יעקב שחר הודיע על כך שמכבי חיפה תקבל לשורותיחה חיזוקים לקמפין האלופות, אז את מי הם צריכים ולאיזה עמדה לדעתכם?
יעקב שחר הודיע על כך שמכבי חיפה תקבל לשורותיחה חיזוקים לקמפין האלופות, אז את מי הם צריכים ולאיזה עמדה לדעתכם?
|
|
קשר אחורי(או מרכזי, אבל כרגע במערך זה 2 קשרים אחוריים) עושה משחק טוב.
או לפחות קשר אחורי טוב במקום קולמה
אלברמן!!!אין ספק שחיפה צריכה שחקן שיודע להחזיק בכדור והוא קשר דפינסבי מעולה והוא וכיאל ביחד יכול להיות שילוב טוב.
חיזוק שני בעמדת המגן צריך להביא את יואב זיו שחקן כלבו שיכול לשחק בשתי העמדות המגן הוא יכול לשחק במקום משומר או להוות תחליף ראוי לשניהם שצריך מנוחה(והם יצטרכו המון).
שחקן חיזוק שלישי צריך בעמדת הבלם צריך להביא בלם זר אבל עם ניסיון ומישהו שעשה משהו פעם באירופה והיכולת שלו מוכחת ולא סתם לנסות להמר על שחקנים לא מוכרים אם מביאים אז מביאים מישהו ברמה גבוהה.
ודרך אגב עלה לי הרעיון להשאיל את גיא אסולין מה אתם אומרים? ברצולנה ירצו שיקבל דקות בצמפיונס נראה לי זה טוב לשתי הקבוצות ככה
[CENTER]
הרעיון של גיא אסולין נחמד חח... לא נראלי ששחר חשב על זה... תכתוב לו
אגב אני חושב שגם צריך חיזוק התקפי, בכל זאת הפעם משחקים מול בלמים מהטופ של העולם...
לפי דעתי כ. רונלדו וקאקה לא יזיקו..
סתם, לפי דעתי חיפה צריכים קשר .
אלברמן יהיה מעולה בשבילם.
לדעתי הדבר האחרון שהם צריכים זה חלוץ יש את דאבשוילי,ארביטמין וגאדיר
שהם בנתיים עושים עבודה טובה ונותנים גולים. אז למה עכשיו שהם לא ישחקו. בנוגע לשוער כמובן לחיפה יש את ניר. עכשיו הגענו לחלק הבעייתי זה ההגנה לדעתי. כידוע בליגת האלופות המשחק הרבה יותר מהיר ולכן דרוש שחקני הגנה מהירים ופיזים. את קינן ומשומר הייתי משאיר בהרכב כאשר אני מביא במקום טיישרה זר מהיר ופיזי. עכשיו בקישור יש לחיפה שחקן צעיר שחייב להמשיך לשחק זה גולסה. כמובן יש גם את יניב קטן גם הוא צעיר להישאר כי הוא מנהיג אותם. שני השחקנים הבעיתיים לדעתי בקישור הם קולמה ובירם כיאל. בירם כיאל הולך להיכשל לדעתי בגדול אם הוא ישחק בשלב הבתים צריך לתת לו לשחק בליגה ולהביא את אלברמן או בורכיאן במקומו. קולמה הייתי עוד נותן לו לשחק כי בחלק ההגנתי הוא טוב מאוד ותורם, בקיצור אם אני אלישע לוי אני משחק בהרכב 4-4-2. שגאדיר ודאבשווילי בחוד.
אלברמן, שטרכמן (או חלוץ אחר), מגן ימני ואולי עוד זר לעמדת הבלם.
נערך לאחרונה על ידי BackToLife; 27-08-2009 בשעה 12:15.
אלברמן לא משחק כבר המון זמן, הוא ממש לא בכושר, אין סיכוי בעולם שיהיה אפשר להביא אותו לרמה נורמלית עד תחילת שלב הבתים.
חייבים להחליף את משומר ואת קולמה, הם לא ברמה של ליגת אלופות, משומר לא יודע להרים והוא עושה גג פעולה אחת טובה למשחק, קולמה שחקן מגעיל, צריך להביא קשר אחורי שחוץ מפאולים וגליצ'ים שיידע למסור.
בקטע הזה לדעתי עדיף לפתוח עם בוקולי במקום קולמה, אולי זה לא המקום הטבעי שלו אבל כשבוקולי באמצע רק דברים טובים קורים.
" For Those About To Rock - We Salute You "
בלם שישחק עם קינן, מגנים לתחלופה, קשר אחורי במקום קולמה וחלוץ![]()
נערך לאחרונה על ידי .Eliran.; 27-08-2009 בשעה 12:24.
צאו מהסרט אלברמן לא יגיע לחיפה, שחר לא יוציא עליו סכום העברה גדול וגם המשכורת שלו תהיה בשמיים.
בלם זר לא יגיע כל עוד טשיירה בחיפה, בלם זר יגיע רק אם טשיירה יעזוב ואז הוא ישחק ליד קינן.
הם צריכים קשר אחורי זר במקום קולמה ועוד שחקן אחד להתקפה, אמרו שיהודי מריבר חתם אז זה מספיק להם.
אחחחח איזה עצוב שעזב את בית"ר=/...השחקן מספר 1!!!נכס לכל קבוצה...
לפי דעתי יעקב שחר יעשה חכם אם ישקיע בגל אלברמן..גם סכומים גדולים..גל אלברמן שחקן יציב מאוד ושחקן שמסוגל לעבוד גם בהגנה גם בהתקפה וגם בקישור מצוין..בנוסף הוא יבוא מגרמניה...ששם הכושר פי אלף יותר טוב...
אבל שוב אני זה לא יעקב שחר...בכל מקרה אם לא אלברמן מישו בתפקיד שלו
פה זה ארץ ישראל,פה זה מדינת היהודים!!!!
יואז זיו, אלירן עטר , עומר גולן שלושתם במשא ומתן עם חיפה ...
אלברמן לא בבית ספרנו שחקן בית"ר ירושלים לא ידרוך בחיפה !