קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [דיון] מה אתם חושבים יקרה בפרק האחרון?
    על ידי vection בפורום הנפילים
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 28-06-2007, 12:31
  2. תגובות: 97
    הודעה אחרונה: 02-06-2007, 22:38
  3. תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 01-05-2007, 23:16
  4. [דיון] מה אתם חושבים על משחק השלום?
    על ידי Red Devils בפורום כדורגל
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 29-12-2006, 19:11
נושא נעול
עמוד 4 מתוך 5 << ראשון ... 2345 אחרון >>
מציג תוצאות 46 עד 60 מתוך 63

[דיון] מה אתם חושבים על חבר/ה אתיופית? - עמוד 4

Glory Glory Man Utd האוואטר של <אור>
    שם פרטי
    תנחשו
    לייקים
    0
    נקודות
    1
    משפט מחץ
    הציונות הביאה לנו את המדינה,השמאלנות תביא עלינו שואה

תכלס אם אני אוהב אותה מה אכפת לי שהיא אתיופית
    העיקר שהיא יהודיה, זה הכי חשוב

2. קישורים ממומנים

Ori
    אורח

ציטוט נכתב במקור על ידי oneel2 צפיה בהודעה
    לי אין שום בעייה זה אתה שתמיד מחפש למצוא "קרש הצלה" לשנות את הקערה על פיה אתה מנסה להתכחש למרות שאתה יודע שזה נכון תסתכל תגובה תגובה
    לא הטעם שלי ,מעדיף לבנות,לא עושה לי את זה .
    אלו עובדות כפרעעע
    לגבי תמניות עראקיות או כל עדה אחרת אני מקווה אתה מודע שכתבת שטיות אין קשררר ביכלל בין שיזוף לכהה עור בטיבעי .
    "הוא אמר בתור הגדרה שהוא מעדיף לבנות" - איזה שטיות תירוץ באמת עלוב כל הפורום אמר את זה אם לא כך במילים אחרות .
    גם זה שהוא אמר "לא מפריע לך לצאת עם אתיופיות.."
    זה גם לא מכוון באופן ישיר אליהם נכווווון ??? (תגיד שכן וואלק כבר אין עם מי לדבר! )

אם היית אתיופי/ת היית נפגעעעע טילים חחחח עאלק "היה מאוד מחמיא לי"
    מה אתה מבלבל את השיערה של הביצה השלישית שלי ?? XD

תדבר לעיניין!
    תשמע כפרעעעע אתה מדבר שטויות ובכמויות, אתה כל פעם לוקח את השיחה למקום אחר כדי להוציא את הרעיון מפוקוס אז במקום כל פעם להאשים אותי במיגרעות תשב ותקרא את התגובות שלך בלבד ותראה איזה תהליך עברת מהרגע שהתחלנו את הדיון עד לרגע הנוכחי כל פעם אתה תוקף את הרעיון מכיוון אחר כדי להראות התפתחות אבל בפועל אתה באמת דורך במקום, כי אמיתי אין לך בסיס לטיעון בכלל בכל תגובה שלך אתה מאשים בן אדם במיגרעות כדי לצאת שידך על העליונה, זה אולי עובד על מישהו שפועל מתוך אינטרנס לא לנסות להבין אותך כי אתם שניכם מחזיקים באותה הדעה.
    ולכן אותו אתה לא צריך לשכנע יותר מידיי.
    אבל אותי אתה לא תוציא מאיזון בהתקלויות ללא הפסקה מכל כיוון שיצדך משגת אליו, כי בינינו אתה לא מבין באמת על מה אתה מדבר, אתה מקריא מושג ריק בלי להבין את המשמעות האמיתית שלו וכשהצגתי את הגישה "אני אוהב רק לבנות" בצורה דרסטית כזאת ואמרתי שהוא לא יוצא עם כל אחת שקצת השתזפה בשמש זה ההיה ככלי להראות לך באופן מילולי את ההגזמה שאתה מפעיל פה בנושא (סמכתי על האינטלגצייה שלך שתדע לשים את ההבדלה אבל ניראה שנכשלת לעמוד בציפיות), רמת הניתוח שלך לכל הנושא באופן כללי נופלת ממחצית ההגיון כי באמת שאני מרגיש שאני מנסה להסביר שוב ושוב את אותה הנקודה שבורחת מבינתך, אני לא בא כדי להביא אותך לידיי לעג אבל אתה שוב ושוב מכריח אותי לחדד נקודה שהייתה צריכה להיקלט על ידך מזמן.
    הגיזענות כפי שאתה מנסה להוציא אותה בכוח אינה קיימת בנושא הזה ואני בטוח שאם יכולתי להשיב את הגלג לאחור ולבטל את התגובה שלך בנוגע אליה לא הייתה לנו בעיה כזאת ואפילו היו תגובות מעודדות יותר מצד הגולשים פה בפורום, עצם זה שהזכרת את התופעה גרמה באופן לא מודע לגולשים להיזהר בלשונם בנוגע לנושא ולאחרים להקצין את עמדתם למרות שבאופן טבעי כל אחד היה מניח את תגובתו באופן שיטחי והולך..

