קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. פרסום|סרבר Gta שווה כניסה
    על ידי SabaJepeto בפורום משחקי רשת כללי
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 18-04-2008, 09:06
  2. תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 09-03-2008, 20:38
  3. פרסום השחקנים שלי שווה כניסה !
    על ידי IntraFire בפורום Maple Story
    תגובות: 26
    הודעה אחרונה: 26-06-2007, 18:10
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 7 מתוך 7

[פרסום] ניפוח מצוות שווה לעבודה זרה (שווה כניסה)

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    יצחק
    לייקים
    0
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    חבר יש רק בארתור וגם הוא כלב

ברירת מחדל [פרסום] ניפוח מצוות שווה לעבודה זרה (שווה כניסה)

נתחיל בשאלה. למה אלוהים כל כך מחמיר על עבודה זרה? מה איכפת לו הרי הוא ברא את העולם הוא עשה קריעת ים סוף 10 מכות הוא לו צריך להוכיח שהוא אלוהים יותר מידי ומי שטיפש מספיק כדי לא להאמין למה להעניש אותו זה בעיה שלו...

ובכן הנה התשובה: נתחיל בזה שכתוב בפרשת ראה "לא תוסיפו על דבריי" ומה זה אומר בעצם? שאסור לנפח מצווה כי סביר להניח או שנגיע לכדי טעות ועבירה או שיותר פשוט אנחנו מחשיבים את עצמינו מעל אלוהים.

ומה כתוב בפרשת שופטים? כתוב על העבודה זרה עכשיו למה להחמיר על עבודה זרה?! כי אם אתה מתחיל בעבודה זרה סביר להניח שתיקח מנהגים שיהרסו לך תחיים כמו למשל באותה תקופה לשרוף ילדים.
    עכשיו אם נקשר בין שני הדברים האלו נקבל שלנפח מצווה זה כמו לעבוד עבודה זרה כי אם אסור לעבוד בודה זרה כי אתה תיקח עליך עוד מנהגים וזה רק יקשה עליך כמו למשל לשרוף ילדים אבל זו דוגמא קיצונית כי יש מנהגים יותר קלים אבל עצם זה שאתה מקשה על החיים שלך זו עבירה.

וכשאתה מנפח מצווה מה אתה בעצם עושה? אתה מקשה על החיים שלך בדיוק על אותו איסור שאסור לעבוד עבודה זרה וזה אומר שכשאתה מנפח מצווה אתה בעצם עושה בדיוק את אותו איסור של "יהרג ואל יעבור" עבודה זרה מה שמוכיח שהיום יש המון "מצוות" שאתה פשוט עושה עבודה זרה ניקח לדוגמא את הצניעות דוגמא דיי קיצונית אבל היא תעביר את המסר.

ממה המציאו צניעות? מזה שכתוב "לא תתורו אחרי לבבכם ואחרי עינייכם אשר אתם זונים אחריהם" ומה זה אומר בעצם? זה אומר שלא תעשה חטא זנות בגלל מה שאתה רואה זה אומר שאם תראה מישהי יפה אל תלך ותאנוס אותה...ומה שאומר שלא היה ולא נברא צניעות אלא מזה של "על תעשי את זה כי הוא יעשה איתך מעשי זנות" וממתי התחיל כל העיניין של הצניעות? בגלות! ואיפה היינו בגלות? אצל הנוצרים! שם התחיל הכל מה שמעלה ספק של אולי צניעות שווה לעבודה זרה?!?!

ומה שמעלה עוד יותר ספק... שמשון הגיבור הבן אדם בין הכי קדושים אם לא הכי קדוש בתולדות עם ישראל הוא היה איך אומרים? ג'יגולו/סרסור אמיתי והוא עדיין נשאר קדוש איך אתה מסביר את זה?! זה היה מעבר לשיער שלו הוא היה אדם קדוש בנפשו הוא לא היה סתם ותראו איזה אדם הוא נהיה הבן אדם שהפך לאחד הסמלים של היהודים אז כאן הצניעות נהיית מעורערת...

והסיפור של שמשון אגב מראה עד כמה שמירת נגיעה זה חארטה!!!

