האם מותר לקחת גלולות ברצף כדי להפסיק את המחזור אם עדיין לא עברה חצי שנה מאז שהתחלתי לקחת בפעם הראשונה?
האם מותר לקחת גלולות ברצף כדי להפסיק את המחזור אם עדיין לא עברה חצי שנה מאז שהתחלתי לקחת בפעם הראשונה?
|
|
למה להפסיק את המחזור?!
ואת התשובה לשאלתך אני לא יודע תשאלי את הגניקולג שלך
יש לי אירוע ממש חשוב שהמחזור יפריע לי..אני לוקחת גלולות קבוע משהו כמו 4 חודשים אז השאלה אם אני יכולה לקחת 2 חפיסות ברצף?
למה לעזאזל להפסיק מחזור1?!?!@?#?#?
ואין פאקינג מצב!
את ממש לא יכולה לדעת מה יהיו התוצאות
השארה שלי - את תצטערי על זה בענקקקק
נערך לאחרונה על ידי EnBlack; 29-08-2009 בשעה 01:41.
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
תשמע הרגת אותי עכשיו מאיפה שלפת את זה באמצע הלילה
נערך לאחרונה על ידי Ori; 29-08-2009 בשעה 02:38.
בקיצור אל תקשיבי לכל החולים למעלה
את יכולה לעשות את זה, פשוט להתחיל עוד חפיסה ברצף. למיטב דעתי - המחקרים האחרונים הראו שאין עם זה שום בעיה ויש גניקולוגים שממליצים להיות ככה כל השנה, ולקבל רק 6 מחזורים
בכל מקרה אין יל מושג באיזה סוג של גלולות את משתמשמת, והאם עניין הוותק קשור כאן. רצוי שתרימי טלפון לגניקולוג שלך ותתיעצי איתו לפני שאת עושה את זה, ובנוסף אל תשכחי לבקש שיבהיר לך אילו תופעות לוואי עלולת להווצר
בהצלחה!
נערך לאחרונה על ידי Hermonethic; 29-08-2009 בשעה 05:54.
חח בסדר
ד"א לא קשור לנושא אבל בגלל שאני לא יכול להגיב בתמיכה טכנית אני אגיד לך את זה פה
הבעיה שלך עם נוד 32 ניתן לפתור אותה באופן מאוד פשוט
כנס לפה : www.nod325.com
ותיקח סריאל
אם אני לא טועה הגלולות לא מפסיקות את המחזור =\ הם גורמות להפרשת הורמונים שלא מופרשים כשיש הריון ועובדים על הגוף. זאת אומרת שהם גורמים למחזור בזמן הפריה...
אפשר לקחת 2 ברצף לא יקרה לך כלום, לא יהיו תופעות לוואי שכוללות הצמחת בולבול. בגלולות יש הורמונים נשיים ולא גבריים -_-"
Cute but psycho
כן, רשום על העלון אם אני לא טועה גם, הכי טוב לשאול רופא
הרבה נשים שטסות לחול פשוט לא מפסיקות לקחת בשביל לא לקבל לא בבית מחזור![]()