עכשיו למרות שאני בספק שקראת הכל אני מקווה שתצליח סוף סוף להבין שאתה לא דן עם ילד בן 4 שלא מבין על מה הוא מדבר, תאמין לי שעברתי מספיק כדי לנתח את הסיטואציה בצורה הרבה יותר טובה משאר האנשים ולכן אני אגיד שוב, בפעם המי יודע כמה אתה באופן מאוד פשוט טועה..
    תודה והמשך חיים נפלאים.
    נערך לאחרונה על ידי Ori; 25-08-2009 בשעה 02:44.

ציטוט נכתב במקור על ידי Ori צפיה בהודעה
    תשמע כפרעעעע אתה מדבר שטויות ובכמויות, אתה כל פעם לוקח את השיחה למקום אחר כדי להוציא את הרעיון מפוקוס

ממש לא נכון לא לוקח שום דבר לשום מקום אתה נינעל על מש'ו אני מוכיח לך אותו ומראה לך עוד צד כדי שתיקלוט סוף סוף (מה שלא קרוה לצערי.)

אז
    במקום כל פעם להאשים אותי במיגרעות תשב ותקרא את התגובות שלך בלבד ותראה איזה תהליך עברת מהרגע שהתחלנו את הדיון עד לרגע הנוכחי כל פעם אתה תוקף את הרעיון מכיוון אחר כדי להראות התפתחות אבל בפועל אתה באמת דורך במקום, כי אמיתי אין לך בסיס לטיעון בכלל בכל תגובה שלך אתה

אתה לא מהבין מצד אחד מנסים להוכיח לך מצד אחר ועם כל הפעמים שהסברתי לך לא רק שהייתי במקום עברתי אותו ובהרבה !!
    ותסתכל טוב טוב אני מביא הוכחות לכל פסיק קטן שאתה רק מוציא מהפה (חחח יותר נכון מהמקלדת)

מאשים בן אדם במיגרעות כדי לצאת שידך על העליונה, זה אולי עובד על מישהו שפועל מתוך אינטרנס לא לנסות להבין אותך כי אתם שניכם מחזיקים באותה הדעה.
    לא הזכרתי שום מגרעות אני כמו המראה שלך אני משקף אותך אני מראה לך כמה בולשיט אתה כותב וכמה אתה מתחמק ומנסה להמציא תירוצים ללא הועיל.

ולכן אותו אתה לא צריך לשכנע יותר מידיי.
    אבל אותי אתה לא תוציא מאיזון בהתקלויות ללא הפסקה מכל כיוון שיצדך
    משגת אליו,

אתה לא מחפש לצאת באיזון אתה עומד על שלך לא משנה כמה הוכחות מביאים לך ואיזה צד פשוט חבל על האנרגיות .
    כי בתכלס הוכחתי אותך יותר מידי אתה מתכחש ובא לי עם סיפור בדולר.

כי בינינו אתה לא מבין באמת על מה אתה מדבר, אתה מקריא מושג ריק בלי להבין את המשמעות האמיתית שלו וכשהצגתי את הגישה "אני אוהב רק לבנות" בצורה דרסטית כזאת ואמרתי שהוא לא יוצא עם כל אחת שקצת השתזפה בשמש זה ההיה ככלי להראות לך באופן מילולי את ההגזמה שאתה מפעיל פה בנושא (סמכתי על האינטלגצייה שלך שתדע לשים את ההבדלה אבל ניראה שנכשלת לעמוד בציפיות),

אני לא מפעיל הגזמה שוב ,אני משקף לך כמה אתה טוועה טעות מרה .
    אני לא מבין ??? WtF?? אם לא הייתי מבין לא היייתי מסביר לך שוב ושוב ושוב ושוב ושוב !
    הבעייה אצלך שאתה לא מודה בטעויות אתה מנסה למצוא תמיד דרכים ותככים כדי להוכיח שאתה צודק על כל פיק קטן שאתה רושם אתה מקבל הוכחות מוצקות אתה מחפש עוד ומקבל שוב .