אז כאן גם יכולה לעלות השאלה "או שהדת טעות או שהדת זה מקרה קשה של התנגדות לאופנה?!"

בקיצור יש רבנים שצודקים אבל קצת מאוד ובטח שלא היום!!!

השארתי לכם הרבה חומר למחשבה יש הרבה סיכוי שהרבה כאלה יגידו שאני כופר או מדבר שטויות אבל אני בטוח שיש הרבה שמסכימים איתי ועובדה שהבאתי הוכחות מהתנ"ך מקווה שאהבתם...מראש
    ציטוט נכתב במקור על ידי clicker צפיה בהודעה
    ^^
    דולפין גם מאונן !

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    תחשוב טוב-יהיה טוב!

אני יכולה להגיד דבר אחד עשיתי סלטטט מכל התנ"ך!!
    אבל אני גם אגיד שאתה צודק בשליש מההודעה שלך..

מה שכן..לא כדאי לך להוסיף עבירות..אם אתה כבר מאמין..תקרא לו אלוקים ולא עם ה'..
    כי אסור לקרוא עם שם ה'..
    "לא תישא את שם השם אלוקיך לשוא" מותר בברכות ובתפילות..ואם אתה שר תפילה בלכ השאר אסור להוציא את שמו לשוא..

ובכן הנה התשובה: נתחיל בזה שכתוב בפרשת ראה "לא תוסיפו על דבריי" ומה זה אומר בעצם? שאסור לנפח מצווה כי סביר להניח או שנגיע לכדי טעות ועבירה או שיותר פשוט אנחנו מחשיבים את עצמינו מעל אלוהים.

אממ לא הייתי אומרת...אולי..
    מה שכן אני יודעת..
    שהקב"ה אמר לו להוסיף ולא לגרוע כי הוא יודע מה טוב לדעת ועד כמה אדם מסוגל לעשות!הרי הוא ברא אותו..אז אם אתה מחמיר על עצמך במשהו שלא צריך להחמיר אתה סתם מוסיף על עצמך..ואם תעמיס ותעמיס ותעמיס דברים שאפילו הקב"ה לא מצווה אתה בסוף תיקרוס!
    הקב"ה מבין את נפש האדם!
    ולמה "לא תגרעון.."??שוב..בגלל שהקב"ה אמר שזה מה שצריך לעשות את לא מפחיתים ולא מוסיפים..כפי שהוא אמר!!והוא כנראה יודע למה הוא אמר ככה!לא כל דבר שהוא יודע(כמעט הכל) אנחנו יודעים!!
    כי הוא יצר אותנו ואנחנו ברואיו!

ומה כתוב בפרשת שופטים? כתוב על העבודה זרה עכשיו למה להחמיר על עבודה זרה?! כי אם אתה מתחיל בעבודה זרה סביר להניח שתיקח מנהגים שיהרסו לך תחיים כמו למשל באותה תקופה לשרוף ילדים.
    עכשיו אם נקשר בין שני הדברים האלו נקבל שלנפח מצווה זה כמו לעבוד עבודה זרה כי אם אסור לעבוד בודה זרה כי אתה תיקח עליך עוד מנהגים וזה רק יקשה עליך כמו למשל לשרוף ילדים אבל זו דוגמא קיצונית כי יש מנהגים יותר קלים אבל עצם זה שאתה מקשה על החיים שלך זו עבירה.

וכשאתה מנפח מצווה מה אתה בעצם עושה? אתה מקשה על החיים שלך בדיוק על אותו איסור שאסור לעבוד עבודה זרה וזה אומר שכשאתה מנפח מצווה אתה בעצם עושה בדיוק את אותו איסור של "יהרג ואל יעבור" עבודה זרה מה שמוכיח שהיום יש המון "מצוות" שאתה פשוט עושה עבודה זרה ניקח לדוגמא את הצניעות דוגמא דיי קיצונית אבל היא תעביר את המסר.

