תשמע כפרעעעע אתה מדבר שטויות ובכמויות, אתה כל פעם לוקח את השיחה למקום אחר כדי להוציא את הרעיון מפוקוס
ממש לא נכון לא לוקח שום דבר לשום מקום אתה נינעל על מש'ו אני מוכיח לך אותו ומראה לך עוד צד כדי שתיקלוט סוף סוף (מה שלא קרוה לצערי.)
אז
במקום כל פעם להאשים אותי במיגרעות תשב ותקרא את התגובות שלך בלבד ותראה איזה תהליך עברת מהרגע שהתחלנו את הדיון עד לרגע הנוכחי כל פעם אתה תוקף את הרעיון מכיוון אחר כדי להראות התפתחות אבל בפועל אתה באמת דורך במקום, כי אמיתי אין לך בסיס לטיעון בכלל בכל תגובה שלך אתה
אתה לא מהבין מצד אחד מנסים להוכיח לך מצד אחר ועם כל הפעמים שהסברתי לך לא רק שהייתי במקום עברתי אותו ובהרבה !!
ותסתכל טוב טוב אני מביא הוכחות לכל פסיק קטן שאתה רק מוציא מהפה (חחח יותר נכון מהמקלדת)
מאשים בן אדם במיגרעות כדי לצאת שידך על העליונה, זה אולי עובד על מישהו שפועל מתוך אינטרנס לא לנסות להבין אותך כי אתם שניכם מחזיקים באותה הדעה.
לא הזכרתי שום מגרעות אני כמו המראה שלך אני משקף אותך אני מראה לך כמה בולשיט אתה כותב וכמה אתה מתחמק ומנסה להמציא תירוצים ללא הועיל.
ולכן אותו אתה לא צריך לשכנע יותר מידיי.
אבל אותי אתה לא תוציא מאיזון בהתקלויות ללא הפסקה מכל כיוון שיצדך
משגת אליו,
אתה לא מחפש לצאת באיזון אתה עומד על שלך לא משנה כמה הוכחות מביאים לך ואיזה צד פשוט חבל על האנרגיות .
כי בתכלס הוכחתי אותך יותר מידי אתה מתכחש ובא לי עם סיפור בדולר.
כי בינינו אתה לא מבין באמת על מה אתה מדבר, אתה מקריא מושג ריק בלי להבין את המשמעות האמיתית שלו וכשהצגתי את הגישה "אני אוהב רק לבנות" בצורה דרסטית כזאת ואמרתי שהוא לא יוצא עם כל אחת שקצת השתזפה בשמש זה ההיה ככלי להראות לך באופן מילולי את ההגזמה שאתה מפעיל פה בנושא (סמכתי על האינטלגצייה שלך שתדע לשים את ההבדלה אבל ניראה שנכשלת לעמוד בציפיות),
אני לא מפעיל הגזמה שוב ,אני משקף לך כמה אתה טוועה טעות מרה .
אני לא מבין ??? WtF?? אם לא הייתי מבין לא היייתי מסביר לך שוב ושוב ושוב ושוב ושוב !
הבעייה אצלך שאתה לא מודה בטעויות אתה מנסה למצוא תמיד דרכים ותככים כדי להוכיח שאתה צודק על כל פיק קטן שאתה רושם אתה מקבל הוכחות מוצקות אתה מחפש עוד ומקבל שוב .
רמת הניתוח שלך לכל הנושא באופן כללי נופלת ממחצית ההגיון כי באמת שאני מרגיש שאני מנסה להסביר שוב ושוב את אותה הנקודה שבורחת מבינתך, אני לא בא כדי להביא אותך לידיי לעג אבל אתה שוב ושוב מכריח אותי לחדד נקודה שהייתה צריכה להיקלט על ידך מזמן.
תקשיב טוב טוב ראית כבר מה רשמתי לשני נכוןןן ??
אתה מנסה למצוא תמיד דרכים שזאת לא גזענות ושהוא מתעניין בזה והכל..
אבל מה ? אתה מחפש להתחמק ולהתכחש לעיניין
לעג?? שם זיןןן גדול על כלללל העולם לא ניפגע מאפ'חד חופשי אחי הכי חופשי מה שיש לך תגיד
הגיזענות כפי שאתה מנסה להוציא אותה בכוח אינה קיימת בנושא הזה ואני בטוח שאם יכולתי להשיב את הגלג לאחור ולבטל את התגובה שלך בנוגע אליה לא הייתה לנו בעיה כזאת ואפילו היו תגובות מעודדות יותר מצד הגולשים פה
אתה צודק אין גיזענות כל אחד מדבר על הצבע מראה ניגעל וכו'..
חעחעחעחעחעח אתה אז חי בסרט נע "לא היה לנו.." להיייפך !
אנשים היו אומרים מה שבא להם בלי להסתכל ימינה שמאלה ,התגובה שלי נתנה להם חומר למחשבה .
בפורום, עצם זה שהזכרת את התופעה גרמה באופן לא מודע לגולשים להיזהר בלשונם בנוגע לנושא ולאחרים להקצין את עמדתם למרות שבאופן טבעי כל אחד היה מניח את תגובתו באופן שיטחי והולך..
אתה יודע מזה שיטחי? בוא אני יגיד לך חמוווד !
תסתכל על אלו שכתבו לפנייי ועל אלו שכתבו אחרי תראה שהם הרבה יותר התחשבו ואם לא הייתי רושם את זה אנשים היו אומרים מה שבראש שלהם וכ"כ היית מבין שאתה טועעעעה !!
חבל באמת שאת הגלגל לאחור לא ניתן להשיב =/
עכשיו למרות שאני בספק שקראת הכל אני מקווה שתצליח סוף סוף להבין שאתה לא דן עם ילד בן 4 שלא מבין על מה הוא מדבר, תאמין לי שעברתי מספיק כדי לנתח את הסיטואציה בצורה הרבה יותר טובה משאר האנשים ולכן אני אגיד שוב, בפעם המי יודע כמה אתה באופן מאוד פשוט טועה..
תודה והמשך חיים נפלאים.
קראתי הכל,וגם השבתי .
לא חשבתי שאני עם ילד בן 4 ראית את זה איפה ? לא יצא לי לראות o.O !
תודה ושיהיה לך לילה קסוום