רמת הניתוח שלך לכל הנושא באופן כללי נופלת ממחצית ההגיון כי באמת שאני מרגיש שאני מנסה להסביר שוב ושוב את אותה הנקודה שבורחת מבינתך, אני לא בא כדי להביא אותך לידיי לעג אבל אתה שוב ושוב מכריח אותי לחדד נקודה שהייתה צריכה להיקלט על ידך מזמן.
    תקשיב טוב טוב ראית כבר מה רשמתי לשני נכוןןן ??
    אתה מנסה למצוא תמיד דרכים שזאת לא גזענות ושהוא מתעניין בזה והכל..
    אבל מה ? אתה מחפש להתחמק ולהתכחש לעיניין
    לעג?? שם זיןןן גדול על כלללל העולם לא ניפגע מאפ'חד חופשי אחי הכי חופשי מה שיש לך תגיד

הגיזענות כפי שאתה מנסה להוציא אותה בכוח אינה קיימת בנושא הזה ואני בטוח שאם יכולתי להשיב את הגלג לאחור ולבטל את התגובה שלך בנוגע אליה לא הייתה לנו בעיה כזאת ואפילו היו תגובות מעודדות יותר מצד הגולשים פה
    אתה צודק אין גיזענות כל אחד מדבר על הצבע מראה ניגעל וכו'..
    חעחעחעחעחעח אתה אז חי בסרט נע "לא היה לנו.." להיייפך !
    אנשים היו אומרים מה שבא להם בלי להסתכל ימינה שמאלה ,התגובה שלי נתנה להם חומר למחשבה .

בפורום, עצם זה שהזכרת את התופעה גרמה באופן לא מודע לגולשים להיזהר בלשונם בנוגע לנושא ולאחרים להקצין את עמדתם למרות שבאופן טבעי כל אחד היה מניח את תגובתו באופן שיטחי והולך..
    אתה יודע מזה שיטחי? בוא אני יגיד לך חמוווד !
    תסתכל על אלו שכתבו לפנייי ועל אלו שכתבו אחרי תראה שהם הרבה יותר התחשבו ואם לא הייתי רושם את זה אנשים היו אומרים מה שבראש שלהם וכ"כ היית מבין שאתה טועעעעה !!
    חבל באמת שאת הגלגל לאחור לא ניתן להשיב =/

עכשיו למרות שאני בספק שקראת הכל אני מקווה שתצליח סוף סוף להבין שאתה לא דן עם ילד בן 4 שלא מבין על מה הוא מדבר, תאמין לי שעברתי מספיק כדי לנתח את הסיטואציה בצורה הרבה יותר טובה משאר האנשים ולכן אני אגיד שוב, בפעם המי יודע כמה אתה באופן מאוד פשוט טועה..

תודה והמשך חיים נפלאים.

קראתי הכל,וגם השבתי .
    לא חשבתי שאני עם ילד בן 4 ראית את זה איפה ? לא יצא לי לראות o.O !
    תודה ושיהיה לך לילה קסוום

עשה טובה אחי שאתה רואה את זה ומסיים לקרוא שלח לי פרטית יש לי דרך אחת טובה להוכיח את מה שכתוב פה !
    רק חבל שזה אסור לפירסום , אתה תבין כ"כ כמה שאני צודק מבטיייייח לך !
    נערך לאחרונה על ידי oneel2; 25-08-2009 בשעה 03:15.
    חתימתך נערכה, גם אם היא לא עוברת על חוקי הגודל היא עוברת על מגבלות הטעם הטוב.

Ori
    אורח

שתהיה בריא...
    זהנ כל מה שיש לי להגיד לך מעבר לזה באמת שאין לי כוח לכתוב כי באמת שאתה קובע שאני ננעל?
    אתה הוא זה שננעל מבין שנינו

ציטוט נכתב במקור על ידי Ori צפיה בהודעה
    שתהיה בריא...
    זהנ כל מה שיש לי להגיד לך מעבר לזה באמת שאין לי כוח לכתוב כי באמת שאתה קובע שאני ננעל?
    אתה הוא זה שננעל מבין שנינו
    ממש לא אחי D:

בוא לפרטי נשמהההה נוכיח לך באמת שחבל שאסור פה ליפני כולם...
    חתימתך נערכה, גם אם היא לא עוברת על חוקי הגודל היא עוברת על מגבלות הטעם הטוב.

Ori
    אורח

עזוב אני עייף ואני צריך לקום מחר לראיון עבודה אין לי זמן לשטויות לילה טוב.

משתמש משקיע
    שם פרטי
    סלביק
    לייקים
    2
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    פעם חשבתי שהעולם גדול. והיום אני יודע: אין לי ארץ אחרת!

לדעתי אם באמת אוהבים אחד את השני, אז שמים ** על כולם...

-מדריך שהכנתי בנוגע לשפעת החזירים, (מומלץ, בעל מידע רב וחשוב!)

http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=496902

משתמש משקיע האוואטר של CryTom
    שם פרטי
    תם
    לייקים
    0
    נקודות
    214

אני מכיר כמה וכמה שהייתי עושה עליהן שמיניות במיטה

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    (̅_̅_̅_̅(̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅̅_̅()ڪے תניע.

למה זה כ"כ חשוב לך צבע העור ?? כל אחד פה מנסה להתחמק בסטייל מהעיניין אבל זה לא עובד ככה
    כ"כ נכווון !! למה לנסות למצוא הסברים לכל דבר??
    Ori קראתי חלק מהתגובות שלך ואתה מחרבש שטיות.
    אני מניוקייי אם מיש'ו פה לא נגעל מאתיופית ומיש'ו באמת יצאא איתם
    חאאלס צביעות !

לעיניין
    מעלה ביי דחייה ואף גועל לא נמשך בכלל !
    שקרן מי שאומר שכן !
    נערך לאחרונה על ידי trrt; 25-08-2009 בשעה 04:03.

הילה אני אוהב אותך
    האוואטר של Hilla & Tamir
    שם פרטי
    הילה
    לייקים
    4
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    " גודל הציפייה - כגודל האכזבה "

אני חושבת שזה לא קשור לעדה זה קשור אם אתה אוהב ..

משתמש רוקר האוואטר של rocknroll22
    לייקים
    3
    נקודות
    295
    משפט מחץ
    מי שמתמכר לסגנון מתמכר לסמים מתמכר לסקס

ציטוט נכתב במקור על ידי trrt צפיה בהודעה
    כ"כ נכווון !! למה לנסות למצוא הסברים לכל דבר??
    Ori קראתי חלק מהתגובות שלך ואתה מחרבש שטיות.
    אני מניוקייי אם מיש'ו פה לא נגעל מאתיופית ומיש'ו באמת יצאא איתם
    חאאלס צביעות !

לעיניין
    מעלה ביי דחייה ואף גועל לא נמשך בכלל !
    שקרן מי שאומר שכן !
    אתה גזען אחושרמוטה

אני לא נגעל

משתמש כבוד כוסון
    שם פרטי
    מיכאל
    לייקים
    57
    נקודות
    2,270

ציטוט נכתב במקור על ידי oneel2 צפיה בהודעה
    ואתה מר "לקקן השנה " XP אל תגיד לי מדבר שטיות תקרא הכל ותבין !

אתה בעצמך מצהיר !
    "הוא לא שאל על צבע העור של מרוקאיות.."

למה זה כ"כ חשוב לך צבע העור ?? כל אחד פה מנסה להתחמק בסטייל מהעיניין אבל זה לא עובד ככה ><
    אני מנסה להסביר לך שזה יראה פחות מוזר לעין אם הוא ייצא אם מישהי שהיא שחורה לגמרי לבין זה שהוא ייצא עם מישהי שחומה-שזופה :\
    זו לא גזענות,זה פשוט נראה מוזר.

משתמש משקיע האוואטר של snopkin
    לייקים
    6
    נקודות
    654
    משפט מחץ
    אל תחשוב,פשוט לך על זה !

יש פה כאלה שהם באמת גזענים בפורום הזה
    אני אישית מרגיש שאני פשוט לא נמשך לאתיופיות ,לאו דווקא בגלל המוצא או כל דבר כזה אלא בגלל המראה החיצוני נטו,לא מושך אותך שיער מתולתל אפרו כזה וגוון עור כל כך חום,אבל יש לי כמה ידידות אתיופיות ככה שזה לא מגעיל אותי.

משתמש כבוד
    שם פרטי
    אמיר
    לייקים
    22
    נקודות
    489
    משפט מחץ
    אל תתחיל אם אתה לא מסוגל לסיים!