עבודה זרה-יהרג ואל יעבור!
    כי יש אלוקה אחד ממעל!ואם אתה עובד אלילילם אתה כופר בקב"ה כי אתה לא עובד את הקב"ה!
    עוד יותר רגוע מזה שאתה עובד את מה שאתה יצרת!!(אם מדובר בפסלים..) ואם מדובר במאורות..אתצה עובד את מה שהק"בה ברא לכבודך!
    אז במקום ללכת למקום ועבדו באמת..אתה הולך לשליח שלו?לאחד מברואיו ועובד אותו??

ממה המצאיו צניעות??!!!
    צניעות התחילה מאז שאדם וחוה נבראו..
    בהתחלה הם היו בעירום..
    אך לאחר שהיה יצר הרע בעולם!כבר היה צניעות!וכבר היו לאדם וחוה בגדים!

ולמה יש צניעות??
    היום כולנו חייבם להתחזק בצניעות כולל הגברים!

בת שהולכת בלא צניעות ומאד חושפני היא מראה על עצמה התור פרוצה שכל אחד יבוא ויכול להשתמש בה כרצונו..

הרי ממילא יהיה לך את האחת והיחידה בחיים אז למה לנסות את כולם??
    מהתורה זה עונש חמוררררררררר!!!
    ויש מלא טעמים לכך..כאן זה לא המקום לפרט..(בלשון עדינה)אני גם חושבת שזה גם לא הגיל..
    כל דבר בעיתו ובזמנו..

ומה שמעלה עוד יותר ספק... שמשון הגיבור הבן אדם בין הכי קדושים אם לא הכי קדוש בתולדות עם ישראל הוא היה איך אומרים? ג'יגולו/סרסור אמיתי והוא עדיין נשאר קדוש איך אתה מסביר את זה?! זה היה מעבר לשיער שלו הוא היה אדם קדוש בנפשו הוא לא היה סתם ותראו איזה אדם הוא נהיה הבן אדם שהפך לאחד הסמלים של היהודים אז כאן הצניעות נהיית מעורערת...

קודם כל..שמשון היה באמת איש קדוש!!
    ב'..גם יהודה חטא!!
    ולמרות שהוא חטא הוא האיש הצדיק ביותר עלי אדמות..והוכחה לכך?
    אתה נקרא "יהודי" על שמו!!יכלנו להיקרא על שאר השבטים!לא..יהודה הוא הסמל שלנו!

למרות שהוא חטא..(ושוב לא נפרט על יתר מידה) ויכל להפסיד את "הקריירה" שלו מול כל כל העולם!הוא הודה על כך שהוא חטא והוא האשם!והוא אמר שהוא רשע וה' צדיק!והתחרט על מעשיו..

כמובן שזה לא היה פשוט הוא עשה עוד דברים כדי לכפר..
    אבל הקב"ה סלח לו בלב שלם!!יהודה יכל לשקר כי לא היו הוכחות!זה היה בושה נוראיתתת להודות באמת!
    כי זה מעשה שאסור במיוחד לכהנת!!(אם אתה מכיר ת'סיפור אז מכיר..ואם לא לא נורא..רק תתאר לעצמך..עד כמה הוא היה גדול!)

אז זה לא אומר שום חרטא..
    יש לך בעיה לשמור נגיעה??למה אתה חייב ליגוע באישה?הנגיעה מעבירה לך זרם חום חשמלי?
    אפשר להיפגש איתה ולדון ו..ו..
    כשאתה מגיע למצב שאתה אומר ומרגיש זו אישתי!ואתה מתחתן איתה..ואז מה הבעיה..תעשה מה שבא לך!!

ומה הקשר שהצניעות הולכת לפי האופנה??(או שאני עייפ מידי או שלא הבנתי אותך..)
    ראית פעם בנות חרדיות שמסתובבת לך עם חשוף??
    לא..נכון?

אז הן לא הולכות לפי האופנה..
    ניתן לך דוגמא?:
    עד עכשיו יש את האופנה (אגב..אני לא יודעת מאיפה זה בא..) של המכנסי אלדין הזה..המכנסיין שדומות לשרוואל וזה נראה כמו איזה בלון מנופח ..
    אני בחיים שלי לא ריאתי חרדיה מסתובבת ככה!!
    אולי ראיתי פעם אחת מישהי שלקחה את זה בתור פי'גמה כשהיא ישנה!!זה הכל..

אז ככה שצניעות אף פעם לא משתנה !!
    אתה לא תלך לפי מה שנוח לך!אלא לפי מה שהוא בגדר המושג "צנוע"...!!

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    יצחק
    לייקים
    0
    נקודות
    50
    משפט מחץ

ומה בגדר צנוע...?!ותקשיבי אם יש מישהו שאסור זה חרדים ואני יודע פה יותר טוב מכל אחד על מה אני מדבר החרדים שווים לעמלק!!! בתוך היהדות אבל הורסים אותה!! ולמה אני יודע על מה אני מדבר?! כי הייתי חרדי 7 שנים אז כל מי שיש לו מה להגיד על חרדים אני יכול להגיד לכולם מה הם באמת!!

ולגבי שמירת נגיעה אני לא אומר שחייבים לגוע אבל גם לא לעשות מזה דרמה... את מושפעת מדעות של חרדים ולפי הסיפור של יהודה את זוכרת מה כתוב שם? שתמר הייתה מכוסת לגמרי אז...
    ^^
    דולפין גם מאונן !

משתמש מכור
    שם פרטי
    בן
    לייקים
    6
    נקודות
    42
    משפט מחץ
    הלב חרמן.. דופק 24 שעות ביממה

קודם כל למה נשים צריכים להיות צנועות? בשביל לא למשוך את הגברים שלא לגרום להם חטא שלא יתחלו לחשוב על כל מיני דברים.
    יש עוד סיבות אבל רשמתי את העיקרתי לפי דעתי
    -----------------------------
    "ובכן הנה התשובה: נתחיל בזה שכתוב בפרשת ראה "לא תוסיפו על דבריי" ומה זה אומר בעצם? שאסור לנפח מצווה כי סביר להניח או שנגיע לכדי טעות ועבירה או שיותר פשוט אנחנו מחשיבים את עצמינו מעל אלוהים "
    תלוי למה אתה מתכון בלנפח מצווה
    אם זה החמרה כאילו רק להחמיר את המצווה או מנהג אז עוד בסדר אפשר להגיד(למרות שאני אישית נגד זה כי זה לא רשום באף מקום שאנחנו צריכים לעשות את זה) ויש סתם להמציא עוד מצוות שזה באמת לא טוב בגלל כמו שאמרת אתה מעמיס על עצמך וגם אתה ממציא מצוות חדשות ומי אתה בדיוק שתשנה או תוסיף על מה שהקב"ה אמר?
    ----------------
    הייתי מגיב גם על מה שאמרת על שמשון הגיבור אבל אני לא מכיר את הסיפור כל כך ואני לא רוצה להגיד סתם דברים לא נכונים

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    יצחק
    לייקים
    0
    נקודות
    50
    משפט מחץ

נו ומה אמרתי זה לא מזה שמישהו יראה מישהי עם גופייה אז הוא יבוא ויזיין אותה!!! קצת היגיון!!!
    ^^
    דולפין גם מאונן !

משתמש מכור
    שם פרטי
    בן
    לייקים
    6
    נקודות
    42
    משפט מחץ
    הלב חרמן.. דופק 24 שעות ביממה

ציטוט נכתב במקור על ידי rocetall789 צפיה בהודעה
    נו ומה אמרתי זה לא מזה שמישהו יראה מישהי עם גופייה אז הוא יבוא ויזיין אותה!!! קצת היגיון!!!
    מה קשור לזיין?!??! אני אומר ברגע שהיא הולכת לחשוף היא מושכת גברים וזה מעביר מחשבות לא טובות אצל הגברים וזה כבר חטא

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    יצחק
    לייקים
    0
    נקודות
    50
    משפט מחץ

תקשיב...גם בלי הבנות עוברות מחשבות רעות...זה משהו בילתי נמנע אצל גבר אז זה התירוץ הכי עלוב ששמעתי..
    ^^
    דולפין גם מאונן !

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 17:34.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,129 | הודעות: 8,173,716 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect