לא יודע אני לא מזיין עם סטופר...
מה זה משנה בכל מקרה ? זה תלוי כמה אתה חרמן כמה אתה עייף בסביבה ובעוד המון תנאים...
לא יודע אני לא מזיין עם סטופר...
מה זה משנה בכל מקרה ? זה תלוי כמה אתה חרמן כמה אתה עייף בסביבה ובעוד המון תנאים...
|
|
ואוו מודדים כאן זמנים... ולפי מה שאמרו כאן חבר'ה חצי ממכם מבלבלים במוח היחידים שהיו כאן דוגרי זה אלו שלא עברו את החצי שעה.
ועם כל הכבוד מי שבאמת היה עם בנות בחיים שלו היה יודע שאין בחורה שיכולה להחזיק את הזמנים שהרצתם כאן בעבודה נטו ואני מדבר שהייתי עם כמה מהבנות החולות ביותר בארץ וזה לא מגיע למספרים שנתתם כאן מבחינתן בעבודה נטו! עם גומי או בלי גומי היא תעיף אותך אחרי עבודה נטו של חצי שעה מכל המדרגות אז די לבלבל את המוח!
הזמן תלוי בבחורה עצמה ולא בגבר אם הגבר מספיק מיומן הוא יכול לתת לבחורה להודיע מתי היא רוצה שזה יגמר פשוט, אין אף אחת עלי אדמות שתשרוד שעתיים בלי חומרי סיכה (שאני בטוח שאת שמם אפילו אתם לא יודעים) ושלא ישרוף לה אח"כ הכוס כאילו שפכתם שמה בנזין... אז יאללה תתחילו באמת להיות דוגרי כי זה נשמע כמו חידון של בתולים ולא חבר'ה שבאמת היו שם.
Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200
כנסו לאתגרים החדשים שלנו זאת הדרך הפשוטה ביותר להשיג נקודות!
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!
לא דיברתי עלייך אורי אחרת הייתי מציין זאת, דיברתי על אלה שדיברו על זמן נטו ומבחינה רפואית אין דבר כזה מעל חצי שעה והכי מצחיק זה שאין דבר כזה במציאות לא משנה כמה היא פסיכית מעולם לא יצא לעבודה נטו בלי הפסקות אוראלי ואנאלי בהתאם לכיף ולזרימה או סתם סדו עדין זה חרטא אמיתית של עבודה נטו מעל חצי שעה!
Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!
זה עניין של זמן אף אחת לא מוכנה לזה ישר, בכל אופן לא אחת שאני הכרתי.
צריך כאן יכולת והבנה לנזקים אפשריים למשל לא עושים אנאלי ללא קונדום כי אח"כ אתה יכול לגרום לזיהומים באיבר המין גם שלך וגם שלה אם עוברים מאנאלי לווגינאלי ללא שימוש בקונדום באנאלי והסרתו לפני החדירה לאיבר המין מה שרואים בסרטים כחולים זאת לא דוגמא כי זה ערוך ולכן לא לומדים דברים כאלה מסרטים כחולים כמו כאלה שהכרתי וזאת טעות מפחידה שמשלמים עליה ביוקר!
וכדי שהיא תגיע למצב שהיא מעוניינת צריך לגרום לה להכיר ולדעת לגרות במקומות הנכונים שיגרמו לה לרצות לנסות כי רוב הבנות לא בדיוק מכירות את הגוף שלהן וגירויים מסויימים יכולים לגרום להן לעשות דברים שלא ידעת שהן מסוגלות אליו.
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!
בערךךך שעה ,שעה וחצי אחי זה גם תלוי בחרמנות שלך ..
חתימתך נערכה, גם אם היא לא עוברת על חוקי הגודל היא עוברת על מגבלות הטעם הטוב.
שעתיים
מי יזיין שעתיים
אין לי מספיק כושר לזיין שעתיים
בתקופה של הבלונים זה היה משהו כמו 40 דקות
עכשיו שזה בלי
15-20 דקות, כיאלו ברור שאפשר לסחוב עוד
אבל 20 דקות זה מספיק ומגיע השלב שמתחיל לכאוב לה וזה...