טוב מזל שהגבתי בין הראשונים לפני כל הדיון הארוך שלכם (ONEEL VS ORI) ויש לי מה להגיד.
    ONEEL אתה באמת לקחת את העניין רחוק מידי סה"כ היתה שאלה מה דעתך לא האם אתה שונא אתיופיות! ובגלל שהשאלה היתה בנויה כך אין מקום לגיזענות שהצגת, כי כמו שראית אני אמרתי אני לא הייתי יוצא אבל אין לי שום בעיה עם העדה אלא להיפך! וחוץ מזה כמו שאמר כאן מישהו אין אדם בעולם שהוא לא גזען לפי ההגדרות היבשות שהבאת וזה מכיוון שלכל אדם ישנן העדפות לגבי הכל וזה מבוסס על ניסיון החיים שלו ועל החברה בה הוא חי! אין שני בני אדם בעולם שמסוגלים לראות תמונה אחת ולראות אותה בצורה זהה! זה בלתי אפשרי! ולכן ישנם כאלה שחייהם הובילו אותם לראות אתיופים או שחורים בכלל כדבר דוחה ויש כאלה שחייהם הובילו אותם בדיוק להיפך!
    אבל מכיוון שאנו חיים בחברה מעורבת אין מקום להגיד אני שונא אדם כי לדוגמא הוא בעל נתוני מראה שונים אולי אתה יכול לומר לא הייתי יוצא עם אחד כזה אבל לשנוא אותו כי כך הוא נברא זאת גיזענות אמיתית! וכל מה שאתה באת להוציא מהדיון זה שיש כאן גזענות אמיתית ולא אין כאן כזאת.
    ואפילו תגובה אחת שהבאת כאן בציטוט לא יודע אם היא יכולה להתאים לגיזענות אמיתית (התגובה של AVIV) אבל מכאן ולהביא את כולם למצב של גיזענות כזאת זה אבסורד!
    חוץ מזה מה לך אין העדפות? מה אתה מסוגל לצאת עם כל מישהי גם אם היא שמנה מכוערת? מה אתה גיזען? לא פשוט יש לך העדפות. כל העניין של הגזענות שאתה מחפש לא נמצאת כאן, כי אתה צריך לשלול בצורה כוללת את כל קבוצת האנשים כי הם לא מתאימים לך ולא רק אתה צריך לראות בזה בעיה כזאת שגם אם חבר שלך יוצא עם אחת מהקבוצה שאתה שולל כבעיה או אפילו לשלול אותו כי הוא מתחבר אל הקבוצה הזאת.
    בכל מקרה אין לי מה להוסיף חוץ מזה שאתה הדמגוג פה ולא אורי כי הוא ניסה מספיק פעמים להראות לך שאכן אתה מושך את הדיון לנקודה שלא נמצאת כאן.
    ולא אל תנסה להתחיל איתי בדיון כי אני מבטיח לך שדמגוגיה בוויכוחים מסוג אלה לא תעבוד אצלי.
    Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200

כנסו לאתגרים החדשים שלנו זאת הדרך הפשוטה ביותר להשיג נקודות!
    אתגר זהה את החומרה!
    אתגר הכן את המפרט!

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    יצחק
    לייקים
    0
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    חבר יש רק בארתור וגם הוא כלב

אין שום בעיה יש לי מלא חברים וידידות אתיופים/ות לי אישית אין שום בעיה עם שום עם חוץ מתימנים..חח סתם סתם
    אני שונא גזענים ומי שנגעל סימן שהוא לא מכיר אותם בשיט!!!!!!!!
    תחשבו על האנטישמים איך הייתם מרגישים בתוך חבורה של אנטישמים זה בדיוק אותו דבר ועל זה מטאליקה אמרו בהופעה אחת שלהם "כל מעריצי פיל קולינס והכלבים לצאת החוצה" למה כי הוא אמר שאחת ההופעות שלו "כל היהודים והכלבים לצאת החוצה" אז דיי לגזענות אחרי הכל כולנו בני אנוש (אני לא מכליל ערבים כי הם לא בני אנוש) אז כל מי ש"נגעל" מאתיופים שישב בחור שלו ויסתום תפה למה הוא לא ראוי להיקרא בן אדם!!!!!!!!
    נערך לאחרונה על ידי rocetall789; 25-08-2009 בשעה 15:17.

נושא נעול

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 22:26.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,547 | הודעות: 8,174,134 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect