הערב, אתה השפיץ הכי גדול שבחורה יכולה לקבל. לדוגמא.

לגבי מסגרת ועוד בלבולי שכל שם, גם כשאתה נכנס למועדון יש לך הרבה במשותף עם כל הנמצאים שם.
    חבל שאתה לא שם לב לזה.

ולגבי ההערה האחרונה, אני חושב שכל עוד אתה לא זיין עם תעודות, אין לך את הפריבילגיה להזמין אנשים לעשות איתך פיקאפ נייט ולראות מי יותר טוב.
    אתה אפילו לא בעמדה שאתה יכול להגיד על חברים שלך שהם פחדנים 'ואפילו הם הצליחו להשיג זיון..'

בקיצר שיהיה לך בהצלחה.
    תקרא, תלמד, תשכיל, תתאמן הרבה.

Ori
    אורח

ציטוט נכתב במקור על ידי Asaf צפיה בהודעה

לבנות בטחון עצמי, אי אפשר לעשות עם לקנות בגד, בגד נותן לך הרגשה עילאית בדיוק אחרי פעמיים שאתה לובש אותו.
    בטחון עצמי בונים במשך תקופה מסויימת, אתה צריך להטמיע בעצמך תובנות מסויימות (קרא עליהם במאמרים אחרים כי אין לי באמת כוח או זמן להסביר לך) אחרת שום דבר לא יעזור לך.
    לפני שאתה מוכיח את עצמך לפני בחורות אחרות, אתה צריך להרגיש לבד, אפילו בבית שהביטחון שלך הוא גבוה. שלא משנה כמה פעמים יגידו לך 'לא' הערב, אתה השפיץ הכי גדול שבחורה יכולה לקבל. לדוגמא.

לגבי מסגרת ועוד בלבולי שכל שם, גם כשאתה נכנס למועדון יש לך הרבה במשותף עם כל הנמצאים שם.
    חבל שאתה לא שם לב לזה.

ולגבי ההערה האחרונה, אני חושב שכל עוד אתה לא זיין עם תעודות, אין לך את הפריבילגיה להזמין אנשים לעשות איתך פיקאפ נייט ולראות מי יותר טוב.
    אתה אפילו לא בעמדה שאתה יכול להגיד על חברים שלך שהם פחדנים 'ואפילו הם הצליחו להשיג זיון..'

בקיצר שיהיה לך בהצלחה.
    כתבת בערך את מה שאני מנסה להסביר רק בצורה יותר מתומצתת.
    סך הכל הבגדים הם לא המפתח אלא רק אביזר במה.
    זה נכון שהוא תורמים באיזשהי צורה אבל הם לא מה שיביא לך הצלחה, הם יביאו אותך עד למקום שאתה צריך לפעול בזכות עצמך ולא משנה כמה החולצה שאתה לובש היא לפרצוף
    נערך לאחרונה על ידי Ori; 22-08-2009 בשעה 19:30.

משתמש כבוד האוואטר של Xanax
    לייקים
    16
    נקודות
    -20,439
    משפט מחץ
    PickupHome.com - המקום שלך להצלחה.

ציטוט נכתב במקור על ידי keddan צפיה בהודעה
    מזאת אומרת לא הבין מה עזר להם?! ..פרטי לבוש זה מה שעזר להם לא היה להם ביטחון בשיט ,ואחרי שניכנסנו איתם לכמה חנויות קנינו להם כמה צמידים שרשראות וכובעים הביטחון שלהם תפס גובה כל האיבזרים האלה יצרו אצלהם ביטחון והרגשה של מליון דולר אז כן,הבנתי מה זה גרם להם להרגיש כי אני זה שהציע את זה

דבר שני כל אחד מביא לי דומגאות על הבסיסים שלהם ואללה כולם עם ירוק ואתה יכול להשיג מספרים מה הפאקינג ביג דל? טוב שהצבא זה לא כמו בית ספר ,אתה נמצא במסגרת עם הבחורות שלא לדבר על זה שיש לכם הרבה במשותף ,אם כבר מדברים זה אפילו קל יותר להוציא מספר בצבא ככה שתפסיקו לזיין תשכל אני לבוש אותו דבר ומשיג מספר אפשר לחשוב. בבית ספר שכולנו היינו עם חולצה של הבית ספר לכולנו היו אותן חולצות אבל כל אחד מאיתנו זיין בחורה אחרת אם כל זה שהייתה לנו תילבושת אחידה אז אל תתפסו טרמפ על זה שכולכם עם ירוק אתם במסגרת וזה יותר קל

דבר שני Asaf בוא אני ואתה ניצא למועדון תבוא עם מדים של הצבא שלך ואני יבוא בלבוש של יציאה בוא נראה מי יקח (שנינו עם ביטחון ושנינו יודעים איך לפעול,מקווה בשבילך לפחות ) אז בוא נראה מי יקח אתה בבגדי צבא או אני .

נ.ב. שמישהו יערוך את הכותרת זאת לא שאלה זאת עצה/מדריך(לא יודע אךי בדיוק אתם קוריאם לזה )
    חחח אתה רציני ? מה אין עם מי לדבר?
    ברור שזה עזר להם אבל זה לא הבגד זה ההרגשה שהבגד נתן להם

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

יש דבר אחד זאתי כמו זריקת ביטחון עצמי לגוף:
    אלכוהול.
    תפוס ראש והביטחון בשמיים.

חבל שאתה לא שם לב לזה.

בקיצר שיהיה לך בהצלחה.

שתהיו לי בריאים אתם אני לא אמרתי שהבגד הוא מה שעשה מהם זיינים
    אמרתי דבר אחד הם היו יבשים הם היו ביישנים לבחורה לא היה להם אומץ לגשת...לקחנו אותם וקנינו להם כמה פרטי לבוש שגרמו להם להרגיש טוב ומפה הכל התחיל לזרום הם התחילו לפנות לבחורות לצחוק איתם לגעת להביא מספרים וכו..וכל זה בגלל הפרטי לבוש בגלל שלאותו רגע הם גרמו להם הרגשת ביטחון ולגבי זה שצריך להטמיע בך את כל החרטות האלה ..לא אחי,לך אתה תקרא מאמרים כמו ילד מסכן איך להעלות את הביטחון העצמי כי ביטחון יש לי כפול ממך
    דבר שני asaf
    אל תנסה לרדת עלי ולעשות אותי קטן כי אני לא, ובכל תחום שיש אני לוקח אותך ואם אתה לועג או לא מאמין אין בעיה בוא נפגש ונתחרה בכל תחום!
    ולעניין לגבי ה"זיין עם תעודות" ואללה לא נראה לי שאתה בדיוק זיין עם תעודות ,מאחורי מסך מחשב הכל קל ככה שלך אין בדיוק את הפריבילגיה לבוא ולרדל עלי שלא לדבר על זה שבנתיים רק דיבורים ראיתי ממך ולא יותר ככה שאת כל החרטות שלך תשמור לעצמך

נ.ב. עשו טובה ותנעלו את האשכול הזה כל אחד בא ומנסה להראות כמה הוא זיין (שכל בכל מקרה)
    לא נגיע לעמק השווה ככה שעדיף לנעול
    נערך לאחרונה על ידי keddan; 23-08-2009 בשעה 17:04.

משתמש כבוד
    שם פרטי
    לייקים
    18
    נקודות
    5
    משפט מחץ
    אני יודע הכל. כמעט.

סבבה אתה שפיץ אחי.

Ori
    אורח

ציטוט נכתב במקור על ידי keddan צפיה בהודעה
    שתהיו לי בריאים אתם אני לא אמרתי שהבגד הוא מה שעשה מהם זיינים
    אמרתי דבר אחד הם היו יבשים הם היו ביישנים לבחורה לא היה להם אומץ לגשת...לקחנו אותם וקנינו להם כמה פרטי לבוש שגרמו להם להרגיש טוב ומפה הכל התחיל לזרום הם התחילו לפנות לבחורות לצחוק איתם לגעת להביא מספרים וכו..וכל זה בגלל הפרטי לבוש בגלל שלאותו רגע הם גרמו להם הרגשת ביטחון ולגבי זה שצריך להטמיע בך את כל החרטות האלה ..לא אחי,לך אתה תקרא מאמרים כמו ילד מסכן איך להעלות את הביטחון העצמי כי ביטחון יש לי כפול ממך
    דבר שני asaf
    אל תנסה לרדת עלי ולעשות אותי קטן כי אני לא, ובכל תחום שיש אני לוקח אותך ואם אתה לועג או לא מאמין אין בעיה בוא נפגש ונתחרה בכל תחום!
    ולעניין לגבי ה"זיין עם תעודות" ואללה לא נראה לי שאתה בדיוק זיין עם תעודות ,מאחורי מסך מחשב הכל קל ככה שלך אין בדיוק את הפריבילגיה לבוא ולרדל עלי שלא לדבר על זה שבנתיים רק דיבורים ראיתי ממך ולא יותר ככה שאת כל החרטות שלך תשמור לעצמך

נ.ב. עשו טובה ותנעלו את האשכול הזה כל אחד בא ומנסה להראות כמה הוא זיין (שכל בכל מקרה)
    לא נגיע לעמק השווה ככה שעדיף לנעול
    אתה רוצה שאני אשים את האצבע על מה שמפריע לנו במה שאתה אומר?
    אז אני אפשט את זה בשבילך
    אתה אומר שברגע שהבאת לאיזה בן אדם ביישן פריט לבוש מדליק הוא כולו התמלא אומץ והביא כל בחורה שהוא רוצה...
    אז תשמע אני לא יודע לפחות בחיים שאני מכיר שום פריט לבוש לא משנה כמה הוא מדליק מושך ובולט לא יתן לך ביטחון נקודה סוף פסוק.

ועוד משהו אתה פותח במשפט ואז משפט אחריו אתה בעצם סותר את מה שאמרת אז תעשה לי טובה תעקוב אחרי מה שאתה כותב

עזוב אני מתווכח איתכם ,הבאתי את חברים שלי אתמול בלילה לפני שיצאנו נתתי להם לקרוא את כל האשכול והתגובות והם אמרו ככה: "עזוב אותם אלה הם לא מבינים כלום בשיט" (אל תקחו את זה אישית)שזה אומר דבר אחד הם האנשים שעליהם דיברתי ...ככה שאם הם אומרים את זה אין לי יותר מה להתווכח איתכם הם בעצמם אמרו לי זה הביא להם ביטחון עד השמיים והיום אם אותם האביזרים שקנו באילת הם יוצאים בערב ומתחילים עם כל בחורה שיש ,הכובעים והשראראות הביאו להם זריקת ביטחון של מאה אחוז שעכשיו יש להם ת'ביטחון להתחיל עם כל בחורה שיש (ושאני אומר כל בחורה שיש תכוונו על הכי גבוה )

רק דבר אחד הם כן הסכימו : לחבר'ה אחרים יכול להיות שזה לא מביא ביטחון לאורך הרבה זמן אולי בפעם פעמים הראשונות שאתה שם את החפץ (ככה זה בד"כ) אבל כנראה שהם מקרה שונה כי להם זה פשוט מביא ביטחון יום אחרי יום....
    נערך לאחרונה על ידי keddan; 24-08-2009 בשעה 14:26.

Ori
    אורח

אתה יודע מה באמת צריך לנעול את הנאשכול הזה בגלל שזה פשוט עצוב...

משתמש כבוד
    שם פרטי
    לייקים
    18
    נקודות
    5
    משפט מחץ
    אני יודע הכל. כמעט.

בן כמה אתה?

Ori
    אורח

בן כמה אתה?
    אני או הוא?
    אם אתה שואל אותי אני בן 21

משתמש כבוד
    שם פרטי
    לייקים
    18
    נקודות
    5
    משפט מחץ
    אני יודע הכל. כמעט.

אתה אני יודע בן כמה אתה יא בדרן חח

אני בן 18 וחצי...למרות שאני לא ממש מבין לאן השאלה הזאת מובילה?
    נערך לאחרונה על ידי keddan; 25-08-2009 בשעה 19:54.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 08:34.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,498,876 | הודעות: 8,199,469 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect